Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Možda jedna zanimljiva karijera


acm_kaka22
 Share

Recommended Posts

Uuu jedva cekam da vidim sto ces ucinit s Milanom.U ligi si s Arsenalom mogao bolje kao i u FA Cupu,u liga kupu mislima da si mogao proc Chelsea,a za rezultate sa spanjolskom sve pohvale :cast: :respekt: :cast:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zbog rijetko ili nikako komentirane karijere odlučio sam promjeniti stil pisanja u nadi da će se broj komentara znatno povećati.

 

 


http://i.imgur.com/WEsFh.png

 

Sezona 2016/2017

 

Transferi

 

http://imgur.com/MmZBn.pnghttp://imgur.com/heefc.png

 

IN

http://i.imgur.com/BysiN.png

 

U ovome prijelaznom roku doveo sam 3 igrača samo na one najkritičnije pozicije. Kao najkritičnije pozicija isticala se ona vratara gdje  je nakon umirovljenja Christiana Abbiatija broj 1 preuzeo Marco Amelia, a rezerve su za mene nepoznati Ukrajinac i Francuz od koji je jedan napustio klub. Kao novi No.1 doveden je Španjolski reprezentativac David De Gea od kojega očekujem puno, što u klubu što u reprezentaciji. Nakon 2 tjedna čekanja u razmaku od 10 dana dovedena su 2 igrača koje sam imao priliku trenirati u Arsenalu, a koje je londonski klub stavio na transfer-listu. Kaka je plačen 2 milijuna i 300 tisuća eura, a Mario Balotelli 400 tisuća više. Time su kompletirani transferi za ovaj prijelazi rok, a za slijedeći bi trebali doći samo igrači koji bi popunili pozicije na kojima vidim probleme. Za sada to je pozicije lijevoga beka.

 

width=450 height=161http://i.imgur.com/UPRhd.png[/img]

 

Kada sam došao u klub jedan od većih problema bio je prevelik roster. Kao prvi otišao je desni bek Michel Morganella za kojega je Middlesbrough platio 2 milijuna eura. Slijedeći koji se spakirao bio je već starosjedioc na San Siru gdje je proveo 9 godina Mathieu Flamini za kojega je Bayern platio istu cifru kao i M´broug za Morganellu. Zbog dolaska Davida De Gee otišao je na posudbu u Racing već spomenuti Ukrajinac Denys Boyko. Kao poslijednje veće ime među onima koji su napustili glavni grad talijanske pokrajine Lombardije je Joao Moutinho koji odlazi u Lyon za 8.500.000 eura što je izvrsna cijena za igrača koji se i nije baš naigrao prošle sezone na posudbi u Evertonu. Još vrijedi spomenuti i odlaske mladoga napadača Moedima u Cataniju za 4 mil. €, te njemačkoga krilnoga igrača Marcela Rissea koji odlazi u Schalke za 6 milijuna eura.

 

 

Prijateljske

 

http://imgur.com/JkAQQ.pnghttp://imgur.com/C2muv.png

Milan - Palmeiras 2:0

Milan - Villarreal 1:2

Milan - Feyenoord 0:3

 

League Table

 

Iako se po razultatima to ne bi činilo ja sam jako zadovoljan napravljenim na ovome natjecanju. Jedino smo protiv Palmeirasa izašli u punom sastavu dok sam u utakmicama sa Villarrealom te posebice sa Feyenoordom dosta kombinirao sastav. U isprobavanju igrača iz Primeravere najviše sam testirao zadnju liniju koja mi je najtanja po pitnju broja igrača u prvome timu. To se najviše vidi u zadnjoj utakmici u kojoj je izašla prva postava mlade ekipe kad je u pitanju obrana te vratar.

 

Milan - Everton 3:2

Chelsea - Milan 1:0

Milan - Aston Villa 1:1

Juventus - Milan 2:3

 

U ove četiri utakmice izašli samo u punim sastavima. Protiv Evertona sam isprobavao leže li nam krila bolje kao bolje Attack (prvo poluvrijeme) ili kao Support (drugo poluvrijeme). Ispostavilo se to kao podjednakima solucijama iako samo pod Attack bili možda malo bolji. Protiv Chelseaja smo također odigrali 2 poluvrijemena na različitma taktikama. Prvo poluvrijeme smo igrali napadački gdje sam uvijek u završnici tražio barem 4 igrača. Drugi dio sam izvadio napadač i stavio zadnjega veznoga te ˝bunker˝ sa igranjem na kontre. Ispostavilo se da ˝bunker˝ i nije baš učinkovit jer smo u tome dijelo i primili jedini gol na utakmici. Uslijedilo je još jedno ˝miksanje˝ protiv Aston Ville koje je završilo rezultatom 1:1. Zadnja utakmica odigrana je protiv Juventusa. Opet smo ˝miksli˝ istu kombinaciju kao i protiv Chelseaja te nam se i ovdje ipak bolje ispostavila napadačka taktika. Po meni, pripreme su odrađene savršeno, iznjedrili smo neke igrače iz mladoga tima koji će sigruno zaigrati i u natjecateljskim utakmicama te samo dobili pravu sliku naše ekipe.

Link to comment
Share on other sites

Možda ste mislili da ću, budući da sam počeo pisati story, prestati sa ovime prevarili ste se. Koliko god budem mogao raditi ću i na karijeri i na storyu.


http://i.imgur.com/WEsFh.png

 

Kraj sezone 2016/2017

Transferi - Siječanj 2017.

 

http://imgur.com/MmZBn.pnghttp://imgur.com/heefc.png

IN

http://i.imgur.com/QirHZ.png

 

Nakon odigrane polusezone kao najkritičnije pozicije ozačena je pozicija desnoga krila koju Walcott nije odigrao kako je očekivano. Na to je mjesto doveden mladi Brazilac iz Zenita, Ricardo. Tražio sam igrača koji je brz, a uz to i odičan tehničar te dribler. Ovaj igrač ispostavio se savršenim. Slijedeća dva igrača, ulozi su za budućnost. Portugalski vratar, 18-godišnji Diogo Antunes te mladi francuski branič Christian Billong. Od njih za sada ne očekujem puno, ali Portugalac bi mogao dobiti pokoju priliku u nevažnima utakmicama. Kao poslijednji transfer dogovoren prije početka prijelaznog roka bio je onaj Mateo Kovačić. Mladi hrvatski veznjak nije dobio pravu priliku u Liverpoolu, a kod mene i trebao biti 3. izbor na poziciji klasičnoga veznoga igrača te zamjena Kaki i Rakitiću. Cijeli siječanj protekao je mirno, a na kraju mjeseca potpisao je top igrač. Za 45 milijuna eura došao je Sergio Agüero. 28-godišnji napadač odmah će ući u prvih 11 te u špici zaigrati uz Alexandrea Pata.

 

OUT

width=400 height=75http://i.imgur.com/7g3eA.png[/img]

 

Prvi igrači koji su napustili klub su igrači koji su zajedno u polusezoni skupili 5 nastupa. To su Aleksandar Kolarov i Abou Diaby. Slijedeći koji je napustio klub je još jedan lijevi bek, Marcell Jansen. Njega je izburao igrač iz Milanove škole, 17-godišnji wonderkid Davide Giacomini. Slijedećaga je izgurao Mateo Kovačić. Zbog njega, klub je morao napustiti Marouane Fellaini. Novac dobiven za njega, 25.5 mil., iskorišten je za dovođenje Agüera, zbog kojega je kao zadnji klub napustio Mario Balotelli.

 

http://i.imgur.com/OsB2i.pnghttp://i.imgur.com/P3uIc.png

 

Tablica | Past Position | Player Stats | Utakmice

 

Iako je sezona počela perfektno (10 od 12 bodova u 4 utakmice) sezona je, iako smo završili 5 sa bodova prednosti, bila gusta do zadnjega kola. Nakon početne euforije, poslije 5. mjesta prošle sezone, u 5. kolu izgubili smo u Torinu od Juventusa 4:1. Uslijedio je remi sa Catanijom, a nakon toga 6 utakmica u kojih smo osvojili maksimalnih 18 bodova. Onda smo ušli u crnu rupu sa samo 5 bodova u slijedećih 6 utakmica sa samo jednom pobjedom protiv Chieva 4:2, ali i sa porazom od Intera 1:2. U među vremenu došla je i pobjeda protiv prvoga Napolja. Tri utakmice nakon toga pretrpjeli smo zadnji poraz u sezoni na gostovanju kod Lazija. U slijedećih 16 utakmica upisali smo 3 remija i 13 pobjeda od čega 7 u zadnjih 7 kola. U tom vremenu pali su Roma 1:0, Inter 4:0 te Napoli 4:2 u 37. kolu te smo tom pobjedom preuzeli vodstvo 2 boda nad Napolijem. U zadnjem klub pobjedili smo Atalantu, a Napoli je izgubio na gostovanju kod Juventusa.

 

Goalkeeper of the Year

 

http://i.imgur.com/5kbY4.pnghttp://i.imgur.com/uGN5t.png

Utakmice | Player Stats

 

Natjecanje u kupu počelo je tek početkom 2017. godine. Prva dva protivnika bila su niželigaši, Cittadella i Frosinone. Te dvije pretpreke riješene su bez problema, rezultatima 3:0 te 3:1. U polufinalu igranom na dvije utakmice, početkom trevnja i svibnja čekao nas je Palermo. Prvu utakmicu u gostima igrali smo 2:2, dok smo u drugoj bili uvjerljiviji te pobjedili 3:1.

U finalu smo napravili pravi mali podvig. U izjednačenoj utakmici sa jednakim brojem šansi sa obadve strane činilo se da ćemo otići barem u produžetke. Ipak, u 69. minuti sve je krenulo na stranu Juventusa. Thiago Silva dobio je 2. žuti karton te smo zadnjih 20-ak minuta igrali s igračem manje. Ipak, u 85. minuti iz kontre se ukazao Pato te zabio za 1:0 te drugi trofej sezone.

 

http://i.imgur.com/Asjis.pnghttp://i.imgur.com/W01Uz.png

Utakmice | Player Stats

 

U 4. pretkolu Europa League igrali smo protiv škotskoga Motherwalla. Prvu utakmiicu, na san Siru, dobili smo 3:0, a drugu u gostima 2:0.

Grupna faza otvorana je također na San Siru. Prvi protivnik bio je danski Kopenhagen koji je riješen bez problema 5:1, kao i Naval 3:0. U slijdeće dvije utakmice igrane protiv Werdera postigli smo gol razliku 6:0, ili 1:0 i 5:0.

Zatin su došle još dvije utakmice protiv već nam poznatih Kopenhagena i Navala. Dvije pobjede rezultatima 4:1 i 4:0.

U šesnatestini finala čekao nas turski Bešiktaš. Na gostovanju u Istanbulu upisalo i smo veliku pobjedu od 4:1, a u drugoj, bez rezultatskog značaja, igrali smo 1:1. Posustali smo u osminifinala protiv Ajaxa. Da nešto ne valja vidjeli smo već u prvoj utakmici kada je Ajax na San Siru slavio 3:1 te u drugoj 2:0.

 

http://i.imgur.com/9fCcU.pnghttp://i.imgur.com/1PEZO.png

Španjolska - Estonija 5:0

Slovačka - Španjolska 1:3

Španjolska - Francuska 2:2

Litva - Španjolska 1:3

Armanija - Španjolska 1:7

 

Ovdje ide sve po planu. Prvi smo u grupi sa 13 bodova te 2 boda ispred Francuske nakon pola  odigranih utakmica.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |