Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

4-4-2 Monaco


Dino151
 Share

Recommended Posts

  • Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja na primer For the Fans kazem samo kad je u pitanju derbi...sve ostalo I expect Win i You must win......a kad je tim bas puno jak nekima stavim You must win a nekim igracima I expect perfomace...Nekad je dobro kad je slabiji tim kazi im ono da uzivaju u mecu zadnja opciji tj ili Preasure is off...

Kad nekad vodite na prvom poluvremenu a smatrate da bi ste mogli jos,,,,da je bilo dosta promasaja pred drugo poluvreme nemojte nista da im kazete ostavite prazno...i onda ce jos vise da krenu...

Link to comment
Share on other sites

Ja ti preporucujem sledece:

1. Da sam radis konferencije za stampu kako ti asistent ne bi usrao pripremu utakmice, jer ako od njega cuju da se ocekuje laka pobeda ili nesto slicno onda ti team talk nece mmnogo pomoci.

2. Moj ti je savet da uvek ides sa 'You can win' u kombinaciji sa 'Expect performance' onim igracima koji su mentalno dobri ili su prijavljeni kao da potcenjuju protivnika. Ako igras derbi pred svojom publikom onda idi 'For the fans' jer moje je misljenje da u ostalim slucajevima nema nikakvog efekta.

3. Na poluvremenu ako gubis ili igras nereseno reci im da ocekujes bolju igru u drugom poluvremenu, onima koji imaju ocenu preko 7 kazes 'you can make difference', a ako ima onih koji imaju ispod 6 'dissapointed'.

4. Ako vodis na poluvremenu idi sa 'Encourage'. Odbranbenim koji imaju preko 7 kazes 'Pleased', a srednjacim a i napadacima 'i have faith'.

5. Proveri posle utakmice kakav je bio efekat na tvoje igrace i ako ima negativnih efekata na pojedince, probaj da samo njima promenis team talk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |