Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Inđija-GF 38-Fiorentina/Colombia-Juventus-Liverpool/Srbija


adi13
 Share

Recommended Posts

  • Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:respekt: za ono protiv Olympiquea. Inače, postavio si dvije iste slike, ove s transferima.

ispravio sa slikama transfera.što je najgore u prvom meču protiv olimpika drugi gol sam primio u 91 minutu. :pras: :pras: da je ostalo 2:1 sve bi bilo drugačije u revanšu...

Link to comment
Share on other sites

http://i56.tinypic.com/ka3gw5.png

 

Kraj jesenjeg dela sezone

 

Posle rane eliminacije iz evrope usledila je i rana eliminacija iz kupa već u prvom kolu.Tim se usresredio na samo jedno takmičenje-Super ligu,I to je dalo rezultata.Posle sedamnaest kola Inđija zauzima treće mesto na tabeli sa dva boda zaostatka za vodećom Zvezdom.I još uvek je u trci za titulu za koju će se za razliku od prethodnih sezona boriti tri kluba.Za razliku od prethodne sezone klub je ove polu-sezone mnogo sigurnije i bolje igrao van svog stadiona,u gostima Inđija je od devet utakmica slavila na sedam i bila najuspešniji gost.

 

Tabela

 

http://i52.tinypic.com/2vxm9th.png

 

width=450 height=253

http://i55.tinypic.com/2ekj09y.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i53.tinypic.com/6jn4n6.png[/img]

 

Rezultati

 

width=450 height=208

http://i53.tinypic.com/2vdfsib.png[/img]

 

Zimske pripreme

 

Na pauzi između dva dela šampionata Inđija je imala šest pripremnih mečeva.I ostvarila je pet pobeda uz jedan nerešen rezultat.To su ujedno i najbolje odrađene pripreme od kako sam ja menadžer ovog kluba.

 

width=450 height=206

http://i52.tinypic.com/35lygt0.png[/img]

 

Prelazni rok

 

Zbog malih prihoda tokom ovog dela sezone Inđija je morala da se odrekne bar jednog od boljih i skupljih fudbalera.Odlučio sam da to bude Darko Isidorović.najbolji strelac iz prošle sezone i miljenik navijača.Odlučio sam se za ovog fudbalera jer mislim da je on dostigao svoj maksimum i da neće više napredovati u mom kluba,a i već imam nekoliko mladih i talentovanih napadača.Da li sam pogrešio,vreme će pokazati.Pored Isidorovića klub su napustili Krasić,Dubajić i Zvonimir Vukić,igrač od koga kada sam ga doveo očekivao puno više.Inđiju su pojačali bivši golman Rostova Dejan Radić i bivši napadač Rosaria Milton Caraglio(6/2 za mladu Argentinsku reprezentaciju) obojca su došli kao slobodni igrači.Pored njih Inđija je dovela i desnog beka iako pojačanje na toj poziciji i nije bilo neophodno,procenio sam da je 120k veoma malo za jednog od najboljih bekova u zemlji-Sinišu Stevanovića. 

 

width=450 height=253

http://i51.tinypic.com/b8jxnb.png[/img]

 

Link to comment
Share on other sites

http://i56.tinypic.com/ka3gw5.png

 

Kraj sezone 2011/12

 

Ova sezona nije donela ništa novo u Srpskom fudbalu.Novi-stari šampion je Partizan,drugo mesto na tabeli zauzela je ekipa Crvene Zvezde,za razliku od prošle sezeno OFK Beograd i Inđija su zamenili mesta,pa su Zeleno-Beli završili kao treći a Romantičari kao četvrti.Već posle nekoliko prvih kola u nastavku šampionata bilo je jasno da će titula ostati samo san za fudbalere Inđije,koju su razočarali igrom,nesigurnošću,bez voljnošću.Ovo je bila najslabija polu sezona od kako je Rašić na klupi Inđije.Inđija je samo pet puta slavila u prolećnom delu prvenstva,imala je čak šest remija uz dva poraza.

 

Tabela

 

http://i53.tinypic.com/34xg9xu.png

 

Rezultati

 

width=450 height=253

http://i51.tinypic.com/29d7mvq.png[/img]

 

Tim sezone

 

width=450 height=253

http://i53.tinypic.com/dvrfa0.png[/img]

 

Dva člana Inđije se nalaze u timu Super lige za ovu setonu,a to su Urugvajac Diego de Souza i fudbaler koji je svoje prve fudbalske korake napravio upravo u zeleno-belom dresu Milan Bubalo.

 

width=450 height=253

http://i53.tinypic.com/dvrfa0.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i51.tinypic.com/9qik2u.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i55.tinypic.com/5xsscg.png[/img]

 

Analiza sezone

 

Ova sezona je bila najbolja u istoriji fudbalskog kluba Inđija.Ipak ja u nisam u potpunosti zadovoljan,jer sam očekivao više,ako ne titulu onda da ostanemo malo duže u trci za titulu.Za pohvalu je da je Inđija ove sezone postigla 11 gola više nego prošle.Zanimljivoje da je ekipa koja je početkom Avgusta eliminisala Inđiju iz lige evrope kasnije i osvojila to takmičenje. 

 

width=450 height=253

http://i54.tinypic.com/2ur8myp.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Rezultati u ligi odlicni,vazno da je izborena europa,a ovaj Diego de Souza jako dobar igrac i mislim da ce ti puno koristit :thumbup:

 

EDIT:E i jos da pitam,koji skin koristis?

Link to comment
Share on other sites

Rezultati u ligi odlicni,vazno da je izborena europa,a ovaj Diego de Souza jako dobar igrac i mislim da ce ti puno koristit :thumbup:

 

EDIT:E i jos da pitam,koji skin koristis?

problem je što taj Diego de Souza neće da produži ugovor,inače je super igrač....

skin se zove tired eye,sasvim slučajno sam pronašao taj skin na nekom ruskom sajtu,dopao i mi se od tad ga ne menjam... :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

3 mesto je odličan uspeh sledeće sezone će biti još bolje ovaj De Souza je dobar igrač šteta ako neće da produži ugovor ali ne sumnjam da ćeš naći dostojnu zamenu. Takodje se nadam da ćeš imati sreće u žrebu za Europu.

Link to comment
Share on other sites

http://i56.tinypic.com/ka3gw5.png

 

Početak sezone 2012/13

 

Pripreme

 

Inđija je ove sezone odigrala četiri pripremna meča,protiv slabijih ekipa i bila dosta ubedljiva.Pobedili smo na svim mečevima i to dosta ubedljivo.Pobede u pripremnim mečevima su podiigle moral igračima što se kasnije i pokazalo kroz neke bitnije utakmice.

 

http://i56.tinypic.com/28spxxt.png

 

Evropa liga

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/5/52/UEFA_Europa_League_logo.png/150px-UEFA_Europa_League_logo.png

 

U Evropi smo startovali u drugom kolu kvalifikacija.Žreb nam je doneo ekipu Milana,ali ne iz Italije već iz Makedonije koja je rutinski savladana.Prvi meč na domaćem terenu smo dobili sa 5:1,tako da smo na revanš u Makedoniju odputovali bez najboljih igrača tamo je bilo 2:2 na kraju.U sledećem kolu dobili smo Metalurg iz Donjecka.Bio sam više nego zadovoljan,Znao sam da je to ekipa sa kojom možemo da se ravnopravno nosimo.Odlučio sam da odmah u prvom meču u Donjecku napadnemo,i to se pokazalo kao prava odluka,dominirali smo tokom celog meča i na kraju slavili sa 2:0 što nam je donelo miran revanš u kome smo pobedili ovog puta 2:1.U poslenjoj rundi kvalifikacija čekao nas je Holandski AZ.u Prvi meč se igrao na stadionu Inđija,igrači su ušli u meč pomalo nervozno Az je brzo poveo,a zatim i duplirao svoju prednost,ipak pred odlazak na odmor Miguel Medina smanjio na 2:1.Početkom drugog polu-vremena Otašević je izjednačio,ali u 82. minutu AZ golom Pelle dolazi ponovo u  prednost.Miguel Medina u 95. minutu utakmice postiže svoj drugi pogodak i vraća kakvu-takvu nadu navijačima Inđije pred revanš.Revanš je usledio posle prve pobede Inđije nad šampionom Partizanom.Az je golom Australijanca Holmana poveo,u nadoknadi vremena Siniša Stevanović je izjednačio a u prvom minutu drugog polu-vremena Milan Bubalo doveo Inđiju u vođstvo.AZ je od tog momenta konstanto napadao i uspeo da izjednači u 76. minutu,prethodno su promašili penal.U 92.minutu utakmice AZ prima novi pogodak strelac je LJUBOMIR FEJSA.Ceo stadion je u šoku.navijači Holandskog tima ne mogu da veruju šta ih je snašlo.A Inđija je uspela da se prvi put u svojoj istoriji plasira u grupnu fazu nekog Evropskog takmičenja.

 

width=450 height=253

http://i53.tinypic.com/2lbntio.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i54.tinypic.com/2q3ayis.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i56.tinypic.com/vzx3tg.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i55.tinypic.com/2mc6ro2.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i55.tinypic.com/j6riaa.png[/img]

 

Inđija se našla u grupi I zajedno sa Zagrebačkim Dinamom,još jednim Holanskim predstavnikom Twenteom velikim Juventusom.

 

width=450 height=253

http://i53.tinypic.com/2my7s4k.png[/img]

 

Prelazni rok

 

U ovm prelazom roku Inđiju su napustila šestorica fudbalera.Osim Rajića svi su bili članovi rezervnog tima.Do poslednjeg dana prelazong roka sam doveo samo trojcu igrača:Trišovića,Iturbea i Aleksića.Posle plasmana u grupnu fazu Evropa lige odlučio sam da se dodatno pojačam i dovedeni su Milivojević,Ttivunović i Dragutinović. 

 

width=450 height=253

http://i52.tinypic.com/29cv1aw.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i54.tinypic.com/287nplt.png[/img]

 

Najveće pojačanje nekadašnji reprezentativac i član Sevilje Ivica Dragutinović.

Link to comment
Share on other sites

Sjajno svaka čast veliki uspeh teško možeš u narednu rundu ali ipak možda i uspeš uz malo sreće. Pojačanja su takodje odlična srećno. :cast:

hvala,sreća me je ove sezone već više puta poslužila tako da ne verujem da će ponovo... :thumbup:

 

Epski transferi  :cast:

Imaš šanse za prolaz dalje,malo sreće,znanja.  VAMOSS

hvala,biće epski tek kada budem doveo Vidića... :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Svaka čast brate! Pojačanja i pripreme, sve na svom mestu. Svaka čast za Evropu, i želim ti da prođeš grupe i napadaj naslov!  :thumbup:

hvala,tvoja karijera me je inspirisala da počnem sa nekim domaćim timom... :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

http://i56.tinypic.com/ka3gw5.png

 

Kraj prvog dela sezone 2012/13

 

Super liga

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c1/Jelen_superliga_logo.jpg

 

Inđija je ovu sezonu u domaćem prvenstvu počela fantastično i u prvih osam kola zabeležila sedam pobeda.Ali ritam četvrtak-nedelja je učinio svoje i usledila je serija lošijih rezultata,i pored toga suvereno držimo prvo mesto.Glavni konkurent za jesenju titulu nam je bila ekipa koja se ove sezone vratila u Super ligu-Čukarički,tim kojem su mediji predviđali 16 mesto pred početak šampionata.

 

Tabela

 

http://i55.tinypic.com/qoziid.png

 

Rezultati

 

width=450 height=253

http://i52.tinypic.com/2rel73d.png[/img]

 

Lav Kup

 

Prvi put od kako je Rašić na čelu Inđije klub će se i na proleće takmičiti u nacionalnom kupu.Iako je za mene ovo sekundarno takmičenje trudiću se da uzmemo trofej.

 

width=450 height=253

http://i55.tinypic.com/2rw6gr7.png[/img]

 

Evropa Liga

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/5/52/UEFA_Europa_League_logo.png/150px-UEFA_Europa_League_logo.png

 

Iako smo dobili ne tako jaku grupu,nismo se proslavili a ni obrukali.Na domaćem terenu nismo poraženi,ali smo samo jednom slavili,a ugostima smo osvojili samo bod.

 

Tabela

 

width=450 height=253

http://i54.tinypic.com/2w67wx5.png[/img]

 

Rezultati

 

width=450 height=253

http://i54.tinypic.com/14e1d7l.png[/img]

 

Prva i jedina Evropska pobeda ove jeseni

 

width=450 height=253

http://i54.tinypic.com/2h3r1nb.png[/img]

 

Pripreme

 

Pokušao sam da primenim recept sa početka sezone i pobedama protiv slabijih rivala podignem moral pred nastavak šampionata,ali jednostavno nije išlo pobeđivale su nas i neke ekipe iz Srpske(treće) lige.Prvu pobedu smo zabeležili u poslednjem pripremnom meču..

 

width=450 height=253

http://i56.tinypic.com/jj43g2.png[/img]

 

Prelazni rok

 

Posle eliminacije iz Evrope odlučio sam da se rešim usluga nekih igrača koji ne bi imali veliku minutažu u nastavku sezone.Klub su napustila šestorica fudbalera,a dovedena su svega tri nova igrača(dva golmana).Ipak mislim da klub u drugi deo sezone ulazi jači nego u prethodnom delu. 

 

width=450 height=253

http://i52.tinypic.com/htenuv.png[/img]

 

Izvinjavam se svim članovima foruma koji su do sada pratili moju karijeru jer nisam prethdnih dana zbog obaveza oko prijemnog uspevao da pišem najredovnije. :

thumbup:

[/hs]

Link to comment
Share on other sites

Odlično ti ide, gaziš ka prvoj tituli  :) U LE si odigrao sasvim dobro, svaka čast za pobedu protiv Dinama. U gde si nameravao da staviš utakmice LAV Kupa stavio si tabelu JSL.. :thumbup:

krajnje je vreme da osvojim neki trofej,sredio sam ovo sa slikom kup. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

http://i56.tinypic.com/ka3gw5.png

 

Kraj sezone 2013/14

 

Super liga

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c1/Jelen_superliga_logo.jpg

 

Inđija je u nastavku prvenstva igrala promenjivo,i pored četiri poraza uspela da sačuva prvo mesto i tako osvoji prvu titulu u istoriji kluba.Pored Inđije koja će učestvovati u kvalifikacijama za ligu šampiona,plasman u Evropu  su obezbedili Crvena Zvezda,Čukarički i Sloga iz Kraljeva.

 

Rezultati

 

http://i52.tinypic.com/2ahe83l.png

 

Tabela

 

width=450 height=253

http://i52.tinypic.com/2ahe83l.png[/img]

 

Kup

 

Pored titule Inđija je prvi put osvojila i nacionalni kup.U 1/2 finalu smo igrali protiv Hajduka,u prvom meču rutinski slavili sa 2:0.Odlučio sam da u revnšu odmorim nekoliko bitnih igrača i malo je falilo da mi se to osveti Hajduk je pobedio 2:0,a mi prošli u finale zahvaljujući boljem izvođenju penala.U finalu nas je čekala ekipa Sloge najprijatnije iznenađenje u ovom takmičenju,tim koji je prethodno eliminisao Crvenu Zvezdu.U finalu igrači Inđije su igrali maksimalno ozbiljno i slavili sa 3:1 i tako došli do prvog trofeja u sezoni.

 

Rezultati

 

width=450 height=253

http://i51.tinypic.com/nb9jwm.png[/img]

 

Finale

 

width=450 height=253

http://i52.tinypic.com/14tpuko.png[/img]

 

Tim sezone

 

U timu sezone Inđija ima pet predstavnika,a to su:dva štopera Pejčinović i Dragutinović,dva vezna fudbalera Bubalo i de Souza i golman Matek.Sve individualne nagrede su dobili članovi osvajača duple krune.Igrač sezone je Diego de Souza,najbolji mladi fudbaler Miguel Medina,a najbolji menadžer Marko Rašić.

 

width=450 height=253

http://i55.tinypic.com/23hprg3.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i51.tinypic.com/14x2q86.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i54.tinypic.com/29xt4rp.png[/img]

 

width=450 height=253

http://i52.tinypic.com/atotv7.png[/img]

 

Analiza sezone

 

Ovo je definitivno najbolja sezona u istoriji kluba.Osvojena su oba domaća trofeja,izboren je plsaman u grupnu fazu Evropskog takmičenja.Ali tu neću stati učiniću sve da sledeća sezona bude još bolja,to jest da ponovim rezultate iz lige i kupa i pokušam da prezimim u Evropi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |