Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

"Građevinari" sa Banjice - Blackburn Rovers


Denny Crane™
 Share

Recommended Posts

  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 


 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c1/Jelen_superliga_logo.jpg

 

Rad je novo prvenstvo počeo remijem protiv BSK-a. Posle te utakmice već su mediji počeli da kritikuju Radičevića. Ali se mladi trener Rada nije osvrtao na kritike i nastavio da radi svoj posao. Nakon nešto lošijeg početka, Građevinari su uspostavili ravnotežu igre i krenuli da pobeđuju. Ove sezone ipak neće uspeti da ostanu ne poraženi od večitih. Posle 14 utakmica Rad se nalazi na odličnom drugom mestu sa 4 boda zaostatka iza Partizana.

 


 

http://www.shrani.si/f/3i/CA/1ofyEwSX/136499.png

 

Ove sezone Rad nije uspeo da ponovi uspeh kao prošle. Tim sa Banjice je ove sezone svoje takmičenje završio u četvrtfinalu, izgubivši od Partizana na penale (6:7). Rad nije imao ni malo lak put dotle, u prvom kolu je igrao protiv Sinđelića, rezultat u regularnom delu bio je 1:1, i tu su morali penali da odlučuju, (3:5). Dok je u drugom kolu imao mnogo težeg rivala, Smederevo, ali ipak lakše je prošao dalje. Rezultat je bio 3:1.

 


 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/5/52/UEFA_Europa_League_logo.png

 

U trećem kolu Rad je igrao protiv Turskog Ankaragučua, svi su očekivali prolaz Turaka u dalju rundu, ali je Rad ipak uspeo da napravi iznenađenje i da prođeu četvrtu rundu. U četvrtoj rundi Rad je igrao protiv Rome, svi su znali konačan ishod ovog dvomeča. U prvoj utakmici Rome je pobedila sa 1:0, i ako su svi očekivali da će Roma imati veću prednost na Banjici ipak se to nije dogodilo, posle tog meča Radičević je imao nadu da može da napravi čudo. Ali...u drugoj utakmici na Banjici Roma je vodila sa 0:3 sve do 80-og minuta kada je Marko Ranđelović dobio crveni karton i onda je Vučica za 6 minuta postigla dva gola i na kraju ubedljivo pobedila.

 


 

Zaključak

 

Prezadovoljan sam prvim delom sezone, u JSL smo 7 bodova ispred Zvezde, u LE očekivanja su mi bila četvrta runda što smo i ispunili, kup, pa tu je moglo bolje, očekivao sam da odbranimo titulu ali dobro nema veze. Videću da dovedem 2-3 igrača, pošto mi je potreban desni bek, Todorovskog sam prodao Levskom za milion Eura, ne njegovo mesto će doći neki mladi igrač.

Link to comment
Share on other sites

U ligi odlicno ide 7 boda vise od zvezda a 4 manje od partizana,ako nastavis u ovakvom ritmu mozes do titule s'obzirom sto igras samo 1 takmicenje..Steta za kup nisi imao srece na penale,ostaje zal za Evropom sto nisi imao srece u zrebu,nadam se da ce sledeca sezona biti srecnija u Evropi  ::love::

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 


 

http://www.fcrad.co.rs/foto_igraci/2010j/kipar2.jpg

 

Rad je pripreme odigrao solidno, mogao je i bolje. Skor na pripremama bio je: jedna pobeda, dva remija i tri poraza. Rad je sve utakmice koje je izgubio, izgubio je minimalnim rezultatom 0:1. Radičević je posle priprema izjavio da je zadovoljan rezultatima pošto su tu igrali i igrači iz omladinskog pogona. Najjači sastav trener Rada je izveo na poslednjoj utakmici protiv Genta, i pobedio sa ubedljivih 4:1.

 


 

width=450 height=75http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png[/img]

 

Na ovom prelaznom roku Rad je potrošio dva miliona Eura, u klub su stigli: Ivan Stevanović, Siniša Stevanović i Milorad Savić.

 

Od prodatih igrača Rad je zaradio 4, 8 miliona Eura. Klub su napustili: Aleksandar Todorovski (Levski), Luka Milivojević (Wisla), Lazar Mirković (Vojvodina) i Milutin Ivanović (Aalesund).

 


 

Zaključak

 

Pripremama i pojačanjima sam zadovoljan, u drugom delu sezone pokušaćemo da zadržimo drugo mesto i to bi bilo to. Čujemo se na kraju sezone, nadam se sa dobrim vestima.  :)

Link to comment
Share on other sites

sada sam pročitao celu karijeru...odlična je. :respekt: :respekt:

super rezultati,način pisanja,pojačanja koja si dovdio od prve sezone.a najviše od svega mi se svuđa izbor kluba. :scare:

Utakmice u evropi si igrao na stadionu Kralj Petar I ili nekom drugom?

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 


 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c1/Jelen_superliga_logo.jpg

 

ŠAMPIONI! Najbolja sezona u istoriji Rada je završena, Rad je prvi put u svojoj istoriji postao prvak države. Ovakav uspeh niko nije očekivao osim izgleda Radičevića, koji je odlično predvodio tim u drugom delu sezone sa skorom od čak 12 pobeda, 3 remija i samo jednim porazom završio na prvom mestu ispred Partizana. Odluka je pala u 26-om kolu, kada je Partizan remizirao u subotu protiv Spartaka u Subotici, a Rad samo dan kasnije poebdio OFK Beograd i zauzeo prvo mesto od kad nije ni ispuštao. Par dana nakon osvajanja titule, u medijima se pojavila i ta čudesna taktika sa kojom je Radičević stigao do trona.

 


 

Zaključak

 

Ja mislim da zaključak nije ni potreban, presrećan sam zbog osvajanja titule i sada polako počinje spremanje za LŠ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |