Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

"Građevinari" sa Banjice - Blackburn Rovers


Denny Crane™
 Share

Recommended Posts

Šteta što ne ideš u Europu ali očekujem bolju sezonu pogledaj ove igrače: Mobi Okoli, Dzmitry Vorkhostov, Kermit Ersamus, Nemanji Rnicu je istekao ugovor ja mislim. :thumbup:  srećno...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 

Pripreme

 

Na najboljim pripremama do sada smo odigrali pet utakmica. Ugostili smo: Serkl Briž, Dnjepar, Ekselzior, Košice i Šturm. Kao što sam i rekao ovo su najbolje pripreme od kad vodim ovaj tim. Na svim utakmicama sam rotirao igrače i prezadovoljan sam učinkom, 3 pobede, 1, nerešena i 1 poraz. Na ove četiri utakmice na kojima smo pobedili i imali jedan remi smo dominirali u svim segmentima igre, ali na utakmici protiv Briža smo dobili rano crveni karton i nismo kasnije imali sreće pa je rezultat bio 0:0. U generalnoj probi pred početak prvenstva protiv Dnjepra, gost je zasluženo pobedio i nadigrao nas je.

 


 

Prelazni rok

 

U klub je stigao jedino Aleksandar Katai, prekomandovano je nekoliko igrača koji su se vratili sa pozajmice. Pojačanja nisu bila potrebna. Iz kluba su otišli: Miloš Dimitrijević u Poljski Leh za džabe, Predrag Luka u Bragu za 1, 1m, Milan Pršo je pozajmljen Inđiji uz doplatu od 12k i Andrej Mrkela je pozajmljen Borcu uz doplatu od 35k.

 


 

Zaključak

 

Pripremama i prelaznim rokom sam prezadovoljan, borimo se za Evropu, uskoro report za kraj polusezone.

Link to comment
Share on other sites

Pripreme odlične :cast:  jedino mi se malo ne svidjaju transferi prodao si neke bitne igrače a nisi doveo zamene za njih nadam se da ti to neće odmoći u borbi za Europu srećno VAMOSS

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 

Jelen SuperLiga

 

Kako smo završili pripreme, tako smo nastavili i u prvenstvu. Posle 3 kola smo bili ne poraženi, pobedili smo Napredak, Borac i Crvenu Zvezdu! Uz 9 pobeda, 5 remija i 3 poraza nalazimo se na odličnom petom mestu. I to nam naravno omogućuje da napadnemo drugo ili treće mesto za Evropu. Razlika između mene i prvog na tabeli je samo 3 boda tako da može da se očekuje i neko veliko iznenađenje. Igrom sam prezadovoljan, u poslednjem kolu pred odmor smo bili blizu pobede i protiv Partizana ali ipak je bilo nerešeno na kraju.

 


 

LAV Kup

 

U ovom takmičenju igramo takođe fantastično. Stigli smo do polufinala i tu igramo dvomeč sa Inđijom, pobednik tog susreta će igrati protiv Hajduka ili Spartaka. Na putu do polufinala pobedili smo: Donji Srem sa 2:0, Veternik sa 1:0 i Kolubaru sa 4:0.

 


 

Pojačanja

 

Pojačanja koja su stigla u prvi tim na letnjem prelaznom roku su svojim igrama veoma zadovoljila. A to su: Aleksandar Katai, Filip Malbašić, Luka Milivojević, Marko Stanojević i Srđan Ajković. Svi ovi igrači su pokazali veliki talenat i zadovoljan sam njihovom igrom, i što je najbitnije, nisam se pokajao što sam ih doveo/prekomandovao.

 


 

Zaključak

 

Zaključak i sami možete da izvučete po mom pisanju i rezultatima, napašćemo drugo ili treće mesto kao što sam i rekao, a pokušaćemo i da osvojimo kup naravno.

Link to comment
Share on other sites

Liga sjajna uz malo sreće si mogao sada biti i prvi razlika je mala tako da možeš napasti i naslov uz malo sreće Europa je gotova zagarantovana. U kupu sjajno možeš ga osvojiti samo tako nastavi drago mi je što su se pojačanja dobro uklopila iako to nisam očekivao samo napred :cast:

Link to comment
Share on other sites

Ja zivim 200m od stadiona Rada pa mi je zanimljivo da pratim ovo,  :D plus sto se ne vidja cesto da ljudi igraju nekim trecim nasim timom ( Zvezda i Partizan prva dva ).  :thumbup:

 

Igrao sam sa Slobodom i nije bilo naivno. Tek u 4. sezoni sam jedva uspeo da uzmem titulu. Samo napred ne daj se!!!!  VAMOSS

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 

Pripreme

 

Protivnici su ovaj put bili u rangu sa nama. Od 6 utakmica nismo izgubili ni jednu, 3 pobede i 3 nerešene. Rezultatima sam zadovoljan zato što sam isprobavao neke izmene u timu i u taktici. Iskreno, mislim da smo mogli da dobijemo sve utakmice na pripremama ali nema veze.

 


 

Jelen SuperLiga

 

Na kraju prvenstva smo završili na 5. Mestu. Sve do samog kraja smo mogli da završimo na boljem mestu, ali remijima protiv Smedereva i OFK-e morali smo da se zadovoljimo ovim plasmanom. Pošto smo osvojili kup, Evropa nije dolazila u pitanje. Tako da sam zadovoljan ovim mestom na kom smo završili. U drugoj polusezoni smo imali 6 pobeda, 5 remija i 2 poraza. I jedan od najvećih uspeha je to što smo ne poraženi ove sezone od večitih, protiv Zvezde imamo jednu pobedu i jedan remi, a protiv Partizana dva remija.

 


 

LAV Kup

 

U kupu smo odigrali fantastično, postigli smo 14 golova a primili samo 3. U finalu smo igrali protiv Spartaka, i Delić nam je u 90-tom minutu doneo pobedu.

 


 

Zaključak

 

Ovom sezonom sam prezadovoljan, mogli smo malo bolje da se plasiramo na tabeli na kraju ali nema veze, Evropa je obezbeđena. Tim se polako sve više i više ugirava, tako da sledeće sezone možemo da napadnemo i naslov. Za pojačanja ćemo videti da li ću dovoditi nekoga, ja mislim da trenutno nema potrebe ali otom potom.

Link to comment
Share on other sites

Kup je za sad odlican uspeh!!! :respekt: Igranjem u Evropi iskustvo igraca ce porasti, tako da sledece sezone je minimum plasman u Evropu mestom na tebeli ( ne putem kupa), ali verujem da ces napasti i titulu !!!  :thumbup:  VAMOSS

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 

Radičević testira novi tim

 

Rad je ove sezone počeo pripreme bez dva ključna igrača iz prošle sezone, Vladimira Jovančića i Nemanje Andrića, koji su napustili Banjicu i otišli u Tursku (Eskisehispor), odnosno Rumuniju (Dinamo Buc.). Rad je u prvoj utakmici na pripremama dočekao Karpate, u druge dve utakmice Rad je ugostio Španski Albasete i Grčki Atromitos. Razlog ovako malog broja utakmicama na pripremama je to što je Radičević želeo da odmorni dočekaju kvalifikacije za Ligu Evrope.

 


 

Rad ostao bez dva ključna igrača u timu, novi klinci stigli na banjicu

 

Opet ista stvar se ponavlja u Srpskom fudbalu, naši klubovi nikako ne uspevaju da zadrže mlade i najbolje igrače u svom timu. Jedan od takbih primera se dogodio na Banjici, Vladimir Jovančić i Nemanja Andrić su napustili klub pre početka priprema otišli verovatno negde gde će napredovati. Rad je od ova dva transfera dobro zaradio, čak 3, 4M Eura je stiglo u kasu kluba.

 

Rad je od prodaje dvojce najboljih igrača imao i koristi, nešto od tih para Radičeviću je dodato na sezonski budžet tako da je lepo pazario u ovom prelaznom roku. Tim sa Banjice je pojačalo 5 novih, mladih igrača, a to su: Nemanja Stošković, Vladimir Kovačević, Srđan Bečelić, Đorđe Sušnjar i Milutin Ivanović. Radičević je posle svih ovih igrača koji su stigli izjavio na pres konferenciji, da je imenima pojačanja zadovoljan, ostalo je samo da se vidi kako će se oni pokazati.

 


 

Zaključak

 

Prelaznim rokom i pripremama sam zadovoljan. U sledećoj sezoni očekujem prva tri mesta i da u Ligi Evrope stignemo barem do poslednje runde kvalifikacija.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |