Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Fudbal na fjordovima - SK Brann Bergen


Paul
 Share

Recommended Posts

Liga Evrope u sledecem updateu, posto sezona nije jesen-prolece, nego nego ide od februara do novembra recimo.

Spehar nije mnogo napredovao, jer je uvek bio backup, a nekad ga nisam ni registrovao za sezonu, jer imam pravilo o 11 homegrown igraca, koje mi uvek pravi problem. Ocene mu nisu mnogo bolje nego na pocetku sejva, ali jos je mlad, 25 godina, i za sad korektno odigra ono sto mu dam, a u zadnje vreme to je dvadesetak minuta u prvenstvu, na kraju meca.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Drago mi je što nisi odustao posle malo razočaravajuće sezone u domaćim takmičenjima u Europi je odlično pojačanja su takodje dobra samo ti još fali Kermit... :cast:

Link to comment
Share on other sites

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/71/Brann_logo.svg

 

 

ČETVRTA SEZONA

 

 

~ Transferi ~

 

Ove sezone sam napravio samo jedan ozbiljan transfer. Klub je pojacao beskrajno talentovani regen Carlinhos, koji sada izgleda ovako, a placen je 4 miliona. Klub su ponovo napustili omladinci koji su kasnije svi zavrsili u drugoj ligi, a ovi na koje sam racunao za buducnost su ponovo otisli na pozajmice. Takodje, Chevantonu je istekao ugovor, i zbog godina nije dobio nastavak saradnje, a nisam uspeo da ga prodam za pare, jer niko nije hteo da ga uzme. Evo kako je to sve izgledalo na kraju:

 

http://www.dodaj.rs/t/2F/os/EwOnjsX/transferi.jpg

 

 

~ Rezultati ~

 

Posto smo krajem prosle sezone ostvarili ucesce u nokaut fazi LE, osvajanjem treceg mesta u LS, prvi mecevi u novoj sezoni su se igrali protiv Zenita. Nisam bio zadovoljan zrebom jer sam mogao mnogo bolje da prodjem, ali kao i u vecini situacija sto se FM-a tice, nisam imao srece. Rusi su nas pobedili u obe utakmice sa po 1:0, tako da smo za tu godinu zavrsili sa Evropom.

 

http://www.dodaj.rs/t/3t/eO/1I7u2GJM/1/fixle.jpg

 

 

U prvenstvu smo se vratili na pravi kolosek, osvojena je nova titula, sa samo 3 boda prednosti nad Rozenborgom, ali ipak mnogo lakse nego sto tabela pokazuje, a sto se moze videti i po gol-razlici.

 

http://www.dodaj.rs/t/2i/Gz/2ZUyzhMq/tabela.jpg  http://www.dodaj.rs/t/3S/s5/4w33hr8o/fixtl.jpg

 

 

U kupu je takodje osvojen trofej, tako da smo ove sezone slavili duplu krunu. Do polufinala smo imali dosta srece sa zrebom, igrali u prva 3 kola sa poluprofesionalcima, zatim sa 2 ekipe sa zacelja prve lige, a jedino su Rozenborg i Stabek bili ozbiljni protivnici. Srecom, Vlada Jurcenko je i u ovim mecevima pokazao zasto ce kasnije postati prva legenda kluba, i najzasluzniji je za osvajanje.

 

http://www.dodaj.rs/t/f/J3/2QoGrsC6/kupfix.jpg

 

Toliko za ovu sezonu, izuzetno uspesnu sto se mene tice. Konacno dupla kruna, sledece sezone Liga Sampiona, finansije i dalje sve bolje i bolje (nazalost nemam skrinove da pokazem i to)...Ostanite uz mene, komentarisite, i ako nekom treba SS igraca iz 10. sezone, neka slobodno trazi :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kakav regen  :cast: :cast: :cast: :cast: Cestitke na osvojenoj duploj kruni,jos ti tim nije sazreo sa jake evropske utakmice ali kasnije ces meljati :thumbup: Ono sto sam primetio da je liga izjednacena kod svih 4 sezona bodovna razlika je mala svidja mi se to  ::love::

Link to comment
Share on other sites

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/71/Brann_logo.svg

 

 

PETA SEZONA

 

 

~ Transferi ~

 

U petoj sezoni sam odradio doveo 3 igraca i pustio cetvoricu da idu. Pojacan je napad, dovedena su i 2 talentovana igraca, a otisli oni koji za 4 godine nisu odigrali ni 20 meceva, kao i oni koji zbog godina vise nisu mogli da prizaju vrhunske partije.

 

Dosli:

Guilherme - napadac, bivsi igrac Dinamo Kijeva, dosao kao slobodan i postao veliko pojacanje, jer se sjajno snasao u tandemu sa Carlinhosom.

William Osei - stoper regen, iz Gane. Doveden iz Kotokoa za 40k.

Sadek Soltani - isto regen, igrao levog beka, ali je brzo otisao iz kluba jer nije uopste napredovao.

 

Otisli:

Asier Del Horno - povredjivao se, malo je igrao, imao preveliku platu za svoj status. Niko nije hteo da da pare za njega, pa je kao slobodan otisao u Koventri.

Xavier Margairaz - Isto kao i Del Horno, kad je igrao, bio je ocajan. Za dve sezone u ligi nije dao gol, i ostvario je samo jednu asistenciju, a odigrao je tridesetak utakmica, tako da je jasno sto je pusten da ide. Po isteku ugovora presao je u Birmingem.

Carl-Eric Torp - Vezni igrac, nije mnogo igrao, otisao u Frederikstad na free.

Lars Grorud - defanzivac, isto kao i Torp nije dobijao priliku da igra, pa je otisao u Mitjiland.

 

http://www.dodaj.rs/t/2b/6E/wjk71D2/transferi.jpg

 

 

~ Rezultati ~

 

U prvenstvu novo razocaranje, ostao sam bez titule, koju je konacno uzeo Rozenborg. Ja zavrsio kao drugi, opet imao najjacu gol razliku, i opet to nije bilo dovoljno. Ovo je ujedno poslednja sezona u kojoj nisam uzeo titulu, cisto da znate sta vas ocekuje u narednim update-ovima.

 

http://www.dodaj.rs/t/1q/L5/L3hLpA2/tabelatl.jpg  http://www.dodaj.rs/t/30/oV/3AEOt9Fd/fixtl.jpg

 

 

I u Kupu nezadovoljavajuci rezultat. Ispadoh u cetvrtfinalu od Valerenge, na penale. Pre toga sam izbacio Sarpsborg od iole ozbiljnih ekipa, i 3 amaterska kluba u prva tri kola. Kup je inace kasnije Valerenga i osvojila.

 

http://www.dodaj.rs/t/1T/aF/2ECVvmk/kupfix.jpg

 

 

Takmicenje u evropi smo poceli, kao i pre 2 sezone, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Sampiona. Prvi protivnik je bila estonska Flora, lagano smo ih dobili ukupnim rezultatom 9:1. Usledio je dvomec sa moldavskim Serifom, koji nije mnogo bolje prosao od Flore, 6:1. U poslednjem kolu kvalifikacija smo ovog puta bili povlasceni, tako da smo dobili kiparski APOEL. U gostima smo vec sve resili pobedom od 3:1, i uz laganih 2:0 kod kuce, obezbedili Ligu Sampiona.

Zreb je, kao i prosli put, bio nemilosrdan, i nije nam ostavio nikakvu sansu za prolaz dalje, bar se tako cinilo na pocetku. Protivnici: Inter, Mancester Siti, i Metalist. Ocekivao sam grcevitu borbu za trece mesto i prezimljavanje u Evropi sa Metalistom. U prvom kolu sam docekao Inter, i neverovatno, ali pobedio sam sa 2:0, uz nevidjenu partiju Vlade Jurcenka. U sledecem kolu Siti me je spustio na zemlju sa 4 komada na svom stadionu. Usledio je izuzetno bitan mec sa Metalistom, na mom stadionu. Poveo sam sa 3:0 negde do 30' minuta, ali je Metalist uspeo u poslednjih 15 da stigne na 3:3, uz 2 gola Kaludjerovica, u 87 i 89. minutu. U cetvrtom kolu ja sam isao u Ukrajinu, gde me je Metalist razvalio sa 4:1, a 2 gola su dali sa penala. Peto kolo, put u Italiju, i ponovo neverovatna pobeda, ovaj put 1:0. Ponovo su sudili 2 penala protiv mene, ali je Lecejevski odbranio oba suta Snajdera. U poslednjem kolu Siti je gostovao kod mene, imao sam i sansu za prolaz dalje, ali i da ostanem i bez LE, i srecnim golom u zavrsnici meca, izvukao sam 2:2, i trece mesto u grupi.

 

http://www.dodaj.rs/t/1c/pM/4AStwSmk/lsfix.jpg  http://www.dodaj.rs/t/1j/cF/4tArmNqB/lstabela.jpg

 

To je to sto se pete sezone tice. Prvenstvo i kup - slabo, moglo je i moralo bolje, ali sta je tu je. Evropa, sjajnih par partija, pogotovo protiv Intera, ponovo izborena nokaut faza LE kroz Ligu Sampiona. Hvala svima za komentare, samo tako nastavite i pratite, i ako imate neko pitanje ili vam treba SS, trazite slobodno :)

Link to comment
Share on other sites

Auuu matori kakva steta za ligu sampiona s*ebo te Metalist mogao  si da budes prvi u grupi  :crying: Sto se lige tice zadnja 4 kola  :bad: Tada si i izgubio titulu,a sto se tice kupa novo razocarenje,jedino te vadi Evropa..Nadam se da ces imate srece u zrebu za nokaut fazu LE  :) Srecno dalje matori  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Sretno u nastavku, jedva čekam ono, što sledi.  :thumbup:

 

Zanima me, da li zbog kalendarske sezone imaš nekih problema u uigranosti igrača u K.O. fazama europskih takmičenjima?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |