Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

El Clásico - Real Madrid vs FC Barcelona


Marco Reus
 Share

Recommended Posts


Real Madrid vs Fc Barcelona


http://img543.imageshack.us/img543/1171/1736x.pnghttp://img121.imageshack.us/img121/9738/1708u.png


Cetvrti po redu ovosezonski El Klasiko je pred nama.Za sada su rezultati izjednaceni.Barsa je pobedila jednom u Ligi na Kamp Nou od velikih 5:0.Jednom su remizirali na Santiago Bernabeu.Dok je Real pobedio prosle nedelje u Kupu i osvojio ga pred ocima vecitog rivala.Barseolnu to pece ali sada je na redu dvomecu u polufinalu Lige Sampiona.Ocekuje se veoma dobra utakmica jer trenutno za ta dva kluba nastupaju dva najbolja igraca sveta Lionel Mesi (Barselona) i Kristijano Ronaldo (Real Madrid).Pocelo je vec sa vatrom preko medija Pep Gvardiola i Murinjo su vec zapoceli rat.Dok nas u sredu uvece ocekuje pravi spektakl na stadionu Santigao Bernabeu.Da li ce mladi Gvardiola nadmudriti starlog lisca Murinja videcemo u sredu od 20:45..

 

Kvaliteti Ekipa

 

Golmani:

Svakako stoji da oba tima imaju vrhunske golmane.Real ima izuzetne dobre golmane.Nema sumnje da ce na golu Reala stajati nezamnljivi Iker Casillas a dok ce se za njegovu zamenu boriti talentovani Spanac Antonio Adán i iskusni Poljak Jerzy Dudek.Ipak zbog iskustva i vaznosti ovog meca za rezervu Ikera stavljamo Poljaka Jerzy Dudek-a.Kod Barse je stvar sasvim jasna.Izmedju stativa stajace fenomenalni Victor Valdés a dok ce mu zamena biti José Manuel Pinto.Na ovoj poziciji je Real bolji pa tako on odnosi pobedu u ovom duelu

Pobednik:Real Madrid

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Iker+Casillas+Tottenham+Hotspur+v+Real+Madrid+o39c1iW3nKwl.jpg

Odbrana

U ovom delu terena dajemo prednost Katalonskom timu.Za ocekivati je da ce stoperski tandem Barse ciniti do sada nezamenljivi Gerard Piqué i kapiten Carles Puyol.Na desnom beku igrace standardni Dani Alves a dok ce na levom beku biti iskusni Maxwell.U Realu ce biti na desnom beku standardni Sergio Ramos a dok ce na levom biti fenemonalni Marcelo,za ocekivati je da ce stoperski tandem ciniti Ricardo Carvalho i Pepe.Kao sto smo rekli na pocetku malo prednost dajemo Barsi pa tako ona odnosi pobedu u ovom delu terena

Pobednik:Fc Barcelona

width=450 height=326http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Daniel+Alves+Gerard+Pique+Real+Madrid+v+Barcelona+r-5Pw4-gaq5l.jpg[/img]

Sredina:

Verovatno je da su oba tima na ovom delu terena najjaci.Posto oba tima igraju formaciju 4-3-3 vezni red Barselone bi trebao da izgleda ovako:Sergio Busquets bi igrao zadnjeg veznog a dok bi dva centralna vezna bili mozda i 2 najbolja veznjaka sveta Xavi i Andrés Iniesta.U Realu bi zadnjeg veznog igrao da sada stadnardni Xabi Alonso, desni vezni bi bio Mesut Özil a levi Ángel Di María.Od ovih igraca ce svakako zavisiti utakmica.Oni ce biti kreatori igre i od njih ce sve zavisiti.Bice velika borba na sredini terena a sigurno ce u Barsi najzapazeniji biti Xavi i Andrés Iniesta,dok bi u Realu glavni kreator bio mladi Nemac Mesut Özil.Na ovom delu terena kao i u predhodnom malu prednost dajemo aktuelnom Sampionu Barseloni

Pobednik:Fc Barcelona

width=322 height=450http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Xavi+Hernandez+Andres+Iniesta+Barcelona+v+k8IAP54kRAel.jpg[/img]

Napad:

Ovo je svakako najjaci deo terena kod oba tima.Samim tim reci da na toj poziciji igraju Ronaldo i Mesi shvata se o kakvom se duelu terena prica.Real ima izuzetno dobre,brze,jake i snalazljive spiceve,dok kod Barse hvali samo visina spiceva.Za ocekivati je da cu u Realu napadacki trojku ciniti Cristiano Ronaldo na levom krilu,Karim Benzema na desom krilu i u samom srcu napada bice Gonzalo Higuaín.U Barsi se vec zna koja ce napadacka trojka izadji na teren.Na desnom boku ce biti najbolji fudbaler sveta Lionel Messi na levom Pedro a u srcu napada bice fenomenalni David Villa.Svakako da ce od njih zavisiti oba dvomeca.Najvise paznje ce se obracati svakako na Ronalda i na Mesija jer su ti lideri tima.Na ovom delu terena malu prednost dajemo Realu.Imaju veci i bolji izbor napadaca od Barse pa tako oni odnose pobedu u ovom duelu.

 

Konacna analiza

Kao sto smo rekli na pocetku pred nama je jos jedan El Klasiko jedan od najvecih derbija na svetu.Bice  zanimljivo gledati oba dvomeca jer se ocekuje paklena borbra.Barselona je zeljne osvete zbog poraza u kupu dok Real hoce pobedu da vrati Barseloni za ono ponizenje na Kamp Nou od velikih 5:0.Ko ce koga nadmudriti mladi Pep Gvardiola ili stari lisac Zoze Murinjo videcemo u sredu od 20:45.Kupite smoki,sok kokice i opustite se dok gledate ovaj fudbalski spektakl..


http://www.dodaj.rs/f/2W/NB/3KXUYAue/5/txt-team.png


Link to comment
Share on other sites

  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Odlicno odradjeno  :cast:  Sale, nemoj biti tako siguran, ipak je to Barsa  :D  A naci ce oni leka i Realovom bunkeru  :thumbup:

Pre sam obožavao Barsu a Real nisam podnosio dok je Rajkar bio tu sada je obrnuto igraju najlepši fudbal stoji ali su previše isfurani i Gvardiolu ne podnosim ni sam ne znam što a i nemoju ''POSEBNOG'' :cast:

Link to comment
Share on other sites

Velika je prevaga Murinjo!!! Sa druge strane, svaka cast Gvardioli, ali oni se ne znaju prilagoditi, imaju samo jedan stil igre i to je to... Sa druge strane Murinjo je cudotvorac, od njega se svasta moze ocekivati. Zar vi mislite da nece igrati Di Maria? Napadacka trojka Ronaldo, Iguain, Di Maria!!!

Link to comment
Share on other sites

Nemogu da vjerujem na kakve ovdje sve izjave naletim . Prva je bila Guardiola je kurac od trenera. Pa sto ti mislis da je lako na okupu drzati sve ove zvijezde,motivirati ih za svaku utakmicu,dalje da ne nabrajam . Covjek je sjajan trener  :thumbup:

 

Sudenje je bilo sasvim u redu,Pepeov crveni karton je cist kao suza dok ga Marcelo i Adebayor nisu dobili iako su ga zasluzili pogotovo Adebayor,jer je covjek veceras promasio sport.

 

Messi je jos jednom pokazao da je najbolji  ::love::

Link to comment
Share on other sites

Bas suprotno...Covek se zaleteo i djonom ga puko po cevanici...Cist k'o suza...A pepe je i onako poznat kao sivonja, tako da je i trebalo ocekivati slicno...

facepalm

Vidjelo se da nije isao namjerno, isao je za loptom i nije ga uopste toliko udario,sasvim mali kontakt je bio. A Adebayor sto je dobio zuti? Mislim potpuno zasluzeno,ali zasto Mesi nije dobio? Ili Dani Alves zasto nije dobio drugi zuti? Napravio je isti faul nad Di Marijom kao sto je Albiol dobio zuti u prvom poluvremenu i to se onaj namjerno zabio u njega.

Necu se prepirati ne navijam ni za jedne ni za druge, potpuno mi svejedno ko ce pobjediti,al' sam se nadao dobrom fudbalu,a ne nekom glupom sudiji koji zeli da privuce paznju na sebe umjesto da uziva u fudbalu.

Link to comment
Share on other sites

Ma po meni je sudac cisti promasaj. Nije imao nikakvog autoriteta. A i igrači su se po meni ponašali skroz neprofesionalno, nakon svakog malog kontakta odma u neki sukob svi oko sudije isto da se igra niža zonska liga, a ne polufinale lige prvaka.

Da je ovaj http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01675/Howard_Webb_1675299c.jpg covjek bio, sve bi bilo bolje, pa i sama utakmica :D

Link to comment
Share on other sites

Pepe je isao jako ostro nije bitno sada dali je on njega zahvatio puno ili malo svaki igrac bi se ondje bacio  :)

 

Adebayor je dva crvena zasluzio a ne jedan  :thumbup:

I Mesi je mogao dobiti crveni i Alves i Pike i Pujol po zuti su mogli da dobiju (mozda su i dobili ali mislim da nisu). Ako cemo iskreno i ovi iz Reala sigurno.

Ali vidim da si ti Barsin fan tako da znam da se ti slazes sa sudijom oko crvenog i da je jos crvenih trebalo biti.  facepalm

 

Sudija je pederr xD

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |