Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FMBalkan Interview - Uroš Todorović


juanes
 Share

Recommended Posts

FMBalkan Interview - Uroš Todorović

http://www.dodaj.rs/f/b/8O/frCIMdb/logo-png.png

- Intervjuirao sam Uroša(Ventus) Todorovića jedanog od vlasnika sajta FM-Balkan.com

 

Ivan(juanes): Pozdrav Uroše. Evo za pocetak bi se mogao predstaviti. Dakle, tko si, što si, od kud si i od kad si, cime se baviš i što te zanima...

Uroš Iz Jasike, to vam je predgradje Kruševca, trenutno studiram ekonomiju i to mi je glavna preokupacija, dosta me zanima Photoshop i to mi je hobi.

 

Ivan(juanes): Vidimo da FM-Balkan iz dana u dan napreduje, pa bi li nam mogao reci nešto o samoj povijesti tog portala i od kada si ti jedan od glavnih ljudi u toj zajednici?

Osnovani smo 27.10.2009. godine na inicijativu kobca. Na forum sam došao sasvim slucajno negde decembra (12. mesec) 2009. godine, potom par dana kasnije sam dobio mejl da se traže clanovi timova i moderatori i tako se zainteresovao za forum, prvo sam postao clan skaut tima, pisao malo opise klubova itd. i negde sredinom januara bude neka svadja, stariji clanovi znaju za to, na forum ostane samo par nas, kobac vise nije bio aktivan i nekako se cujem sa skipper-om i bob0-m i rešimo

da otkupimo forum od njega, preuzmemo forum i krenemo vredno da radimo, bilo nas je samo 4-5 aktivnih, redom su dolazili vredni clanovi, da ne nabrajam sad, zaboravicu nekog. Forum sad napreduje velikom brzinom ,moram da priznam da nisam to ocekivao, u svakom slucaju hvala svim aktivnim clanovima na svemu ucinjenom za forum.

 

Ivan(juanes): Vaši radovi izlaze nedugo poslije samog izlaska Fotball Managera. Pa možeš li nam objasniti o kakvom se poslu zapravo radi?

Posao je težak i mukotrpan, posebno što se tiče GFX tima, jer mi je cilj da budemo prepoznatljivi po dobrom i kvalitetnom GFX timu (tu treba prvo napraviti template-ove za logose i FP-ove i naterati ljude da rade, e to su muke lol), ostali timovi rade dobro za njih imam samo reci hvale.

 

Ivan(juanes): Kotirate po statistici veoma visoko na Balkanu. Kakve su rekacije samih korisnika na vaš rad, a i samog tebe? Jeste zadovoljni?

Trudim se da pomognem svakom, i onom ko je tek došao na forum, a i starijim clanovima. Kakve su reakcije ne znam, nadam se da su dobre.

 

Ivan(juanes): Iz dana u dan nas iznenadujete nekim novim dodacima da samom portalu i forumu. Imate li kakvih novih projekata u planovima?

Trudimo se maksimalno da forum vizuelno izgleda lepo i da svakom bude prijatno kad je na njemu, imamo u planu jedan projekat koji ce se, nadam se, uskoro realizovati, neka bude iznenadenje za sad.

 

Ivan(juanes): Hvala ti na ovim informacijama. Vidim da imate hrpu prijatelja i saradnika na stranici. Primjetio sam i mnogo drugih foruma kojima je glavna tematika Football Manager. Što mislite, tko je u samom vrhu?

Svaki forum ima nešto svoje, po cemu je jedinstven, neke karakterišu dobra organizacija timova, neke dosta takmičenja, kako online, tako offline. Smatram da smo trenutno po izgledu najlepsi forum, potom imamo dosta dobre timove, koji vredno rade,

pa rekao bih da smo u samom vrhu, što po aktivnosti i po do sada uradjenim stvarima (TXT i TCT do sada su uradili odlican posao, za njih sve pohvale, GFX trenutno u pauzi, ali ocekujemo nove radove uskoro).

 

Ivan(juanes): Pretpostavljam da si ljubitelj nogometa, pa te pitam šta misliš o trenutnom stanju u nogometu(tvoje okruženje)?

Što se tice fudbala smatram da ga kod nas karakteriše dezorganizacija, kako na terenu, tako i van njega, tu pre svega mislim na uprave klubova, stanje je katastrofalno, bolje da ne pocinjem da nabrajam šta mi/nam sve smeta.

 

Blic Pitanja

 

Omiljeni igrac: Trenutno od srpskih fudbalera je Adem Ljajic, od stranih to je Iniesta.

Omiljeni klub: FK Partizan

Najbolji igrac svih vremena: Luís Nazário de Lima, poznatiji kao Ronaldo

Tvoj uzor: Nemam uzora

Omiljena hrana: Lazanje

Omiljeno pice: Coca-Cola

 

 

Ivan(juanes): Zahvaljujem na izdvojenom vremenu i želim ti svu srecu u daljnjem radu i što više žena, prijatelja, srece, dobre pive i za kraj ti ostavljam završnu rijec.

Hvala tebi na lepim željama, ja svima preporucujem da igraju FM, ali nikako da izostavljaju školu, to važi za one koji idu u školu još uvek, a ovim ostalim želim zdravlja, srece, ljuboavi para i sve sto uz to ide lol

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |