Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

My story


Zolinho10
 Share

Recommended Posts

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Druga sezona ajmo!

 

http://www.dodaj.rs/f/E/hJ/41yM9ZRC/5/1955.png

 

Sa iskustvom iz prosle godine krenuli smo ponovo u nove izazove.Novi ciljevi su zacrtani.Uprava se potrudila da mi sredi trening i mlade kategorije tako da jos jači idemo ove godine.Romu pokušavamo još prebroditi jer smo svi čekali trofej.

 

Pripreme

 

Moj asistent Dejan Stankvic postaje sve čudniji što se triče priprema.Odigrali smo samo tri utakmice a baza letnjih priprema nam je kolevka fudbala Engleska.Igrali smo prvu utakmicu protiv Liverpula i zbog neuigranosti izgubili minimalnim rezultato.Burnley i Q.P.R smo pobedili po 3:0 i sa optimizmom čekali prvennstvo

 

Transfer period

 

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxYSAgNc1sQIr0xtQ-LoibCUhpO_Qyxae-9N66pwR7FLo5jRHh7g

 

Sa upravom vodim bitku oko prodaje igrača.Uvek mi prodaju najbolje igrače i ja moram nabavit adekvatne zamene.Sada su otišli Amrani (9M),Ngoy (6M), Ralev (6,25) i Bule (4M) ali otišli su i neki igrači koji su već stariji a ne igraju startnu postavu.Dok smo za dovodjenje dali 10 M evra i time profitirali od 20 M evra na ovom prelaznom roku.Došli su igrači koji bi zamenili ove koji su otišli a to su Vojislav Stanković, Tourabi (4,4 M), Hradecky, Kossokoi Sami.Takodje iskusni igrači koji odma ove sezone mogu biti glavni igrači ovog tima.

 

Kup

 

http://www.dodaj.rs/f/U/DJ/4YqsbrAi/lav-kup-srbije-4958s8dl.png

 

Utakmice Kupa Srbije

 

U kupu laganica.Prosao sam do polu finala bez problema.Pobedama protiv Jagodine, Mačve i Ofk-a došli smo na korak do finala gde nas čeka Hajduk kula.Mislim da neće biti problem da se odbrani titula.

 

Liga

 

http://www.dodaj.rs/f/1f/LR/3Bbt9Tmz/images.png

 

Ovogodišnja tabela Lige

 

Liga ide očekivano.Sedam bodova od prvog, a 12 od drugog.Odlično je to za sad, mada sam opet izgubio od Partizana i to me jako nervira.Mislio sam da će ova sezona biti interesanta jer Partizan igra Ligu Šampiona pa su se solidno pojačali, ali koliko vidim neće biti problema ni ovde.

 

Liga Šampiona

 

http://www.dodaj.rs/f/3i/10f/2p1vkaPy/polls320pxuefachampionsl.png

 

U Ligi Šampiona sam pao u grupi sa Arsenalom,PSG-om i Budućnost iz Crne gore.Prvu utakmicu dobio sam 3 razlike Budućnost u gostima i krenuo na 1. mesto.Ali onda je sledio nesrećni poraz kući od PSG-a i dominacija Arsenala gde sam previše napao misleći na pobedu.Nakon toga oni su došli kod nas i opet na sreću me pobedili sa 1:0.Tada mi je već pretilo i ispadanje ali pobedom od 8:1 protiv Budućnosti sa 6 golova Sluke 21-godišnjeg napadača.Zadnje kolo smo na Parku Prinčeva igrali sa PSG-om za direktan prolazak dalje.Pobedio sam i ponovo naišao na Porto.

 

Link to comment
Share on other sites

Vi da se obogatite sa postovima od moje price.  :lud:

 

Malo sam razocaran u FM  pa tako da ga nisam upalio vec 2 dana a samim ti nisam ni odigrao.Mozda nocas odigram, a sutra izbacim raport  :sorry:

da,da...obogatit cemo se sa postovima...yeeeee...daj report...pa ce bit komentara... weee
Link to comment
Share on other sites

Veliki klub-mali trener

 

http://www.dodaj.rs/f/E/hJ/41yM9ZRC/5/1955.png

 

Ovo je prelomna polusezona.Prosle godine smo ispali u polu finalu Lige Šampiona.Svi su očekivali više, verovali u mene da ću zablistati ove sezone.Ali...

 

Pripreme

 

Ovo postaje ne podnosljivo.Asistent Stankovic je opet zakazao 9 prijateljskih pred prolecni deo sezone.I to su bili klubovi sa kojima nisam ni hteo igrati, već sam uživanje prepustio njemu.Osim predposlednje kada sam igrao protiv Spartaka iz Moskve i pobedio rezultatom 2:0.

 

Transfer period

 

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxYSAgNc1sQIr0xtQ-LoibCUhpO_Qyxae-9N66pwR7FLo5jRHh7g

 

Trudio sam se da ceo tim zadržim, ali jedan igrač je morao otići jer smo u klubu dobili ponudu koja ne sme se odbiti.A to je za Tourabija 8,75 miliona.A u klub je došao samo jedan igrač. I to je bio jako interesantan igrač Nabil Galloul koji je došao iz Tunisa za 5,25 miliona evra.Došlo je još par mladih igrača koji će za sada biti u rezervnom timu uz posebne treninge.

 

Kup

 

http://www.dodaj.rs/f/U/DJ/4YqsbrAi/lav-kup-srbije-4958s8dl.png

 

Utakmice Kupa Srbije

 

Kao što rekoh prošli put u kupu nisam očekivao velike probleme.Hajduk kula i Spartak ZV nisu ni blizu kvaliteta mog tima, stoga sam kup lako realizirao.

 

Liga

 

http://www.dodaj.rs/f/1f/LR/3Bbt9Tmz/images.png

 

Ovogodišnja tabela Lige

 

Isto je išlo bez problema.Iako smo imali 8 nerešenih bio sam zadovoljan učinjenim

 

Liga Šampiona

 

http://www.dodaj.rs/f/3i/10f/2p1vkaPy/polls320pxuefachampionsl.png

 

U Ligi Šampiona došao mi je Porto koji se godinama kvalitetno pojačavao.Prošle godine sam u ovom rangu takmičenja pobedio baš njih i očekivao sam da će sve proći bez problema.A onda smo izgubili kod kuće sa 1:0 i veoma otežali posao.U gostima smo vodili do 80-og i imali smo 2 gola prednosti.Ali pokazali smo mentalnu snagu primeći dva gola u dva napada i istopili prednost.U klubu je bilo sve u redu naglašavajući da je prošle godine LŠ bila veliki uspeh.

 

width=450 height=281http://www.dodaj.rs/f/3p/1l/tNOPjqY/ls.png[/img]

 

Senzacija u Crvenoj Zvezdi

 

Mladi trener Lazar Jovanović posle druge sezone u klubu na svoju štetu raskinuo ugovor jer kako kažu bio jako razočaran posle ispadanja u LŠ.Igrači su mu pokazivali odanost u ligi i kupu, ali on je doneo odluku koju sada niko ne može promeniti- dao je otkaz.Na kraju poslednje utakmice poželeo je igračima sreću u nastavku karijere, i kako je vodio timove koji su išli smo napred.Posle nekoliko dana trenerska legenda je izjavila da ostavlja fudbal i da se okreće biznisu.Mase navijača molile su slavnog trenera, ali i oni su znali da je to uzalud.I posle mnogo godina kada je Zvezda opet ispustila titulu, ovaj trener je prolazio gradom u kome su ga svi poštovali i cenili.Sada nikoga nije bilo ni bar sa njim da se pozdravi. THE END

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |