Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Provincijski Urugvaj


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6e/Macva-logo.gif

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e7/Komplet-dresova-fk-macva-V.jpg/250px-Komplet-dresova-fk-macva-V.jpg

 

Krenuo sam LLM sa Mačvom ako se to tako može nazvati jer nije oficijalna baza već igram preko mrekovog dodatka ali sa bez onog isključenja broja stranaca. Dakle ako se ne varam i koliko sam ja razumeo na prvu i drugu ligu su dodate Srpske i Zonske lige. U ovom postu ću vam predstaviti ukratko klub, moja pojačanja, kako su završene pripreme, taktiku i očekivanja za prvu sezonu. Da napomenem da ću pokušati da se maksimalno pridržavam svih pravila LLM počevši od prikrivanja imena do dovođenja igrača. Sve igrače koje sam doveo doveo sam na preporuku skauta a takođe da bi igru učinio što realnijom otpustio sam sve fizeoterapeute iz kluba. Da vas ne davim sa istorijom sve što vas zanima o istoriji kluba možete pročitati ovde. Gradski stadion na kojem Mačva igra može da primi 5 hiljada ljudi jer jedna tribina nije u funkciji već godinama dok navijačka grupa je poznata pod nadimkom "Šaneri" a u dobrim su odnosim sa navijačima Kruševačkog Napredka "Jakuzama". Ovde možete poslušati himnu Mačve a

kako "Šaneri" pevaju Mačva Napredak. Pre nego što krenem sa predstavljanjem pojačanja napomenuo bih da su kroz istoriju dres ovog kluba nosili Ivan Bek, Milorad Arsenijević, Božidar Ćosić, Zoran Jelikić koji je posle Mačve nosio dres Crvene Zvezde, Hajduka iz Splita i Standarda iz Liježa pa zatim i Ranko Despotović, Miroslav Đukić, Jane Gavalovski, Pavle Grubješić otac Nikole Grubješića koji je 2003 igrao u Ligi Šampiona za Partizan, Japanac Kazuo Homa, Bojan Neziri i Lazar Stanišić.

 

http://www.dodaj.rs/f/3t/dz/7HG4KoP/transferi.png

 

I ako sam za transfere imao neverovatnih malo više od 70k odlučio sam se za dovođenje igrača za džabe. Prvo pojačanje je štoper, igrač koji je od 2004 do 2009 igrao za Inđiju i odigrao ukupno 96 mečeva a zatim igrao za Ljukovo ali samo pola sezone i onda je postao slobodan igrač. Drugo pojačanje je levi bek, dete Čukaričkog kojeg sam doveo na pozajmicu jer smatram da bi mogao da doprinese na kvalitetu ekipe. Treće pojačanje je Crnogorac koji je svoju karijeru počeo davne 1999 u Rudaru iz Pljevalja a kasnije je još nosio dres Pljevlja 97, Jedinstva iz Bijelog Polja, Dečića, Jezera, Gusinja i Fapa. Četvrto pojačanje je napadač kojem je zadnji klub bila Šumadija iz Jagnjila a pre nje nosio je dres Kovačevca, Mladenovca i Šumadije iz Aranđelovca. Peto pojačanje zvezde prelaznog roka a dobro poznati zadnji vezni igrač ljubiteljima Srpskog fudbala. Crnogorac počeo karijeru u Njegošu kasnije prešao u OFK-a pa je u C. zvezdi proveo jednu sezonu a zatim se vratio u svoj prethodni klub da bi onda nosio dres i Hajduka iz Kule odnosno Apatinske Mladosti. Sledeće pojačanje je igrač iz Senegala koji po FM nema klub od 2006 a taj zadnji klub mu je bio ni manje a ni više C. zvezda ali za nju u dve sezone nije odigrao ni meč. Pretposlednje pojačanje možda i jedan od najboljih igrača u drugoj, trećoj i četvrtoj ligi zajedno. Nisam mogao da poverujem kada mi ga je skaut ponudio i još da igrač sa finishingom 16, tehnikom 15, determination 14 i sa još dosta ocena 10 i 11 što je za ovu ligu pre više igra u Kovačici koja nije u igrivim ligama. Verovatno mu je kompjuter tako generisao ocene jer pre Kovačice je igrao za Radnik iz Starog Tamiša, PSK, Glogonj i Dinamo iz Pančeva. Zadnje pojačanje je mladi Crnogorski igrač koji je ponikao u Partizanu ali nažalost nije debitovao za prvi tim. Klub su napustili igrači koji mi u ovom trenutku nisu potrebni što se i može videti jer su otišli na pozajmicu a mogao sam nekog bota prodati za 18k u timove iz višeg ranga ali onih je lagano odbio zbog malih bonusa.

Ovde možete videti sve odlazne transfere stručnog štaba.

 

 

Mislim da se na skrinu vidi sve. Prezadovoljan sam pripremnim periodom i kao što možete videti odigrano je sedam mečeva a skor je pet pobeda i dva remija uz gol razliku 16:5. Prvo bih izdvojio tri lagane pobede nad tri moje filijale. Karađorđe je savladan sa 4:1 a Pocerina i Radnički Zorka sa po 2:0. Tri meča su odigrana i protiv dva tima iz mog ranga takmičenja. Radnički iz Svilajnca je pobeđen sa 2:1 dok je sa Radničkim iz Nove Pazove odigrano samo 0:0 ali igrači su mi bili umorni od prethodne prijateljske utakmice. Protiv tima iz zonske lige - Metalac Asco Vidak iz Futoga zabeležena je ubedljiva pobeda od 4:1. Protiv ekipe iz drugog ranga takmičenja - Telekom Prve Lige Sinđelića odigrano je 2:2 i sa tim rezultatom sam i više nego prezadovoljan jer je Sinđelić jedan ozbiljan rival.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/4-3-3.gif

 

Formacija koju ću koristiti je slična Barseloninoj. Dakle četiri pozadi, jedan zadnji vezni, dva centralna vezna, dva krilna igrača i jedan napadač. Što se tiče taktike nema mnogo pametovanja samo na sigurno i disciplinovano ali uvek agresivno na igrača rivalskog tima uz naravno nezaobilazni zonski marking.

 

 

Što se tiče očekivanja u ovoj sezoni uprava očekuje sredinu tabele dok kup Zapadne Srbije smatra ne važnim a ja se ne slažem sa njima. Moja očekivanja su da odmah prve sezone izborim promociju u Telekom Prvu Ligu i da pokušam da uzmem trofej namenjen pobednuku kupa Zapadne Srbije ali to se i može primetiti po mojim pojačanjima. Tražite neki skrin ako vam treba a ja bih još napomenuo da u prva dva kola igram dva mini derbija protiv Vujić vode i Budućnosti iz Valjeva. Napemenuo bih još da će priča sigurno potrajati dok ne izađe 11.3.0 ili možda čak 11.3.1 ako bude izlazio.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |