Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Repriza finala - Inter vs Bayern


visoki
 Share

Recommended Posts

Inter-Bayern

http://img217.imageshack.us/img217/1615/1135i.pnghttp://img716.imageshack.us/img716/6732/915n.png

 


 

Proslogodisnji finalisti Lige Prvaka sada se susrecu vec u 1/8 finala,obe dvije momcadi sigurno su bile jedne od vecih favorita za osvajanje ali u ovoj fazi natjecanja cemo s morati oprostiti s jedim od njih.U proslogodisnjem finalnom dvoboju rezultat je bio 2:0 a strijelac oba pogotka bio je Diego Millito koji ove sezone i ne dobiva bas puno prilika te ga muce ozljede zbog kojih u sutrasnjem dvoboju nece nastupiti.Na klupi Intera u prosloj sezoni stajao je jedan od najboljih stratega svijeta Mourinho koji je preselio u Real te je sada na Leonardu da pokaze da ga dostojno moze zamjeniti.Sigurno ce to biti jako zanimljiva i atraktivna utakmica zato se sigurno isplati pogeldati taj dvoboj.

 


 

Kvaliteti ekipa

 

Golmani

Na golu Bayerna stoji iskusni Hans-Jörg Butt,iako su mnogi sumnjali u njegovu kvalitetu prosle sezone je pokazao da mu se treba vjerovati,dostojnu zamjenu Butt nema tu je neiskusni Thomas Kraft koji nije nastupao u mnogo utakmica .Na golu Intera nalazi se sjajni Brazilac,Julio Cesar kojeg krasni sjajni refleks, uz njega tu su jos Luca Castellazzi i Paolo Orlandoni .Na golu Bayerna sutra bi se trebao naci Kraft dok bi na golu Intera trebao biti Julio Cesar.Iako su oba golmana jako iskusna i dobra ipak u ovom duelu dajem malu prednost Interu .

 

Pobjednik:Inter

http://i.imgur.com/sd19T.jpg

 

Obrana

Obrana je sigurno jaki adut ovih dviju ekipa . Obe dvije ekipa imaju ofenzivne desne bekove na jednoj strani nalazi se omaleni Lahm dok je s druge strani probojni Maicon . Stoperski par Bavaraca sutra bi trebao biti par Tymoschuk i Badstuber dok bi sa druge strane trebali stajati novopridosli igrac Ranocchia i bivsi igrac Bayerna Lucio . Na ljevojstrani obrane trebali bi se naci Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjic i Christian Chivu . Obe dvije obrane su jako cvrste no opet cu dati prednost Interu,jedini razlog  tome je igranje Tymoschuka na neprirodnoj mu poziciji .

Pobjednik:Inter

width=450 height=305

http://i.imgur.com/LDr55.jpg[/img]

 

Sredina

Obe ekipe trebale bi zaigrati s pet veznih igraca . Vezni igraci ovih ekipa znatno se razlikuju, ekipu Bayerna odlaskom Van Bomela krase kreativni igraci poput Schweinsteigera . Najbolji vezni igrac Intera sigurno je Sneijder od kojega krecu sve njihove akcije dok bi Bayern trebao najopasniji biti s krila gdje se nalaze Robben i Ribery . Bayern bi trebao nastupiti u formaciji 4-2-3-1 sa Mullerom na pozicji poluspice . Dok bi Inter trebao izaci sa dva defenzivna veznjaka Cambiassom i Mottom koji bi trebali odraditi najveci posao i ako Inter izvuce pozitivan rezultat sigurno ce oni biti najsaluzniji za to . U veznoj liniji Bayerna sutra ce nastupiti L.Gustavo,Schweinsteiger,Robben,Muller,Ribery dok ce se s druge strane naci Zanetti,Motta,Cambiasso,Stankovic,Sneijder . U ovom duelu veliku prednost ima ekipa Bayerna prvenstveno zbog svojih krilnih igraca koji su odlicni u igri jedan na jedan te ce stvarati velike probleme .

Pobjednik:Bayern

width=299 height=450

http://i.imgur.com/uc2yy.jpg[/img]

 

Napad

Proslogodisnjom Bayernu najveca snaga u napadu bio je Ivica Olic no on je zadobio tezu ozljedu koljena te tako nece nastupati do kraja ove sezone.Glavi adut u napadu je Mario Gomez dok je drugi napadac Miroslav Klose .Interov napad predovodi strasni kamerunski napadac Samuel Eto"o . Inter je ekipa koja raspolaze sjajnim napadacima , tu su Milito,Pandev,Suazo i novopridosli Giampaolo Pazzini koji je u tri dosadnja susreta postigao tri pogotka.Proslogodisnji najbolji igrac finalne utakmice Milito ove sezone nije ni sjena onom Militu iz prosle sezone no sigurno je da Inter ima bolje napadace .

Pobjednik:Inter

width=308 height=450

http://i.imgur.com/dQZKT.jpg[/img]

 

Konacna analiza

Mislim da ce ovaj susret biti dosta tvrd te da necemo vidjeti mnostvo golova no sigurno ce biti zanimljivo pogledati ga jer takve majostore kao sto su Eto"o,Robben,Ribery i Snijder uvijek se isplati pogledati.Bayern je ove sezone jako los u Bundesligi te ce tako sigurno traziti veliki uspjeh u Europi a sigurno ce  imati zelju osvetiti se za proslogodisnji poraz . Blagu prednost u ovome susretu dajem Interu zbog domaceg terena,utakmica je na rasporedu sutra u 20:45

 

http://www.dodaj.rs/f/2W/NB/3KXUYAue/txt-team.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |