Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Lille O.S.C-Inter-Chelsea-Hertha-Espanyol


Thierry Henry 14
 Share

Recommended Posts

Lille O.S.C.

 

http://www.dodaj.rs/f/2m/VV/4KKrvI0m/lilleosc.png

 

Klub je osnovan 1944 godine.Trenutno se takmiči u francuskoj prvoj ligi(Ligue 1).Najveći uspjesi su im :2 puta prvak Francuske,5 puta kup Francuske,igranje osmine finala LŠ te pobjeda u završnom kolu Intertoto kupa 2004 godine.Neki od poznatih igrača koji su za njih igrali su:Bernard Lama,Eric Abidal,Michel Bastos,Jean Makoun,Patrick Kluivert,Boro Primorac......

 

 

http://www.dodaj.rs/f/2I/Ct/4npZL2aJ/128.jpg

 

Svoje utakmice Lille igra na "Stade Lille Metropole” koji može da primi 18.185 ljudi.Na njemu će igrati sve do 2012 godine,kad se planira otvorenje "Grand Stade Lille Metropole".

 

________________________________________________________________________________________________________________

To je bio kao neki uvod,nije veliki ali u njemu sam rekao sve osnovno o ovom klubu.Ako vas zanima zbog čega sam uzeo Lille,uzeo sam ih zato što nisu ni najjači u Francuskoj,a nisu ni najslabiji.Imaju odlične krilne igrače(Hazard i Gervinho) i uz koje dobro pojačanje,može se dogurati i do mjesta koje vodi u LŠ.

Sutra,tj. danas novi update o transferima i odigranim utakmicama do 1.9.  :)

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Update 1

 

Transferi

 

 

http://www.dodaj.rs/f/1v/tk/2sVsdjYr/romelu-lukaku-profile-at.png

width=450 height=194http://www.dodaj.rs/f/2i/yh/dqyYogS/federico-fazio-profile-a.png[/img]

width=450 height=192http://www.dodaj.rs/f/2k/bg/4tuHowxJ/andrej-kramaric-profile-.png[/img]

 

Ova trojica igrača su pojačali klub,radi se o Romelu Lukaku,koji je plaćen 9 M evra na rate.Sledeće pojačanje je Federico Fazio iz španske Seville,plaćen skromnih 2 M evra.I odlično pojačanje za budućnost Andrej Kramarić,plaćen 1 M evra.Takođe,ugovoren je transfer M.Kovačića iz Dinamo Zagreba.

Što se tiče odlazaka,otišli su Emil Lyng,Jerry Vandam,Mathieu Debuchy i Ludovic Obraniak.Evo ovde imate i ss od svih transfera

 

width=450 height=149http://www.dodaj.rs/f/6/Fr/1p79V6fb/losc-lille-mtropole-tran.png[/img]

 

Utakmice

 

width=450 height=53

http://www.dodaj.rs/f/9/dY/3NLzr8da/losc-lille-mtropole-losc.png[/img]

 

U Ligue 1 mi super ide,ostvario sam 3 pobjede i 1 remi,te trenutno držim drugu poziciju na tabeli.Dosad u 4 utakmice,najbolje su se pokazali Eden Hazard i Gervinho(koji je osvojio titulu igrač mjeseca)

 

width=450 height=35http://www.dodaj.rs/f/1x/LG/1NChjKwT/losc-lille-mtropole-losc.png[/img]

 

U 4. kolu za LE sam dobio Banik Ostravu i lagano prošao u grupe LE.U grupama igram sa Vilarrealom,Rosenborgom i Goteborgom.

 

________________________________________________________________________________________________________________

Hvala svima na komentarima,nadam se da vas neću razočarati.Idući update očekujte iduće sedmice.Ako vas zanima koji ss,napišite ovde.Čujemo se!

Link to comment
Share on other sites

Update 2

                           

 

http://www.dodaj.rs/f/2m/VV/4KKrvI0m/lilleosc.png

 

Ligue 1

 

U ligi smo pokazali zašto slovimo među najveće favorite za mjesta koja vode u Evropu.Trenutno zauzimamo sjajno 2.mjesto i nadam se da ćemo do kraja sezone uspjeti izboriti mjesto koje vodi u LŠ.Najbolji igrači u ligi trenutno su:Eden Hazard,Gervinho,Fazio,Cabaye i Rami.Evo i ss od tabele lige i svih utakmica u Ligue 1 do sad:

http://imagetitan.net/thumb-A34C_4D4D88B5.jpg

http://imagetitan.net/thumb-D792_4D4D88B5.jpg

 

Europe Ligue

 

Dobili smo prilično laku grupu i osvojili smo prvo mjesto.Jedini poraz smo očekivano imali od Vilarreala u gostima.U idućem krugu igramo protiv Bešiktaša.

 

http://imagetitan.net/thumb-F8AB_4D4D88B5.jpg

________________________________________________________________________________________________________________

To bi bio neki kraći update,hvala svima na komentarima.Idući update će biti mnogo opširniji i očekujte ga krajem iduće sedmice.Čujemo se!

Link to comment
Share on other sites

Rezulati  :respekt: Imas velike sanse da osvojis prvo mesto,dolaze ti Lyon i Bordo a to su ti jedni od najvecih konkurenata za to mesto..Okser ce sigurno pasti u durgom delu,tako bi ti sa dobrom igrom dosao do provg mesta..A sto se tice Evrope dobio si ne tako lakog protivnika ali uz malo srece bi trebao da ga prodjes.. :wink:
Link to comment
Share on other sites

Update 3

 

http://www.dodaj.rs/f/2m/VV/4KKrvI0m/lilleosc.png

 

Ligue 1

 

U ligi sam nadmašio medijska predviđanja i predviđanja uprave.Zauzeo sam Sjajno 2 mjesto,titulu je neočekivano uzeo Monaco.Drugi dio sezone sam solidno odigrao,mogao sam i bolje u nekim mečevima.Veliki nedostatak mi je bio povreda Hazarda 10 kola pre kraja,te vrlo slaba sezona Lukakua kojeg su isto dosta mučile povrede pa mu je trebalo dosta da se vrati u formu,i kad se vrati u formu opet ga pogodi neka povreda.Standardno dobri su bili Hazard,Gervinho,Rami,Cabaye i Rami.Dobili smo i nekoliko priznanja za igre igrača, Ligue 1 Star of Competition,Ligue 1 Goalkeeper of the Competition i Ligue 1 Stars Team of the Competition .

 

 

Europe Ligue

 

Vrlo sam zadovoljan odigranom sezonom u Evropi i plasmanom u 1/2 finale takmičenja.U nokaut fazi nismo od nikoga izgubili,ali zbog golova u gostima smo ispali.Inače ispao sam od Vilarreala kojeg sam demolirao u grupi ali šta se tu može,takav je život.

 

________________________________________________________________________________________________________________To bi bilo to za ovu sezonu,hvala što pratite.Pisao bih više i brže bi odigrao sezonu ali imam previše obaveza u zadnje vrijeme.:).Što se tiče ovog sejva,već imam viziju iduće sezone u kojoj mi je cilj osvojiti Ligue 1 i dogurati do 1/8 finala LŠ.Idući update očekujte možda i u nedjelju,sve zavisi od slobodnog vremena što budem imao.Čujemo se!

Link to comment
Share on other sites

2011/2012

 

http://www.dodaj.rs/f/2m/VV/4KKrvI0m/lilleosc.png

 

Transferi

 

Počela je i još jedna sezona.Cilj mi je bio pojačati sredinu i napad,to sam i uradio dovođenjem Edisona Cavanija i Wilsona Palaciosa .Takođe vrijedi dodati da u klub dolazi Mamodou Sakho i to na početku iduće sezone.Njegov transfer je vrijedan 6 M.Od odlazaka vrijedi izdvojiti odlazak Fraua,iako sam želeo sa njim da produžim ugovor,on je to odbio.Evo i ss svih transfera

 

Ligue 1

 

U ligi sam dobro počeo,trenutno zauzimam prvu poziciju na tabeli.Vrijedi izdvojiti da je za igrača mjeseca izabran Edison Cavani.Evo i ss dosad odigranih utakmica u ligi.

 

Champions League

 

Sa 2.pozicijom u ligi,obezbjedio sam direktan plasman u LŠ. Grupa je teška,nadam se 2.poziciji ali ako budem treći neću se buniti.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |