Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[Priča Meseca] Januar


Prica meseca je :  

15 members have voted

  1. 1. Prica meseca je :

    • Pa ti budi trener...
      9
    • Prica posvecena Target Manu by:Sale92
      6


Recommended Posts

-Glasanje za Priču Meseca Januara-

Evo od ovog meseca polako počinjemo sa glasanjem za priču meseca,nadam se da ćemo ovim povećati aktivnost,urednost i inovativnost kod članova koji pišu svoje priče.Pa da počnemo.

 

1.Pa ti budi trener...  (Mata132)

Nisam se mogao odlučiti za ovo prvo mesto,nikako.Dvoumio sam se između Matine priče i priče koju piše član Sale.Mata piše velike i uredne postove,pune zanimljivosti i informacija o tekućoj sezoni.Malo nas je iznenadio kada je napustio Maribor koji vodi od samog početka,ali je prešao u HNK Rijeka i nadamo se da će i tamo postizati velike uspehe.Mata,čestitam,moj si prvi izbor.

 

2.Prica posvecena Target Manu by:Sale92  (Sale92)

Veoma lepa,uredna i inovativna priča puna zanimljivih zapleta.Moglo bi se reći pravi triler.Sale žao mi je što nisi prvi na mojoj listi ali ja ne odlučujem pobednika,odlučiće glasovi članova.Srećno i da pobediš,ako ne ovog,onda sledećeg meseca.

 

3.Dečko u usponu  (ŽeljkoDelija)

Ovo je priča koja je bez imalo razmišljanja ušla u uži izbor.Željko je pisao zanimljive nastavke koji su nas uvek nasmejavali i koji su takođe bili puni zanimljivih zapleta ali zbog neaktivnosti,kod mene je na trećem mestu.Željko srećno u glasanju i ubuduće da pišeš češće.

 

 

Linkovi priča :

 

Pa ti budi trener...

 

Prica posvecena Target Manu by:Sale92

 

Dečko u usponu

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Drago mi je sto se moja prica nalazi ovde hvala na tome. Moj glas ide Mati123 samo iz razloga sto je Zeljko malo ne aktivan u poslednje vreme dok Mata pise najduze od nas pricu svaki report ide na vreme i vrlo lepo pise tako da ovo sasvim zasluzuje :thumbup:
Link to comment
Share on other sites

Pa ne moras ti reci ako to ne zelis kao ni bilo ko drugi. Ali ja licno volim javno da kazem svoje misljenje i isto mislim da ce to onaj ko je korektan uvaziti a da ce onom za koga kazem da sam glasao to dosta znaciti :thumbup:
Link to comment
Share on other sites

Slazem se da si svoju trebao staviti no nereseno je sta ce biti u tom slucaju i do kada traje glasanje video sam da negde pise ali iskreno me mrzi da trazim ponovo? :D

 

Edit izvinjavam se nisam video tvoj komentar Milose :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |