Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

My career by LuiS SuaReZ


Marco Reus
 Share

Kakvim potezom smatrate moj povratak na mesto trenera Crvene Zvezde??  

32 members have voted

  1. 1. Kakvim potezom smatrate moj povratak na mesto trenera Crvene Zvezde??

    • Odlicnim
      14
    • Dobrim
      6
    • Losim
      3
    • Katastrofa
      9


Recommended Posts

Hvala Sale.. :wink: Nego me u Turskoj *ebu ova pravila sa 8 registovanih stranaca  facepalm Ali pojacanja koja sam doveo boli glava  :cast:

Veruj mi budi zadovoljan sa tih 8 uglavnom su svuda ogranicenja jos manja. Imas dosta kvalitetnih Turcina :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svaka cast dobro si igrao u zvezdi i mislim da si dovoljno igrao samo mi se nesvidja sto si napisao ali sam radostan zato sto cu napokon voditi neki veliki klub?!?!?! ja ipak mislim da je zvezda veci klub,samo sto je trenutno u krizi.....
Link to comment
Share on other sites

Pocetak Sezone 2013/2014

 

Galatasaray SK

http://img4.imageshack.us/img4/9688/1871dp.png

 

Uvod

Konacno sam stigao u Tursku.Odmah sam otisao na razgovor sa upravom i dali su mi fantastican novac za transfer.Pokusao sam da ga sto bolje iskoristim i da dovedem sto bolje igrace.Start priprema zakazan je za 1.7.2013.Kada ce biti prozivka igraca pa zatim sledi put na prvi deo priprema u domacoj Antaliji.

 

Transfer Period

Igraci koji su dosli u klub:

 

Tomas Necid igrac kojeg su se intesovali mnogi klubovi ali je ipak zavrsio u Galatasaraju.

Junior Moraes svakako proveren igrac.Bio sam mu trener u Zvezdi gde je bio najbolji sterlac pa zatim i u Francuskoj isto.Od njega ce se mnogo ocekivati kako u prvenstvu tako i u Evropi.

Nuri Sahin jedan od najboljih Turskih igraca.Zanimljivo je da nikad nije igrao u Turskoj ligi sada ce konacno ostvariti san.

Ibrahim Afellay bio je nezadovoljan svojim statusom u Holandiji.Dosao je kao jedan od iskusnijih igraca.Svakako da je ogromno pojacanje za trenera Stefana Trajkovica.

Marco Verratti jedan od najvecih talenata u Evropi.Trener Stefan Trajkovic je insistirao na njegovom transferu u Galatasaraj.

Sezgin Coskun igrac koji je dosao u poslednjim danima prelaznog roka.Dosao je za zakrpi rupe u odbrani.

 

Igraci koji su otisli:

 

Zvjezdan Misimovic: igrac koji poseduje kvalitet ali dolaskom igraca postao je nepotreban.Otisao je u Sevilju za 2.5M

Nicolas Fauvergue: prosle sezone jedan od najboljih igraca ali tokom priprema se nije pokazao pa je dolaskom Necida izgubio mesto u spicu i otisao je u Hofenhajm za 13 miliona.

Emiliano Armenteros: igrac koji je tokom priprema izrazio nezadovoljstvo,otisao je u Velez za 1.5M.

Lorik Cana: svakako kvalitetan igrac ali godine su razlog njegovog odlaska kao i to sto je stranac.Karijeru ce nastaviti u Milanu za 1.6M

 

 

Pripreme

http://195.178.51.69/uploads/tinymce/2011/januar2/hotel.jpg

Na prozivci su se pojavila 27 igraca kao i pojacanja.Prvo sam se upoznao sa igracima a zatim smo odradili prvi trening.Zatim preko noci usledio je put u Antaliji gde smo odseli u luksuznom hotelu Kalista.Svakako u ovom deli priprema radio sam sa igracima uglanom na fizickoj snazi a u drugom delu ce se  raditi vise takticki.U ovom prvom delu odigrali smo 4 meca.U 3 meca smo izasli kao pobednici i u jedan smo remizirali.

http://www.realholidayreports.com/hotel_pics/H10_Salou_Princess_Hotel_Salou.jpg

Zatim smo otputavali u Ameriku,tacnije u Los Andjelesu i odeseli u luksuznom hotelu Salou.U Ameriku smo ostali 20 dana i odigrali 4 kontrolna meca.U tom delu priprema uigravao sam tim za Sezonu i za Kvalifikacije za Ligu Evrope.U Istambulu smo se vratili 10 avgusta gde nas je cekao pocetak sezone..

 

Uefa Europa League

http://www.jprendsmonpied.com/wp-content/uploads/2010/04/UEFAEuropaLeague.png

Konacno je su dosla takmicenja u Evropi.U cetvrtoj rundi kvalifikacija bio sam povlascen.Pa sam u Zrebu u Nionu za protivnika dobio Izraelski Makabi.Odmah sam znao da ce biti tezak postao jer Makabi poseduje dobar kvalitet.Naporno se radilo tokom priprema pa ono sto je zavrtano to je i uradjeno.U prvom mecu u Istambulu savladao sam Makabi 2:1 golove su postigli Ibrahim Afellay i Baris Ozbek.Sa vrlo nezgodnim rezlutatom sam otisao u Izrael.Ali sam ipak izborio neresen rezultat 0:0.Bila je zaista dosadna utakmica ali vredelo je.

Zreb za Grupnu Fazu odrzan je u Monaku a za protivnike sam dobio Dnipro,Monako i Poljsku Legiju.Svakako da ocekuje prolaz ali protivnici nisu ni malo laki.

 

Grupa

 

 

Utakmice

 

 

Turkcell SuperLig

 

http://www.ogzblog.com/wp-content/uploads/2009/08/turkcell-super-lig.png

 

Tabela

 

 

U Ligi lepsi pocetak nisam mogao da ocekujem.Na mom prvom zvanicnom debiju na klupi Galatasaraja savladan je Samsunspor u gostima rezultatom od velikihl 5:2.U drugom kolu sam se sastao sa najvecim rivalom Fenerbakce.Mec se zavrsio rezultatom 0:0.U trecem kolu savladan je Gencerbirligi u gostima rezultatom 0:0.Zadnji mec pred odlaska na odmor zbog utakmica reprezentacija sastao sam se sa Eskisehipspor i savladao ih rezultatom od 2:1.Svakako lep pocetak u Ligi pose ovog mini odmora nastavlja se bitka...

 

Utakmice

 

Tim

 

 

Taktika

 

Zakljucak

Iza mene je veoma dobar pocetak.Sledi mi veoma teska borba kako u ligi tako i u Evropi.Pojacanja su se odlicno pokazala.Jedino imam problem sa povredama ali sta se moze.Sledeci report po zavrsetak polusezone...

[move]Slobodno komentarisite[/move]

Link to comment
Share on other sites

Polusezona 2013/2014

 

Turkcell SuperLig

http://www.ahmetuykan.com/wp-content/uploads/turkcell-super-lig-ahmet-uykan.png

Ono sto me je bilo strah tokom mog dolaska u Turskoj je to sto nisam mnogo znao o Turskom fudbalu(kako se igra,napadacki,spor ili brz fudbal) pa sam stvorio neku svoju viziju kako ce igrati moj tim.To se kako sada izgleda dosta isplatilo.U Ligi sam trenutno prvi sa 5 boda viska u odnosu na drugoplasiranog Fenerbakce-a.Veoma sam rutinski odigrao ovu polusezonu sa 14 pobeda 3 remija i nijednog poraza.Ono sto je meni izuzetno bitno da sam protiv Turskih velikana odigrao na visikom nivou.Protiv Besitkasa u gostima odigrao sam rutinski i savladao ga rezultatom 4:2,zatim je pala na domacem terenu i Bursa savldao sam je minimalnim rezultatom od 1:0 jedini gol na toj utakmici postigao je David Bently.Posle njih pao je jos jedan Turski velikan Trabzon  pobedio sam ga kod kuce rezultatom od 2:0.Sa mojim najvecim rivalom Fenerom igrao sam 1:1 na domacem terenu.Prilicno sam zadovoljan ovom polusezonom u ligi.U drugom delu planiram da ne menjam mnogo tim i da vratim trofej u vetrine mog kluba.

 

Utakmice

 

Turkish Cup

U kupu sam odigrao dve utakmice i obe sam pobedio.Prvu protiv Sivasspora pobedio sam rezultatom 2:0,a drugu protiv Karabukspura njih sam pobedio u gostima 4:2.Pa tako zauzimam 1 mesto u grupu.Odmah posle nove godine nastavlja se takmicenje u kupu.

Utakmice

 

Uefa Europa League

http://www.jprendsmonpied.com/wp-content/uploads/2010/04/UEFAEuropaLeague.png

U Ligi Evrope odigrao sam veoma dobro.4 pobeda 1 remi takodje i 1 poraz.Prvu utakmicu odigrao sam na gostovanju u Poljskoj.Savladao sam Legiju rezultatom 0:1 jedini gol na toj utakmici postigao je Junior Moraes u 85 minutu.U drugoj utakmici na domacem terenu remizirao sam sa Ukrajinskim timom Dnipro rezultat je bio 2:2 neserecno sam primio gol u 93 minutu.Zatim mi je usledilo gostovanje u Francuskoj isao sam na megdan najvecem konkurentu za prvo mesto u grupi Monaku.Utakmica je bila izuzetno zanimljiva.Monako je poveo 2:0 preko Mbokani-a i Rumuna Daniela Nikolae-a,zatim su usledila moja 10 minuta pa sam preko Sahina i Necida poravnjao rezultat na 2:2.Nesrecan gol primam u 87 minutu kada Sabri Sarioglu postize autogol za konacnih Monako-Galatasaray 3:2.Sa svega dva boda ulazim u revanse sa ekipama.U prvom revansu dolazi mi Monako i pobedim ga rezultatom 1:0 pobedonosni gol na tom mecu postigao je Tomas Necid.Dosla je  odlucujuca utakmica sa Legijom.U veoma uzbudljivom mecu savladao sam Poljake 2:1.Utakmica sa Dniprom nije imala takmicarskog znacaja pa sam pustio drugi tim i savladao Ukrajince rezultatom 2:3.Zrebanjem za 1/16 finale Lige Evrope u Nionu dobio sam za protivnika Sktoski Rendzers nadamo se prolasku.

 

Utakmice


Uruguay

http://www.ratetheref.net/resource/image/flags/Uruguay.png

U Urugvaju sam dosao 2 kola pred kraja kvalifikacija.Bili su 5 na tabeli.Ta pozocija bi ih odvela u baraz sa Svetsko Prvenstvo.Na mom debiju za Urugvajsku seleckiju imao sam mnogo treme.Jer sam prakticno odradio par treninga sa igracima.U prvoj utakmici savladao sam Selekciju Cile sa rezultatom 2:1.Imao sam mnogo problema na toj utakmici,sto sa kartoima sto sa povredama.U drugoj utakmici koja je odlucivala ko ide direktno da Mundijal a ko ide u baraz sastao sam se sa Reprezentacijom Venecuele u gostima.Odigrao sam  vrlo dobo i pobedio sam golovima Martineza i Gargana rezultat je bio 0:2.

Zreb za Svetsko Prvenstvo 2014 godine odrzano je u Brazilu.Za protivnike sam dobio Svedsku,Kanadu i Iran.Ocekujem prolaz u 1/8 finala pa ako bog da da dodjem makar do treceg mesta.

Zakljucak

Ova godina je zaista lepa za mene.Postao sam trener velike Evropske ekipe,postao sam Selektor Reprezentacije.Sa Galatasarajem igram fenomenalno bez poraza u Ligi,a u Evropi sve ide po planu.Cilj nam je polufinale pa cak i finale Lige Evrope.Sto se tice Urugvajske reprezintacije cilj je prolazak grupne faze i da dodjemo makar do polufinala Svetskog  Prvenstva.Da li ce me sreca posluziti videcemo..Sledeci report po zavrsteku prelaznog roka..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |