Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[UEFA PROJEKT]AS Roma


Sale92
 Share

Recommended Posts

AS Roma=UEFA Champions League projekt


http://img443.imageshack.us/img443/6464/1100p.png


AS Roma (ital. Associazione Sportiva Roma - A.S. Roma) je fudbalski klub iz Rima, u Italiji. Osnovan je 1927. spajanjem rimskih klubova „Roman“, „Alba-Audače“ i „Fortitudo“, a takmiči se u prvoj italijanskoj ligi sve od osnivanja, sa izuzetkom sezone 1951/52, kada se takmičio u Seriji B.

 

Klub je osvajao Seriju A u tri navrata: u sezonama 1941/42,1982/83 i 2000/01, a kup Italije devet puta. U sezoni 1960/61. osvojen je Kup sajamskih gradova (preteča današnjeg Kupa UEFA), a stizao je i do finala Kupa šampiona (1983/84) i Kupa UEFA (1990/91). Klub je aktuelni osvajač italijanskog kupa.

 

Stadion fudbalskog kluba Roma se zove Olimpiko i ima kapacitet od 72.700 mesta, a koristi ga i gradski rival Lacio. Ovo je drugi najveći stadion u Italiji, posle San Sira, koji može da ugosti 80.000 navijača.


U ovom setu taktika za AS Romu klub koji je protekle sezone zavrsio na drugom mestu u Italijanskoj Seriji A predstavicu vam 2 univerzalne taktike koje se lako mogu izmenti u ofanzivne odnosno defanzivne sa malim izmenama rola. Predstavljam vam upravo ove dve taktike jer mislim da su najbolje za ovu ekipu sa tim sto ce vam igra biti razlicita.


Unirvezalna taktika 1

 

Formacija i Sastav Ekipe

[hs width=300 height=300]http://img836.imageshack.us/img836/5820/asromaromatactics.jpg[/hs]

Primeticete da je kod ovakve formacije sredina malo prazna ali ce to sasvim dobro popunjavati igraci dmc i mr/l sto ce biti i objasnjeno posle...

 

Team Instructions

[hs width=300 height=300]http://img10.imageshack.us/img10/4343/asromaromatactics2.jpg[/hs]

 

Player instructions

 

-GK-

Julio Sergio nema tu nekog velikog pametovanja: goalkeeper-defend

-DCR/L-

Mexes:Central defender-cover. Sjajan igrac jedan od najboljih na svetu na ovoj poziciji sa ovom rolom ostajace iza odbrane ne bi li cuvao ledja svom partneru. Burdisso:central defender-stopper. Veoma stamen i iskusan igrac zna i da da gol sa ovom rolom ce izlaziti nesto ispred odbrane ne bi li sto pre zaustavio protivnika.

-RB/L-

Cicinho:wing back-automatick. Vrlo brz igrac i veoma probojan ponasace se u zavisnosti od strategije. Rise dobar igrac sa strasnim udarcem role su mu iste znaci kao i Cicinhu (preporucio bih da dovedete sto pre 2 nova beka jer ovu dvojicu vec hvataju godine i ne mogu odigrati konstantno dobro celu sezonu.

-DMC-

De Rossi:deep lying playmaker-defend. Apsolutni naslednik princa Rima mozda i najbolji igrac ekipe sa ovom rolom ce zapocinjati napade svoje ekipe.

-MR/L-

Menez:winger-support. Dosao kao veliki talenat ali tek prosle sezone je poceo da opravdava novac ulozen u njega sada je sjajan ovde ce obracati paznju i na napad ali i na odbranu. Taddei odlicni Brazilac vrlo hitar i prodoran role su mu iste kao i Menezu.

-AMC-

Totti:advanced playmaker-attack. O njemu necu nista reci jer znte sigurno sve o njemu i koliko znaci ovoj ekipi a sa ovom rolom ce vise obracati paznju na napad ali nece zapostaviti ni odbranu.

-STR/L-

Borrielo:advanced forward-attack. Stigao kao odbacen od Milana na pozajmicu ali on to ne zasluzuje nikakoodlican fudbaler. Vucinic:pocher-attack. Uz Tottia i De Rossia sigurno motor ove ekipe ekstra igrac sigurno ga vas dosta vec i zna.


:download:


 

Unirvelzalna taktika 2

 

Formacija i Sastav Ekipe

[hs width=300 height=300]http://img593.imageshack.us/img593/2866/asromaromatactics9.jpg[/hs]

Sa ovom formacijom cini se da imamo rupu izmadju odbrane i sredine ali takodje to sjajno dopunjavaju dva MC-a.

 

Team Instructions

[hs width=300 height=300]http://img404.imageshack.us/img404/4928/asromaromatactics4.jpg[/hs]

 

Player instructions

 

Golman i odbrana sve ostaje isto i role i igraci.

 

-MCR/L-

Perotta:box to boox midfielder-support. Reprezentativac Italije sjajan igrac ipak ovde ce malo vise obracati paznju na protivnika i prava je radilica na terenu. De Rossi njemu sve ostaje isto.

-AMCR/L-

Totti:inside forward-attack. O njemu sve znate s tim sto ce sa ovom rolom ulaziti sa strane i tako muciti protivnika. Taddei:inside forward-support. Takodje i o nejmu sve znate s tim sto ce on sa ovom rolom malo vise od Tottia obracati paznju na sredinu i pokusace pre da napravi neku akciju i asistira. Pizarro:advanced playmaker-support. Evo novog igraca sjajan kreativac i veoma dobar tehnicar ovde ce vam kreirati igru s obzirom da sve svi nalaze oko njega verovatno ce imati i najvise asistencija u ekipi.

-STC-

Vucinic:target man-attack. I o njemu sve znate s tim sto ce ovde privlaciti protivnike na sebe i ostavljati puno prostora sjajnim polu spicevima.


:download:


http://www.dodaj.rs/f/2/qS/1PdmJCoC/logotakticar-1.png


Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |