Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Lower League Manager Challenge


milosizpisara™
 Share

Recommended Posts

LLM  Izazovi

 

http://www.ravnica.info/UserFiles/Image/Novembar2010/kisac-fudbalski-teren.jpg

 

 

Ukratko o Izazovima :

 

Nakon nekih dva meseca od izlaska FM 2011,Forum Fm-Balkan je procvetao.Svaki delić foruma bio je aktivan i komentarisan upravo o novom Football Manageru.Neki bi rekli da sad faletam forum kako bi privukao nove članove,ali ne,stvarno je sve tako.Pa uglavnom sve.Evo o čemu se radi : Uredništvo podforuma Kada Vi Igrate je prezadovoljno aktivnošću članova u nekim od delova tog podforuma.Zašto nekim?Na jednoj od MSN priča,komentarisali smo to da ove godine ima dosta maštovitih i istrajnih članova koji dosta daju za naš podforum.Ti članovi su uglavnom pisali odlične priče,pune mašte i pisali su odlične karijere sa velikim duhom i upornošću ali...Ali gde je tu onaj mali LLM?Naime,odkako je FM11 izašao,započete su samo dve LLM karijere!Ovim LLM izazovima planiramo da povećamo aktivnost u LLM delu podforuma.

E sad,izazovi.Prvo i najbitnije što bi trebao da kažem je to da se svi dobro zabave.Cilj je dobra zabava i takmičarski duh.Što se tiče samih izazova tu nema nekog velikog mišljenja.Jednostavno,ja ću izbaciti šta se zahteva u izazovu a vi ćete,ukoliko smatrate da ste dorasli izazovu,odigrati ga,uspešno završiti i opisati tok vaše karijere u LLM delu.Nije bitno da li ste izvršili izazov za jednu sezonu ili tri,bitno je da izazov dobro predstavite nama,a mi ćemo odlučiti dali ste zaslužili nagradu ili ne.Eto toliko,dole ću napisati ukratko neka pravila,pa možete i očekivati poneki LLM izazov već večeras. 

 

 

! Lower League Manager Challenge Pravila !

 

 

1. Maksimalan broj sačuvanih igri po sezoni je 20.

2. Strogo je zabranjeno koristiti save/load.

3. Zabranjeno je koristiti bilo kakve alatke i dodatke koje ne idu uz FM.

4. Zabranjeno je koristiti opciju "Add new manager".[/font]

 

 

Šta je potrebno uraditi po izvršenom izazovu:

1. Otvoriti temu u ovom pdf-u po sledecoj formuli: [vas nickname] Paris FC(npr.).

2. Posle svake sezone ostaviti SS Game Status-a (30. Juna) i ostaviti ga u vasoj temi.

3. Ostaviti SS sezone u kojoj ste završili izazov.

4. Okacite save na neki od uplad servera: www.mediafire.com, www.filefront.com, www.megaupload.com, www.rapidshare.com...

5. Moderator zadrzava pravo da vam trazi jos neki SS, koji morate dostaviti u roku od 7 dana inace se izazov nece racunati.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------

 

Za svaki izvršen izazov dobija se pehar.Srećno!

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svidja mi se ideja.Ja odkako igrami FM,jedino igrajuci LLM(i sa Zvezdom) sam uspeo da povezem 6-7 sezona.Evo sad sam poceo sa Sumadijom i nadam se dugoj karijeri.Sa Gloucesterom sam prestao,jer sam stigao do kraja sezone(bio cetvrti) i nestalo mi struje,nisam mogao izpocetka da igram.
Link to comment
Share on other sites

Prva ispravljena,druga nije zato sto Srbija ima dve lige i treca ispravljena.

 

Hvala na pomoci.  :)

 

Zar se to ne gleda ovako,npr.6.liga engleske je najtezi LLM,a 3. liga laksi LLM.Mislim da sam negde gledao tu podelu.

Link to comment
Share on other sites

Postoji više gledanja na to šta je LLM. Nekom je to samo zadnja liga i onda se to zove lowest lm, a nekom su to lige od treće pa na dalje pa je onda lower lm.

Bar mislim da je tako.

 

What this means is that the player starts out with a team from the lowest playable league in a given country. Countries with just one league can be considered for LLM only if the standard is not too high (e.g. the Welsh Premier League). In one league countries it is important that the team you choose is not one of the top teams in that league (e.g. TNS in Wales from the previous example), as they are not considered suitably challenging. If in doubt you can always ask FRANK to choose a team for you.

 

Ovo je sam fm britain.

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se sto pisem ovde, znam da ovde nije mesto, samo ako mi neko moze reci kako da patchujem? Skino sam patch i sta dalje? Jos 1 se izvinjavam i molim da mi neko pomogne :)  pozdrav !

 

Trebao si malo da pretrazis forum,postoji adekvatna tema za ovo.

Pokrenes patch i onda kliknes na update i sacekas malo.To je to,nista vise.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |