Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Dobronamerni saveti za pisanje karijera ili priča


Target Man
 Share

Recommended Posts

  Kao što ste videli, mnogo karijera je zaključano.Mislim da ima više zaključanih ili otključanih.No,to sad nije ni bitno.Ima mnogo lepih karijera i priča.Nekih aktivnih, na neke koje čekamo report a neke koje su dugo neaktivne, kao i mnogo zaključanih.

 

  Hajde da pokušamo,bar da pokušamo da se uozbiljimo u ovom delu "Kada vi igrate".Pitate me zašto i na koji način.Evo odgovora.

 

  Videli smo da mnogo članova počne da piše neku karijeru.Napiše uvod, mi svi damo komentar.A onda član ne nastavi ili krene sa nekim drugim timom ili nekom drugom pričom.Onda u toj drugoj priči napiše uvod i transfere pa stane.Pa počne pisati i treću karijeru.Kad mi pitamo šta je sa one dve,obično se kaže "Mrzi me".To je po meni, a smatram i za veći deo članova malo glupo.

 

  Moj vam je savet,pokušajte da budete istrajniji u pisanju karijera.Pokušajte,bar pokušajte da što duže pišete.Dobro razmislite kada započinjete pisanje.Jer to radite kako zbog sebe, tako i zbog ostalih članova koji će tu vašu karijeru ili priču da prate.Potrudite se ako krenete sa jednom pričom ili karijerom,neka to bude barem nekih tri do četiri sezone.

 

  Evo,ja pišem karijeru sa Barselonom.Ne želim da otvaram drugu jer ne želim da kvarim moj mukotrpan rad koji sam pisao u toj mojoj karijeri.Kod mene je problem što meni sezona traje po nekih mesec dana.Pošto odigram tri do četiri utakmice dnevno.Ja ću moju karijeru nastaviti,pokušavajući da ne otvaram druge karijere ili priče.Možda ću stati negde u sezoni 2016.2017 godini.Možda.Ali trudiću se da igram što duže.

 

 

Hvala na razumevanju.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Slažem se Target. :) Ja sam za ovaj FM imao dve priče i karijeru. Jednu priču sam pisao poprilično dugo (šest sezona sa Partizanom) dok druga je završena pre nego što je i počela (Regionalna priča) iz razloga jer bih imao više mečeva nego Engleski klubovi sa regionalnom ligom a i ubrzo je i izašao ovaj zadnji patch. Imao sam i jednu karijeru sa Realom mislim da se radi o tome da sam stao u drugoj sezoni. Evo sada pišem sa Mančesterom, abdejte dajem polako i ako pišem od početka a ja sam trenutno u drugoj sezoni i nameravam da ta priča potraje i zato i ne žurim. Napišem abdejt kada stignem ali gledam da sve bude pregledno i lepo za oko. :) Svaka čast za temu. :thumbup:
Link to comment
Share on other sites

  Samo još da dodam.Svi znate da se zbog neaktivnosti,priče ili karijere zaključavaju posle izvesnog perioda.Ukoliko je vaša karijera ili priča zanimljiva,a vi ste trenutno sprečeni da je nastavite pisati,svi znate da će ona biti zaključana.Vi kad želite da nastavite,milošizpisara i ja ćemo je sa zadovoljstvom zaključati i svi nastaviti da je  pratimo.

 

 

  Takođe bih predložio,a to nek milošizpisara odluči, da sve karijere koje su napisane, samo uvod ,neka milošizpisara vidi u dogovoru sa članom koji je krenuo da li planira da nastavi ili ne.Ukoliko ne želi da nastavi,neka je milošizpisara zaključa i stavi u arhivu.A u samom delu će ostajati one zaključane karijere koje su imale smisla.Nadam se da me razumete.Biće lepše i vama i samom forumu.

 

 

  Nadam se da se slažeš milošeizpisara?

Link to comment
Share on other sites

Potpuno se slazem sa tobom.Ja sam diskutovao sa Ventusom na tu temu sinoc,i slozili smo se da ovde imamo mali problem.Target jel imas ti msn?Vidim da si optimisticno usao u 2011-u sto se tice foruma,a hteo bi da te pitam nesto.

 

 

1.Daj mi tvoj MSN.Ne znam svoj napamet.Pitaj štagod treba

2.Naravno da sam optimistično ušao u 2011. godinu jer želim ovaj forum da dovedem do savršenstva,a tu si ti,kao i ostali članovi da me u tome podrže i pomognu.Svaki savet,kritika ili bilo šta je dobro došlo.

Link to comment
Share on other sites

eto ljudi,nadam se da ste razumeli cika Targeta,DOBRO RAZMISLITE pre nego sto otvorite svoju karijeru ili pricu.Nemojte dopustiti da vas smori nakon prve sezone,i ako vas smori i mi zakljucamo (zbog neaktivnosti pisanja),uvek mozete traziti da vam otkljucamo pricu/karijeru i da je vi nastavite,a ne da zapocinjete 16 novih prica/karijera.

Nadam se da ce vecina postivati pre svega Targetove,pa i moje reci.

Link to comment
Share on other sites

Svaka čast na ovoj inicijativi  :cast:

Šta kažete da se par boljih karijera i priča zajedno sa ovom temom stavi pod sticky da neki članovi koji nisu sigurni dal će pisat da vide kak bi to trebalo izgledat?

 

To bi bilo dobro za pocetnike ali tim potezom bi potcenili ostale price koje nisu pod stickyem..ako me razumes..Kako bilo da bilo,Uzecemo i ovaj savet u obzir jer se stvarno angazujemo da ulepsamo ovaj podforum.

Link to comment
Share on other sites

Target je skroz u pravu.Evo ja sam poceo jednu pricu ali sam sada stvarno bio u skripcu sa skolom pa nisam pisao ali se nadam da cu za vreme raspusta napisati bar jos jednu ili dve epizode.

 

E sada ja imam jedan predlog..

 

[glow=red,2,300]TARGET ZA ADMINA!!![/glow]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Momci jedno pitanje za vas!  Odmakao sam sa prvom sezonom Southamptona ( skoro sam na kraju ) pa me interesuje sta mislite da li vredi sada poceti pisati? Planiram da igram dosta sa Southamptonom, pa sam mislio da uradim rekapitulaciju prve sezone i onda jednostavno nastavim dalje. sta mislite?
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |