Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Gloucester City


bojan95
 Share

Recommended Posts

http://www.gloucestercityyouth.com/userimages/LogoGloucesterCity.gif

 

 

Evo i ja sam odlucio,da se vratim staroj ljubavi,LLM karijeri.Odmah cu da napomene,da necu pisati kao klasicnu pricu.

 

Posto sam na ovom novom FM,zapocinjao milion puta sa raznim klubovima,a ni sa jednim nisam odigrao vise od polu-sezone,odlucio sam se da dok ne izadje patch sa zimskim transferima igram sa ovim engleskim sesto ligasem.

 

Sta je presudilo,da bas njih izaberem?

 

Pa eto,hteo sam neki siromasan klub,koji se bori za opstanak,a plus nema svoj stadion,vec igra na stadionu Chelentam-a.Oni su nam ujedno i partneri.Ali to nije sve,30.06.2012. zavrsava se gradnja novog stadiona i mi se preseljavamo.Tako da jedva cekam,da vidim novi stadion.E da,placamo godisnju rentu od 28k za koriscenje stadiona.

 

 

 

Ekipica blagi uzas.Svi imaju part-time ugovore,ali nema veze.Ocene su im katastrofa,ne znam kako cu da izborim opstanak sa njima.Sastavio sam jednu taktiku,koja ne zahteva mnogo od igraca,ali to cu u kasnijim update detaljno prikazati.Bice dosta muka,moracu da dovedem dosta igraca,a pritom imamo veoma mali budzet za plate,svega 4.8k.Od uprave ne ocekujem da ce nam dati novac,tako da ocekujem,da krajem sezonu budemo u debelom minusu i sa budzetom za plate i u balansu.Trenutno u balansu imamo 10k,ali to ce brzo biti potroseno.

 

Sto se tice strucnog staba,tu sam zatekao "cak" tri coveka.Jedan je moj asistent,legenda kluba Haris,a ostala dvojica su treneri.Oni su sve,ali samo treneri nisu,tako da ne ocekujem mnogo od njih,sacekacu da im isteknu ugovori i to je,samo sto ce Haris ostati,ali u trenerima ako bude zeleo.Tek kad odu ova trojica,pocecu da stvaram sopstveni strucni stab.Haris je moj trener/igrac iako ima 46 goidna,ali nece dobijati sansu kod mene.

 


 

Eto to je nesto ukratko o klubu.Sledeci update ce biti opsirniji(pripreme,transferi...).Od sad cu ovako pisati,jer nemam puno vremena da smisljam pricu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lepo, pratim ovo.  :respekt:

 

 

I ja planiram da krenem neki LLM..

 

Nadam se da ce te,ova moja karijera inspirisati,da i ti podelis sa nama tvoju karijeru :thumbup:.

 

sjajno pratim naravno  :thumbup:

 

Hvala sto pratis :great:.

 

Nadam se da ce potrajati ovo  :thumbup:

 

I ja se nadam,da ce potrajati :D.

 

:respekt: pratim...Naadam se da ces ostati u ligi

 

Trebalo bi :thumbup:.

 

 

Bice nastavak kasnije ili sutra.

Link to comment
Share on other sites

Evo naterah sebe nekako,da napisem ovaj update karijere.Malo ce sporije da ide,jer nemam bas puno vremena za igranje.

 


 

 

Pripreme

 

Odradili smo pripreme i ostvarili sasvim ocekivane rezultate.Odigrali smo 6 utakmica,od toga 4 kod kuce.Ostvarili smo sasvim ocekivane pobede,a jedino iznenadjenje je ubedljiv poraz od Welling-a.Takodje moram da napomenem,da sam zadovoljan utakmicom protiv Yeovila(0-0),jer smo celo drugo polu-vreme igrali sa igracem manje.

Utakmice protiv Yeovila i Rochdale su nam malo popunili kasu.

 

Zadovoljan sam pripremam,uigrali smo ekipu i ocekujem da cemo igre iz pirpemnog perioda nastaviti i u prvenstvu.

 

http://www.dodaj.rs/t/2o/A1/1cjrIstZ/gloucester-city-gloucest.jpg

 

 


 

Finansije

 

Kao i svaki LLM i ovaj donosi probleme sa finansijama.Gotovo je nemoguce poslovati u plusu,jer nemam skoro nikakvih prihoda,osim od ulaznica,ali od toga je slaba vajda.Ocekujem da do kraja prvenstva budemo u minusu od 200-300k.Jedino mozemo kroz kup da nesto zaradimo,ali nemamo mi mnogo kvalitetnih igraca,da izdrzimo i prvenstvo i kupove.Veoma je lose pocele,jer za dva meseca rada u klubu,pali smo u minus od ~39k.

 

Nadam se da klub nece bankrotirati.

 


 

 

Transferi

 

Zatekao sam ocajan igracki kadar.Nijedan ne zasluzuje da igra ni u 8.ligi,a plus svi imaju part-time ugovore.Tako da sam krenuo u detaljno potragu igraca i pronasao sam par igraca,koji zasluzuju da igraju u jacoj ligi od ove(BSN).Pojacao sam se po svim linijama tima,a cinimi se da je vezni red najjaci deo.

 

 

Odbrana

 

U odbrani je blagi uzas,tako da sam morao odmah da angazujem stopere,a bekovi mogu nekako da odigraju jednu sezonu,a za dalje ce da vidimo.Prvo pojacanje u odbrani je Afrikanac,Joshua Vermooten.Za sad je pokazao zavidan kvalitet za 6.ligu i bice stub odbrane.E sad je problem predstavljao,koga da uparim sa Joshuom,prvo je igrao Richards(on se vec nalazio u klubu),ali posto je on sve,samo ne igrac,morao sam na stopera da prekomaduje igraca koji je doveden kao desni vezni.David Cowan je najbolji igrac ekipe,a mozda i lige.Odlicno obavlja posao stopera i sa Joshuom predstavlja bedem ispred gola.

 

E da zamalo da zaboravim golmana.Sami procenite njegov kvalitet.

 

Vezni red

 

Ovo je i najjaci deo ekipe.Doveo sam trojicu,ekstra igraca:

 

http://www.dodaj.rs/t/3I/h8/2hmv7pPM/alexis-nikolas-profile-a.jpg http://www.dodaj.rs/t/3x/ku/1abw8P4u/ibrahim-sissoko-profile-.jpg http://www.dodaj.rs/t/2L/6M/1SpTs9un/james-ashmore-profile-at.jpg

 

Cesto ih rotiram.Sisoko je zaduzen za defanzivne zadatke,a Nicholas ponekad igra defazivnog,a ponekad ofanzivnog veznog.James Ashmore seta po celom veznom redu.Igra i centralnog veznog i desno i levog veznog.Ali decko ubija,bez njega bih imao mnooooogo problema.

 

Napad

 

Stigo smo i do napada.Sasvim sam zadovoljan pojacanjima.Dovedeni su mladi talentovani igraci.Oni ce mi biti izbor za napad naredne 3-4 sezone.Svakako najvece pojacanje je Fofana.On je mladi reprezentativac Obale Slonovaca i svojim kvalitetom prednjaci.Takodje ga koristim i kao levog veznog.

Drugi je mlada nada.Ima samo 16 godina,ali je vec dobio priliku kod mene.Nadam se da ce se razviti u dobrog igraca.

I treci je i poslednji stigao.Bio je na probi u klubu 3 nedelje i zadovoljio je,ali nije hteo odmah da potpise ugovor,vec pred kraj prelaznog roka.Dali Gomez ce predstavljati vaznu kariku u napadu.

 


 

 

Pocetak sezone

 

Pocetak je sasvim zadovoljavajuc,mozda bi imali koji bod vise,da igraci umaju full-time ugovore,ali trenutno nece nijedan da potpise.Necu opsirno i utakmicam,vec ce to bolje predstaviti u sledecem updejtu(na polu-sezoni).Evo rezultata:

 

http://www.dodaj.rs/t/1j/10g/2S253ztY/gloucester-city-gloucest.jpg


 

 

Potrudio sam se da vam detaljno,prikazem transfere,pripreme...Nadam se da vam se svidja,pratite i komentarisite :thumbup:.Do sledeceg nastavka  BOKICIC.

Link to comment
Share on other sites

Bojane,lepo je ovo,malo slika,malo teksta... :thumbup:

 

Pa to sam i zeleo pre pocetka pisanja,da vam sve docaram,ali i da bude malo zanimljivo :thumbup:.

 

:cast: Malo centriraj tekst. Inace izbor kluba  :cast:

 

Ne bih da centriram tekst,posto mi ovako lepse izgleda(barem je to moje misljenje).

 

Zavrsio sam polu-sezonu i ocekujte nastavak tokom nedelje u zavisnosti od slobodnog vremena.

Link to comment
Share on other sites

Polu-sezona

 

 

Zavrsena je jedna sasvim zadovoljavajuca polu-sezona.Plasirani smo daleko od nasih prvobitnih ocekivanja.Iako sam na pocetku svi mislili samo o opstanku,sada smo dosli u situacija da se borim za promociju.Prvo mesto je mozda ne realno za nas,ali zato play-off nije daleko.

 


 

BSN

 

http://www.dodaj.rs/t/3B/V7/4dTg3T6b/blue-square-bet-north-in.jpg

 

Kao sto vidite,trenutno se nalazim u play-off zoni i imamo izgledne sanse da se tu zadrzimo i do kraja sezone,a posle da sta bude...Prvi put smo usli u play-off zonu 19.sep. i od tad pa do polu-sezone smo bili tu.Utakmice su bile veoma zanimljive,svako svakoga moze da pobedi.Mi nismo bili ti koji su mogli da prete,tako da smo u sezonu usli veoma oprezno i to nam se isplatilo.

 

 


 

Kupovi

 

U kupovivam smo igrali sa najjacim sastavom,kako bi malo popravili finansijsko stanje.Moze se reci da smo igralu uspesno.U FA Cup-u smo ispali,ali u FA Trofey Cup-u smo napravili pravo iznenadjene pobedivsi ekipu Darlingtona,koja se nalazila na 5.poziciji BSP.Nismo ih samo pobedili,vec smo ih i ponizili.

 

http://www.dodaj.rs/t/20/HS/14i6MPuw/gloucester-city-gloucest.jpg http://www.dodaj.rs/t/20/HS/14i6MPuw/1/gloucester-city-gloucest.jpg

 


 

Finansije

 

Pa i nije tako lose.Nismo mnogo upali u minus za 3-4 meseca rada,"samo" 120k,ali onda me je uprava iznenadila.Nisam trazio nista od njih,a oni su mi dali finansijsku pomoc od 70k.Tako da sad nisam u debelom minusu,ali to ce opet da se pogorsa.

 

http://www.dodaj.rs/t/1t/hm/OObcZIy/gloucester-city-boardroo.jpg

 


 

"Pobuna"

 

Definitivno sam naucio,da jedan pogresan potez i sve moze da ode u nepovrat.Moji igraci su pokazali da se drze zajedno i da ce uvek stititi jedni druge.Tako sam ja posle jedne utakmice,kada je Dali Gomez dobio crveni kartona i ja sam ga kaznio sa oduzimanje jedne plate i to je izazvalo burne reakcije igraca.Svi su bili ne zadovoljni,ali sam sa svima razgovarao i vecina je shvatila sto sam to uradio i nastavili su noramlno da rade,ali par njih je i dalje bilo ne zadovoljno(a meni takvi igraci ne trebaju) i odmah sam im ponudio raskid ugovora i prihvatili su bez ikakve novcane nadoknade.

 


 

Zanimljivosti

 

Uprava se trudi da unapredi klub i to je jos jednom pokazala.Naime oni su na jednoj utakmici prodavali karte po nizoj ceni.Ova akcija je uspela,jer su uspeli da dovedi vise gledalaca nego sto obicno dolazi na nase utakmice.Doslo je cak ~500 gledalaca,sto je za ~200 vise nego sto obicno dolaze.

 

Treba napomenuti da je pao prvi sneg :D.

 

http://www.dodaj.rs/t/1b/t9/zdrKGIQ/nuneaton-v-gloucester-tv.jpg

 


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |