Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Red devills story


ŽeljkoDelija
 Share

Da li ste zeljni nastavaka?  

10 members have voted

  1. 1. Da li ste zeljni nastavaka?

    • Da
      10
    • Ne
      0


Recommended Posts

Nikolić otvorio vrtić i zaposlio tete koje ce se brinuti za djecu!

 

http://www.pregrada.info/slike/novosti/_v/vrtic.jpg

Nikolić otvorio vrtić za djecu?!

 

 

 

http://cdn.epltalk.com/wp-content/uploads/2008/06/espn-logo.gif

 

Nikolić se odlucio na riskantan potez, po dolazku u klub poceo je da dovodi "malu djecu" ili "wunderkidse" ali kako je pretjerao u tome morao je dovesti i nekoga da mu pomogne oko razvijanja te "male djece" u vrhunske igrace. Kako ima dobar trenerski tim,a to nije ono sto je on trazio, odlucio se da angazuje veterana http://img831.imageshack.us/img831/8625/98christianvieri.pngChristiana%20VieriaChristiana Vieria koji je pristao na ugovor sa Unitedom i potpisao na dvije godine. Po dogovoru Nikolića i Vieria, veteran ce igrati za rezervni tim "Djavola" i pomagati Ole Gunnar Solskjær koji vodi taj rezervni tim sa Old Trafforda.

 

http://www.worldathletes.com/sports_biographies/images/Christian_Vieri.jpg

 

Christian Vieri:"Iako imam 36 godina jos sam uvjeren da mogu igrati na vrhunskom nivou.Dosao sam pomoci mladim igracima u Unitedu da stasaju u vrhunske napadace koji ce vladati svijetom fudbala narednih godina. Primjetio sam da je Nikolić odradio odlican posao i da daje priliku tim mladicima da igraju i za prvi tim i tako da se pokusaju nametnuti  svojom igrom i izboriti svoje mjesto prvom timu. Kadlec,Lukaku,Tafer,Belfodil,Chicharito i King su odlicni igraci pred kojim se nalazi svijetla buducnost. Lukaku briljira u ekipi U18,a Kadlec u rezervnom timu, dok Chichartio nema jos radnu dozvolu,a King i Belfodil marljivo rade i Tafer se izborio za prvi tim i cesto je u prvih 18 koje Nikolic vodi na utakmice.Tako da sam siguran da za 3-4 godine United ce imati najbolje napadace na svijetu!"

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Misliš Chelsea? Samo napred, svaka čast za pobedu u Komjuniti šildu.

Ma da mislim, nego mi mozzila dok sam pisao stalno nesto refresh pa me u pola recenice prekine pa ne znam ni gdje sam  :lud:

 

Au kakva pojacanja :cast: ko ti igra desnog beka?

Nevil i Oshea al' se oporavio rafael pa ce on dobijati sada malo vecu minutazu...

Link to comment
Share on other sites

Pojacanja odlicna, lepo pisanje samo neznam sto svi prodajte Ji Sunga u 1. sezoni :bad:

Vjeruj mi i meni je zao. Dosao Di Maria, M.B. Diouf odlicno igra i Valencia takodje. Al' nije to razlog zasto sam ga prodao, povredio se na pripremama i samo u prvoj tekmi je igrao i kad se vratio stalno je imao ocjenu 5.0  :pretnja: Tako da sam ga posudio u Bayern i tamo ne igra nesto posebno dobro...

Link to comment
Share on other sites

Pada prvi snijeg na Old Trafford!

                           

7.11.2009.

 

 

Ekipa sa Old Trafforda polako dolazi sebi. Pocinj Nikolić da uvodi red medju "zemaljske zvjezdice" iz Uniteda.Neki igraci su nam rekli kako Nikolić radi,koje su mu metode i kako odrzava disciplinu medju igracima.

 

 

 

 

 

Rio Ferdinand za SkySport otkriva metode Nikolića

Rio Ferdinand:"Prvi dan kada je dosao u klub, tacno 15.8.2009 kada smo uzeli Community Shield,zahvaljujuci njemu, procitao nam je 3 pravila i rekao, "Ko ih ne postuje pakuje kofere".I zabranio nam je da dajemo interviju dok ne pocnemo pobjedjivati,a ovja interviju je dokaz da smo poceli. Ovo su 3 pravila kojim Nikolić drzi red u Unitedu:

1. "Ko kasni na trening sigurno je da nece igrati narednih par utakmica. Oni koji marljivo rade uvijek ce biti ispred onih koji samo gledaju kako da im prodje vrijeme."

2. "Neopravdani izostanci se kaznjavaju odbijanjem plate na dvije sedmice i naravno necete igrati minimum 5 utakmica sto je Nani osjetio na svojoj kozi."

3. "Svaki dan ce te imati po 3 treninga, ujutro u 9:00 kondicioni, u 15:00 takticka priprema i uvjezbavanje i u 20:00 pripreme za nadolazeceg protivnika (gledanje njihovih prijasnjih utakmica i trazenje slabe tacke)"

To su pravila koji svi za sada postuju,izuzetak je Nani koji je propustio jedna trening i odradio svoju kaznu.Ujutro imamo jake kondicione treninge ali onda u podne je relaksacija uz neke taktikce pripreme,uigravanje ekipe i krpanje rupa. I predvece lagano zagrijavanje i jedna utakmica od 90 minuta i poslije toga gledanje snimaka protivnickih utakmica."

 

 

width=400 height=224

http://images.askmen.com/celebs/interview_300/357_rio-ferdinand-interview.jpg[/img]

Kapiten Uniteda za SkySports

 

Nikolić zahtjeva red,rad i disciplinu!

 

 

League Cup

 

 

Liga Šampiona

 

 

Rezultati:

 

Link to comment
Share on other sites

Pisanje odlicmno, a rezultati katastrofa :D .

Ide na bolje. Kadlec zivotinja 2 tekme 3 gola :) A u pocetku su i Vidic i Ferdinand bili povredjeni pa sam Katenaco pokusavao jer nisam imao dobra 2 stopera pa sam igrao sa Otamendijem,Evansom i Brownom kao stoperima i po bekovima O'shea i Evra :) Al' nije islo pa dok sam nasao onu pravu taktiku,a mislim da sada jesam mora bolje da ide :)

Pa vidi protiv Porta 5 100% prilika i izgubim 2:1  ??? A 4 Owen promasio,a finishing mu 17 ako se ne varam  :lud:

Link to comment
Share on other sites

Što nisi zaposlio neke mlađe tete u vrtiću? :D

Pa ne mogu biti mlade,a tete  .!.

 

I od sutra ce biti vjerovatno 1 izvjestaj po danu mozda cak nijedan :) Sada sam stigao sa apdejtima dokle i sa igrom pa ne mora da zurim  BOKICIC

Link to comment
Share on other sites

Nikolić prima nove ucenike u vrtic!

 

http://www.vecernji.hr/slika-640x348/vijesti/predano-975-zahtjeva-upis-djece-vrtic-slika-159861             

Vrtic prima nove ucenike?!

1.1.2010

 

Prelazni rok u Engleskoj Premier Ligi ponovo je otvoren.U United je dosao mladi Brazilac koji je briljirao u Brazilskoj ligi i zapao za oko Nikoliću i potpisao je za United za sumu od 5miliona evra.

 

 

 

Detinho:"Ovo je san svakog igraca koji zeli da uspije u danasnjem fudbalu. Prezadovoljan sam sto sam potpisao za United i nadam se da cu uskoro biti i standardan igrac. Konkurencija je paklena u napadu.Pre svega tu su Rooney,Berbatov,Owen i u zadnjih par partija odlicni Diouf.Takodje jaka je konkurecija i u mladjim kategorijama Kadlec,Lukaku,Tafer,Belfoidi pa tu su jos i Kramaric i Chicharito koji su na posdubama ali igraju zapanjujuce.Nadam se da cemo osvojiti Premier Ligu ove godine iako se Arsenal "odlijepio" od svih."

 

width=400 height=283

http://globoesporte.globo.com/ESP/Home/foto/0,,11399866-EX,00.jpg[/img]

Trening Rezervnog tima Uniteda,kod Soaelskjera

 

Uspjeli smo spojiti i  Chicharita i Kramarica zajedno,igraci koji su na posudbama u Bordou odnosno Antwerpenu, pogledajte njihov interviju:

 

Chicartio:"Lijepo je biti clan sampiona Engleske Premier lige, iako sam na posudbi u Bordou osjecam se kao "Djavo". Nikolić me drzao prvi dio sezone u Unitedu jer je,kako on kaze, ocekivao da cu dobiti radnu dozvolu, sto se nazalost nije desilo.Tako da sam sada na neki nacin i sretan u Bordou jer ovde imam odlicnu minutazu i zadovoljan sam uslovima koje imam."

 

http://www.sport.co.uk/public/images_blog/AI_JavierHernandez.jpg

Meksikanac na posudbi!

 

Andrej Kramirac:"Velika je cast kada vas iz jednog Dinama dovedu u United. To je svakako dosada vrhunac moje karijere. Nisam ni uspjeo ubiljeziti koji nastup u Dinamu,a vec me Nikolić "pokupio" kod sebe u klub.Svidja mi se u Antwerpenu i odlicno me ide, postigao sam 14 golova u 19utakmica i ocekujem da cu u skorije vrijeme dobiti radnu dozvolu i zaigrati za Engleskog giganta"

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b1/Andrej_Kramari%C4%87.jpg/250px-Andrej_Kramari%C4%87.jpg

Kramarić u odličnoj formi!

 

Mame Biram Diouf briljira ove sezone!

 

Mame Biram Diouf:"Napokon sam se uklopio u tim Uniteda i Nikolić mi nasao odlično mjesto na kom sam se lako snasao.Nadam se da cu nastaviti pruzati dobre igre i narednih partija i da cu postati standardan clan Uniteda.Prije svega mojoj odlicnoj formi zahvalan je na neki nacin Rooney kojeg nije islo jedno vrijeme i Nikolić mi pruza priliku isred njega i ja jednostavno briljiram"

 

Engleska Premier liga poredak

 

 

Nikolić i Valencia nagradjeni za dobro obavljen posao u Decembru!

 

Valenciu krenulo!

 

Antonio Valencia:"Proradio sam sa cijelom ekipom u Decembru.Veliki smo skok na tabeli napravili, sa 16. mjesta na 2. i uvjereni smo da nas Nikolić moze odvesti do titule.Dobro nam ide i u Ligi Sampiona dok smo na zalost iz kupova ispali,ali ne zalimo za tim mi igraci koliko zale navijaci.Nikolić je dao mladim talentima priliku  u kupovima sto ga je kostalo ispadanja ali bice boljih vremena."

 

width=400 height=129http://img530.imageshack.us/img530/7047/eljkonikoli.png[/img]

 

I Nikolić osvojio nagradu u Decembru!

 

Do njegovog interviju nismo dosli,kao sto znate rekao je da ce prvi interviju dati kada osvoji Premier Ligu!

 

http://www.gabyzakuani.com/Images/1994/Darren_Ferguson_Peterbotough.jpg

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nikoliću jos jedno prizanje za dobro odradjen posao!

       

12.3.2010

 

http://www.tv.stanzoo.com/Images/Logos/skysports_logo.jpg

 

Strateg "Djavola" Željko Nikolić ponovno je nagradjen za najboljeg menadzera mjeseca februara Engleske Premier lige.Odlicnim rezultatima drzi Manchester u igri za titulu koju za sada ima Wenger.

 

 

Wenger prica o neizvjesnoj zavrsnici!

 

 

Arsen Wenger:"Jos devet kola do kraja ove neizvjesne sezone. Ocekujemo da cemo uzeti naslov jer imamo "velika" 4 boda prednosti,sobzirom da imamo i laksi raspored u odnosu na United koji ima jos da ide u goste Chelseu i ugosti Manchester City i Liverpool.Mi smo se rijesili klubova iz velike cetvorke tako da se nadamo tituli poslije Henryeve ere."

 

FA Cup!

 

Rezultati:

 

 

Liga Sampiona!

 

Grupna faza:

 

 

F.C. Bayer vs Manchester United

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izgubili ljudi inspiraciju jbg.

I ja sam medju njima :) Juce sam zavrsio prvu sezonu i dok sam cekao da mi ocita novu sezonu nestalo je struje  :pretnja: I danas mi cijeli dan nestaje struje svako malo jos nisu popravili sve :) Tako da ovde moze lock :D I ako nastavim dalje u sto ne sumnjam bice to iz gusta da na kraju sve osvojim sa jednim klubom :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |