Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Major League Soccer


ŽeljkoDelija
 Share

Recommended Posts

[move]NEW YORK RED BULL[/move]

 

http://www.modjewelry.com/images/_n1_new-york-red-bull-mls_sd_bnr.jpg

 

Iznenadjenje u New Yor Red Bullu u MLS ligi,dugogodisnji trener Hans Backe napustio je klub i vratio se u rodnu Svedsku gdje ce preuzeti jednog nizeligasa.Ubrzo po objavi ove vijesti iz uprave Red Bulla dosla je vijest o novom treneru koji dolazi iz Bosne i Hercegovine.Ime novog strucnjaka objavljeno je brzo i iznenada,a on se zove http://img227.imageshack.us/img227/7047/eljkonikoli.png%C5%BDeljko%20Nikoli%C4%87Željko Nikolić (29). Mladi strucnjak iz Bosne,doznaju American Football Gazzete, nema trenerskog iskustva i ovo ce mu biti prvi klub kojim ce kormilariti kako saznaju Americki mediji 2 godine ako sve bude kako treba.Vijest je sokirala navijace Red Bulla kao i sve ljubitelje MLS lige.Kako ce se Nikolić pokazati u svom prvom klubu doznajte u sledecim nastavcima...

 

Puno ime: Red Bull New York

Nadimak: Red Bulls

Osnovan: 1995. (kao NY/NJ MetroStars)

Stadion: Red Bull Arena Harrison, New Jersey

Kapacitet: 25.189

Trener: Željko Nikolić

Liga: MLS

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

NEW YORK RED BULLSI SPREMNI ZA NOVU SEZONU!

 

Klub iz New Yorka odradio je pripremne utakmice i to pretezno protiv jacih Evropskih klubova.Odigrano je 13 prijateljskih utakmica u kojima je ekipa Bullsa zabiljezila odlicne rezultate.

 

 

Na pres konferenciji pred pocetak sezone Nikolić je izrazio zadovoljstvo i nadu da ce osvojiti MLS.

Željko Nikolić:"Dobar smo posao odradili sto se tice prelaznog roka i pripremnih utakmica. Nismo igrali sa klubovima sa Americkog kontineta jer smatram da su klubovi iz Evrope dosta jaci. Nadam se da nece biti problema u ligi,mislim kada su moji momci mogli dobiti AZ 3-1 i mnoge bolje ekipe trebalo bi da bez problema uzmemo ligu.Vrlo smo optimisticni"

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pa vec 1h samo C/P jbt i nikako  :pretnja:

preporucio bih svima da koriste Google Chrome browser dok administracija ne popravi Inrenal Server Error. Kada vam izbaci Error samo kliknete back i vrati vam se tekst koji ste pisali, znaci nemorate nista kopirati. :)

 

Niko nece da slusa. :bo:

 

Link to comment
Share on other sites

Nema ti druge nego kupi igricu nemora da bude -------- to što vi preko neta kupujete :D (razume se šta hoću da kažem) nema vam ništa od toga. Evo meni od kada imam FM 10 ni jedan jedini put mi nije izbacilo crash dumps.

 

EDIT: I uključi auto sejv na tri nedelje.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |