Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[ANALIZA]Dinamo v Gyor


tomac2904
 Share

Recommended Posts

Dinamo-Gyor

-

VEČER POJEDINCA

 

http://i37.tinypic.com/2yzfocz.png  VS   http://i38.tinypic.com/2prsbhd.jpg

 

25.Kolovoz.2010 stadion"Maksimir"

 

http://i36.tinypic.com/24oo7bc.jpg

 

ANALIZA:

 

PRVO POLUVRIJEME:

 

Uzvrat utakmice playoffa Europske lige a prva utakmica u Gyoru završila je 2-0 za Modre.Utakmica je počela dosadno,igralo se samo na sredini terena.Potom je usljedila jedna kontra gostiju iz koeje je moglo doći do "belaja" ali ne sreću napadač Gyora šalje loptu daleko.Nakon jedne dobro izrađene akcije tuče Badelj,neprecizno.I tada,hladan tuš na Maksimiru,Brazilac Ceolin iz voleja puca sa 16m i pogađa Lonačarićev kut,kakav šok,kakvo iznenađenje,GOSTI VODE!Najveća rupa je bila na Dinamovom lijevom boku gdje su Mesarića prolazili kao da ga nema i onda sam se zapitao:"Dali je bolje loptu dodati Mesariću ili je odmah predati Mađarima".I onda je Mesarić zbog jednog grubog prekršaja u 20. minutu dobio žuti i Vaha je primjetio da nije Mesarićev dan(niti će ikad biti).I onda u 33. minuti Mesarć je otišao u svlačionicu,ušao je Etto koji je otišao desno,a lijevo je došao mladi i perspektivni Šime Vrsaljko.Odmah je Dinamo počeo igrat,sada je Dinamova igra imala i glavu i rep,Vrsaljko je par puta probio bok,bio toliko uporan padao za svakom loptom i jednom je lopta došla do Rukavine koji je atraktivno pokušao ali bezuspješno,pored gola.Kad su svi mislili da će se na odmor otić sa prednosti Mađara od 0:1,Mađari nisu rekli svoje.Počeli su napadat nebi li zabili još jedan gol,ali onda iz jedne kontre lopta dolazi do Moralesa koji je izborio penal za Dinamo.Loptu je uzeo Sammir....GOOOOL!!!!1:1 ipak se na poluvrijeme ide sa neodlučenim rezultatom.

 

DRUGO POLUVRIJEME:

 

2. poluvrijeme je počelo uspavano,osim jednog grubog starta Otta Szabe za koji je dobio žuti karton.Dinamo je imao inicijativu gosti su se povukli koda čuvaju rezultat,počeli grubo igrat,sudac je to tolerirao do prekrašaja Fehera koji je bio tako grub da je trebao dobit i crveni.Onda se igra zaoštrila Rukavina i Feher su se počeli gurkat,i onda je u jednom jako grubom startu naš "as" dobio žuti karton.I onda u 79 minuti izlazi Kramarić ulazi Dodo,iako sam bio skeptik kad je izvršena izmjena,Dodo me razuvjerio svojom igrom.Borio se kao lav,trčao po svaku loptu,i na kraju je dobio nagradu...još jedan jedanaesterac.Sammir je pogledao Vahu i Vaha je rekao:"samo ti pucaj".Sammir je uzeo loptu i rutinirano,ali riskanto zakucao po sredini pod prečku.Bila je to 84. minuta i tu je bio kraj,i to su znali gosti,pa su se počeli još više kršit,što dokazuju žuti kartoni Volgiya,Stevanovića i Babića koji je počeo djelit pravdu,ne znajući da je sudac glavni.Zadnji događaj je bio jedan slobodan udarac Bouggere koji je bio bezopasan i tu je bio kraj.Dinamo će 4. godinu zaredom igrati Kup Uefa(2. godinu Europsku ligu).Kao dobre pojedince treba izdvojit mlade nade,Sammira i Ademija,kao i Sammira koji je iskoristio oba penala.Ugodno je iznenadio Dodo,a neugodno Mesarić(ništa čudno),Morales i Badelj koji su totalno pobacili.Inače sudačka 4-ka je bila engleska.1. sudac je bio Andre Marriner,pomoćnici David Richardson i Stuart Burt,a 4. je bio Anthony Taylor.Na kraju BBB i Dinamo slavi,a ja pišem iduću analizu poslije Villareala.

 

sad imam jedan kviz za vas.Tko je taj pojedinac??

 

POMOĆ:dvojica su u pitanju shvatit ćete ako pažljivo čitate :thumbup:

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ma ok je ovo, samo nisam rekao sta je poenta analize.

 

To je da se vise osvrnes na taktike, na greske u taktici, kao sto sam ja gore pisao. A izvestaji su vise kao posmatrac da se beleze prilike i golove. Lepo si hteo, al sto kaze Zeka, niko se naucen nije rodio... :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |