Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

You'll Never Walk Alone!


botoX
 Share

Recommended Posts

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

POLUSEZONA 2010/2011

 

http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/676-1.png

 

http://i48.tinypic.com/essyu8.png

 

[hs width=400 height=300]http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/EnglishPremierDivision-18.png[/hs]

-Kao sto vidite nije bas sjajno u ligi. Ternutno smo na petom mjestu s tim da nam prvi bjezi 6 bodova, ali mi imamo utakmicu manje. Poceli smo dobro sa dvije pobjedne protiv Evertona i Midlsbroa, a ona nas je City spustio na zemlju. Idemo u goste Burnleyu imamo prednost od 3-1 na poluvremenu i do kraja to prokockamo! Dobijamo Birmingham 4-1, tada sam mislio da se vracamo na stare staze, medjutim vec u slijedecem kolu opet kiksamo protiv nekog Sanderlenda. U slijedeca dva kola vezemo dvije pobjede, ali onda ponovo kiksamo protiv Vulverhemptona. Dobijamo Manchestera i Brisol citiy-a, kiksamo protiv West Hema. Sljedece kolo kuci prosipamo bodove protiv Stouka, gubimo 3-2. Poslije toga vezemo 3 pobjede bez primljenog pogotka, i idemo na megdan Arsenalu, i na Emirejtsu dozivljavamo blamazu, Arsenal nas je poslao kuci sa 3-0. U zadnjem kolu polusezone demolirali smo Everton 4-1. Ako se nastave kiksevi protiv Sanderlenda i sl. ekipa necemo daleko dogurati, u nastavku sezone moramo poceti pobjedjivati, i nadati se da ce Celzi i City prosuti koji bod. I dalje mislim da mozemo do titule. Strijelce i rezultate svih utakmica Premireshipa mozete vidjeti ovdje.

 

 

width=400 height=66http://i48.tinypic.com/11cblao.png[/img]

 

[hs width=400 height=300]http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/EuropeanChampionsCup-14.png[/hs]

-Bilo je teze nego sto sam ocekivao.. Bas smo se namucili za ovaj rezultat. No, krenimo redom. Startali smo pobjedom protiv Ciriha lagano 2-0. U gostima protiv Atletiko Madrida odigrali 1-1, ali onda slijedi debakl protiv "velikog" Lyona, poveli smo 1-0, ali nas je Lisandro unistio, tri gola i  jedna asistencija, to je bio njegov ucinak. :dry:    I sad oni nama dolaze na Anfield, umjesto da ih demoliramo, mi odigramo bijedno 0-0, SRAMOTA! Idemo slabasnoom cirihu i opet pobjedjujemo 2-0. U zadnjem kolu nam je bio potreban i bod za prolazak. Dobili smo to 2-0. Strijelce na ovim utakmicama mozete vidjeti ovdje. vec u slijedecem kolu smo dobili FC Bayern! Ocekujem prolaz dalje, ali daleko od toga da ce biti lahko.

LIGA KUP:

 

[hs width=400 height=300]http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/Liverpool-18.png[/hs]

-Prvo kolo protiv Fulema, vodili citavu utakmicu, ali Zamora postize poodak u 89'. Igramo produzetke bez sansi. Penale rutinski odradili, svi su zabili Cavaleri odbranio jedan. Slijedece kolo idemo Celziju, mlade snage se nisu mogle nosti sa iskusnim igracima Celzija, pa sam izvrsio neke zamjene, usli su torresi Gerrard tamo negdje oko 70', i to donosi prevagu u igri, Nakon 10-15 minuta na terenu El Ninho postize pogodak, svi su misilli da mec ide u produzetke, ali Dzo Kol je postize pogodak u 90' i Celzi ide dalje. Statistiku meca mozeste pogledati ovdje.

 

UČINAK SVIH IGRAČA:

 

[hs width=400 height=300]http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/Liverpool-19.png[/hs]

-Stiven Dzerard je ponovo najbolji igrac Liverpula, nakon njega Torres zabija sve vise i vise. N'Gog tu i tamo iz 7(6) nastupa zabio je 2 puta i ima 4 asistencije. Maskerano igra kao i vazda, na visini zadatka, nista spektakularno. Shelvey me pa mogu reci razocarao iz 12(3) nastupa ima samo jednu asistenciju i sve manje i manje dobija sansu da zaigra od prve minute. Od krila(Kuyt, Maxi, Babel, Riera) bih izdvoji Kuyta(iz 12(9)nastupa ima 6 golova i 4 asistencije) i Babela(iz 13(1) nasutpa ima 3 gola i 5 asistnecija). Reina je isto na visini zadatka, Cavaljeri je tu kad su kup utakmice i one koje nemaju neki imperativ. Od pojacanja u pravom smislu te rijeci su se pokazali Sakho koji igra sve vise i vise, i Viera koji iako ima 34 godine igra visokom nivou 60-70 minuta. Jovanovic je sakupio samo 2(4) nastupa i postigao 1 pogodak. Veci dio polusezone je bio povrijedjen(2 mjeseca). Sada je spreman za drugi dio sezone.

Trazite ss-ove, i kometirajte. :D

 

@tomac

Hvala.

 

@paul

Hvala.

 

@ Ventus

Hvala. Pa i ja se nadam, al vidis kako ide.. :/

 

@Target

:great:

 

@Zeka

Hvala. :thumbup:

 

 

@Zeex

Hvala. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

SEZONA 2010/2011

 

http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/676-1.png

 

http://i48.tinypic.com/essyu8.png

 

[hs width=400 height=300]http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/lpool/EnglishPremierDivision.png[/hs]

-Šta reći nego IMPRESIVNA igra. 16-1-2, to je bio nas ucinak druge polzsezone. Nismo imali pravo na kiks, pa nismo ni kiksali, ova dva poraza smo dozivjeli nakon sto smo podigli trofej Premiershipa! Opet smo najubjedljivija ekipa u ligi, zabili smo 88 golova, a primili 29 što je jedan manje od Celzija. I da uspio sam da "sklepam" ovu odbranu. I to sada izgleda perfektno. mislim da nece biti nekih novih igraca, ali o tom potom.

Strijelci na utkamicama druge polusezone | Player Stats | Team Stats

 

 

width=400 height=66http://i48.tinypic.com/11cblao.png[/img]

 

[hs width=400 height=300]http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/EuropeanChampionsCup.png[/hs]

-Izvukli smo neki Bayern, prva utakmica kuci 2-2. Bilo je gutavo, ali bili smo bolja ekipa, mogli smo ovo rijesiti odmah. Otisli smo u Bavarsku po pobjedu i RAZBILI Bayern5-1. Slijedeca prepreka je nimalo lak protivnik Lyon. Golom Pjanica su poveli 1-0 na Anfieldu, ali u zadnjih 15 minuta desio se preokret uzeli smo to 2-1. Druga utakmica. Kada je N'Gog dao gol za 1-0 mislio sam da je sve rijeseno i da idemo u polufinale, ali.. Iako smo bili duplo bolji Lyon je dosao do preokreta izgubili smo2-1.Reina je odbranio tri penala i to je bilo to. Velika utakmica u polufinalu, sastali su se proslogodisnji finalisti! Utakmica na Bernabeu je bila odlicna, da, Real je bio bolji protivnik, ali mi smo imali 2-0 do jebene 82', tada na scenu stupa Albiol i daje gol iz kornera naravno. U 86' Ronaldo pravi dar mar i zabija za 2-2. To je bilo to, zadovoljan sam sa rezultatom, ali primiti 2 gola u zadnjih 8 min  :ljut3:. Druga utakmica. Isto jedna odlicna utakmica, Real je opet bio bolji, ali ne prolazi uvijek bolji. Imali smo taj rezultat koji smo cuvali 0-0. Iz jedne klasicne kontre Babel je dao gol, tada smo se skroz povukli i IDEMO u finale !  U finalu nas je cekao Chelsea. Jedno Englesko finale sa puno golova. Utakmica izjednacena, imali smo puno srece i odnijeli trofej na Anfield sa ukupnim rezultatom 4-3 ! :sampion:

 

Sve utakmice | Strijelci na svim utakmicama

 

FA KUP:

 

[hs width=400 height=300]http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/lpool/Liverpool-6-1.png[/hs]

-Nema sta puno da se kaze, bijedno izdanje u svim utakmicama, sto ej dovelo do ispadanja, ali nije mi zao jer smo uzeli Ligu i LP. Nije bilo imperativa pobjede, odmarao sam igrace i to je bilo to.

 

UČINAK SVIH IGRAČA:

 

[hs width=400 height=300]http://i814.photobucket.com/albums/zz66/barca_irfan/lpool/Liverpool-5-1.png[/hs]

-Što se tiče druge polusezone prezadovoljan sam sa svima, dok u prvom dijelu tu i tamo. Najbolji stirjelac je opet Stiven "Bog" Džerard  sa 26 golova, iza njega je Torres 21,tu su jos Maxi R. 11 , i Kuyt 11... Sto se asistenata tice opet je tu Dzerard glavni sa 18, iza njega Torres 11, Kuyt 10, Jonjo Shelvey 8... Od igraca koji su pojacali nas klub Jovanovic je bio puno vremena povrijedjen, a kada je bio zdrav nije se nametnu i to je to. Mamadou Sakho IZVANREDAN igrac, napreduje iz dana u dan ! Viera Solidan kao i uvijek, kada zaskripi tu je. Bez nekih gresaka. To bi bilo to.

 

NAGRADE:

-Ja sam Engleski Menadžer godine[/url]

**Nisam htio pisati, druga i treca mjesta. 

 

 

Ako treba neki ss  trazite.

Hvala svima koji pratite i komenatarisete. :kralj:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |