Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Alfreton Town


strbi18
 Share

Recommended Posts

Noćna  mora  u  Alfreton  Townu

 

http://www.yotufutbol.com/contenido/escudos/inglaterra/alfreton%20town%20fc.jpg

 

Nakon nekoliko dana medijske šutnje Wayne Bradley odlučio je ekskluzivno dati interviju o sada već bivšem treneru Nickyu Lawu,te što ga je nagnalo na taj čin.

 

NOVINAR:Gospodine Bradley zašto ste otpustili Lawa.Priča se da je stvar privatne naravi.Što imate reći o tome.

 

BRADLEY:Da...nekako je tako...danas ću Vam sve reći o tome jer mislim da cijela Engleska a i cijeli klub terbaju znati s kim su imali posla.Naime moja žena te gospodin...ako se to može zvati gospodin...Nicky Law bio je u ljubavnoj vezi sa mojom dugogodišnjom suprogom s kojom imam dvoje malodobne djece.

 

NOVINAR:Ali kako,kako ste to saznali

???

 

BRADLEY:Nažalost na najgori mogući način,vratio sam se ranije s posla te zatekao auto Nickya pred kućom.Mislio sam da mene čeka jer smo trebali dogovoriti neke pojedinsoti oko dovođenja novog igrača,ali je posjetio noju ženu.

 

NOVINAR:U potpunosti vas razumijem gosp. Bradley ali zanima nas tko če se dogoditi s klubom?Tko će ga preuzeti?Medijska očekivanja za ovu sezonu su velika a novi menadžer se ne nazire

 

BRADLEY:Da.Imate pravo...dugo sam razmišljao što napraviti.Čak sam mislio Nickya ostaviti za menadžera ali jednostavno nisam mogao.Za par dana pozvat ću novu  konferenciju za novinare na kojoj ću obzaniti što će se dalje događati s klubom.Ni stečaj kluba nije daleko jer financijski nestojimo dobro tako da čemo ja i moje kolege još dobro razmisliti a sada me molim vas ispričajte,želim se povući i razmisliti o svemu.Nadam se da se ne ljutite?

 

NOVINAR: Ne gosp Bradley u potpunosti vas razumijem.Vidimo se za par dana

 

BRADLEY:Press konferencija će biti održana u petak poslije treninga s upravom i igračima.Doviđenja i živjeli!!!

 

Ubrzo nastavak........

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Daaaa.... šta bi dao :D

 

 

Čovjek iz sjene

 

http://www.capital.ba/wp-content/uploads/2009/07/rukovanje.jpg

 

 

Petak,18 sati poslije podne,nakon kišnog treninga,svi su brže bolje otrčali do svlačionica što prije se spremiti te krenuti put improvizirane sobe za press konferenciju na kojoj će se znati budućnost kluba.Igrači i uprava sjeli su tik iza ljudi iz novina,te je počela konferencija.

 

U sobu je ušao Bradley(na iznenađenje svih sam) te je laganim hodom dogegao se do stolice te sjeo i pozdravio okupljenje

 

BRADLEY:Dobar dan...ili dobra večer..kako vam draže..Ne želim da mi postavljate nikakva pitanja,ja ču ispričati što vam imam za reći i to je to.Neželim upadanje u riječ i ostale novinarske stvari.

 

Novinari se u čudu pogledaju te kimnu u znak potvrde

 

BRADLEY:Sada kada smo to riješili želim Vam reći zašto ste pozvani.Kao prvo i osnovno klub ostaje raditi jer smo našli novog menadžera koji je voljan klub opet podići na noge.

 

Svi su odahnuli.Klub ostaje.Hvala bogu mislili su.Ali tko je sad taj famozni menadžer koji želi doći ovdje ??

 

BRADLEY:Sada ću Vam prestaviti gospodina Strbada(svi se zamrzunli te se pitaju tko je on) bivšeg golmana Radnika iz Sesveta koji je došao čak iz "daleke" Hrvatske učiniti nešto od ovog kluba.Osobno ga znam jer je prije živio u Londonu te ga znam kao velikog sportaša i nadasve odličnog stručnjaka koji je u mogućnosti odvesti klub u viši rang.dati ću mu sve ovlasti kako je i zatražio.A više o tome ispričati će Vam sam Hrvoje!!

 

Strbad ulazi u prostoriju svi ga prate pogledom.On nervozno sjeda te iznenađujuče dobrim Engleskim govori.

 

STRBAD:Dobar dan.Ja sam Hrvoje Strbad.Imam 44 godine te sam po pozivu Waynea odmah svatio da mu je potrebna pomoć te da moram doći ovamo.Branio sam u Radniku iz Sesvete,zagrebačkom lokalnom klubu te nakon toga imao ozljedu zbog koje se nikada nisam mogao vratiti na sportki teren.Ovdje sam došao podići Alfreton na noge te ga odvesti u viši rang natjecanja.Znam da vas sve zanima imat ćete me prilku sve pitati zato budite strpljivi.KAko sam se dogovorio s upravom moja plaća nije tajna,dobivati ću 24.000 eura godišnje te mislim da nisam puno tražio.Želim pokušati ovaj klub učinti profesionalnim ne samo rezultatima nego i punim profesionalnim ugovorima koje ću ponuditi igračima.A sada da ćujem pitanja...(da vi gosp.  drugom redu....pitajte??)

 

NOVINAR:Gosp Strbad skoro ste sve rekli ali imao bi još par pitanja.Da li mislite dovoditi igrače ili s ovim kadrom planirate dalje.

 

STRBAD:

hmm...vrlo dobro pitanje..planiram par igrača na par pozicija ali još ništa konkretno nisam pokrenuo.Želim svi mladićima ovdje reći da se potrude jer ću svima dati prilku te će se moći dokazati,a tko neće zadovoljiti stisnut ću mu ruku te zahvaliti na suradnji.

 

NOVINAR:Želite li time reći da ni pomoćnike ni stručni stožer nećete mijenjati??

 

STRBAD:E tu ću Vam morati reći suprotno.Planiram dovesti par stručnjaka ali nevezano za treninge.Već sam od sadašnjeg asistenta i prvog trenera dobio popis igrača te sam zadovoljan ali nisam zadovoljan veličinom stručnog stožera.Sigurno ćemo dovesti još dva ,tri fizioterapeuta te skauta.Mislim da ukoliko oćemo naraviti nešto moramo djelovati preventivno.

 

BRADLEY:Hrvoje...mislim da je ovo dovoljno..hvala svima što ste došli..od sada su treninzi zatvoreni za javnost a konferencije za novinare ćemo pozivati ja i gosp Hrvoje.

 

Strbad i Bradley ustaju te odlaze prema vratima dok novinari i igrači polako počinju se dizati i kretati prema vratima komentirajući.Što je ovo?Tko je ovaj?da li stvarno planira nam dati profi ugovore na puno vrijeme .Sve ćemo doznati budemo li vjerovali u to te dali sve od sebe iz pozadine je rekao Paul Clyton ključni igrač Alfretona.Svi zamišljeni napuste prostoriju željno očekivajući sutrašnji trening!!!

Link to comment
Share on other sites

strbi, ovo će bit zanimljivo...

 

vjeruj mi bit će biti :D

 

čini se zanimljivo  :thumbup: ,jesi grb napravio?

 

:) :) :) :) :)

 

:respekt:  I svidja mi se sto si stavio pravo ime menadzera.

 

naravno  ..ma zašto ne... ihihi :-) :-)

Link to comment
Share on other sites

Čovjek od riječi

 

 

Svi ,ali baš svi koji su mislili da je Hrvoje Strbad samo jedan od onih koji pričaju a nerade prevarili su se.Izvor blizak klubu ekskluzivno je izjavio da se sve odvija u najboljem redu,a sudeći po rezultatima je tako.Tek nakon višesatnog nazivanja Strbad nam se javio te dogovorio presicu na koju je došao sa hrpom papira.

 

 

NOVINAR:Gospodine Hrvoje,krenulo je prvenstvo i znam da imate puno posla ali nadam se da imate par minuta za nas.

 

STRBAD:Naravno kako nebi imao.Reci što Vas zanima.

 

NOVINAR:Prvo me zanima što je sa ugovorima igrača o kojima ste govorili.Od one prve konferencije više nitko to ne spominje da li ste na igrače zaboravili??

 

STRBAD:Kako to možete reći??Nakon svega??Naravno da na igrače nisam zaboravio...svaki od igrača dobio je puni profesionalni ugovor te su svi(osim trojce) igrači na navedeni pristali.Također određeni igrači dobivaju povišice ovisno o tome koliko su dobri na terenu.

 

 

NOVINAR:Oprostite.Nisam tako mislio.A što je sa stručnim stožerom??Koliko vidim on je i dalje isti.

 

STRBAD:Heh dobro ste primjetili.To znači da nas pratite(slatko se nasmijaše).Nažalost odbor trenutno ne dozovljava nikakve rošade u stožeru ali ne brinite i na to će doći red.

 

 

NOVINAR:A tako znači.Dobro.Nego da se kronološki okrenemo prema sadašnjosti.Kako su tekle pripreme.Ima li zapaženih igrača.

 

STRBAD:Naravno.Toga uvijek ima.PO samim našim rezultatima možete vidjeti da neželimo biti samo sparing partner protivnicima u ligi.Moji momci su gladijatori koji su željni pobjeda.

 

 

NOVINAR:A liga, da li ste zadovoljni s ligom?

 

STRBAD:Kakvo Vam je to pitanje,da li bi Vi bili zadovljni da ste u dvije utakmice upisali dvije pobjede??

 

 

NOVINAR:Ma znam.Krivo ste me shvatili??Htio sam Vas pitati kako ste zadovoljni igrom.

 

STRBAD:Aha...igra je vrlo dobra makar bi mogla biti i bolja.Uvijek može bolje jel tako??Nego žurim na trening zato mi oprostite što ovako bježim.Živjeli!!!

 

Nakon što je Strbad otišao novinari su ostali te našli nešto vrlo zanimljivo

hmm

 

 

Link to comment
Share on other sites

Najavljen  odlazak  legende

 

Nedjelja 10 i 30 ujutro topao svjež zrak ugodno je mrsio kosu Bradleya koji je na velikom dvorištu dočekavao Strbada.Čim je ovaj stigao odmah su se pozdravili i krenuli put voćnjaka.

 

BRADLEY:Baš mi je drago što te vidim.Moram ti  nešto reći!!!

 

STRBAD:Reci.Pa nisi valjda boletan??

 

BRADLEY:Ma nisam to je sve uredu nego imam problema s financijama čini se da ću morati odstupiti s te pozicije i prodati klub.

 

STRBAD:Paaa kako???Zašto??

 

BRADLEY:Ma znaš da bi to učinio samo u situaciji opasnoj za mene a to je sada.U velikim sam financijskim dugovim,te nemogu to više izdržati.Gledam da klub prodam čovjeku koji će klubu dati dobru financijsku injekciju.

 

STRBAD:Tako mi je žao(sjedaju na klupicu uz stazu).Jel već imaš nekoga u planu.

 

BRADLEY:Ne.Ali iz povjerljivih izvora znam da par multimilijunaša žele kupiti klub.

 

STRBAD:To je dobro za nas zar ne??

 

BRADLEY:Da to je vrlo dobro za financije ,ali kako će se klub voditi neznam.Ej pa ti već kasniš.Utakmica protiv Eastwooda nemože čekati.Odi tamo i razvali to.

 

STRBAD:Idem.Nadam  se da ću te vidjeti na tribinama....bok!!

 

 

Mjesec dana kasnije................................................

 

Strbad sijedi u svom malom dvosobnom stanu ,te lista novine..Sve više i više ga brine situacija u klubu a onda dolazi do članka kojeg čita bez daha

 

Alfreton Town se RASPADA

 

Svi vi koji ste mislili da je dolazak gosp Strbada prije par mjeseci promijenio status kluba varate se.Ne samo da su rezultati loši(6. mjesto u prvenstvu) ,saznali smo da je Bradley toliko zadužio klub da ga mora prodati da bi se izvukao.Što će biti sa svim tim ljudima koji su život dali za klub još je neoznato.Nadamo se bar da će klub kupiti netko tko zna s novce te da neće više doalziti do današnjeg stanja.

 

S poštovanjem Marc Roster,novinar Alfreton news-a

 

Strbad odbaci novine naglo se ustane i nemože vjerovati što je upravo pročitao.Ti novinari su stvarno pokvareni mislio je.Više ne dajem izjave za nikakve novine.Neželim više imati posla s njima.Kako im 6. mjesto može biti loše.Toliko sam se trudio da uvedem disciplinu a sada ništa.Sjedajući za radni stol vadi bilješke te razmišlja u ćemu je pogriješio.......

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Uzmi neko špica sa driblingom min 10 i brzinom min 15 i stavi mu Mentality do kraja, Creative freedom do kraja i Run from deep na often i na poachera. :D Garantirano zabija 25+ golova u sezoni.

 

 

hvala rosque :) :) :) budem  :) :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |