Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[TAKTIKA]Wolfsburg UltimaTe by CR9


Tito Ortiz™
 Share

Recommended Posts

Wolfsburg UltimaTe

Eh i ovo je ta taktika kojom bi trebao biti primljen u taktikčki tim,nakon jučerašnjeg nerviranja danas sam opet pokušo.Ipak ovo je taktika sa nekim igračima koje pokušavaju svi učestvovati u akciji ipak na slici svi su prešli polovinu druge strane.Evo trebali bi igrati sa ovim pozicijama:GK,DR,DL,DC-2,MC-2,AMC,AMR,AML,ST.Eto to su ti igrač.Evo i taktike:

 

Taktika:  Team Instructions

 

[hs width=300 height=300]http://www.easilysharing.com/images/14804120354147606949.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.zaslike.com/files/dzb864lg4haxkoqhcr15.png[/hs]

 

GK(Goalkeeper,Defend)

 

Golman,ovde uopšte nema neke filozofije jer ovo je čuvar mreže i njemu su role poznate.

 

Bekovi(Full Back,Automatic)

 

Bekovi ovi su jedno od osnivača kontra napada,vrlo su važni u odbrani,jedni od najboljih igrača klubova su krilni igrača,jer ako nema ko da ih zaustavi onda podhitno ubacujte jednog beka.Inače ovoaj bek ima normalan mentalite,loptu da vuče po liniji i da na kraju ubaci Target Mana-u.Koji će sigurno biti u Šesnaestercu.

 

Štoperi(Central Defender,Stopper)

 

Eh i ovo su igrači koji su itekako važni u odbrani.Od njih očekujete maximalni trud.Oni uvijek moraju zaustavljati protivničke napadače,al' ako bude taj štoperski par prazan.I ako je rupa u njem neki veći timovi to koriste odmah.Neke od najboljih štoperskih parova na svijetu(Pique-Puyol,Vidić-Ferdinand,Carrager-Agger,) ovo nikad ne bi dozvolili (mislim da imaju neke velike rupe) ali ipak im se to dešava.To su ipak štoperi.

 

BTB Midfielder(Box to Box Midfielder,Attack)

 

Jedni od glavnih igrača u vezi(veznom redu) su ipak ovi,oni su tu majstori.Ipak na terenu imaju i drugi igrači koje ovi igrači upošljavaju u nekim situacijama.Za ovu poziciju morate ipak imati odličnog igrača,tipa Alonso,Jadson kojeg ja imam u ekipi sa ovom taktikom i igra mi na ovoj pozici i odličan je stvarno.To je taj BTB (Box to Box) Midfielder.

 

Centralni Vezni(Central Midfielder,Support)

 

Ovde nemam ša reći već sve skoro znate o ovoj poziciji inače nema neke filozofije,postavljen obični role,Neki direktni pasovi i ostalo,role je običan,da se ne bi puno umarali to je Centralni Vezni igrač.

 

Krila(Inside Forward,Attack)

 

Krila,krila.To su igrači koji uvijek skoro ama skoro uvijek se koriste u akcijama povuku kontru po strani ili neka akcija bez njih je ne izvršiva.Od ovih igrača se najviše skoro nešto očekuje oni jednostavno moraju sijati na terenu.Tu su uvijek njihovi atraktivni potezi,ipak to su AML i AMR dva krila desno i lijevo ima puno krila na svijetu kao što su : C.Ronaldo,Messi,Ribery,Mata,Di Maria,Marin,Ozil i ostali ipak od njih na terenu treneri očeukuju najviše i to su oni Krilni igrači.

 

Prednji Vezni(Attacking Playmaker,Support)

 

Eh i ovo je kreator akcija,kreator igre kluba na njegov pločici piše Play Maker i kada bi to preveli znači Kreator igre.On je jedan od najboljih asistenata u ligi i u klubu.To su u našim državama Modrić,Misimović i Stanković i Vukčević.Oni su tu jedni od najboljih igrača u klubu na tom mjestu igraju Gerrard,Kaka,Stanković,Modrić, i ostali da ne nabrajam.Evo i njegov PI.

 

Napadač(Target Man,Attack)

 

Ovo je u ovoj taktici realizator akcija kontri,svaku akciju pretvori u gol ukoliko je dobar ovde su visoki igrači,tipa Žigić,Crouch,Džeko,Pavlyuchenko i ostali.On je jedan koji su uvijek na terenu skoro čitavih 1. i 30 minuta na terenu.Njemu svaka lopta ide skoro na glavu igračima iza njega je posao da mu ubacuju na glavu kako bi ovaj to realizirao u go i njegovo ime je Target Man.

 

Rezultati tokom igranja s taktikom:

 

http://www.easilysharing.com/images/15416257108939509410.png

 

:download:

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |