Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kada ja igram na Americkom kontinetu...


Poslednji boem
 Share

Recommended Posts

  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

DRUGI DEO SEZONE 2009/2010

 

http://i44.photobucket.com/albums/f30/mawin312/ChivasLogo.png

 

TRANSFERI

 

U klub je ove zime dosap sam jedan mladi golman (regen) za 30 hiljade evra i mogu reci da je to isplativ transfer, jer moze nesto da bude od njega. Evo i njegovog ss-a.

 

PRIPREME

 

Pred sam kraj stare 2009. godine 30. i 31. Decembra organizovao sam Ney Year Frendly Cup Guadalajara na kome sam pozvao Ajax, Paris SG i Bocu Juniors. U 1/2 finalu ssreo sam se sa AJax-om i deklasirao ih 4-1, dok je Paris SG na penale prosao Bocu pa su se u finalu nasli Chivas i Paris SG, a Chivas je bio uspesniji i slavio 1-0.

 

LIGA

 

Ova polusezona nije bila tako uspesna kao prethodna, ali sam se ove polusezone takmicio i u kontinentalnom takmicenju pa nisam mogao da stignem na sve strane. Regularni deo sezone zavrsili smo na drgom mestu. U 1/4 finalu cekao nas je Pumas, gde sam kod njih igrao 1-1, a kao domacin 0-0, ali sam prosao zbog boljeg mesta na Averge Rating listi. U 1/2 finalu rival je bio Atlante. Prvi mec se igrao kod njih i igrao sam 0-0 uz promaseni penal Bofo Batistute. U drugom mecu je bio 2-0 za mene tako da cu u finalu igrati protiv mocnog Cruz Azula, koji je u plej-ofu samleo svoje protivnike. Prve mec igrao se kod mene i tu sam izgubio 1-2, ali moram da napomenem da je tada u toku bilo SP, gde se igrali cak 9 mojih prvotimaca, tako da sam ja protiv Cruz Azula prakticno igrao sa 2. timom :bo:. U drugom mecu kod njih bilo je 2-0 za njih i tako je Cruz Azul postao novi sampion, a ja sam osvojio skromno :second: mesto.

 

COPA LIBERTADORES

 

U ovoj polu sezoni sve oci bile su uperene na ovo takmicenje. U grupi sam se pao sa Gremiom, Alianza Limom i Guaranijem iz Paragvaja, gde je ocekivano 2. mesto, ali sam se potajno nadom 1. Iapk to s nije desilo pa sam grupe zavrsio na :second: mestu. Da bude jos crnje cekao me je jedan od najtezih protivnika, to je Cruzeiro koga sam kod kuce pobedio 3-1, ali tamo je krenulo crno gubio sam 2-0, oni su imali prolaz zbog vise golova u gostima, ali je Omar Bravo, na opste iznenadjenje svih postigao gol u 73. minutu za veliko slavlje i prolaz posle poraza od 2-1. 1/4 finala je bila mozda i prelomni trenutak u ovom takmicenju. Tu sa se sastao sa brazilskim Corithiansom i pobedio sam ih kod kuce 2-0, ali u gostima nije dobro krenulo, gubio sam 3-0, a da bude jos crnje Omar Bravo je dobio crveni karton, ali je Javier Hernandez u 89. minutu uspreo da smanji na 3-1 sto je bilo dovoljno za prolaz u 1/2 finale i duela sa Tigresom. Tigres je bio i najlaksi rival od svih do sad, pa sam rezultatima 1-0 i 3-0, uspeo da se nadjem u velikom finalu, gde me je cekao mocni Flamengo, koji je prethodne godine osvojio titulu u Brazilu. Krenulo je kao iz bajke, pobeda od 3-0 kod kuce, ali da ne bude bas sve tako blistavo pobrinuli su se igraci Flamenga pa su vec u 67. minutu vodili 2-0, ali je tako i ostalo i do samog kraja tako da ce titulu Copa Libertadores prvi put biti u Meksiku i drago mi je zbog toga.

 

NAGRADE

 

GK of Season

Central Defender of Season

Full Back of Season

AM of Season

DM of Season

Attacker of Season

Manager of Season

Player of Season

Team of Season

Top Goalscorer

Young Player of Season

 

ZANIMLJIVOSTI

 

*Srbija je na Svetskom prvenstvu u Juznoj Africi zauzela 2. mesto!!!

*Meksiko je na Svetskom prvenstvu u Juznoj Africi zauzeo 4. mesto!!!

*U reprezentaciji Meksika se nalaze cak 9 mojih igraca!!!

*Dobio sam ponudu od River Plate koja je glako odbijena!!!

*Odbio sam da produzim ugovor sa CD Guadalajarom koji istice 30.6.2011.!!!

*Evo mojih finansija.

*Evo mog prifila.

 

NAJBOLJI IGRACI

 

Luis Ernesto Michel

Patricio Arujo

Omar Espraza

Bofo Batistuta

Adolfo Garcia

Omar Arellano

Alberto Medina

Sergio Avila

Javier Hernandez

Jonny Megallon

Edgar Mejia

Omar Bravo

Link to comment
Share on other sites

trebam reć dvije stvari,jednu važnu jednu nevažnu: čestitam na Copa Libertadoresu i drugom mjestu u ligi,a nevažna je da nije tebi River ponudio posao nego su otpustili trenera i tebe su novinari pitali dali si zainteresiran ili ne....bar mislim  :thumbup:
Link to comment
Share on other sites

Mora da znači. Ja kada god sam rekao tako da sam zainteresovan za neki posao odmah sledeći dan bi b mi stigla ponuda od tog tima. :)

 

ZeKo fantastičan report, jel nastavljaš u Gvadalahari ili menjaš klub?

Link to comment
Share on other sites

PRVI DEO SEZONE 2010/2011

 

http://i44.photobucket.com/albums/f30/mawin312/ChivasLogo.png

 

TRANSFERI

 

U klub su ovog leta stigla 2 pojacanja, dok su dva fudbalera otisla. Rec je o Nery Castillo-u, Meksikancu, koji je igrao u Evropi ali se nije bas dobro snasao pa se vratio u rodnu drzavu, a Chivas je Shaktaru platio obestecenje od 3,9 miliona evra. Drugi fudbaler je legenda kluba, a to je Carlos Salcido, momak koji je u zivotu igra za dva kluba: Chivas i PSV, a u Chivas se vratio za 1,4 milona evra.

 

PRIPREME

 

Zanimljivo da ovog leta nisu odradjene pripreme, mada i ne cudi jer nisam imao u kom terminu da ih odradim.

 

CAMPEON CE CAMPEONES

 

Ovo je takmicenje u kome ce rivali biti pobednici Openinig i Closing Stage, a to su Chivas Guadalajara i Cruz Azul. Prvi mec sam igrao kod kuce gde sam i pored velike dominacije igrao samo 1-1. Tamo smo takodje igrali 1-1 u regularnom delu, pa su usledili produzeci gde je Omar Esprza u 112. minutu napravio penal i dobio crveni karton, a Cruz Azul realizovao taj penal, tako da je konacan rezultat bio 2-1 za njih. Mogu reci da nisam nezadovoljan igrom, tu su nova taktika i 2 nova igraca, pa slobodno mogu reci da smo uprkos porazu dobro odigrali ovo takmicenje.

 

LIGA

 

Ligu nisam dobro krenuo, startovao sam prva tri kola bez pobede, ali je kasnije krenulo na bolje tako da sam regularni tok polusezone na 2. mestu. Evo i svih rezultata. U 1/4 finalu sam se sastao sa jednim od najvecih rivala - Atlasom. Prvi mec nije dobro krenuo, izgubio sam 3-0 kod njih! Ipak kockice su se poslozile u drugom mecu, tako da sam kod kuce lagano trijumfovao sa 6-1, uz jedan promaseni jedanaesterac. U 1/2 finalu me je cekao tezak posao, jer sam za rivala imao Pumas. Kod njih sam izgubioo 1-0, ali sam kod kuce pobedio sa 2-1, tako da sam zbog boljeg plasmana na Averge Points listi otisao u finale, gde me je cekao najljuci rival, derbi za sve fudbalske sladokusve, Civas - Amerika Meksiko! Opet nije islo u gostima i opet sam izgubio 1-0, ali je kod kuce sve ispravljeno i pobeda od 3-0 donela je Chivasu drugu titulu lige pod mojim mandatom.

 

CONCAF CHAMPIONS LEAGUE

 

Ovo je kontinentalno klubsko takmicenje Severne Amerike. Zreb je bio solidan, tako da sam se u grupi nasao sa Heradianom iz Kosta Rike, Motaguaom iz Hondurasa i D.C. Unitedom iz USA. Evo rezultata i tabele  grupe. U 1/4 finalu me ceka Tigres koji je takodje iz Meksika.

 

ZANIMLJIVOSTI

 

*I ako sam osvojio Copa Libertadores nisam igra Klupsko Svetsko Prvenstvo!!! :bo:

*Evo mojih finansija koje konstantno opadaju.

*Evo taktike i prve postave za ovu sezonu.

 

NAJBOLJI POJEDNCI

 

Bofo Bautistuta

Adolfo Garcia

Omar Arellano

Javier Hernandez

Edgar Mejia

Jonny Magallon

Jonathan dos Santos

Nery Castillo

Carlos Salcido

Link to comment
Share on other sites

Zeko reporti su ti extra.Znam kako je pisati report.Smor.Super...samo nastavi priču  :respekt:

 

Hvala Target. :) Vala jeste smor, pisao sam sat i po vremena. :P

 

odlično pisanje aj osvoji sad ligu kad nisi prošle godine  :thumbup:

 

Kako nisam kad sam osvojio Opening Stage, ja nisam osvojio Closing Stage, ali to su kao dva potpuno razlicita sampinata.

 

jel ce da nastavis sa Chivasom ili ides i drugi klub?..pisanje :respekt:

 

E to mi je sad najveca neoumica. Ugovor mi istice na kraju sezona, a ja neznam da li da ga produzim. :bo:

 

Odlično pisanje i transferi su odlični.Ajde sad sretno dalje !  :) :thumbup:

 

Hvala CR9 :)

 

Zahvaljujem se svima koji prate. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |