Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Sve je moguce!


Nedjo
 Share

Recommended Posts

Radio Televizija Srbije - Vesti

http://ww1.rts.co.rs/euro/wupload/demo/rtslogo.jpg

 

http://www.aforizmi.org/etna/etna31/images/privatizacija.jpg

 

Pocela privatizacija sportskih klubova u Srbiji!

 

U Republici Srbiji na snagu je stupio novi zakon u kome se nalazi da ce sportski klubovi moci biti u privatnom vlasnistvu.Vlada ugledana na mnogo svetske klubove koji su privatno vlasnistvo odlucila je doneti isti zakon u zelji za procvatom srpskog fudbala, i ekonomiji u srpskom fudbalu.Kako predsednik Tadic izjavljuje srpski klubovi u zadnih par godina nista nisu uradili.Pokusacemo da prodamo klubove ljudima koji mogu nesto da naprave sa njima.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.yu4you.com/slike/sport/171_Crvena_Zvezda.jpg

 

Crvenu Zvezdu odkupio bivsi predsednik Los Angeles Galaxy-a

 

Sada vec bivsi predsednik Los Angeles Galaxy-a Tim Leiweke postao je onovi vlasnik fudbalskog kluba Crvena Zvezda iz Beograda.Kako saznajemo Tim je bas bio zagrijan da otkupi Zvezdu, pored takodje zagrijanog Filipa Ceptera.Na prvoj press konferenciji Tim je izrazio veliko zadovoljstvo zbog kupovine Beogradskog kluba izjavivsi da je ovde dosao da uzima titule, i da pomogne svetskom i evrposkom klubu kao sto je Zvezda, da se digne iz krize.

 

Jean Tigana novi sef strucnog staba Crvene Zvezde

 

Kako nezvanicno saznajemo, ovaj francuski strucnjak danas je postao i novi trener crveno belih iz Beograda.Predsednik Zvezde Tim za samo 2 dana uspeo je naci i angazovati ovakvog strucnjaka kao sto je Tigana.Tigana je pre Crvene Zvezde vodio i Lijon, Monaco, Fulam i Besiktas.

 

http://news.bbc.co.uk/media/images/39000000/jpg/_39000497_matchstick_gi200x245.jpg

Veliko iznenadjenje!Jean Tigana na klupi Zvezdasa!

 

Crvena Zvezda ide u Svajcarsku na pripreme!

 

Igraci Crvene Zvezde sutra treba da krenu u Svajcarsku na pripreme.Tamo ce provesti 2 nedelje gde ce odigrati nekoliko meceva.Jean navodi da fudbalerima treba dobar trening na planini, i na svezem vazduhu!Na pitanje o transferima rekao je da ce o tome tamo da razmislja!

 

http://sport.blic.rs/data/images/2010-01-13/4356_spripreme01-foto-m-metlas_f.jpg?ver=1273230741

 

E sledeci report je udarni ! xD

Link to comment
Share on other sites

http://www.swimstar2000.net/sponsor/zurn.jpg

Email to friend | Print | Comment

 

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/09_02/aircrashJKR1509_486x403.jpg

 

Srusio se avion sa zvezdinim igracima!

 

Danas oko 16h po lokalnom vremenu srusio se avion na prostoru Slovenije sa igracima i strucnim stabom Crvene Zvezde!Nije tacno utvrdjeno, ali se predpostavlja da se u avionu desila neka eksplozija zbog koje je avion izgubio kontrolu i pao u blizini Maribora.Igraci Crvene Zvezde putovali su na pripreme u Svajcarsku!Od svih putnika i clanova posade preziveli su samo Milan Vilotic, Nikola Lazetic i Pavle Ninkov koji su imali srece, i odabrali da sednu u prvim redovima.Pored njih preziveo je i trener Jean Tigana koji je u jako teskom stanju prevezan u bolnicu, i do sada su mu vec amputirane obe noge.Zbog ove tragedije predsednik Boris Tadic proglasio je 3 dana zalosti u Republici Srbiji.

 

http://www.b92.net/news/pics/2008/02/122802564447a876ff5d092569910142_big.jpg

 

 

Fudbalski klub Crvena Zvezda pred gasenjem ?

 

Uprava fudbalskog kluba Crvena Zvezda danas je saopstila kako bi ovaj klub mogao da se ugasi!Klub koji je 1991 bio sampion Evrope i sveta danas je pred krajem zbog nesrece koja se desila prekjuce gde su poginuli skoro svi igraci Crvene Zvezde!Predsednik Tim Leiweke morao je da plati veliku odsetu FSS-u zbog navodno prekrsenih ugovora sa igracima!Navodi se da ce Tim podneti zalbu protiv fudbalskog saveza Srbije!

 

 

http://www.crvenazvezdafk.com/photos/player/9/759/randjelovic200x300.jpg

 

Gde li je Ivan ?

 

Ivan Randjelovic, koji je brani za Crvenu Zvezdu od 2001 godine jedini je igrac Zvezde koji je putovao avionom za Svajcarsku, a cije telo nije pronadjeno u olupinama aviona!Policija se nada da je to greska, a tim specijalne policije i dalje pretrazuje olupinu aviona, i okolni teren u krugu od 10 km.Mogucnost je da je Ivan ispao iz aviona dok jos avion nije pao!

Link to comment
Share on other sites

Pohvalio bi te ali mi se ne svidja ovo sa smrcu igraca...

Ne volim kad neko nekome predivdja smrt...

 

Hahahaha pa ne predviđa niko nikome smrt ovo je samo obična igrica i priča. :) Iskreno volim ovakve priče kao i one koje piše necinho tj u takvom stilu. Takve priče je uživanje čitati.

Link to comment
Share on other sites

Hahahaha pa ne predviđa niko nikome smrt ovo je samo obična igrica i priča. :) Iskreno volim ovakve priče kao i one koje piše necinho tj u takvom stilu. Takve priče je uživanje čitati.

 

Sta je ovo onda?  :bo:

 

Od svih putnika i clanova posade preziveli su samo Milan Vilotic...

 

Ma Slobo tebi se ovo svidja samo zbog

 

Fudbalski klub Crvena Zvezda pred gasenjem ?

:odvala: :odvala:  .!.

Link to comment
Share on other sites

Nije istina. Ne moraš priču oko toga da počinješ. Ako te baš zanima vodio sam i ja CZ na FM ( ne na 10 na ranijim fm-ovima) i ovo je samo igrica nema to nikakve veze. A jedina razlika kada sam vodio zvezdu jeste što se ne radujem za uspehe kao sa Partizanom, Čelsijem itd. ;)
Link to comment
Share on other sites

http://www.swimstar2000.net/sponsor/zurn.jpg

Email to friend | Print | Comment

 

http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/560/v156005p0.jpg

 

Sinisa Mihajlovic novi trener Crvene Zvezde!

 

Sinisa Mihajlovic koji se proslavio kao igrac Zvezde, Lacija i Intera, i kao reprezentativac Jugoslavije danas je pristupio Crvenoj Zvezdi kao njen novi manager.U ovom teskom trenutku za Zvezdu dosao je kako bih pomogao i pokusao da vrati Zvezdu na stare staze.Iako to sada izgleda nemoguce, uz novog predsednika Mihajlovic ce pokusati da vrati Zvezdu na staze gde je nekad bila, kao sto se vratio Bayern posle pogibije njihovih igraca.Trenutno su u 1. timu samo 3 igraca, a to su Nikola Lazetic, Milan Vilotic i Pavle Ninkov koji je najavio da uskoro napusta tim Crveno Belih.Da li ce Mihajlovic uspeti da napravi novi tim?

 

 

Marakana postaje drzavno vlasnistvo!

 

Nakon tuzbe koju je predsednik Crvene Zvezde uputio Fudbalskom savezu Srbije, i nakon raznih prepirki i psovki u sudu koje je uputio Tim prema FSS-u, oni su odlucili da Crvenu Zvezdu kazne time sto ce im oduzeti njihovo najvece blago, a to je Marakana!Marakana ce od 3.6.2009 postati drzavno vlasnistvo, a Crvena Zvezda ce tada igrati na stadionu Vojne Gimnazije u Beogradu!U ovu sokantnu odluku nije mogao niko da poveruje, pa cak ni Platini koji je predsednik UEFE, ali FSS je odlucio da odluku nemenja!Stadion Vojne Gimnazije ima ukupan kapacitet od 1200 mesta, od toga postoji 100 stolica za sedenje!Da li je to dovoljno za sve Delije ?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |