Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Crvena Furija


Target Man
 Share

Kakva mi je karijera  

18 members have voted

  1. 1. Kakva mi je karijera

    • Nikakva
      1
    • Loša
      0
    • Dobra,a može i bolje
      1
    • Odlična
      7
    • Vrh
      9


Recommended Posts

  • Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ovaj ss na kom je Fifina lista dovoljno govori o tvojoj igri, ja ne znam da je iko ikad imao ovoliku prednost...  :respekt:

 

Ma razbijao sam ja na FM 2009 isto sa Španijom i sa Brazilom...Došao do neke 2020 godine,osvojio sve što se moglo osvojiti i onda mi postalo dosadno.Ova igra sa Španijom me opušta...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo 2018

 

  Reprezentacija Španije je veoma uspešno završila kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo 2018 godine koje će se održati u Kini.U svojoj Grupi D zauzela je ubedljivo prvo mesto sa osvojenih 28 bodova.Iz deset utakmica,repreyentacija Španije je dobila devet,a jednu je odigrala nerešeno.

  U 2016.godini odigrano je 3 utakmice,a Španija je u svim bila pobednik.U 2017.godini odigrano je preostalih 7 utakmica gde je Španija od toga u šest bila pobednik,a u poslednjoj sedmoj je remizirala sa Belgijom.

  Pored reprezentacije Španije,na Svetsko Prvenstvo 2018 se iz Grupe D plasirala i reprezentacija Belgije.

 

 

Kup Konfederacija

 

  Na Kupu Konfederacija,reprezentacija Španije se našla u Grupi A sa reprezentacijom Fidžija,Obale Slonovače i Kine.Prva utakmica je odigrana sa reprezentacijom Fidžija gde je Španija ubedljivo trijumfovala rezultatom 7:0.Posle Fidžija,utakmice koja je bila lakši trening za Španiju,usledila je druga utakmica protiv reprezentacije Obale Slonovače.Španija je lakše nego što se mislilo,pobedila sa 3:1.Poslednja utakmica u Grupi A je bila protiv repreyentacije Hong Konga,gde je Španija stavila "šlag na tortu" i pobedom od 5:0 samo overila ulazak u polufinale.

  Usledilo je i polufinale.Reprezentacija Kolumbije je izašla na megdan Španiji.U vrlo uzbudljivoj i dramatičnoj utakmici,reprezentacija Španije je uspela da trijumfuje posle produžetaka rezultatom 2:1 i tako se plasira u finale.

Posle pobede nad Kolumbijom,Španija je igrala finale sa reprezentacijom Francuske.Iako se očekivalo da će to biti dramatična i uzbudljiva utakmica,utakmica se ipak,završila bez golova.Odigrani su i produžeci,ali ni u produžecima nije bilo golova.Na red su došli penali.Biti ili ne biti.Golman Kasiljas je bio bolje koncentrisan i Španiji je doneo još jednu titulu na Kupu Konfederacija.Španija je bila bolja u izvođenju jedanaesteraca rezultatom 4:3.

 

Rang lista FIFA,Grupa na SP 2020 i kvalifikaciona grupa za EP 2020

 

 

Na početku 2018 godine,Španija je i dalje ubedljivo na prvom mestu reprezentacijakoje određuje FIFA.

  Na Svetskom prvenstvu 2018.godine,repreyentacija Španije će se naći u Grupi A yajedno sa reprezentacijom Urugvaja,Alžira i Norveške.

  Takođe je i izvučen žreb za Kvalifikacije za Evropsko Prvenstvo 2020.godine.Reprezentacija Španije se nalazi u Grupi D zajedno sa reprezentacijama Ukrajine,Bugarske,Jermenije i Belorusije.

U 2018.godini mnogo igrača se oprostilo od reprezentacije Španije,među kojima su Fernando Torres i Andreas Iniesta.U nacionalnom timu,se pojavilo mnogo regena i sada oni već polako "prevladavaju"...

 

  Vidimo se posle Svetskog Prvenstva 2018  BOKICIC  BOKICIC  BOKICIC

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  Pre početka Svetskog Prvenstva 2018,koje se održava u Kini,reprezentacija Španije je odigrala jednu prijateljsku pripremnu utakmicu sa selekcijom Južne Koreje koju je Španija dobila sa 2:0

  Nekoliko dana posle utakmice sa J.Korejom,usledilo je i SP,a Španija je yajedno sa reprezentacijom Brazila,po kladionici Sky Beta,bila jedna od favorita za osvajanje SP.

  Mene kao menadžera reprezentacije Španije je mučilo koje igrače da povedem na Svetsko Prvenstvo,pošto su mi tri ključna igrača bila povređena.Odlučio sam se za sledećih 23 igrača.

 

 

 

Svetsko prvenstvo 2018,Kina

 

 

 

Takmičenje po grupama

 

 

 

Grupa  A

 

 

Norveška - Španija

1 : 1

 

 

 

Španija - Alžir

4 : 0

 

 

 

Urugvaj - Španija

0 : 6

 

 

 

  Reprezentacija Španija je osvojila prvo mesto u svojoj Grupi A i zajedno sa Urugvajom otišla u drugi krug,tačnije osminu finala gde je čekala reprezentacija Češke.

 

 

Osmina Finala

 

Španija - Češka

2 : 2 (p 3:4)

 

 

  I tako se završava moja dominacija sa reprezentacijom Španije u poslednjih devet godina.Svetsko prvenstvo 2018 u Kini je osvojila reprezentacija Italije koja je u finalu savladala repreyentaciju Argentine sa 1:0.Treće mesto osvojila je reprezentacija Engleske.

SP u Kini se završilo,a ja sam dobio otkaz kao selektor "Crvene Furije".

  Bilo je to lepih devet godina pod vođstvom "Crvene Furije".Osvojena dva Svetska Prvenstva,dva Evropska Prvenstva i dva puta pobednik Kupa Konfederacije.

  E sad,ne znam da li ću prekinuti karijeru ili nastaviti sa nekom drugom reprezentacijom.Do tada  BOKICIC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Približava se kraj 2020 godine.A ja još nisam dobio šansu da vodim neku reprezentaciju.Čak nisam mogao ni da konkurišem.Kako?

Pa kad stavim igra da krene,npr. bio je datum 10.09.2020. ...Negde 12.09.2020. se pojavi vest da Brazil traži menadžera,a već 14.09.2020. da je našao novog.A meni preskočilo tih nekih pet šest dana,tako da nisam imao prilike ni da konkurišem  ???...Jel se to nekom još dešavalo?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |