Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

West Ham United


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

http://www.dodaj.rs/f/1L/XP/3A22pIPE/1140.png

 

Kao što možete videti odlučio sam po prvi put da vodim Lacio. Ovo mi je prvi put da ću uopšte probati da igram sa njima a inače klub koji jako cenim i poštujem u real life. Posle Intera moj najdraži klub. Ovaj klub je osnovan davne 1900 godine a nadimci su im Biancocelesti, Biancazzurri, Aquile i Aquilotti. Lacio mečeve kao domaćin igra na Olimpicu istom stadionu koji koristii njihov najveći rival Roma. Lacio je bio prvak Italije dva puta, osvajač Super Kupa Italije tri puta, četiri puta je osvajao Kup Italije, Kup Pobednika Kupova jednom i jednom UEFA Kup.

 

Ono što nevolim kod Italijanskih klubova jeste veliki broj rivala. Kada vidim da je Laciu, Romi, Milanu, Interu, Juventusu... rival neki klub koji igra u trećoj, četvrtoj ili nekoj nižoj ligi odmah me zaboli glava. Kada smo kod rivala,mogao bi da pomenem i koje sve rival Laciu. Najljući rivali Laciu su Roma i Palermo. Ostali rivali su Napoli, Milano, Juventus, Fiorentina, Ternana, Kijevo, Peskara, Atalanta, Bolonja, Breša, Mesina, Palermo, Peruđa, Ređina, Torino, Vićenca, Taranto, Sambanedetese i Fođa.

 

Klub je prošle sezone izborio Evropsku ligu ali mislim da se nećemo dugo takmičiti u Evropi, procenjujem da je maksimum ovog tima osmina finala, jer najbolje igrače nemam šansi da zadržim jer ih traže najveći evropski klubovi. Ja imam manje od 4 miliona za transfere i finasijske dugove kluba, dok Mediji predviđaju tek četvrto mesto na kraju sezone.

 

U sledećem postu upoznaću vas sa igračima i mojim pomoćnicima na koje računam u predstojećoj sezoni da mi pomognu da izbegnem katastrofalnu sezonu za klub.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/1e/3a/1YgCU4r8/lazio1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/B/Vv/E51dYUP/lazio2.png

 

U ovom postu upoznaću vas sa igračima na koje ću računati za predstojeću polusezonu. Ovaj spisak može da izmeni samo eventualni odlazak Aleksandra Kolarova u Mančester Junajted ali pošto sam stavio da moraju da plate 35 miliona eura ako žele da ga vide u svojim redovima onda sumnjam da će otići iz kluba, sem ako uprava neprihvati ponudu za njega jer Mančester još ništa zvanično nije poslao, samo se preko novina interesuju za njega a Ferguson je izjavio kako bi jako voleo da Kolarov zaigra za njega. Prvo pojačanje koje je stiglo jeste ni manje ni više, zvezda prelaznog roka Mario Balotelli. Mario Baloteli je plaćen 15.5 miliona, 2.5 miliona je Inter dobio odmah a ostalih 13 miliona biće isplaćivano na 24 mesečne rate. Takođe uz tih 15.5 miliona koliko je plaćen Balotelli morao sam da dam i desnog beka. Kada je taj desni bek otišao u pravcu Milana a Balotelli došao u Rim video sam da ja više nemam desnih bekova i igrača koji bi mogli da igraju na toj poziciji, morao sam da bribegnem ekstremnim merama a za budžet oko 1.5 milion i nisam ni mogao da dovedem boljeg igrača. Doveden je Sam Hutchinson iz Čelzija na pozajmicu, prava sitnica 650k. Klub su napustili Luis Pedro Cavanada, Roberto Baronio, Lionel Scaloni, Alessio Campoli i već pominjani desni bek Stephan Lichtsteiner. Sve transfere igrača možete videti ovde. Što se tiče osoblja, dosta njih, čak devetoro ih je ostalo bez posla. Razlog je taj što ih je bilo baš puno a i bili su potpuno beskoristni. Umesto njih, dovedena su tri korisna trenera. Radi se o Gian Nicola Bisciotti, Gianpiero Ventrone i svakako, najpoznatiji od sve trojice koje sam doveo, legendarni Nemački fudbaler, nosio dres HSV, Salzburga, Askolija, Udinezea, Milana, Monaka i Kijeva. Radi se o Oliver Bierhoff. Spisak svog osoblja koje je došli i otišlo možete videti ovde. Sada evo i skrinova od svih 22 igrača na koje računam za predstojeću polusezonu, sledeći abdejt po završetku priprema za novu sezonu i finala Super Kupa Italije protiv Intera. Za kraj da kažem da mi se jako sviđa što uprava nema nimalo velika očekivanja od mene. Što se tiče lige njihova očekivanja su da zauzmem poziciju za respekt, u Evropa ligi žele da dođem bar do osmine finala, u nacionalnom kupu žele bar do četvrtine finala da dođem a što se tiče Super kupa Italije nemaju očekivanja.

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1L/XP/3A22pIPE/1140.png

 

http://www.dodaj.rs/f/1e/3a/1YgCU4r8/lazio1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/B/Vv/E51dYUP/lazio2.png

 

Po završetku priprema i meča super kupa Italije protiv Intera odlučio sam da napišem još jedan abdejt kao što sam i rekao. Pre finala super kupa protiv Intera odigrao sam svega tri pripremna meča u kojem su svi imali podjednaku minutaću. Dva meča sam odigrao na kupu u organizaciji Lacia gde smo pozvali dosta kvalitetne ekipe sa željom da naši navijači a i igrači osete evropske utakmice u nogama. Na kup su bili pozvani Real iz Madrida, Njukastl i Rapid iz Bukurešta i naravno oni su prihvatili bez predomišljanja. U polu finalu izvučeni smo odmah da igramo protiv glavnog favorita turnira, Real iz Madrida. Poražen sam sa 2:3. Real je ostvario pobedu na način koji najviše mrzim, tri šuta u okvir gola i tri gola. U borbi za treće mesto savladan je Rapid iz Bukurešta rezultatom 4:1. Najzaslužniji za pobedu bio je Tomasso Rochi koji je dao sva četiri gola. Zadnji meč pre finalnog meča super kupa Italije odigran je protiv Vlaznije iz Albanije u gostima. Rezultat je bio 1:5 za nas a kao i u prve dve pripremne utakmice prvo poluvreme su igrali igrači koji će imati veću minutažu ove sezone dok u drugom poluvremenu su igrali igrači koji nemogu računati da će puno igrati u sezoni koja predstoji.

 

Zatim je na red došao i taj meč, meč koji sam čekao od kada sam preuzeo Lacio, meč finala super kupa Italije protiv Intera. Nažalost, kao što sam i očekivao nisam uspeo da pobedim Inter a izgubio sam meč verovali ili ne u 121 minutu meča. Ja sam prvi došao u prednost preko Simone Del Nera u 27 minutu, dugo je Inter tražio rešenja za moju odbranu i na kraju nisu je pronašli iz akcije već iz slobodnog udarca, Muntari golom iz slobodnog udarca u 51 minutu donosi izjednačenje i ovo je bio i konačan rezultat regularnog dela meča. U produžecima stvarno veliki broj klizećih startova a sudija baš lak na kartoni pa Metuzalemu u 95 minutu pokaza pokaza crveni karton. Da mogu ušao bi u kompjuter da mu stavim kartone u usta jer sam se baš iznervirao. No i pored toga ekipa je se držala lepo ali prilike Intera su se ređale i ređale i konačno dali su taj drugi gol i to u 121 minutu meča. Šnajder je dodao loptu na 16 metara od gola Dijegu Militu kojeg niko nije čuvao i on je naravno pucao na gol i pogodio mrežu sa prvi trofej Intera ove sezone. Statistiku sa meča možete pogledati ovde.

 

Kako u timu nema mesta za sve, morao sam potražiti neki klub gde ću moći da šaljem igrače koji nisu u prvom planu. Uprava mi je predložila Sassuolo, Mantovu, Ladispoli i Astreu. Odlučio sam se naravno za Mantovu i odmah im poslao Marco Davide Faraoni-a i Riccardo Bonetta. Klub je još napustio Stephan Ayodele Makinwa koji je otišao na co-ownership u Sienu.

 

Što se tiče Evrope lige, rival u zadnjoj rundi kvalifikacija je PAOK. Oni su u trećoj rundi kvalifikacija izbacili Elfsborg i to veoma ubedljivo. Prvi meč na svom stadionu dobili su sa 4:0, u revanšu su slabili takođe sa 1:2. Lacio kao osvajač Italijanskog kupa ima privilegiju da igra tek od zadnjeg kola kvalifikacija. Ono što jedino znam o PAOK-u jeste da nimalo nisu laki, i ako su mi učitane samo lige petice i to prve lige samo u PAOK-u su Chalkias, Cirilo, Contreras, Savini, Vitolo, Garcia, Edinho i Muslimovic što znači da zadatak neće biti nimalo lak, a on je izbaciti PAOK i plasirati se u grupnu fazu Evropske lige.

 

Sledeći abdejt tek na polusezoni.

Link to comment
Share on other sites

Neobično za tebe ali sasvim dobro izgleda priča. Sviđa mi se kako si je uredio. Nastavi ovakve postove da pišeš i odigraj bar više od 15 kola.

 

Hvala što pratiš, za sada mi inspiracije ne ponestaje.

 

Lepo pises,srecno sa Laziom.

Zasto si stavio Birofa za coacha,ja ga obicno kao skauta dovodim.

 

Nudio se za taj posao, bio sam postavio oglas za coach-e i on mi se ponudio.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1L/XP/3A22pIPE/1140.png

 

http://www.dodaj.rs/f/1e/3a/1YgCU4r8/lazio1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/B/Vv/E51dYUP/lazio2.png

 

Evo, završena je i ta polusezona pa je red da vam napišem i abdejt. Ono što je važno za početak da znate da sam živ, zdrav i prav i da nisam još uvek dobio otkaz a ako se nastave ovakvi rezultati u ligi sigurno ću ga dobiti. Pre nego što počnem sa opisivanjem mojih rezultata u ovoj polusezoni moram da kažem da sam od zadnjeg abdejta ove karijere doveo još četiri igrača, naravno na pozajmicu. Ritchie De Laet, Yannis Tafer, Isaac Vorsah i Oier Olazabal.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/31/Lega_Calcio.png

 

U Kalču posle 16 odigranih utakmica imam svega 16 poena što me nikako ne može radovati jer zauzimamo 15 poziciju u ligi i imamo samo 3 boda više od prve ekipe koja se nalazi u opasnoj zoni. Lepo smo igrali na početku sezone, mada je i tada bilo dosta "glupih" rezultata da ih tako nazovem. Od poraza izdvojio bi neočekivani poraz od Barija sa 0:3, blamaža protiv najvećeg rivala, Rome od 0:4, zatim katastrofa protiv Intera od 0:6 i još jedan izgubljen meč protiv mnogo većeg rivala, Juventusa sa 1:3. Poraz od Juventusa kao da je malo razbudio tim, tek tada počinju da igraju mnogo bolje i ostvaruju pobedu nad Kaljarijem od 3:1 što je bilo veliko iznenađenje. Ipak u zadnjem kolu polusezone još jedan kiks, igrali smo nerešeno sa Sijenom, 1:1 a to je posledica umora od teškog meča protiv Makabija iz Haife samo tri dana ranije. Što se tiče dobrih rezultata, posebno bi izdvojio sledeće tri pobede jer bez njih bi sada bio u opasnoj zoni. Prva pobeda ostvarena u trećem kolu i to ni manje, a ni više protiv Milana. Rezultat 1:2 za mene. Druga pobeda ostvarena je protiv Palerma koji me je potpuno nadigrao, bio je mnogo bolji od mene što će te videti i na skrinu, ali ja sam pobedio sa 1:3. Treća pobeda, već pominjana ostvarena je protiv Kaljarija, rezultat je bio 3:1 za mene. Pre nego što pređem na pisanje o rezultatima u Evropskoj ligi moram da vam kažem da je najbolji strelac prvog dela šampionata bio Yannis Tafer sa 4 gola, dok je najbolji asistent bio Tomaso Rocchi sa 3 asistencije. Najviše utakmica je odigrao golman Muslera koji je startovao na 15 utakmica dok je Tomaso Rocchi odigrao 13 mečeva i na 2 ušao sa klupe. Za sada jedino,ni jedan jedini meč u ligi nije odigrao drugi golman Tommaso Berni. Tabelu možete pogledati ovde.

 

http://www.classicfootballdvds.com/UEFAEuropaLeague.png

 

Što se tiče Evropske lige, potpuno drugačija priča u odnosu na ligu, kao da su ovde igrali drugi igrači u odnosu na prvenstvo. U Evropsku ligu sam ušao posle izbacivanja PAOK-a, na mom stadionu je bilo 0:0, dok je u revanšu, na stadionu PAOK-a ostvarena pobeda od 0:2 golovima Manfredinija i Rocchi-a tako je obezbeđen ulazak u Evropsku ligu. Što se tiče grupa, žreb nije bio na našoj strani. Rivali u grupi su nam bili Galatasaraj, Makabi Haifa i Sporting iz Lisabona. U prvom kolu Galatasaraj nas je blago rečeno deklasirao, dobili su nas sa čak 3:0. U drugom kolu rival je bio Makabi iz Haife, očekivala je se naravno pobeda i ona je ostvarena. Rezultat je bio 2:0 a strelci su bili Rocchi i Zarate. U trećem kolu još jedan veoma težak poraz, nije uopšte rezultatski visok koliko nam je teško pao. Vodili smo 1:0 protiv Sportinga golom Del Nera već od 11 minuta ali oni su lagano preokrenuli rezultat na 1:2 i tako nas ostavili u neverici. U revanšu protiv Sportinga ostvaren je povoljan rezultat, konačan rezultat je glasio 2:2 a strelci za nas su bili Rocchi i Vorsah. Na kraju meča nisam mogao da verujem da sam Sportingu uzeo bod. U petom kolu grupne faze, odigran je ispostaviće se i ključan meč za kasniji prolaz u nokaut fazu. Savladana je ekipa Galatasaraja sa 2:0 golove su dali Rocchi i Balotelli. U zadnjem kolu protiv Makabija iz Haife morali smo da pobedimo ali smo i zavisili od Sportinga koji je morao bar da odigra nerešeno sa Galatasarajom da bi mi prošli dalje. Makabi iz Haife je pobeđen sa 5:1 a golove su dali dva Rocchi, jedan Hitzlsperger, Julio Cruz i Del Nero. Po završetku meča dobili smo sjajnu vest iz Istanbula, Sporting je odigrao 1:1 sa Galatasarayom i to je Galatasaray vodio do 86 minuta kada je Marco Pedro pogodio za Portugalce i nas odveo u nokaut fazu Evropske lige. Na žrebanju sutra dan opet nismo imali sreće, za rivala smo dobili Olympiakos koji je bio učesnik grupne faze Lige šampiona a ispao u konkurenciji Milana, Dinama iz Kijeva i Rubina. Ako prođemo Olympiakos ostavarićemo cilj uprave a to je osmina finala Evropske lige a tamo nas čeka Tuluz - Fulam. Što praktično znači da ćemo imati fantastičnu šansu za četvrtinu finala ako prođemo Olympiakos. Najbolji naš strelac u Evropskoj ligi do sada je Tomaso Rocchi sa 5 postignutih pogodaka, dok najbolji asistent je Del Nero koji je ubeležio dve asistencije. Ovde možete videti sve do sada odigrane utakmice u Evropskoj ligi, dok ovde završnu tabelu grupe u kojoj je se takmičio Lacio.

 

http://spiddi.sp.funpic.de/images/League-Cup%20Logos/tim_cup3-fs8.png

 

Za kraj ovog abdejta Italijanski kup, u 2009 godini nisam imao mečeva u njemu i automatski sam u osmini finala a cilj uprave je bar ući u četvrtinu finala što mislim da neće biti teško jer mi je rival Grosseto. Ono što je sigurno jeste da nesme biti opuštanja, Grosseto je jedan veoma ozbiljan tim i samo ako se ozbiljno shvate onda ih mogu proći jer su oni već napravili dve senzacije. U prvom kolu je izbačen Taranto rezultatom 2:0. U drugom kolu je izbačena Breša rezultatom 2:0. U trećem kolu je izbačena Sijena takođe rezultatom 2:0. Ako prođem Grosseto rival će mi biti pobednik duela Juventus - Napoli.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1L/XP/3A22pIPE/1140.png

 

http://www.dodaj.rs/f/1e/3a/1YgCU4r8/lazio1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/B/Vv/E51dYUP/lazio2.png

 

I opet vam se javljam a to znači da sam živ, zdrav i prav i da me nijedan huligan Lacia nije izlomio. To takođe znači da nisam dobio otkaz do kraja sezone, zaista fenomenalan sam uspeh ostvario u klubu ali o tome više u nastavku teksta. Pre nego što počnem da pišem o rezultatima ekipe u drugom delu sezone da kažem da je najbolji strelac u klubu bio Mario Balotelli sa sedamnaest golova dok je najbolji asistent bio Mauro Zarate sa 12 asistencija. Još samo da kažem da verovatno napuštam klub, ali još ništa nije sigurno jer čekam da vidim da li će mi se ukazati kakva povoljna prilika za preuzimanje nekog kluba. Razlog je jednostavan a to je da sam čak 11 igrača ove sezone imao na pozajmici kod sebe, kada od 25 oduzmete 11 to bude 14 a pola od tih 14 će otići iz kluba tako da će meni svega 7-8 igrača ostati a to bi značilo verovatno ispadanje sledeće sezone.

 

Izvinjavam se što će abdejt biti skraćen ali sam umoran i nemam snage za pisanje dužeg abdejta.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/31/Lega_Calcio.png

 

Da sam ovako igrao od početka bio bi konkurent za Ligu Šampiona ali šta je tu je. U drugom delu sezone ekipa je se preporodila, odigrala fantastično što je bilo dovoljno za devetu poziciju za kraj sezone. Naravno, opet sam pobeđivao velike ekipe a bodove gubio protiv malih timova što me jako iritira ali nema veze. Ovde možete pogledati tabelu za kraj ove veoma teške sezone po klub.

 

http://www.classicfootballdvds.com/UEFAEuropaLeague.png

 

Što se tiče Evropske lige došao sam do četvrtine finala ali daleko da sam zadovoljan učinjenim. U 1/16 prošao sam Olimpijakos, prvi meč sam dobio sa 2:1 dok revanš je završen sa rezultatom 1:1. U 1/8 prolazim na idiotski način, prvi meč na mom stadionu završen je rezultatom 0:0 dok u revanšu je bilo 1:1 i tako odlazim na megdan Atletik Bilbau koji će se kasnije ispostaviti kao koban za mene. Da lepo ste pročitali, Baskijci su mi objasnili neke stvari, prvi meč sam izgubio rezultatom 0:1 dok u revanšu je bio još ubedljiviji rezultat za njih, 3:1 i ja ispadam iz Evropske lige sa utiskom da sam mogao da idem i do kraja.

 

http://spiddi.sp.funpic.de/images/League-Cup%20Logos/tim_cup3-fs8.png

 

Zvuči neverovatno, ali uspeo sam da osvojim kup Italije i tako obezbedim evropu i sledeće sezone za Lacio. Da bude još neverovatnije kup je osvojen bez primljenog gola. U osmini finala izbačen je Grosseto rezultatom 3:0, strelci su bili Baloteli koji je dva puta tresao mrežu ovog niželigaša i Fođa. U četvrtini finala sasvim neverovatno savladan je Juventus, nisam mogao da poverujem da sam izbacio Juventus a od starta sam igrao defanzivno samo da primim što manje golova i ispostavi se da mi je defanziva pomogla da prođem u polu finale gde me je čekao Udineze. Strelac gola protiv Juventusa bio je Zarate. U polu finalu savladan je Udineze u dva meča, u prvom meču je bilo 2:0 za mene dok u revanšu 0:3, isto za mene. Došao je i taj dan, 5. maj i finale kupa protiv Milana. Nisam se nadao ovako ubedljivoj pobedi ali sam očekivao pobedu jer ovi moji igrači očito mrze Milano, 3 puta sam igrao protiv njih ove sezone i uvek ih pobedio dok kada god sam igrao protiv Intera on bi me deklasirao. Krajnji rezultat ovog finala možete videti ovde.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2a/sW/3RoR9iwp/735.png

 

Pošto sam dao otkaz šta mislite koliko mi je trebalo da pronađem novi angažman? Čitav dan. Posle podnošenja ostavke odlučio sam da apliciram za posao u nekoliko klubova, Čelsiju, Milanu, Arsenalu, Fulamu, Marselju, Liverpulu, Realu, Fulamu i Vest Hemu. Naravno ovi drugi su me lagano odbili samo Vest Hem i Fulam su poslali ponude i naravno prihvatio sam ponudu Vest Hema koja se neodbija. 38,500 hiljada nedeljno ću dobijati imaću sasvim solidan transfer budžet, dovoljan da zakrpi par mesta u timu koja škripe ali pre svega je veliki izazov jer ima mnogo dobrih igrača koji igraju za ovaj klub. Ovaj klub je u prethodnoj sezoni zauzeo 11 mesto i sledeće sezone neće igrati evro kupove.

 

U sledećem postu predstaviću vam igrače na koje računam za sledeću sezonu. A taj sledeći post je po završetku transfer perioda.

Link to comment
Share on other sites

Koliko ti prica zapravo pises i igras? Ova deluje iznenadjujuce dobro, samo nastavi, sto kaze Skipi, predji 15 kola...

 

Pa nije ovo nova priča. Dao sam otkaz u Laciju i prešao u West Ham. Da je nova priča otvorio bi novu temu a nebi ovde nastavljao.

 

Evo ti skrin da se uveriš po datumu da mi sejv i dalje isti.

 

http://www.dodaj.rs/t/1o/T4/3pIpbHjm/west-ham-united.jpg

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2a/sW/3RoR9iwp/735.png

 

Pre nego što počne da pišem ovaj abdejt još jednom da se zahvalim svima koji komentarišu i prate ovu karijeru. Pošto sam preuzeo West Ham odlučio sam da dovedem par solidnih pojačanja kao i da ekipi zadam što teže i raznovrsnije pripreme. Za početak ću vam predstaviti igrače koje sam doveo da igraju za prvi i drugi tim. Doveo sam čak 12 igrača, od toga čak 8 kojia će igrati za prvi tim i 4 igrača koji će igrati za B tim kojem je u prošlom šampionatu zamalo izbegla titula. Jedini igrač kojeg sam kupio u ovom prelaznom roku je Corry Evans koji je došao iz Mančester Junajteda za 2.4 miliona funti. Kao slobodni igrači ekipu su pojačali bivši golman Liverpula Charles Itandje i biši igrač Arsenala Mikael Silvestre. Pre nego što mu je istekao ugovor u njegovom klubu uz neku sitnu kompezaciju klub je pojačao Mark van Bommel sada već bivši fudbaler Bajerna iz Minhena. Na pozajmicu su došla četiri vrlo kvalitetna igrača, a mora se priznati i ozbiljna. Mattia Destro iz Intera, Francesco Bolzoni iz Đenove, Daniel Ayala iz Liverpula i Albin Ekdal iz Juventusa nosiće dres sledeće sezone West Ham-a na pozajmici. West Ham B pojačali su Yilidiray Basturk kojem je isticao ugovor u Blackburnu, zatim Filippo Inzaghi kojem je isticao ugovor u Milanu, Sylvinho koji je došao kao slobodan igrač, nekada je nosio dres Arsenala i Barselone i za kraj zadnje pojačanje za B tim je Edmilson kojem je isticao ugovor u Saragosi. Klub su napustili Guillermo Franco koji je pojačao Doncester uz obeštećenje od 120k funti i Valon Behrami koji je pojačao Viljareal za 6 miliona funti. Od igrača kojima je isticao ugovor a ja nisam imao nameru da im ga produžim otišli su Benni McCarthy, Luis Boa Morte i još par jadnika. Ovde možete videti sve transfere.

 

Pošto sam završio i pripremni period a tokom pripremnog perioda odigrao sam čak deset utakmica i red je sada da vam predstavim rezultate. Kao što sam napomenuo želeo sam što raznovrsnije pripreme te je tako tim bio 13 dana na turneji u Americi gde West Ham ima veliki broj fanova i tamo smo odigrali 4 utakmice a kranji skor bio je dve pobede, nerešen i poraz. Protiv Los Angeles odigrao sam 1:1, strelac jedinog gola za mene bio je Upson. Zatim je ostvarena i prva pobeda na ovoj mini turneji, savladana je ekipa D.C. United sa 2:0 a golove su postigli Tomkins i Cole. Zatim je sledilo bolno supuštanje na zemlju, pobedila nas je ekipa Chikaga sa 0:1 i tada je pola ekipe kažnjeno novčano. Kada ono sledeći meč oni igraju kao ludi, protiv Columbusa 3:0 za nas a golove su dali Collison, Koren i Cole. Zatim je usledila mini liga u organizaciji našeg kluba, na tu mini ligu pozvani su Roma, Bordo i Al-Ahly. U prvom kolu smo nalateli na Romu, momci su se trudili ali nisu imali sreće, finalista Evropa lige je bio uspešniji i slavio sa 0:1. U drugom kolu Al-Ahly je igrao protiv nas i momci što zbog umora, što zbog teških priprema nisu odigrali na očekivanom nivou ali su ostvarili pobedu od 1:0. Strelac je bio Destro igrač koji se nalazi na pozajmici iz Intera. U trećem zadnjem kolu rival je bio Bordo koji je na iznenđenje svih savladan sa 1:0 golom Nobla. Za kraj ove mini lige West ham je zauzeo 3 poziciju sa 6 poena koliko su imali i prvoplasirani Bordo i drugoplasirana Roma. Zatim posle te mini lige u našoj organzaciji usledio je poziv Reala iz madrida da odigramo prijateljski meč što ja naravno nisam mogao da odbijem. Dobili su nas sa 4:1 ali sam siguran da je to zbog umora igrača jer nam je to bio 4 meč u 5 dana i igrači nisu znali kako se zovu jedva su se kretali po terenu a nisam želeo da odbijem poziv za prijateljski jer kada vas zove tim kvaliteta Reala i ako ih ja organski ne podnosim to se neodbija. Jedini gol za nas dao je Diamanti. Posle par dana, kao zadnju pripremu pred start sezone odlučili smo da održimo kup u našoj organzaciji na koji su pozvani Mildzbro, Kru i Telaford. U polu finalu igrali smo protiv Mildzbroa, bio je to jedan veoma težak meč ali smo mi izašli na kraj sa njima i to jedva, pobedivši ih na jedanaesterce i mislim da je to bila veoma dobra provera pred start sezone jer su oni takođe premijerligaši. U finalu nas je čekao Kru koji ja mislim da se takmiči u četvrtoj Engleskoj ligi i moj je jedan od omiljenih Engleskih niželigaša. Rezultat je bio veoma ubedljiv, čak 3:0 za nas je bilo na kraju a dva gola je dao Carlton Cole dok je jedan dao Collison.

 

Pre nego što počnem da vam predstavljam igrače na koje računam u predstojećoj sezoni prvo da kažem da je pojačanja trebalo biti još, Artur jako dobar golman kojem je isticao ugovor u Romi i trebao je da dođe kod mene ali dva puta su ga odbili za radnu dozvolu. Zatim sam pokušao da dovedem Vladimira Stojkovića računao sam na to brani za Srbiju lagano će dobiti radnu dozvolu kada ono i njega dva puta odbiše. Da nebude zabune poslao sam po dva puta ponude za obojicu ali eto glupa radna dozvola učini svoje. Sada će morati

da mi brani jer Itandje ne poseduje kvalitet za prvog golmana, na pripremama je branio nemoguće a primao je smešne golove. Drugo što mi se ne sviđa jeste ograničenje od 25 igrača koje mogu da registrujem za sezonu i ta tačno toliko igrača i računam za predstojeću sezonu. U prvom kolu Premijer lige igram protiv Mančester Junajteda, a u drugom protiv Totenhema. Neka mi je bog u pomoći u prva dva kola. Da napomenem za onoga ko nije znao da su mi najveći rivali Milval i Totenhem a ostali Čelsi, Arsenal i Mančester Junajted.

 

http://www.dodaj.rs/f/3P/ar/J1acCvc/1/westhamhome.pnghttp://www.dodaj.rs/f/6/Tc/Ycf1yTf/1/westhamaway.png

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ne preferiram ubacivanje skrinova prijateljskih utakmica u karijeru, biće sa ovih takmičarskih.

 

Što se tiče taktika koristim dve.

 

Prva je je defanzivna koju u stvarnosti preferira Nemačka a kreator te taktike je jedan admin sa drugog sitea. Ovu taktiku planiram da koristim u svim ligaškim mečevima a da nisu protiv Sitija, Junajteda, Čelsija, Liverpula, Arsenala i Totenhema.

 

http://www.dodaj.rs/t/2/we/11TNiffP/west-ham-united.jpg

 

Drugu taktiku je napravio Fitipaldi, mislim da ga znaš a taktiku ću koristiti protiv Sitija, Junajteda, Totenhema, Čelsija, Liverpula, Arsenala kao i u svim kup mečevima nebitno ko mi je rival. Taktika je vrlo, vrlo defanzivna i cilj je ne primiti gol a ako ga dam dam.

 

http://www.dodaj.rs/t/3W/Yz/4SSm4SnZ/west-ham-united-2.jpg

Link to comment
Share on other sites

odlično......opet nemam riječi....samo da te pitam nešto.....spremam se raditi priču svoje karijere pa me zaniam kako si stavio slike ovako u toppic a da nisu onaj privitak.... stvarno sam baksuz al nemogu to nikako skužiti  :odvala:
Link to comment
Share on other sites

1. Text link

 

[url/=ovde ide npr url sa youtube-a, samo izbaciš kosu crtu]ovde staviš tekst kako će da ti se zove to što si postavio kao ono što sam ja napisao dobro jutro[/url]

 

2. Skrinšot

 

Kada si u svom fm i želiš nešto da uslikaš stisneš alt + f9 i to ti sačuva na sledećoj lokaciji: my documents / sports interactive / football manager 2010 / sreenshots

 

Zatim pališ mozilu / gugl / operu zavisi šta koristiš i ideš na www.dodaj.rs (tamo ja najčešće uploadujem slike) i ideš na browse i nađeš tu sliku što ti je sačuvao. Kada selektuješ tu sliku samo stisneš dodaj i čekaš dok ti uploaduje. Zatim kopiraš treći link po redu ovde do foruma i to bi bilo to. :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |