Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Nešto sasvim novo...


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

Pa okačio sam SS,klikni na polu poplavljene linkove. Okačio sam statistiku meča,tabelu i rezultate u primeri i lš kao i meč u kupu koji sam odigrao. Stavio sam kao text link. :)

 

EDIT: I stavio sam skrin kako me utišava FA. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa okačio sam SS,klikni na polu poplavljene linkove. Okačio sam statistiku meča,tabelu i rezultate u primeri i lš kao i meč u kupu koji sam odigrao. Stavio sam kao text link. :)

 

EDIT: I stavio sam skrin kako me utišava FA. :)

 

E sad sam vide.Lepo...Polako...samo polako...

Link to comment
Share on other sites

Priča je dobra.Obećava.Samo da je ne prekineš rano. :thumbup:

 

Neću,danas nisam odigrao puno mečeva jer je danas dan za Evropa Ligu a ja ne propuštam da gledam pa makar i kvalifikacije. :) Biće sutra update sledeći kada dođem do Svetskog Klupskog Prvenstva tj pred početak Svetskog Klupskog Prvenstva.

Link to comment
Share on other sites

Lepa prica, samo sto ce Estudiantes da te suri na CWC  :D

 

Ma neće,nebi ja verovatno izgubio ni od Reala ili eventualno ako bi izgubio to bi bila minimalna pobeda nego ja sam krenuo napadački i ajde ćao. BUNKER ZAKON! :great:

 

Prica je odlicna ali izdvoj malo vremena da mi uradis one transvere poooz posalji mi pm kad uradis HVALA U NAPRED!!!

 

Biće gotovo do sutra u podne.

Link to comment
Share on other sites

Puyol u sukobu sa Milovanovićem

Sukob Carlesa Puyola sada već bivšeg kapitena Barselona i trenera Barselone Slobodana Milovanovića neprestaje.  Pre samo četiri dana Carles Puyol je ostao bez kapitenske trake koju je dobio Milito a ekipa je odmah u sledećem meču uspela da izgubi od Atletiko Madrida. Sve je se činilo da je u redu kada je Barselona dobila Al-Ain na penale u polu finalu Svetskom Klupskog Prvenstva i Al-Ahli sa ubedljivih 6:1 u finalu ali izgleda da nije bilo sve tako a Slobodan Milovanović i Carles Puyol odbili su da daju izjave u vezi ovoga.

 

Rezultati posle Svetskog Klupskog Prvenstva: Saragosa 6:0,Sevilja 1:1,Valensija 4:2,Viljareal 0:0,Real Madrid 0:0,Herez 2:1,Real Madrid 0:1.

 

Barselona zauzima trenutno drugo mesto u primeri sa 42 boda što je 11 manje iza Reala posle 20 kola. Rival u osmini finala Lige Šampiona biće Holandski AZ Alkmar.

Link to comment
Share on other sites

http://www.travelblog.org/World/flags/algerian-large-flag-ag.gif

MILOVANOVIĆ NOVI SELEKTOR ALŽIRA

 

Slobodan Milovanović trener Barselone danas je predstavljen na iznenađenje cele fudbalske javnosti širom planete kao novi selektor Alžira. Ugovor je potpisan do završetka Svetskog Prvenstva a od Milovanovića se očekuje da se suprostavi Slovačkoj,Italiji i Urugvaju koji se nalaze u istoj grupu u kojoj je i Alžir. Ukratko da podsetimo da je Barselonin skor u zadnje 4 utakmice 3 pobede i poraz i praktično ako ništa drugo osiguravaju polako drugu poziciju. Evo i izjave Slobodana Milovanovića.

 

Drago mi je da ću voditi jednu ovakvu selekciju poput Alžira' date='selekciju koja ima potencijal i par veoma kvalitetnih igrača koji su ključ ekipe. Hoću da svi znaju da se mi nećemo braniti napadaćemo svakog,ja lično očekujem prolaz u drugu fazu mundijala. Da kažem navijačima da će jedina provera pred mundijal biti sa Ukrajincima 28 maja.[/quote']
Link to comment
Share on other sites

Svaka cast i ja sam sa Vojvodinom isto bio selektor Alzira, jel iras SP?

 

Igram SP a do njega još 4 meseca. Stigao sam do kraja februara skoro.

 

Samo zbog SP sam i tražio da budem selektor Alžira. Lepa prilika,mnogo dobrih igrača. :D

 

Na kraju sezone sigurno napuštam Barsu i ako me pominju i Partizanu ne nameravam tamo da idem,verovatno neki tim iz Engleske ili Italije a da je popularan a loše završio u prvenstvu do 7 pozicije. :)

Link to comment
Share on other sites

Neću biti gori od druge pozicije. Uću najmanje u 1/4 LŠ a za dalje ćemo videti. :)

 

Voleo bi u svakom slučaju posle Barse da vodim Arsenal,Liverpul,Lacio ili neki takav tim koji nije glavni favorit za titulu. No to su za sada samo snovi,samo neki osrednji timovi su za sada pred potezom da otpuste trenera.

Link to comment
Share on other sites

http://www.kickoff-wallpaper.com/wp-content/uploads/2010/04/Messi-El-Clasico-2010.JPG

Drugi pogodak Katalonaca

 

Barselona je večeras pobedila Real Madrid u derbiju 30 kola i tako i dalje ostala u borbi za titulu jer sada zaostaje svega pet poena za najvećim rivalom. Real je dominirao u posedu lopte,uspešnosti dodavanja i pretrčanih kilometara dok Barselona je imala dve čiste šanse za pogodak naspram Realove jedne koje nisu iskorićene,jednu stativu i raspoležene Ibrahimovića i Mesija. Prvi gol Barselona je postigla već u šestom minutu kada je Ibrahimović lagano se ušetao u kazneni i postigao gol kakav se retko viđa na fudbalskim terenima. Gol broj dva dao je Lionel Mesi posle sjajne lopte iz kornera od strane Pedra koji je ciljao šesnaesterac a Mesi je odjednom pobegao svom čuvaru iz peterca i zahvatio loptu petom i iz poluokreta zatresao na veoma efektivan način mrežu Ikera Kasiljasa. Pre samo 5 kola činilo se da je sve gotovo jer je čak 11 poena zaostajala Barsa ali par utakmica sve su promenile. Savladani su redom Osasuna sa 8:0,Malaga sa 3:2 i Real sada sa 2:0. Evo i izjave čoveka kojeg verovatno sada cela Katalonija slavi,Slobodana Milovanovića.

 

Pokazali smo da smo mnogo bolji od Reala' date='imamo veoma jak tim a tim samozvanim Galacticosima pokazali smo da nije sve u parama jer mi smo doveli samo Pareja koji je odigrao svega par mečeva i Pacinija koji je starter i to na polusezoni. Znate mnoge stvari su počeli da se menjaju,Real je prošao osminu finala Lige Šampiona,verovatno zahvaljujući Perezu kojem je srednje ime podmićivanje sudija ali nema veze,Barsa je večeras pokazala da je mnogo jača od nadurenih "zvezda" Ronalda,Kake i drugih i još jednom da ponovim da ću učiniti sve što je u mojoj moći da osvojim primeru i ligu šampiona mada znam da će biti teško. Sada nas očekuju dva dana odmora pa igramo protiv Intera ekipe koja zaslužuje naš respekt,ekipe koju vodi najbolji trener na svetu i ekipu koja je izbacila Sevilju u osmini finala.[/quote']
Link to comment
Share on other sites

http://1.bp.blogspot.com/_I75oykYoNgI/ScPBDOO7l3I/AAAAAAAAAKA/ZM6l5RcEwIo/s320/draw_round2_ucl.jpg

Barselona - Porto

 

[tt]Na današnjem izvlačenju i Nionu odlučeno je da će rival kataloncima u polu finalu biti ekipa Porta koja je u četvrtini finala dobila CSKA sa 1:0,1:1. Drugi polu finalni par čine Arsenal i Čelsi. Da podsetimo da je Barselona u četvrtini finala izbacila Inter pobedom već u prvom meču sa 5:0 dok u drugom meču katalonci su poraženi rezultatom 0:1.[/tt]

 

 

Zadovoljni smo žrebom,poslužila je i nas sreća još samo da Hulk ne bude raspucan kao protiv CSKA i biće sve u redu. Protiv Porta nesme biti opuštanja,to je jedna veoma ozbiljna ekipa ali uz sav respekt Portugalaca neuspeh je sve sem ulaska u finale za Barselonu. U meču protiv Intera došlo je do malo opuštanja ali mislim da je to bilo i sasvim očekivano jer su igrači preumorni od mečeva jer igramo dva meča redovne sve češće.

 

Na našu žalost ne zavisi sve od nas već i od motivacije Realovih protivnika. Mi imamo dosta teži raspored.

 

Da,skoro sigurno napuuštam klub na kraju sezone.

 

 


 

Skipper povećaj broj citata bar na 3. :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2010/01/07/2836021/Barsa-sampion-sveta.2jpg.jpg

Radost fudbalera Barselone

 

 

Barselona je sinoć u finalu Lige Šampiona pobedila Čelsi i tako drugi put zaredom osvojila to takmičenje. Meč je bio veoma nezanimljiv,više je ličilo na meč naše treće lige gde je Barsa imala svega dva šuta u okvir gola a Čelsi svega jedan. Obe ekipe su više pazile na defanzivu a za nijansu bolja je bila Barselona koja je imala jednu čistu šansu za gol i jednu prečku za razliku od rivala koji je kao što smo rekli imao samo jedan jedini šut u okvir gola. Precizni za Čelsi sa jedanaest metara bili su Lampard,Džo Kol,Anelka i Karvaljo dok su neprecizni bili Donovan koji je šutirao preko gola i Aleks kojem je Valdes zaustavio šut. Za Barselonu pogađali su Pike,Dani Alves,Čigrinski,Ćavi i Ture koji je od sledeće sezone igrač Čelsija dok jedini neprecizan je bio Pedro kojem je Kasiljas zaustavio šut. Slobodan Milovanović je odmah sutradan podneo ostavku na mesto trenera najboljeg evropskog kluba. Milovanović je za kraj ove veoma duge sezone strpljivo odgovarao na naša pitanja.

 

Čestitamo,uspeli ste da osvojite Ligu Šampiona sa Barselonom i to je prvi put posle 1990 da je neka ekipa dva puta zaredom osvajala ovo takmičenje.

- Hvala,čast mi je bila ove sezone da predvodim ovu divnu ekipu koja je pokazala još jednom da je najbolja u evropi i na svetu.

Šta dalje? Da li i dalje ostajete trener Barselone?

- Ne. To sam odavno naglasio. Moja misija se ovim finalom završila na Nou Campu,voleo bi jednom da se vratim na mesto gde nastupa najbolji klub u evropi.

Ko je po vama bio najbolji igrač ove sezone?

- Bez dileme Pacini.

Možete li nam bar nagovestiti vašu sledeću destinaciju?

- Ne jer ni ja još ne znam gde ću ići. Najpre želim da se usresredim na mundijal i pripreme za njega a tek kasnije posle mundijala i pošto podnesem ostavku na mesto selektora Alžira usresrediću se na traženje posla u klubu.

Hvala vam na odvojenom vremenu i srećno na Svetskom Prvenstvu.

- Hvala.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |