Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Sporting Clube de Braga - SAD


Poslednji boem
 Share

Recommended Posts

Domingos Paciência odlazi!?

 

http://www.planetbenfica.co.uk/media/logos/pt/huge/braga.png

 

Danas je menadzer Brage Domingos Paciência saopstio da zeli da ode iz tog kluba zbog navodno neisplacenih bonus zbog uspeha ostvarenih u ligi. Evo i njegove kratke izjave: "Odlazim jer mi António Salvador predsednik kluba vec 3 meseca prica kako ce to da mi isplati bonuse zbog velikih uspeha, a to nije ucinio. Ogorcen sam zbog toga. To nece zavrsiti samo na mom odlasku, vec ce to zavrsiti i na sudu ako mi se ne isplate pare u roku od tri dana", rekao je ogorceni Domingos Paciência.

 

http://www.enciclopedia.com.pt/images/DomingosCoach.jpg

Domingos Paciência

 

Odmah se oglasio i predsednik kluba António Salvador: "Kako nije sramota tako jednog ozbiljnog coveka da laze? Njemu je pruzena sansa, koju je on iskoristio i za to je nagradjen, i taj bonus mu je isplacen i neznam sta vise on zeli od kluba. Ako ovo zavrsi na sudu to ce biti samo jedna velika blamaza za njega."

 

http://2.bp.blogspot.com/_0vxIenxVuUQ/RyfY6jVCIVI/AAAAAAAABfA/qkL-GTUxbfs/s320/antonio+salvador.jpg

António Salvador

 

Sada je pitanje ko ce naslediti Paciencia, o cemu António Salvador nije zeleo da govori u javnosti.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eusébio preuzima Bragu!

 

Posle odlaska Domingos Paciência bilo je pitanje ko ce ga naslediti. Na to pitanje smo dobili i odgovor. Eusébio da Silva Ferreira!!! Legendarni igrac Benfike preuzeo je Bragu. Malo ko je mogao verovati da ce ova legenda da preuzme Bragu. Svi u ovom klubu su odusevljeni zbog dolaska Eusébio-a. Odmah po dolasku u Bragu Eusébio je otkrio da zeli da u klub dovede dvojicu igraca Dinama iz Zagreba Sammir-a i Etto-a, kao i Shilla-u, koji trenutno nema klub, Lashu Salukvadze-a iz Rubina, ali i mladog stopera Molde-a Vegdan-a Forren-a. On je takodje izrazio zelju da dovede i nekog napadaca, ali e jos uvek neodlucan na toj poziciji.

 

http://www.footballsite.co.uk/Images/Photos/Eusebio_150.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |