Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Santa Cruz Futebol Clube


Recommended Posts

S A N T A  C R U Z  F C

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/93/Santa_Cruz_Futebol_Clube.png

 

http://1.bp.blogspot.com/_L6lADalcuiA/SxCABXV16KI/AAAAAAAAAjs/RJMIV_g6DT0/s1600/estadio-do-arruda-2.jpg

Estádio do Arruda

 

Fudbalski klub Sanca Cruz osnovan je 3. februara 1914. godine u Recife-u i imaju nadimak Koralne Kobre i Trikolori. Igraju na stadionu Estádio do Arruda(gore prikazan) koji prima cak 60,044 gledaoca. Najveci uspeh ovog kluba je 4. mesto u Serie A 1975. godine, a zvanbicno najgori plasman je 33. mesto u Serie B 1982. godine koja se tada igrala po drugacijem sistemu. Cak 23 puta osvajali su Campeonato Permambucano. Najvise nastupa u ligi za klub zabelezio je Givanildo de Oliveira - 177, a najvise golova u ligi  za Santa Cruz postigao je Reinaldo - 14.

 

Na celo Santa Cruz-a dosao je srpski strucnjak Aleksandar Zecevic, koji kako kaze ima velike planove i navodi da mu je ove godine pre svega cilj da klub dovede do Serie B, a rekao je da planira da vec do Svetskog Prvenstva u Brazilu 2014. godine donese i titulu ovom klubu, sto je prilicno neskromno.

 

P.S. Sledeci report posle pojacanja i prijateljskih utakmica.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

S A N T A  C R U Z  F C

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/93/Santa_Cruz_Futebol_Clube.png

 

POJACANJA-PRIPREME

 

Klub su u prelaznom roku pojacala 4 igraca (3 pozajmice i jedna kupovina):

 

http://www.dodaj.rs/t/x/84/2oaLqojI/1/santa-cruz-fc.jpg

 

Evo i SS-a svakog pojedinacno:

 

http://www.dodaj.rs/t/T/141/4xYPOJIL/1/amaral.jpg http://www.dodaj.rs/t/1a/Ni/V8fQ9Eo/1/anderson-pico.jpg http://www.dodaj.rs/t/3w/An/1OlRKbVf/1/anderson-uchoa.jpg http://www.dodaj.rs/t/2t/1M/3HoIyyDL/1/lus-guilherme.jpg

 

A u kluba su dosla i neka pojacanja u strucnom stabu:

 

http://www.dodaj.rs/t/3z/Pg/4ngCzROI/1/santa-cruz-fc-2.jpg

 

Licni ustisak o pojacanjima: Zadovoljan sam pojacanjima. Na pozajmicu sa doveo 2 brza krila i jedan defanzivni vezni kojeg mi je Kruzeiro sam poslao. Ekipu je za smesne pare pojacao mlada nada Luis Guilherme, od koga kroz 3-4 sezone ocekujem mnogo. Mislim da sa ovim pojacanjima mogu u Serie B. Takodje doveo sam i dobra pojacanja u strucnom stabu.

 

Evo samo 4 utakmice koje sam odigrao u 2009. godini, igrao sam jos 2 utakmice u 2008. godine, protiv Bahia-e igrao 2-2 kod kuce, a protiv nekih jos nize od mene pobedio 3-0 u gostima, evo i rezultata iz 2009. godine:

 

http://www.dodaj.rs/t/3P/Hd/27293IlP/1/santa-cruz-fc-3.jpg

 

Licni utisak o pripremama: Nije lose, ali je moglo mnogo bolje. Mada ima dosta novih igraca, nova taktika, tako da im ne zameram mnogo zbog nekih iznenadjujucih poraza. Ono sto me je najvise iznerviralo je to sto su moji igraci protib Bahia-e i ABC-a promaslili po jedan penal.

Link to comment
Share on other sites

:pras:  Pocetak mog posta vam govori sve... Ja sam najveci majmun. Igram danas ceo dan stigo skoro do kraja sezone, i ja reko ajde sve iz cuga da predjem, a zadnji put sejvovao posle priprema i oni izadnji onaj j....i crash dumps... Bas sam zagrziao ovo ali sam sad izgubio zivce. Popaj slobodno zakljucaj ovo, ak eventualno budem opet zeleo da igram, poslacu ti PM... :pras:
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |