Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kada ja igram...Tottenham Hotspur - Necinho


Necinho™
 Share

Recommended Posts

Tottenham Hotspur

 

http://www.dodaj.rs/f/q/Gd/1LkHIQA/728.png

 

Počeo sam novi sejv sa ovom ekipom i par dana sam razmišljao da li da počnem ovde pisati o njemu. Čim sam završio prvu sezonu, odlučio sam da to uradim. Počeo sam sa Spursima ne znam ni ja zašto. Hteo sam, valjda, da nešto učinim sa nekom ekipom koja je jaka a ne pravi neke specijalne rezultate. Izbor je pao na njih i odmah potom sam počeo da igram.

 

Posle par prijateljskih utakmica stigla su pojačanja u vidu Nicolasa Otamendija (Velez Sarsfield) i Simonea Pepea (Udinese). Otamendi je u London stigao pošto smo Velezu dali 4 miliona dok je Simone Pepe došao na (za mene) malo drugačiji način. Dao sam ekipi iz Udina 2 miliona odmah i obećao 25 po 40-oj odigranoj utakmici, naravno zbog nedostatka novca u transfer budžetu. Ne znam zašto sam ga toliko jurio da ga dovedem. Valjda sam imao neki predosećaj u vezi njega.

 

Iz ekipe su otišli David Bentley (8 miliona, Everton) i Jonathan Obika (700k, Sunderland). Nisu mi bili potrebni i morao sam se nekog rešiti. Razmišljao sam da li da dovedem još jednog centralnog veznog igrača (prisutni Jenas, Palacios i Huddlestone) ali sam odustao od toga.

 

Sezona je počela solidno. Remi sa Blackburnom, pobeda nad Wiganom i poraz od Aston Ville. Nadao sam se barem Ligi Šampiona. Ipak, desio se obrt. Kako su mi nailazile teže utakmice, igrali smo sve bolje. Pobeda na Emiratima, remi na Stamfordu, pobeda na Trafordu i isti rezultat na White Hart Lane-u protiv Liverpula. Bili su to sjajni rezultati s obzirom na raspored.

 

U Liga kupu sam ispao u 4. kolu od Watforda na penale posle 2:2 u regularnom delu. FA Kup sam odigrao znatno bolje i stigao do polufinala ispavši od ekipe sa Enfilda rezultatom 5:1  :ohmg: Ali Liga je bila moje mesto. Od poraza protiv Barnlija još na početku sezone, zaređao sam neverovatnih 29 utakmica bez poraza pobedivši Arsenal još jedanput i borivši se sa Crvenim Đavolima do poslednjeg kola uspeo sam da dođem do titule. Pobeda u poslednjem kolu nad Wolvesima koji su me prethodno dosta mučili značila je kraj sezone na najbolji mogući način. Uspeo sam da osvojim ono što se priželjkivalo u narednoj, ali ne smeta mi.

 

Da se vratimo na igrače koji su izneli teret ove sezone. Prvenstveno su to bili Robie Keane i Luka Modrić kao što se to i očekivalo. Irac je postigao okruglo 20 golova, Hrvat 7 manje uz oko 15 asistencija. Bio je uvršten u tim godine dok se Robie morao zadovoljiti mestom na klupi. Modrić je takođe bio i treći igrač sezone u Premijer Ligi. Odlični su bili i Ledley King, Vedran Ćorluka, Aaron Lennon kao i trojica na centru: Jenas, Huddlestone i Palacios. Razočarali su definitivno Simone Pepe i Peter Crouch. Pepe je postigao jedan jedini pogodak uz 5 asistencija i to me je jako iznerviralo.

 

Ja sam proglašen za naj trenera sezone uz dve mesečne nagrade, u novembru i decembru. Na ukupno 47 utakmica, koliko smo odigrali u toj sezoni, zabeležene su 32 pobede, 11 remija i 4 poraza.

 

Manchester United je završio iza mene, potom je sledio Everton ispred Čelsija dok u Ligu Evrope idu Liverpool, Manchester City i Arsenal. Građani su osvojili FA Kup, dok je Arsenal u svoje vitrine doneo trofej Liga Kupa. Iz lige su ispali Fulam, Hull i Blackburn koji će svoje mesto ustupiti Newcastleu, Midlesboroughu i Q.P.R.-u.

 

Cilj za narednu sezonu je borba za titulu u Ligi, prolaz grupa LŠ i što viši plasman u Kupovima. Naravno, ambicije će rasti ili padati u odnosu na moje igre.

 

P.S. Sorry što nisam imao SS-ove igrača da postavljam...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |