Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Blyth Spartans


bojan95
 Share

Da li da nastavljam?  

11 members have voted

  1. 1. Da li da nastavljam?

    • Da
      9
    • Ne
      2


Recommended Posts

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

 

http://img839.imageshack.us/img839/992/logoplayofflg.gif

Celu sezonu bili oko 5 mesta,ali cesto smo imali velikih problema,narocito sa povredama.Dva kola prekraja smo obezbedili play-off.Kad se sezona zavrsila bilo smo na odlicnom 2.mestu sto nam je donela na papiru slabijeg protivnika Rushden.

Prvu utakmicu play-off smo odigrali na strani i ostvarili odlican rezultat 2-2.Posle ove utakmice su nam porasli apetiti.Tako da je na revansu Croft Park bio krcat.

Utakmica je odlicno pocela,vec u 10.minutu smo poveli,a na tribinama odusevljenje.Tim rezultatom se otislo na odmor.Drugu poluvreme i prvih 10 minuta je proteklo u znak moje ekipe.Za ovo vreme postigli smo jos 2 goal i time resili utakmicu,a Croft Park je eksplodirao.

FINALE

U finalu smo se sastali sa York-m.Utakmica se odigrala na Wembly kao i svako drugo finale.Na tribinam je bilo oko 38000 navijaca.Skoro celo selo je doslo da bodri Spartance.

Ipak utakmica nije najbolje pocela po nas.Vec u 10. minutu smo gubili sa 1-0,a na klupi nisam imao adekvatne zamene jer nam se pred finale povredila 4 standardna igraca.Kako je utakmica odmicala tako smo i mi igrali bolje.Ali izjednacili smo tek u 50.minutu.Regularan deo se tako zavrsio.A onda u produzetcima mi smo preuzeli kontrolu.Uspeli smo da postignemo i drugi pogodatak i tako sasvim zasluzeno usli u CCL2.

SLAVLJE MOZE DA POCNE

Spartanci su napravili veliko cudo.Plasirali su se u CCL2.Prvi put u istorijiovaj klub ce se takmiciti u nekoj profesionalnoj ligi.Jos uvek niko nemoze da poveruje.

http://img838.imageshack.us/img838/4840/telfordpromotioncelebra.jpg

Nedeljama se slavilo

Trenutno se medju spartancima prica i misli samo  ovom istorijskom podvigu,a malo ko obaca paznju na finansije.

Na ovom planu smo se popravili i prvi put dobili vecu svotu novca cak za nas prevelikih 305k eura.

Jos malo cemo slaviti,a onda zapocinjemo misiju Premier liga,jer smatram kad smo za 2.sezone stigli do prve profesionalne lige zasto nemozemo u dogledno vreme uci u Premier ligu,a za to je potreban velki rad.

Ovo je prvi put da se u ovom klubu planira na duze staze,jer do sad smo igrali danas za sutra.

http://img231.imageshack.us/img231/9701/premierleaguebadge.gif

Engleska ce nas se plasiti

 

 

da vidim ko prati...i da vidim vase utiske

Link to comment
Share on other sites

Ne jos mlade nemoj da koristis,poslusaj sta cu ti reci  :thumbup: Tek kad izboris Coca Cola 1 i prvu sezonu izboris opstanak onda pocni da dovodis mlade regene do 20 godina i polako pravis ekipu.To sam ja uradio sa Telfordom i sad imam odlicne igrace koje svi klubovi traze,ali sam prestao igrati  hmm Mozda nastavim kad vidim ovo  :cast:
Link to comment
Share on other sites

NOVI IZAZOVI

http://img836.imageshack.us/img836/4067/blythspartans70sretrofo.jpg

Posto smo sumirali utiske i strasti su malo nalegle,krenuli smo u nove avanture.

Transferi

 

I u ovom prelaznok roku je doslo oko desetak igraca,ne starijih od 23 godine.Dovodili smo uglavnom mlade reprezentativce svojih zemalja.Pojacali smo se po svim linijama tima.

Evo i svih transfera:

Svakako najveca pojacanja stizu iz Man Utd.Rec je o dvojici veznih vrlo talentovanih igrac.To su Oliver Norwood(MC) i Cameron Stewart(AMR).Sto se tice prodaje vredno je spomena samo prodaja Dimitra Petrunova u Slogu(K) za rekordnih 6k.

http://img844.imageshack.us/img844/4392/15964823312807200910312.jpghttp://img245.imageshack.us/img245/8466/stewart2482213.jpg

Velike nade

Pripreme

Kao i prosle sezone i ove sam se odlucio da odigram cetiri jake utakmice,zbog poboljsanja finansije i cetiri slabije da podignem moral ekipi.

Evo i rezultata:

Kao ste se vidi i po rezultati najbolje smo odigrali protiv Wolwes iako smo izgubul sa 2-3.Vec trecu sezonu za redom korsitim istu taktiku i veoma me cudi kako jos uvek sljaka.

Stari-novi prijatelji

 

Posle godinu dana saradnje sa Sunderland-m prekinuli smo saradnju i vratili se starim prijateljima ,,svrakama''.Odmah po potpisivanju saradnje,poslali su nam stopera Ben Tozer-a.

http://img6.imageshack.us/img6/7246/newcastle20badge.jpg

Pono krecemo u zajednicke bitke

Finansije

 

Moram da napomenem da prvi put odkako sam u klubu,dobili smo vecu svotu novac,cak 305k od TV prava.Ipak ni to nije pomoglo da poboljsa losu finansijsku situaciju i to se odrazilo na budzet.Budzet nam je manji u odnosu na prethodnu sezonu.Imamo samo 8,75k eura za plate i 475eura za kupovinu.I zato smo sad 2500k eura u minusu za plate.

  :lud:

Link to comment
Share on other sites

http://img830.imageshack.us/img830/4958/footballleague2.gif

Sezona je konacno pocela.Iako svi u klubu znamo da ce biti tesko ostati u ligi,nekako smo jedva docekali,da pocne misija zvana ,,opstanak''.

Tabela

U ovoj plusezoni smo uspeli da ispunimo nas primarni cilj.Ne nalazimo se blizu zone ispadanja,a ni sredina nam nije daleko.Mogli smo da budemo i bolje plasirani,ali sprecile su nas povrede i nase ne iskustvo.Tokom decembra(12.mesec)smo podigli formu i nadam se da cemo jos bolje igrati u nastavku.

http://img213.imageshack.us/img213/1096/carlingcupfinalptch2008.gif

U liga kupu nismo imali srece.Vec u prvom kolu smo dobili,veoma jakog protivnika.Igrali smo u gostima kod Derby i zasluzeno izgubili od jaceg protivnika sa 4-0.Ovo nam je prvo ucesce u ovom kupu.

http://img834.imageshack.us/img834/9503/010794373744900.gif

I u ovom kupu se takodje prvi put takmicimo.Prvu prepreku smo prebrodili.Savladali smo Grimbsy sa 1:0 kod kuce,a u drugom kolu smo igrali u gostima protiv Barnsley.Ekipa koja se takmici CCL1.Ova utakmica je jos jednom pokazala,da nam nedostaje iskustvo.Olako samo izgubili sa 4:0.

http://img841.imageshack.us/img841/6041/facuplogo.jpg

U FA Cup smo lako prosli kroz prvo kolo,savladan je Droslyden sa 2:0.Onda nas je u 2. kolu cekao Brentford.Pono smo igrali u gostima i ponovo izgubili,sada prevelikih 4:0.Ovo je bilo veliko razocarenje,jer svi su ocekivali da cemo proci,jer smo igrali protiv ekipe iz BSP.Ipak ovo je dokaza da nije prevelika razlika izmedju CCL2 i BSP.

Ispali smo iz svi kupova,ali takav je bio dogovor na pocetku sezone.Primarni cilj nam je sto bolji plasman u ligi,a u kupovima,da ogramo koliko mozemo i ako pobedimo super,a ako izgubimo nikom nista idemo dalje.

http://img820.imageshack.us/img820/7626/a873.jpg

Ove sezone imamo znacajnu podrsku sa tribina

 

Link to comment
Share on other sites

KRAJ JOS JEDNE SEZONE

Evo jos jednoj,veoma uspesnoj,sezoni dodje kraj.Izborili smo opstanak,cinimi se lagano,jer smo zauzeli visoko 12.mesto.

Finansije

Uprava je takodje zadovoljna,osim sto sam presao budzet za plate za skoro 2500k eura.

Tri najbolja igraca

Taktika

Evo taktike koje koristim od prvog dana u klubu,bez ikakvog prepravljanja.

 

ovaj post sam odradio na brzinu,a i trenutno nemam neku inspiraciju,za pisanjem...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |