Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Čekajući FM 18


Ventus
 Share

Na kom skinu ćete igrati FM18?  

6 members have voted

  1. 1. Na kom skinu ćete igrati FM18?

    • Dark
      4
    • Light
      2


Recommended Posts

Od noviteta ti je novi meč endžin, poboljšana grafika, novi „motion capture“ sistem, unapređen AI, ali i jači uticaj „pozadinskog“ tima, odnosno osoblja, statističara, sportskih stručnjaka, naučnika itd. Najveću novost trebalo bi da nam donese dinamičniji menadžment igre, koja se posebno odnosi na zadovoljstvo, harmoniju u timu i sreću igrača, kako na terenu, tako i u svlačionici pred i nakon meča.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

''FM 18'' izlazi upravo 10. novembra i sa sobom nosi određeni broj promena. Svi se nadaju da one idu nabolje.

 

DYNAMICS

 

Potpuno novi modul na FM 18 koji još bolje povezuje uticaj menadžera u svlačionici sa performansama tima na terenu.

Svaki igrač ima različiti nivo uticaja u svlačionici na ostatak tima i veoma je važno da oni najbolji budu zadovoljni. Time će se smanjiti kompletno nezadovoljstvo tima.

Pozitivna atmosfera će dovesti do toga da kolektivni mentalni atributi rastu. Tu bi najviše mogli da profitiraju vezni igrači koji bi imali visok procenat koncentracije i na taj način bi mogli da nateraju protivničke odbrambene igrače na grešku.

 

 

SCOUTING

 

FM 18 ima preuređen sistem skautiranja kojis e zasnima na tome kako savremeni klubovi regrutuju igrače. Novi skauting cenatr je mesto gde ćete dobiti preporuke za igrače i postaviti koju vrstu igrača želite da pretražite.

Takođe, po prvi put ćete dobiti budžet za skautiranje.

Dobićete i potpuniji uvid za igrača kog želite da dovedete. Tu su ključne statistike iz nekih njegovih nedavnih nastupa.

 

 

TACTICS

 

Redizajnirani ekran stavlja vašu taktiku u ''srce analize'' kako bi vam jasno pokazao da li radi. Biće vam prikazana mesta na terenu gde ste najviše izloženi opasnostima. Takođe, možete videti i koji igrači razvijaju snažna partnerstva.

Novi brifing pre meča omogućava vam da se bolje pripremite za predstojeću utakmicu.

 

 

SPORTS SCIENCE

 

Novi medicinski centar vam daje potpuniji pregled stanja povrede igrača. Vaš medicinski tim, naročito sportski naučnici, će vas savetovati koji igrači pate od kojih povreda i da li se one ponavljaju. Dobićete i izveštaje kako da se izbegnu povrede na treningu i ko je sve rizičan.

Isto tako dobićete i dopune medicinskog tima na mesečnom nivou, kao i da li je vaš broj povreda iznad ili ispod očekivanog nivoa.

 

 

MATCHDAY

 

Videćete debi novog grafičkog motora koji proizvodi najbolje osvetljenje, stadione, i modele igrača.

Golmani će, na primer, biti realističniji nego ikada. Imaćete kamere koje omogućavaju da pronađete ugao gledanja koji vam najviše odgovara. Tu je i sama atmosfera, nove opcije analize koje se mogu vdieti tokom i nakon meča.

 

 

FOOTBALL INTELLIGENCE

 

Previsoke cene transfera i vrednosti igrača postali su nešto normalno u modernom fudbalu, tako da ćete i ovde dobiti više opcija da bi završili neki veliki ugovor.

I vaš učinak će se ocenjivati. Na primer, ako prevazilazite očekivanja možda ćete dobiti značajno povećanje budžeta za sledeću sezponu

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |