Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

The Fleet


archangel32
 Share

Recommended Posts

Primjetih da više niko ne piše na ovom forumu, bar ne vezano za karijere. Ja sam već počeo jedan save sa svojim voljenim niželigašem kojeg ćete svakako upoznati malo bolje u sljedećem reportu. Ovaj put ću samo malo vas uvedem u historiju kluba. Pa da krenemo...


 


 


http://s32.postimg.org/b8toe5901/EUFClogo.jpg


 


 


Ebbsfleet United, poznatiji pod nadimkom The Fleet, je engleski niželigaški klub koji se trenutno takmiči u Vanarama Conference South (6. razred Engleskog nogometa) sa sjedištem u Northfleet, Kent. Klub je osnovan odmah poslije Drugog svjetskog rata, tačnije 1946. godine pod nazivom Gravesend & Northfleet FC, koje će ime nositi sve do 2007. godine kada će ime promjeniti u Ebbsfleet United FC. Važi spomenuti da je od 1969. do 1971. godine za klub igrao Roy Hodgson, današnji izabranik Engleske nogometne reprezentacije. Klub svoje utakmice igra na stadionu Stonebridge road. 


 


http://www.hrbfc.net/PICS/ebbsfleetunited.jpg


Stonebridge road


 


 


Između 2008. i 2013. godine klub je bio u vlasništvu web društva MyFootballClub čiji su članovi glasali o transferima, budžetu kluba, cijenama ulaznica i slično. KEH Sports ltd, grupa Kuvajtskih investitora savjetovanih od strane bivšeg čelniga Charlton Athletica, su u maju 2013. godine prihvatili da kupe klub i da plate njegova dugovanja (oko 10% od ukupne njegove vrijednosti) s obećanjem da će uložiti u ekipu i trening pogon. Tadašnji menadžer kluba Liam Daish je dao ostavku i na njegovo mjesto je doveden trener Dover Athletica, nekadašnji branič Charltona, Steve Brown. Za njegovog asistenta je doveden Steve Gritt, nekadašnji igrač/menadžer Charltona i bivši reprezentativac Engleske reprezentacije.


 


 Report ću raditi svakih mjesec dana u igri. Prva dva sam već odigrao tako da očekujte ubrzo report (ko već bude pratio).


 


Lijep pozdrav do sljedećeg čitanja!  BOKICIC 


Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://i.cubeupload.com/uVNowb.jpg


 


Pa da krenemo lagano i u ovaj kratki report o transferima, te mjesecima augustu i septembru..


 


 


TRANSFERS IN/OUT


 


http://i.cubeupload.com/qh8tEs.png


 


transfers in


 


Doveo sam par pojačanja da se osigura ta promocija u viši rang. Jeste ekipa bila dovoljno jaka za promociju, ali što je sigurno sigurno je.


 


Na golmansku poziciju smo doveli dvojicu igrača na pozajmice, 19-godišnjeg Burtona iz Shrewsbury-a koji nam je feeder klub od ove godine, te Lyness koji je jednako dobar kao i navedeni mladić. 


 


U odbranu sam doveo na poziciju lijevog beka Rowleya koji je ponikao u Manchester Unitedu, te Wyatta da mu bude backup. Zadovoljan sam igrom i jednog i drugog do sad, vjerujem da će mi moći koristiti i za igre u višem rangu jer su oba mladi i još mogu napredovati. Ne ulažem velike nade u napredak, ali dvije-tri sezone mogu pregurati. Na poziciju štopera sam doveo iskusnog Smitha, tek tako da imam za rotaciju, ma da Acheampong i Bonner za sad rade veoma dobar posao.


 


U sredini terena sam također bio aktivan i uspio potpisati mladog Kamerunca Shoeneckera na poziciji zadnjeg veznog, iskusnog Argentinca Torresa na kojeg sam zapravo i potrošio par hiljada funti. 


 


Na lijevom krilu sam doveo Karagiannisa Spencea. Francuz nam je prvi pick dok je Spence tu više kao ulog u budućnost (bar za viši rang). Spence je na pay to play ugovoru tako da mu dajem više šansu u kupovima i slabijim utakmicama u ligi.


 


Napad nam je i ovako bio suviše jak za ligu pa sam doveo mladog Jonesa da se kali jer ne planiram Kedwella držati još dugo. Neka malac nauči šta može dok ovog nisam sputio dalje.


 


Van nisam poslao nikog osim igrača koji su već bili van na pozajmici kad sam došao.


 


PRIJATELJSKE UTAKMICE


 


http://i.cubeupload.com/pHIW2T.png


 


Zadovoljan igrom, rezultatima i ne baš ali šta je tu je. Fizička sprema je utjecala najviše pa sam bio primoran da mnogo rotiram igrače, Sve u svemu zadovoljavajuć učinak.


 


AUGUST


 


http://i.cubeupload.com/gPKPrJ.png


 


August, rasturili. Zabili 15, primili samo 1. Oduševljen igrom svojih momaka.


 


SEPTEMBAR


 


http://i.cubeupload.com/ibHRda.png


 


Nije bilo loše ni ovaj mjesec. Prošli smo dalje u FA Cup kvalifikacijama. Kroz ligu lagano prošli. 


 


 Toliko za ovaj report. Do sljedećeg čitanja  BOKICIC


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |