Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

MACKA
 Share

Recommended Posts

                                               AC MILAN - THE ROAD TO GLORY!

 

                                                    http://i.imgur.com/gkQAKav.png?1

 

             Associazione Calcio Milan ili AC Milan je italijanski klub formiran 13 Decembar 1899 god. Silvio Berlusconi - bivsi italijanski premijer je pretsednik ovog kluba, Adriano Galliani je njegov zamenik koji je u svetu fudbalu poznat kao ,, Transfer Guru " . Cerka pretsednika, Barbara Berlusconi brine u odnose sa javnosti i marketing planove, t.e. promocija. Ariedo Braida je sportski direktor.

 

                             http://i.imgur.com/4PGm6bm.jpg?1

 

 

                             http://i.imgur.com/gwdfckh.jpg?1

 

 

                                        http://i.imgur.com/CPv9pOo.jpg?1

 

 

                                           http://i.imgur.com/lQm6kp6.jpg?1

 

 

                         SAN SIRO

 

           Popularni San Siro, koji ga dele sa gradski rivalu FC Internazionale (Giuseppe Meazza) ima istorisku vaznosti i tu su pali puno velikani sa starog kontinenta i igrale su se jedni od najbolje utakmice u fudbalu. Ima veliki kapacitet od 80.018 gledaoca i je najveci stadion u Italiju. Sa rekonstrukcije i moderan dizajn on pretstavlja ikona Milana i njihov dom.

 

http://i.imgur.com/zyCOYR0.jpg?1

 

           http://i.imgur.com/OO39D8G.jpg?1

 

Navijaci ovog slavni klub su Rossoneri, a najveca i najvernija grupa navijaca je Curva Sud.

 

                                http://i.imgur.com/5p3WIL7.jpg?1

 

 

                                 TU SEI TUTTA LA MIA VITA

 

TI SI CEO ZIVOT MOJ u prevodu je logo Milanske navivace, ko navija za AC Milan - navija za njega ceo zivot!

 

                http://i.imgur.com/H11FlLD.jpg?1

 

        Preuzimam ovaj slavni klub i produzicu da pisem istoriju o uspesima. Smena generacija moze da ima katastrofalan karakter kao sto ima danas, sto je i slucaj sa puno veliki klubovima sirom Evrope. Moj cilj e da do toga ne dodje i da nove generacije pretvorim u velike igrace kao sto su bili njihovi prethodnici.

Edited by MACKA
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/PF3RRSg.png?1

 

           Eto nas na kormilu AC Milan! Nadam se na uspesnu i dugu karieru! Tu mozete da vidite neke transfera u Italiju pre samog pocetka sezone. Samo da napomenem ukljucio sam sve italijanske lige od Serie C do Serie A. Dacu vam povremeno podatke od nizi ligama i sta se tamo desava. Ali glavni fokus ce biti Serie A.

 

http://i.imgur.com/0ExurEo.png?1

 

 

                                                                  TROFEJE

 

AC Milan trenutno je najtrofejniji klub u svetu!

 

Serie A: 17 puta sampion, 13 puta drugoplasiran i 15 puta trece mesto.

Serie B: 2 puta sampion.

Italian Cup: 11 finala, 5 podignutih trofeja, 6 puta drugo mesto.

Italian Super Cup: 5 podignutih trofeja, 3 puta drugo mesto.

European Champions Cup: 11 finala, 7 puta prvak evrope, 4 puta drugo mesto.

European Cup Winners Cup: 2 podignuta trofeja, 1 put drugo mesto.

European Super Cup: 5 podignuta trofeja, 2 puta drugo mesto.

Club World Championship: 1 podignut trofej.

Intercontinental Cup: 3 podignutih trofeja, 4 puta drugo mesto.

To be continued...

 

 

http://i.imgur.com/gAJzjrw.png?1

 

Pre samog pocetka nove sezone, puno igraca u Serie A ulaze sa povredima, sto je i slucaj kod nas tako da ne mozemo da racunamo na Alessandro Nesta (9 Months), Kaka (2 Months), Marco Borriello (2 Months) i Philippe Senderos (1 Month).

 

http://i.imgur.com/j1dE5EC.png?1

 

http://i.imgur.com/OYFHuqL.png?1

 

Ovo ce biti startna postava za sada, dok Kaka i Nesta ne se oporave od povrede.

 

http://i.imgur.com/3rTy3d8.jpg?1

 

                                       TRANSFERI

 

Giuseppe Favalli: Nema vise kvalitet da bude deo Milana i stavio sam ga na transfer liste. Vec imam ponude iz Mantova, Chievo i Padova. Uzecu 1.6M Eura za njega+bonuse doci ce oko 2M Eura. Prilicno dobar posao moze se reci.

 

Andriy Shevchenko: Legendarni napadac AC Milan najbolji dani su iza njega. Ali ja vjerujem u njega i resio sam da ga otkupim iz Chelsea i ponovo zaigra u njegov omiljeni dres.

 

Philippe Senderos: Trenutno je na pozajmicu iz Arsenal, mladi solidni centralni stoper sa potencijalom. Otkupicu njega za dobru sumu.

 

Andrea Pirlo: Ne pada mi na pamet da ga prodam, ali lete ponude sa sve strane iz velikih klubova i on zeli da ide...al nadam se da cu da mu pokazem da njegovi najbolji dani bice tu gde je sada. Ako budemo imali dobri rezultati, mozda ce promeniti misljenje. Nude mi 30M Eura za njega!

 

           Sto se tice transfera toliko za sad, mozda vratim neke igrace koji su igrali u proslosti u Milana i pruzim njima jos jednu sansu da budu deo od ovog velikog proekta bar jos malo. Kad sve je to rjeseno, onda necu kupovati nista, koristicu mladince koji u medjuvremenu ce se usovrsavati i izboriti mesto u prvi tim. Ali ne sve ce imati priliku da obuku dres prvog tima. Onih koji nemaju dovljno potencijal bice prodati za dobar novac naravno, a onih bisera od mladince igrace za svoji klub kad se generacija promeni.

 

         Znaci da sumiramo: Vecinu igrace koje su trenutno u klubu onih stare igrace dok mogu i onda njih ce ih zamjeniti mlade igrace polako sa Milanove skole. Omladinskih skola AC Milana su jedni od najbolji na svetu, tako da tu se krije buduci uspjeh. Vec sam preuzeo neke drasticne mjere sto se tice trenera, onih koji nisu bili dovoljno dobri, raskinuo sam ugovor i doveo puno boljih. Fitness Coaches, U20 Coaches, Scouts, Physioterapists, First Team Coaches sve je poboljsano i bice jos kako nastavljamo.

 

          Bice ovo jedan novi pristup, da se iskoriste sopstvene snage kluba, pruzi sansi mladincama sto po meni treba da praktikujemo i u stvarnog sveta, osobeno kod nas balkance jer imamo potencijal. Uspjesi u idninu leze unutar u samog kluba!

 

http://i.imgur.com/cREUYNY.jpg?1

 

           Formacija je balansirana i napadacka 4-1-2-1-2 koliko je bilo moguce za sada, bice promjene kad sve igrace budu na raspolaganje.

 

 

                                      STARTNIH 11

 

Zeljko Kalac: Odlucio sam se za njega zasto trenutno poseduje najbolje golmanske kvalitete i bice prvi izbor za sada. Bez obzira da ima 36 god. i dalje je odlican.

 

Paolo Maldini: Milanski veciti kapiten ,, Il Capitano " penzionirace se na kraju sezone i zao mi je sto to je slucaj, ali vec ima 40 godina i to je sasvim realno. Pitao sam ga da ostane bar jos 1 sezonu, ali neznam sta ce biti - jos cekam njegovi odgovor. Bice u prvoj postavi svaku utakmicu da jos ovu sezonu vodi svoje prijatelje u visinama. I dalje poseduje kvalitete vrhunskog defanzivac!

 

Kakha Kaladze: Sasvim solidan kao stoper, trenutno bice u prvih 11 dok se Nesta ne oproravi iz povrede. Nije svetska klasa, ali dovoljan za sada.

 

Gianluca Zambrotta: Moj prvi izbor kao desni bek, intelegentan igrac ko vrlo cesto se priklucuje u napadu, za sada je to najbloji izbor na tu poziciju.

 

Marek Jankulovski: Levi bek, odlicne tehnicke atribute, isto voli da udje u napad kad je potrebno i vredi da bude u startnoj postavi.

 

Andrea Pirlo: ,, Fudbalski Mozzart " , plejmejker iz stare skole, kakvih danas sve manje i manje ima. Motor Milana igrace pred zadnju liniju, kreirace igru, diktirace tempo salje lopte napadacima i pruziti pomoc u zadnju liniju kad je potrebno.

 

Emerson: Kad sam preuzeo klub on je bio stavljen na trensfer listu...kad pogledam da ima puno konkurencije za tu poziciju, vidim i zasto. Ali kad sam pogledao njegove atribute, promjenio sam misljene vrlo brzo. Neverovatan igrac sa puno intelegencije i creativnost, defanzivne i napadacke atribute i vrlo korpulentan igrac. Dacu mu sansu dok jos ga drzu noge.

 

Clarence Seedorf: Najbolji dani su iza njega, ali nagori su jos daleko. Njegova priridna snaga i fizicka anatomija je neverovatna za njegovih godina. Pravi gladijator sa nevorovatnu tehniku i sjajan udarac. Puno iskustva u nogama.

 

Ronaldinho: Njegovi slavni dani u Barcelona se prosli. Nije kao sto je bio ranije, al ipak je jedan od najbolji u svjetu i imace tu jos puno sta da pruzi timu. Harizma, intelegencija, njegovi vanzemaljske poteze su neverovatne, kao i pasove koji su 100% precizne.

 

Andriy Shevchenko: Prvi izbor sto se tice napad, taj barut u nogama jos je tu i vjerujem da ce resetati mreze protivnike kao sto je nekad radio. Vrlo iskusan igrac, fenomenalan instikt za gol prave ga konstantna zakana za odbranbene igrace.

 

Filippo Inzaghi: Koliko golova i iskustva ima samo u ova dvojica. ,, PIPO " ce se druziti sa Andriy Shevchenko jos neka sezona, oni sjajno rade zajedno i potsetice nas na one slavne dane! Napadacki instikt, igra sa glavom i opasna egzekucija je ono sto Milanova ,, 9 " poeduje. Kad mislis da on nije tu, on iznenada se pojavi u tacno vreme i tacnom mestu i daje gol. Sad ga vidis, sad ga ne vidis :kee:

 

                                         KLUPA

 

Dida: Legendarni golman Milana i druga opcija i rotirace sa Zeljko Kalac. Njegove kvalitete su jos dobre i moze da odigra jos koju sezonu. Ambiciozni hladan tip sa veliku koncentraciju i visina, njegov pogled plasi napadace! facepalm

 

Christian Abbiati: Treca opcija, malo mladji od ostala 2, ali kvalitetna rezerva mozda izbori mesto u prvom timu. Inace golmane igraju vrhunce svoje kariere posle 30 godina, tako da ne sumljam u 3 iskusne golmane koje imam na raspolaganu, ipak trenirace mlade golmane iz skole i pokazi sto treba da oni preuzmu njihovo mesto kad okace kopacke o klin.

 

Daniele Bonera: Iskusan defanzivac, nista poseban ali ne ostavlja cesto da napadaci prodje pored njega. Sasvim dobra zamena sa klupe za sada.

 

Luca Antonini: Dete iz Milanska skola, 25 godina i prosjecan igrac. Za sada bice na klupi ali sve nesta mi kaze da nema potencijala da se razvija i ako dodje dobra ponuda - prodacu ga.

 

Gennaro Gattuso: Neukrotljiva zver, vrlo temperamentan igrac sa puno snage u njegovo malo telo, sto je najbitnije igrac sa srce. Protivnicke igrace idi pored njega samo kad nemaju drugo resenje, jer nece da se souce sa celicni covjek. :) Ali sa obzirom da igram napadacki, za sad ce biti na klupi, a drugi razlog je to sto znam da ce dobiti bar 5 crvenih kartona u sezoni :boks: , tako da rizik je da ga igram u prvom timu.

 

Massimo Ambrosini: Snazan igrac, vise visinu nego Gattuso i lojalen igrac sa sredini terena. Super defanzivne karakteristike i rotirace sa ,, Zvjer " u neke utakmice.

 

Mathieu Flamini: Jedan od dvojicu igrace u timu sa najvecim potencijalom da napreduju. Kad se pruzi sansa ubaci ce se u 1 postavu i bice standardan. Igrac sa okruglih atributa u svih sektora dobro se snalazi na sredinu terena, ali previse konkurencije nateralo me da za sada bude na klupu.

 

Pato: Jedan od najveci talenta, takozvani ,, Patak " ima dinamit u nogama. Sa obzirom da u buducnosti cekaju ga velike povrede, odlucio sam da mislim dugorocno i fokusiram ga na fizicke atribute, da ga ojacam kako ne bi se u buducnosti toliko povredjivao. On ce biti lider timu u sledecu generaciju. Ne mislim da ga prodam ni po koju cenu!

 

Matteo Darmian: Mladi defanzivaz koji poseduje dobre defanzivni atribute i veliki potencijal da bude bolji. trenirace sa prvog tima i sakupljati iskustva.

 

Michelangelo Albertazzi: Veoma mlad defanzivaz koji odlicno ce se uklopiti u moju filozofiju i prerasnuce u veliki igrac. Imam puno nade u njega!

 

Mathias Cardacio: Isto mladi igrac sa sredini terena, za sad nece se iznaigrati puno sa obzirom na konkurencije, ali vidim da ima odlicne karakteristike DMC i puno napadacke kvalitete. Veliki potencijal i mislim da cu napravim od njega svetska klasa od igraca.

 

Tabare Viudez: Tamnomuresti decak sa puno brzine i tehnike za njegove godine, temperamentan napadacki mentalitet i u  budicnosti vidim njega i Pato kako napadacki tandem koji ce biti fantasticno dobar.

 

Allesandro Nesta: Trenutno povredjen,9 meseci je puno vratice se kraju sezone. Kad bude u 100% fizickom stanju, izbacice Kakha Kaladze iz prvu postavu i pruzice jos koju sezonu cvrstinu u odbrani. Jos je vrhunski igrac svetske klase i ni trenutak ne sumljam u njegove kvalitete, bez obzira na godine.

 

Kaka: Mozda i najbolji igrac na FM09 i jedva cekam da se vrati iz povrede i verovatno zauzece mesto Emersona i igracemo jos vise napadacki. Intelegencija, driblinze, tehnika, srce moc u nogama i timski rad su samo neke od njegove karakteristike. Publika ga obozava i to je dobro za atmosferu.

 

Marco Borriello: Neznam zasto pocinje u rezervni tim, kad je 26 godina i poseduje sve sta treba za jedan napadac. Ima visinu i odlican sa glavom, tako da kad se vrati iz povrede rotirace u prvom timu.

 

Philippe Senderos: Ima samo 23 godina i kao sto sam vec rekao, mislim da ga otkupim iz Arsenala. Vise nego solidan defanzivac i ima vremena da bude jos puno bolji. U buducnosti vidim kako komanduje odbrana Milana.

 

 

           Za sada to je to upoznali ste ruster prvog tima i klupe, ostaje da nastimam sve ostalo oko rukovodstvo kluba, sljede 6 prijateljske utakmice na koje cu da dovedem igrace u top formu i podgotvimo se za novu sezonu! Sve vas koji vole detaljno da se posvete i uzivaju u menadzerstva jedan klub, znaju da svaki aspekt igre je bitan i je iz isklucitelnog vaznosti da se dobro postavi, izmeni i podesi. Ja licno volim da ulazim u detalje i budem svuda, svaki aspekt i opciju igre da bude maksimalno iskoristen.

 

         Mozda moj pristip je malo skeptican, pogresan mnogi od vas ce reci, ali vjerujte mi da nije tako. Promenicete misljenje dok ova prica traje i videcete moj krupni plan. Sve se desi sa razlogom, uostalom hteo sam da vodim Milana na drugaci nacin od sve, kako bi bilo vise zanimljivo. Vecinu od vas prijatelji znaju kakav uspjeh imam sa MAKEDONSKA FALANGA do sad, sto samo po sebe govori da mogu da napravim od prosjecno - odlicno!

 

Ambicije za tekovnu sezonu i ciljeve cu da istaknem pre prvog meca Serie A, kad odigram prijateljske utakmice. Pa pozdrav svima za sada i vidimo se brzo! Sve najbolje thumbup

Edited by MACKA
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

                                                              http://i.imgur.com/EOcG8BF.jpg?1

 

 

               http://i.imgur.com/rDM95OE.png?2             VS   http://i.imgur.com/fgp8gyK.png?1

 

 

 

http://i.imgur.com/mwi40JL.png?1

 

 

          Prva utakmica kao menadzer Milana sa Varese, prijatelski susret gde sam isprobavao takticke instrukcije i varijacije u formaciju. Igrali smo normalno,bez previse napora zasto ne zelimo da se jos neko nadje na listu povredjenih. Pobeda je bila ocekivana, nismo primili gol. Najbitnije za sada je da igraci postignu maksimalnu fizicku podgotovnost, a rezultat nije bitan. Svakako pobjeda je dobrodosla. Clarence Seedorf je 2 puta bio strelac, Filippo Inzaghi je dao 1 gol i u samom kraju zamena Gennaro Gattuso je postavio konacan rezultat.

 

Sledeca prijateljska sa Rimini. Kratke detalje vrlo brzo!

Edited by MACKA
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Hvala ljudi na podrsku! :) Drago mi je da je zanimljivo thumbup  Da Paloschi je zver, otkupicu ga i bice u paru sa Pato kad se smeni generacija!

 

http://i.imgur.com/vDaL88T.png?1

 

 

http://i.imgur.com/KgCkhbe.png?1

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

                                                                   http://i.imgur.com/KcT3y7F.jpg?1

 

 

                           http://i.imgur.com/Q43YPMh.png?1         VS    http://i.imgur.com/DG80XfU.png?1

 

 

http://i.imgur.com/AALOqeS.png?1

 

             Pobjeda u drugu prijatelsku utakmicu protih Rimini, dobro odradjeno primili smo 1 gol al iz penala, domacini nisu imali druge sanse, a mi smo imali puno. Svejedno, 3 gola ne otslikavaju maksimalnu moc mog Milana. Vrlo bitno je da igrace dobro rade jednom sa drugom i da se ugraju, u prijateljske susrete ulazimo za 50% snage jer nisu toliko bitni i ne zelim da se jos neko povredi. Filippo Inzaghi je bio dvostruki strelac, a njegov partner u napadu Andriy Shevchenko postigao 1 pogodak. Sledeca prijatelska igramo protih rezervni tim Real Madrida - Castilla i ocekujem pobjedu uz vise golova.

Edited by MACKA
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

                                                                 http://i.imgur.com/JC9EknF.jpg?1

 

 

                        http://i.imgur.com/sBVkZMs.jpg?1         VS  http://i.imgur.com/dWrXOOr.png?1

 

 

http://i.imgur.com/tce7vqG.png?1

 

           Odigrali smo dobro sa drugi tim Real Madrid - Castilla, sasvim dovoljan rezultat i sve igrace su dobrineli u pobjedu. Capiten Paolo Maldini je vrlo brzo otvorio rezultat, na listu strelaca se upisali i Emerson i Andriy Shevchenko, a Ronaldinho je dao 2 gola. Golove iz odbrane, sredini terena i napadu ukazuje da svako moze da bude opasan i da doprinosi u utakmici. Sve je dobro, nastavljamo dalje...

Edited by MACKA
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/cO9pUKm.png?1

 

         Sto se tice transfera, napravio sam pozajmicu Andriy Shevchenko trajnu i kupio ga iz Chelsea za 3M Eura. Alberto Paloschi koji je bio na zajednicku vlasnistvu AC Milan i Parma, potpisao je za Rossoneri za 1.4M Eura. Mladi talentovani igrac koi vecinu od vas znaju - razvice se u veliki fudbaler!

 

         Luca Antonini, dete iz skola Milana nema vise idnina u klub kao Milan. Ima 25 godina, prosecne atribute i nema potencijala za puno da se razvije u idninu. Tako da, Le Mans - francuski klub uzeo ga na pozajmicu do kraja sezone i platio 525K Eura unapred i otkupice njegov ugovor kad pozajmica zavrsi - kesirati jos 1.5M Eura ili ukupno 2M Eura.

 

Kad transfer period bude okoncan, dacu vam informacije oko najbitnije transfera u Italiji, kao i ostali iz Evrope i Sveta. Puno zanimljive prelazi su sad u teku bice zanimljivo!

Edited by MACKA
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

                Kao sto sam govorio pre, napravio sam drasticne izmjene u strucnog staba Milana. Oni koji nisu imali dovoljno kvaliteta su otisli, a dosli su puno bolji sa veliki potencijal za napredak i jedne od najboljih u svom podrucje posla. Potrosio sam 2M Eura za njihov dolazak ukupno, jer neki od njih su trazili puno novca i morao sam da ih primamim. Sad je strucni stab maksimalno kompletan!

 

http://i.imgur.com/TTfBQiz.png?1

Link to comment
Share on other sites

                                                              http://i.imgur.com/73aElgL.png?1

 

 

                                  Italian Cup First Qualifying Round

 

U toku je bilo prvo kvalifikaciono kolo u Italijanski kup, u koj su igrali nizerazredni klubovi. Evo ko je prosao prvu rundu kvalifikacije.

 

http://i.imgur.com/adlJrJy.png?1

Edited by MACKA
Link to comment
Share on other sites

                                                              http://i.imgur.com/9vVckWP.jpg?1

 

                                     European Chapmions Cup First Qualifying Phase

 

Odigrane su utakmice iz Prvu kvalifikacionu rundu Liga Prvaka. Eve koi su se kvalificirali:

 

       http://i.imgur.com/JCCPwi0.png?1

 

Evo kako su odigrale nase balkanske klupske pretstavnike:

 

Dinamo (Croatia) je bez problema savladao Murata (San Marino) u ubedlivu pobedu u dvomecu.

Buducnost (Montenegro) je bio bolji od Valur (Island) i prosao dalje.

Domzale (Slovenia) je demolirao Aktobe (Kazakhztan) u oba navrata.

Dinamo Tirana (Albania) je bio nemocan protih IFK Goteborg (Sweden).

Modrica Maxima (BIH) je bio porazen od BATE (Belarus).

Artmedia (Slovakia) je lako savladala Linfield (Northern Ireland).

Rabotnicki (Macedonia) je uspjesno savladao Lianelli (Wales).

Edited by MACKA
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

                                                            http://i.imgur.com/1Cvsm16.jpg?1

 

                                European Champions Cup Second Qualifying Phase

 

Kao sto je vrlo dobro poznato, svaki korak u ovom takmicenju je sve tezi i tezi. Rezultate iz Drugu Kvalifikacionu Rundu:

      

http://i.imgur.com/XxwmKtU.png?1

 

Balkanske pretstavnike uglavnom su opet imali uspjeh i u ovom rundu:

 

Rabotnicki (Macedonia) nije imao srece i dobio je Rangers (Scotland) koji je mozda 2 klase bolji, tako da su bili totalno deklasirane.

Partizan (Serbia) bez problema je dobio BATE (Belorus) i nastavio dalje.

Domzale (Slovenia) je produzila svoj put i pobedili Wisla (Poland).

Buducnost (Montenegro) se prikazao u veoma dobro svjetlo, ali to nije bilo dovoljno da prodje dalje. Basel (Switzerland) je opravdao ulogu favorita sa dosta muke.

Panathinaikos (Greece) je sa visoki rezultat unistio Pyunik (Armenia).

Artmedia (Slovakia) je zavrsila svoju pricu, jer IFK Goteborg (Sweden) su bili za nijansu bolji.

Dinamo (Croatia) je opet slavio, ovaj put sa Anorthosi (Cuprys) i nastavio dalje.

 

Uskoro ce biti i zadnja, t.e. treca runda pre ulazak u Grupnu Fazu. Vidim da bice zanimljivo i vjerujem da ce biti neka iznenadjenja! Detalje ce biti objavjene odmah nakon odigrane susrete.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

                                                          http://i.imgur.com/egXlMZg.png?1

 

                                                Euro Cup First Qualifying Round

 

Odigrale su se i utakmice iz Prvu Kvalifikacionu Rundu u UEFA CUP. Evo ko je prosao:

 

http://i.imgur.com/pEltmLa.png?1
http://i.imgur.com/9nhOUZP.png?1

 

U ovo takmicenje ima vise pretstavnika iz balkanske prostore. Ovako su odigrali:

 

Interblock (Slovenia) je izdominirao St. Pat`s Athletic (Ireland) i obezbedio prolazak dalje.

Zilina (Slovakia) je isto bila nadmocna nad WIT-Georgia (Georgia) i pridruzila se svom susjedu u narednu rundu.

Hajduk (Croatia) je bio ubedljivo bolji od Shakhter Karagandy (Kazakhzstan) i napunio njihove mreze.

Balkanski duel izmedju Trnava (Slovakia) i Vllaznia (Albania) je zavrsen sa slavje albanskog pretstavnika.

Drugu balkanski susret izmedju Koper (Slovenia) i Zeta (Montenegro) je bio neizvesan i Slovenci su bili malo bolji i prosli dalje.

Ekipa iz jedne od najatraktivnije plaze Crnu Goru, Mogren (Montenegro) nisu bili dovoljno atraktivni sa FC Kobenhavn (Denmark) i doziveli tezak poraz.

Cherno more (Bulgaria) bez probleme savladali TNS (Wales) ubedljivo u oba navrata.

Borac (Serbia) se dobro borio i slavili su sa Bangor City (Wales) i obezbedili mesto u sledecu rundu.

Slaven Belupo (Croatia) je triumfirao sa Racing FC (Luxemburg) i pridruzio se ostalima.

Vojvodina (Serbia) je potopila Glentoran (Northern Ireland) i povecala broj balkanske pretstavnike u sledecu rundu.

Milano Kumanovo (Macedonia) je bio bolji od FH (Island) i pridruzio se u veliko balkansko drustvo.

Partizani (Albania) su bili porazeni od Kiryat-Shmona (Israel) u neizvesni susret.

Zrinjski (BiH) deklasirali Juvenes (San Marino) i priklucili su se svojm susjedima.

Treci balkanski susret izmedju Siroki Brijeg (BiH) i Pelister (Macedonia) je bio dosta interesantan, klub sa Tumbe Kafe - Bitola je uspjeo da triumfira i pridruzi se ostalim kolegama.

 

Odlicno izdanje klubovima sa Balkanskog poluostrova, u UEFA CUP se osjeca prisustvo balkanske sile. Sledeca runda bice znacajno teza, drzim srecu sve koje su se plasirali dalje! :respekt:

Edited by MACKA
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Veoma informativni reporti. Jedino - priporučio bi ti, da ne praviš novi report za svaki "info", recimo mogao si npr. (barem) poslednja 3 reporta združiti u jednog. Da bude manje reporta, ali da ti budu duži (možda na mesec dana?). Inače sa nestrpljenjem očekujem prve zvanične utakmice na klupi Milana. :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

                                                                       http://i.imgur.com/mYLVtTW.jpg?1

 

 

                           http://i.imgur.com/fvVKBcM.jpg?1    VS    http://i.imgur.com/IBCxxXP.png?1

 

 

http://i.imgur.com/BpHTvNf.png?1

 

Ekipa se fino uklapa. Prijateljski susret sa Cremonese je jos jedna potvrda tome. Cak 5 igraca upisali se na listu strelaca: Emerson, Andriy Shevchenko, Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi i Ronaldinho.

Edited by MACKA
Link to comment
Share on other sites

                                                                 http://i.imgur.com/ISePAbt.jpg?1

 

 

                        http://i.imgur.com/eeiQ48c.png?1          VS   http://i.imgur.com/uBuluGr.png?1

 

 

http://i.imgur.com/obtJC34.png?1

 

Nastavljaju se super rezultate i dize se pobednicki mentalitet, a oficijalan start Serie A sezona se blizi pocetak.

 

             Deklasiran je spanski pretstavnik Eibar, zahvalom Andriy Shevchenko koji je pucao sa sve strane i postigao het-trik! Podsetio sve nas na njegove slavne dane kada je terorizovao golmane i cepao mreze prosto iz sale. Clarence Seedorf i Emerson osigurali su da pobeda bude jos veca. Odbrana za sad deluje solidno, nadam se da ce tako i ostati.

 

        Ostaje jos malo....zadnji prijatljski mec sa veciti rivalom Juventus! Ono sto su do sad prikazali momcadi, ostaje da se potvrdi sa daleko jaci protivnika. Igrace su dizali formu i fizicka podgotovnost iz utakmicu u utakmicu da na kraju udju u ovaj zadnji test pre pocetka nove sezone. Ishod ovog prijatelskog derbi pokazace kako stvari zaista stoje. Dve kvalitetne ekipe, susret koji ce podignuti moral pre oficijalne meceve. AC Milan vrlo dobro je poznat po tome da sto je veci protivnik, ima vecu motivaciju i jako bolje igra.

 

        Alexandre Pato nazalost se povredio na utakmicu Brazil U20 i bice otsutan bar 3 nedelje. Kaka, Alessandro Nesta, Phlippe Senderos i Marco Boriello su jos povredjeni. Juventus isto tako je znatno oslabljen sa dosta standardne igrace van terena.

 

        Vidimo se uskoro i neka bolji tim pobjedi! Pozdrav thumbup

Edited by MACKA
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

        Slazem se sa tobom prijatelju! Pokusacu u nastavku da bude vise materijala na jedno mesto. S obzirom koliko vremena imam, jer radim, imam obaveze, pa prijatelje i sve to, kad god budem imao slobodnog vremena, igram FM. Tako da, kad god imao priliku prezentiram sta imam, zasto ne mogu da znam kad budem imao slobodnog vremena, a volim da budem aktivan koliko mogu. Prihvacam tvoje savjete, jer moram da ucim od puno iskusnijih. Video sam tvoju karieru sa Partizan i mogu reci samo svaka cast majstore! Uvjek podrzavam Balkanske klubove i bas je dobro vidjeti velike uspehe sa njima.

 

         Hvala puno na podrsku i nadam se da cu ispuniti vasa ocekuvanja i zadrzati ovu pricu zanimljivu u nastavak! Pozz :srecan:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

                                                                  http://i.imgur.com/mtF29zb.jpg?1

 

 

                         http://i.imgur.com/QCchXtL.png?1   VS   http://i.imgur.com/usQQnan.png?1

 

 

http://i.imgur.com/otDfksI.png?1

 

         Odigran je i zadnji prijateljski susret sa Juventus. Od onog sto je bilo prikazano na terena - sasvim sam zadovoljan! AC Milan je spreman za novu sezonu!! Juventus imao nekoliko sanse, ali se dosta mucio, povrede dosta klucnih igraca mozda je glavni razlog za to. Mi smo kontrolirali igru, napadali i imali uspjeh. 90% od suteve su bili u okviru gola, sto kaze da smo bili precizni i da smo zeljeli to. Prvo poluvreme nismo probili nivnu odbranu, pa zato u drugo smo uspeli i strelali su Ronaldinho, Andriy Shevchenko i pri kraju Andrea Pirlo sa prekrasan gol iz slobodan udarac zapecatio pobedu!

 

Slede neke bitne informacije o takmicenja, kupove i slicno i onda krecemo u samog starta sezone. Moji momci su maksimalno spremni!!! :)

Edited by MACKA
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

      AC MILAN TEAM

 

Pretstavljam vam igraci koji ce igrati ovu sezonu i nivne atribute :)

 

                                                  DIDA

 

                   http://i.imgur.com/Ht2kG5u.png?2                      http://i.imgur.com/sfKE9dR.png?1

 

http://i.imgur.com/4kznn36.png?1

 

                                           PAOLO MALDINI

 

             http://i.imgur.com/gXNP4oM.png?1              http://i.imgur.com/OJwAzEp.png?1

 

http://i.imgur.com/tzqLU7Y.png?1

 

                                          KAKHA KALADZE

 

              http://i.imgur.com/AtgANnP.png?1         http://i.imgur.com/SQuCj4j.png?1

 

http://i.imgur.com/nytiN8B.png?1

 

                                                EMERSON

 

              http://i.imgur.com/DvNuv34.png?1            http://i.imgur.com/Or9apqH.png?1

 

http://i.imgur.com/RX7DoZh.png?1

 

                                                  PATO

 

             http://i.imgur.com/cQ2gQNH.png?1              http://i.imgur.com/zGZ85bl.png?1

 

http://i.imgur.com/09HQdwv.png?1

 

                                       GENNARO GATTUSO

 

           http://i.imgur.com/rgXPIDp.png?1                http://i.imgur.com/EgJCXtt.png?1

 

http://i.imgur.com/mKbrnaw.png?1

 

                                         FILIPPO INZAGHI

 

            http://i.imgur.com/7p5sUQV.png?1               http://i.imgur.com/fLv44W3.png?1

 

http://i.imgur.com/NEJ7dtJ.png?1

 

                                           RONALDINHO

 

           http://i.imgur.com/WFC4uIX.png?1               http://i.imgur.com/MNL3Fjc.png?1

 

http://i.imgur.com/zYaUDog.png?1

 

                                         MARCO BORRIELLO

 

           http://i.imgur.com/JYqVg2Q.png?1                http://i.imgur.com/vBIfsnj.png?1

 

http://i.imgur.com/UmMq0mE.png?1

 

                                       CHRISTIAN ABBIATI

 

            http://i.imgur.com/SDqU2Ca.png?1              http://i.imgur.com/n5PDNq9.png?1

 

http://i.imgur.com/KV4OO1x.png?1

 

                                         ALBERTO PALOSCHI

 

             http://i.imgur.com/aImJFdF.png?1              http://i.imgur.com/4EN5jwv.png?1

 

http://i.imgur.com/KIbCw3Z.png?1

 

                                     ANDRIY SHEVCHENKO

 

           http://i.imgur.com/kURcOr3.png?1               http://i.imgur.com/ZqmTEVF.png?1

 

http://i.imgur.com/WAuaD5A.png?1

 

                                     GIANLUCA ZAMBROTTA

 

            http://i.imgur.com/0PSAPiK.png?1               http://i.imgur.com/dzA4dE6.png?1

 

http://i.imgur.com/Z106aMy.png?1

 

                                            ZELJKO KALAC

 

            http://i.imgur.com/dVdDOZI.png?1               http://i.imgur.com/vKGfoxJ.png?1

 

http://i.imgur.com/8VvNg5z.png?1

 

                                       ALESSANDRO NESTA

 

            http://i.imgur.com/yfTKN8a.png?1              http://i.imgur.com/i0sU1Di.png?1

 

http://i.imgur.com/LhKLmdj.png?1

 

                                         CLARENCE SEEDORF

 

             http://i.imgur.com/sCJHq0g.png?1              http://i.imgur.com/BhTdhLe.png?1

 

http://i.imgur.com/LGJ1VlB.png?1

 

                                        MAREK JANKULOVSKI

 

             http://i.imgur.com/CgjwM72.png?1              http://i.imgur.com/myJn8hq.png?1

 

http://i.imgur.com/zjaC2Q6.png?1

 

                                            ANDREA PIRLO

 

             http://i.imgur.com/5CNBfFk.png?1             http://i.imgur.com/kPGIrYY.png?1

 

http://i.imgur.com/YIveXQP.png?1

 

                                                  KAKA

 

             http://i.imgur.com/wiT4iED.png?1              http://i.imgur.com/ncemNGU.png?1

 

http://i.imgur.com/BXiP9Lp.png?1

 

                                       MASSIMO AMBROSINI

 

             http://i.imgur.com/cP4yefN.png?1              http://i.imgur.com/7RB3h9h.png?1

 

http://i.imgur.com/a4YUwnB.png?1

 

                                         PHILIPPE SENDEROS

 

             http://i.imgur.com/Xqs1oC4.png?1              http://i.imgur.com/fMXwiQP.png?1

 

http://i.imgur.com/DsJeyl3.png?1

 

                                          DANIELE BONERA

 

            http://i.imgur.com/a1ot3re.png?1               http://i.imgur.com/wdBfeCq.png?1

 

http://i.imgur.com/eO49Ahv.png?1

 

                                       MATHIAS CARDACIO

 

            http://i.imgur.com/7uitohU.png?1               http://i.imgur.com/nUxcJxM.png?1

 

http://i.imgur.com/lPaHdgz.png?1

 

                                           TABARE VIUDEZ

 

             http://i.imgur.com/O9bcwck.png?1              http://i.imgur.com/bYMgmL5.png?1

 

http://i.imgur.com/zbCOWj8.png?1

 

                                        MATTEO DARMIAN

 

             http://i.imgur.com/o9xTEqo.png?1            http://i.imgur.com/v7EkZNs.png?1

 

http://i.imgur.com/1BooS1C.png?1

 

                                        MATHIEU FLAMINI

 

            http://i.imgur.com/5Qu4xrP.png?1             http://i.imgur.com/hgPWIg7.png?1

 

http://i.imgur.com/sLR4EnZ.png?1

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

          Kao menadzer velikog kluba, volim dabudem ukljucen u svaki segment. Tako da sam predlozio klubu da ostvarimo konekciju sa neki klub koji nije iz Evrope. Oni su to uzeli u obzir i prihvatili moji preglog i potpisali smo suradnju sa Osaka AC iz Japan. Renome kluba ce se jos povecava, a imacemo i profit preko prodaja dresova, suvenira i dr. Osaka AC ce dobija 812K Eura godisno, a taj novac cemo u najmanji slucaj utrostruciti!

 

http://i.imgur.com/tvJeswB.png?1

 

http://i.imgur.com/Rfp42z1.png?1

 

Imamo odlicne ugovore sa spozorima, ali 3 on njih istecice za 2 godine, pa ocekivamo da budu obnovljeni i mozda privucemo jos bolji. Ukupno 39.3 Miliona Eura po sezoni od sponzore.

 

http://i.imgur.com/FUhgGbv.png?1

Top 5 klubova u Italija koji vrede preko 100M Eura: Inter (354M), AC Milan (253M), Roma (236M). Juventus (229M), Fiorentina (150M) Eura. Verona koja se nalazi u Serie C1/A Group zauzima 28 poziciju sa vrednost kluba od 9.25M Eura i pretstavlja prijatno iznenadjenje!

 

http://i.imgur.com/SO9I6U6.png?1

 

Sto se tice sveta, najbogatiji odnosno najvredniji klubovi su:Barcelona (618M), Real Madrid (544M), Manchester United (517M), Arsenal (461M), Chelsea (444M) Eura.

 

Ac Milan, Inter, Roma, Juventus i Fiorentina su u top 20 najvredniji klubova u svetu! Mislim da je to super i da ce jos da rastu kako prolaze sezona, iskrena nadam se!!!

 

Serie A klubove:

 

http://i.imgur.com/btiQho9.png?1

 

Evo i pravila Serie A:

 

http://i.imgur.com/kE9sN5P.png?1

 

Serie B klubove:

 

http://i.imgur.com/HOxJ983.png?1

 

Serie C1/A klubove:

 

http://i.imgur.com/oE5ZKtZ.png?1

 

Serie C1/B klubove:

 

http://i.imgur.com/ajzeBAW.png?1

 

Serie C2/A klubove:

 

http://i.imgur.com/Sj79ir8.png?1

 

Serie C2/B klubove:

 

http://i.imgur.com/JmwGBuv.png?1

 

Serie C2/C klubove:

 

http://i.imgur.com/7lkTOHs.png?1

 

 

                                       http://i.imgur.com/GJJlrTA.png?1

 

 

http://i.imgur.com/i87fbIc.png?1

 

Inter je slavio u Italian Super Cup, koji igraju osvajaci Scudeta i pobjednici Italianski Kup. Prvi trofej za gradskog rivala u ovoj sezoni. Cestitke! :)

 

                                 http://i.imgur.com/qkSTlv8.jpg?1

 

 

 

 

 

                                                        http://i.imgur.com/yeAtayo.gif?1

 

Prosla je Druga Kvalifikaciona Runda Italijanskog Kupa. Najvece iznenadjenje je pruzila Ravenna, koja savladala drugoligas Grosseto.

 

http://i.imgur.com/KzMudeL.png?1

 

Sledela je i Treca Runda, Bologna je bila iznenadjena i savladana od drugoligas Brescia. Evo i rezultate:

 

http://i.imgur.com/83vTQvF.png?1

 

 

 

                                       http://i.imgur.com/OnFPmEp.png?1

 

European Super Cup, je kup u koji igraju pobjednici Liga Prvaka (Manchester United) i pobjednici UEFA CUP (Zenit) iz prosle sezone. Djavoli su slavili i podigli ovaj prestizan trofej! Cestitke! :)

 

http://i.imgur.com/Qssh5Mx.png?1

 

 

                                      http://i.imgur.com/gJhfGSI.jpg?1

 

                                        MANCHESTER UNITED

 

 

 

                                        http://i.imgur.com/sYI1qpE.jpg?1

Dosla je i finalna Treca Kvalifikaciona Faza u najelitnije Evropsko takmicenje - Liga Prvaka! Vidite ko je uspeo da udje u grupna faza:

 

http://i.imgur.com/gELSlJp.png?1

 

Evo kako su nase balkance odigrali:

 

Dinamo (Croatia) je bio porazen od Basel (Switzerland) u vrlo tesan dvoboj u koji Svajcarci su imali vise srecu. Steta za Dinamo, sledecu sezonu vratite se nama puno jaci!

Rangers (Scotland) je izbacio jos jedan od nase pretstavnike - Domzale (Slovenia). Steta za Domzala, ali iskustvo vredi, vise srece drugi put!

Panathinaikos (Greece) jedva savladao Galatasaray (Turkey) i plasirao se dalje. Cestitke!

Njima se pridruzio i Olympiakos (Greece) koji su isto tako pobjedili sa tesan rezultat protih Standard (Belgium).

Levski (Bulgaria) je bio demoliran na Emirates od Arsenal (England) i spakovao kufere. Naleteli su na puno bolji protivnik, nemali srece...

Partizan (Serbia) je bio izbacen od Fiorentina (Italy), Viole su bili bolji i plasirali se dalje....bas mi je krivo al sta ces, sledecu sezonu snaznije!

 

Ali nije sve izgubljeno...sve timove koji su bili porazeni u ovu fazu, pridruzice se ostalima u Ligu Evrope i dobice jos jednu sansu koju je svakako zasluzuju da se pokazu u bolje svetlo! Srecno svima :)

 

 

Sad su poznate i grupe Liga Prvaka:

 

http://i.imgur.com/v9oWMSc.png?1

 

 

http://i.imgur.com/cCvJ2w4.png?1

 

 

http://i.imgur.com/VulmbOX.png?1

 

 

http://i.imgur.com/BDgM5GU.png?1

 

 

http://i.imgur.com/wR48xMD.png?1

 

 

http://i.imgur.com/un06Wqp.png?1

 

 

http://i.imgur.com/KsHQBPU.png?1

 

 

http://i.imgur.com/55OngKo.png?1

 

Interesanthe grupe, bice zanimljivo. Sta mislite ko ce icu dalje?

 

 

 

                                    http://i.imgur.com/Gaulkt8.png?1

 

Odigrala se i druga Kvalifikaciona Runda u UEFA Europa League, evo rezultati.

 

http://i.imgur.com/nLHh8wk.png?1

http://i.imgur.com/3RhJuOF.png?1

 

I Balkanske pretstavnike u ovom delu:

 

Zilina (Slovakia) nije mogla da pobedi Brondby (Denmark) al je pruzila dobru partiju.

Koper (Slovenia) nije mogao da izdrzi pritisak i bio porazen od Bellinzona (Switzerland).

Borac (Serbia) je konacno pao i pretrpeo tezak poraz od FC Kobenhavn (Denmark).

Red Star (Serbia) je izasla kao pobjedniku balkansko derbi sa Cherno More (Bulgaria) i slavila minimalnu pobjedu, al dovloljno da ide dalje. Srecno u nastavak! :)

Vojvodina (Serbia) dozivljela je debakl od Aston Villa (England) i mora jos da radi kako bi bila kompetentna u ovom takmicenju.

AEK (Greece) je bio savladan od M. Netanya (Israel) u nezivesni susret.

Litex (Bulgaria) je minimalno slavio pobjedujuci Lillestrom (Norway).

Lokomotiv Sofia (Bulgaria) je isto imao uspjeh i slavio sa FC Haka (Finland) u veoma efikasan mec.

Pelister (Macedonia) je izgubio od AEK (Greece) i nisi pruzili najbolje izdanje. Puno tu ckripi i mora da se podmaze! :)

Interblock (Slovenia) je bio unisten od Deportivo (Spain) i neslavno zavrsio svoj put.

Hajduk (Croatia) je bio bolji od FC Vaslui (Romania) i uspjesno nastavio dalje. Srecno!

Milano Kumanovo (Macedonia) pretrpeo tezak poraz iz Brage (Portugal) i ispali iz ovo takmicenje.

Slaven Belupo (Croatia) bi savladan od Dnipro (Ukraina) i propustio sansu da se pridruzi svoji zemjaci. Vise srece narednu godinu!

Zrinjski (BiH) je tesko izgubio od Stade Rennais F.C. (France) i napustio takmicenje.

Vlaznia (Albania) je bila demolirana od Napoli (Italy) koji je 5 klasa bolji i nikakvo iznenadjenje nije bilo u ishodu.

Edited by MACKA
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sa obzirom na postignute rezultate iz prosle sezone, AC Milan se kvalificirao u UEFA Kup i u Prvu rundu dobili su Rapid Wiena (Austria)!

 

Super zdrjeb, ocekujem veliku i laku pobedu, ali nikad ne potcenujemo nas protivnik, jer tad iznenadjenja se desavaju! Postujemo sve klubove, uklucujuci i najvece rivale! Ali to je samo fudbal rivalstvo ne smije da prerasne u nesto sto ce imati negativan karakter! Fudbalski respekt je na prvo mesto! :respekt:

 

Evo i raspored prve oficijalne utakmice Milana u startnoj sezoni:

 

http://i.imgur.com/jxOfIAw.png?1

 

http://i.imgur.com/DZxRKMe.png?1

 

http://i.imgur.com/hmIhKCv.png?1

 

Ciljeve za ovu sezonu su: Plasman u Finale Italian Cup, napad na Scudetto i podizanje trofej u UEFA Europa League!

 

Naslov Scudetto brani gradski rival Inter i Sky bet dao mu je najvece sanse da opet ponovi! Nadam se da cemo pokusati da im kazemo da su pogresili u procenke....UEFA Europa League ili UEFA Cup brani Zenit, a pak Italian Cup stiti Roma. Borba na 3 frontove i idemo na triplu krunu jos u prvoj sezoni! Samo hrabro momci, vi to mozete!!! :D

 

Pocetak prve oficijalne utakmice na kormilu AC Milan bice veoma skoro. Sta mislite vi, slobodno recite, pitajte sta zelite da znate, ja to sa zadovoljstvo cu vas da odgovorim. Bice objaveni najveci transferi iz Italije i svetu kad se u sve lige okonca prelazni rok. Ima puno ljepih transfera i iznenadjena :) Vidimo se drustvo, pozz

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nije los raspored mogao da bude jos tezi, vise riskantan i timove koje igraju defanzivno i uvjek je teze igrati sa njima. Taman da se tim lepo uigra za utakmice sa veci klubove u Serie A. Do tada vratice se Kaka, Senderos, Borriello, Nesta iz povreda tako da imacemo sve igrace na raspolaganje pod uslovom da se niko ne povredi dopolniteljno!

 

Samo jedan trofej nedostaje u Milanova kolekcija, koji trofej je to? :D

Edited by MACKA
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |