Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Koga da vodim??


Mare90
 Share

Recommended Posts

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Evo ti par nakon peča:

 

Tottenham

 

Harry Kane je updejtiran i jedan je od najboljih napadača u ligi. Ne samo on nego i Ericksen, Bentaleb i Mason su također boostani da bi se u igri reflektiro njihov jako dobar učinak u RL-u. Imaš i izvrsnu akademiju kao platformu za izbacivanje onoga čega ima malo u Engleskoj, a to je domaći talent. Povrh svega imaš i 20 milja funti za transfere.

 

Inter

 

Jedan od aktivnijih klubova u proteklom prijelaznom roku. Šaćiri, Podolski i Brozović su stigli na Meazzu. Imaš i naravno Kovačića koji je u Italiji jako blizu Pogbe po pitanju CA i PA. Pametno sa njim. Veliki gušt igranja sa Interom bi moglo bit balansiranje iskustva i mladosti. 8 miljona imaš još za trošit. A ne moram spominjati da je izazov Juve i Liga.

 

Anderlecht

 

Baš i ne spada u ovo tvoje srednji klub ali. Prvenstvo nikako nebi smjelo dolaziti u pitanje, al ono na što bi trebo da ciljaš je naravno Euro slava. Klub je 80ih godina u Kupu Prvaka dva puta došao do polufinala. Trebat će naravno vremena da bi bio ozbiljan Euro takmac al baza talenta u ovome klubu je naprosto nevjerovatna, Tielmans, Praet, Mitrović i hrpa drugih bijesnih tinejdžera ti je na raspolaganju.

 

Valencia

 

Forma ovoga kluba iz prvoga dijela sezone nije prošla neprimijećeno kod strane SI-a. Paco Alcacer svima pada prvi na pamet, ali igrač koji je doživio masivni boost je mladi lijevi bek Jose Gaya. Klub je sada u jako dobroj poziciji da nakon dugo može čak i na titulu da puca. Uz dva giganta i izvrsni Atletico imaš brutalan izazov. Klub se također u zimskom prijelaznom pojačao sa polivalentnim Perezom koji može da odigra više roli u vezi.

Link to comment
Share on other sites

Valencia ima odlican tim. Koliko god Paco bio za buducnost, Negredo je prva zvijezda tima. Fenomenalan napadac u svakom pogledu. Iza njega imas Feghoulija i Piattija, dva sasvim dobra krila, onog mladog Portugalca koji ima fenomenalan potencijal, te je tu naravno i Rodrigo de Paul, jos jedan sjajan veznjak za buducnost. Veza je isto dobra, a odbrana je ponajbolja u ligi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |