Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Povratak na staze stare slave...


luyindula8
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/qA2j9IR.png

RANGERS FOOTBALL CLUB



Vjerujem da je većina vrlo dobro upoznata s ovim klubom, no evo predstavit ću vam ga u nekoliko crtica. Dakle Rangersi (ili kako im još nadimak govori "The Gers") su jedan od najtrofejnijih klubova na svijetu. U svojoj dugačkoj i bogatoj povijesti osvajali su škotski Premireship čak 54 puta i time su klub s najviše naslova prvaka u Škotskoj. Uz to, osvojili su preko 100(!) raznih kupova poput Škotskog kupa, Liga kupa, Glasgow kupa. U Europi imaju jedan naslov Kupa pobjednika kupova iz 1972. godine, uz još 2 izgubljena finala, te ne tako davno finale Europske lige iz 2008. gdje su izgubili od ruskog Zenita.
http://i.imgur.com/cJXSn0b.jpg
 

Klub svoje utakmice igra na Ibrox stadionu u glavnom gradu Škotske, Glasgowu. Iz istog grada dolazi i njihov najveći rival, Celtic, s kojim tradicioalno igraju najveći škotski derbi, a i jedan od najvećih u svijetu - Old Firm.
http://i.imgur.com/lKKcx8k.jpg
 

Mnogi se sigurno sjećaju i dvojice Hrvata koji su ostavili dubog trag u Rangersima te su ih navijači vrlo brzo zavoljeli. Riječ je naravno o Dadi Prši i Nikici Jelaviću.
http://i.imgur.com/b7Lxc2F.jpghttp://i.imgur.com/eaTJyoL.jpg


No, sada dolazimo do onog najgoreg. Rangersi početkom 2012. proglašavaju bankrot te odlaze u stečaj. Na stastanku predstavnika klubova u Škotskom nogometnom savezu većinom glasova izbačeni su iz škotskog Premiershipa te sezonu 2012/2013 moraju početi iz 4. lige, škotski League 2!
http://i.imgur.com/6SdaTCm.jpg
 

Od tada, Rangersi polako grade svoj put ka povratku u najviši škotski razred. Odmah vrlo uvjerljivo osvajaju League 2 i pritom ruše svjetski rekord u najposjećenijoj utakmici 4. lige.
http://i.imgur.com/WnOA12I.jpg
Prošle sezone također bez problema osvajaju i League 1 te ulaze u Championship. Zanimljvo da je Championship ove sezone gotovo jači od prve lige budući da su Hibernian i Hearts ispali iz Premiershipa pa će konkurencija za ulazak u prvu ligu itekako biti jaka.
 

Zašto Rangersi? Pa zato jer to vidim kao velik izazov, posrnulog velikana vratiti u vrh škotskog i europskog nogometa. Uz to, dobra konkurencija u Championshipu što će značit da nema šetnje kroz ligu kao u League 2 i 1. Izvještaji kreću od večeras ili sutra ujutro, a budući da sam se tek sad odlučio pisati o tome dok sam već na polovici treće sezone, prve dvije sezone ću ukratko prezentirati kroz nekoliko slika, dok detaljnije izvještaje možete očekivati od tekuće sezone pa nadalje. :srecan:

Edited by luyindula8
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/taTGBd5.png
Sezona 2014/2015

 
Kao što sam u uvodu rekao Rangersi kreću ove sezone u Championshipu. Cilj je bio prije svega ući u Premiership i to po mogućnosti kao prvak kako bi izbjegli doigravanje. Što se tiče kupova, igrali smo ih čak 3 - Challenge, League i Scottish Cup. Prvi igraju svi osim prvoligaša, dok u ostalima sudjeluju svi. Iako je primarni cilj osvajanje lige, rekao sam si da ću probat osvojit ovaj Challange, dok u League i Scottishu dogurat što je dalje moguće, pa možda i iznenadimo. Inače, prilikom kreiranja svog profila odabrao sam srediu između tracksuit i tactial, i National A licencu tako da moram još učit i usavršavat se kroz igru.  KAVA 
 
 
Transferi
http://i.imgur.com/MCU0VYs.png
Kao što vidite bilo je vrlo prometno, pogotovo u ulaznim transferima. :D Dovedena su mnoga poznata imena poput Aimara, St. Ledgera, O'Hare, Rivića, Diopa, Lovenkrandsa Khizanishvillia i Wilhemssona kojeg ne vidite na slici jer je zadnji na popisu, a nije mi se dalo radit još jedan screenshot radi jednog igrača. Dovelo se i nekoliko mladih nada: Vermijl, Krovinović, Špoljarić i Nikola Vlašić o kojemu ću detaljnije kada ću izvještavat o tekućoj sezoni. :) Što se odlazaka tiče, prodalo se što se prodat dalo, i raskinulo se ugovore s nekim nepotrebnim ili starim igračima koji su puno zarađivali. (Primjerice McCulloch 10K tjedno!)
 

Kupovi

http://i.imgur.com/2lO61Ng.png
Odmah da se pohvalim osvajanjem Challenge Cupa. Nije od neke velike važnosti, ali trofej je trofej, ne škodi osvojiti i ovakvo nešto.
U preostala 2 kupa nismo ništa značajno odigrali, oba puta smo vrlo rano ispali i oba puta od Heartsa. Inače, imam vrlo loš omjer s njima. U kupu su me dva puta izbacili, a redovito su me i u prvenstvu šamarali.
http://i.imgur.com/dV62ztV.png
 

 

 

 

Championship
http://i.imgur.com/OiMMeyw.png
Dok je nas Hearts uvjerljivo pobjeđivao u međusobnim dvobojima, mi smo bili uvjerljivo ispred njih u ligi. Dapače, oni nisu izborili niti playoff za prvu ligu u koju mi ulazimo kao prvaci. :first:  Rangersi će povono nakon 2012. zaigrati u najelitnijem razredu škotskog nogometa! Zasluženo osvojen naslov, bili smo vodeći većim dijelom sezone i na kraju su naša kvaliteta i širina presudile.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/taTGBd5.png


Sezona 2015/2016


 


Povratnička sezona. Veliko uzbuđenje i napetost uoči početka sezone, Ciljevi su postavljeni - Izboriti Europsku ligu preko plasmana u prvestvu, te u kupovima dogurati što dalje.


 


Prije svega, odlučih popraviti balance pa sam organizirao dosta prijateljskih utakmica protiv jakih klubova. Kako mi se igrači nebi previše ozlijeđivali doveo sam velik broj igrača na probu, njih čak 80-tak. lol Na kraju su neki i potpisali.


http://i.imgur.com/JyjhfWt.png


 


 


 


Transferi


http://i.imgur.com/rXzxuqv.pnghttp://i.imgur.com/ywREXIq.pnghttp://i.imgur.com/PcY2I28.png


Kao što možete vidjeti, ponovo vrlo prometno, tj. prometnije nego lani. U ljetnom prijelzanom roku dovedena su neka poznata imena poput Lucha Gonzaleza, Whelana, Benta i Afellaya uz nekoliko zaloga za budućnost (Bašić, Livaković, Dunn, Vela itd.). Afellay se nije baš iskazao, ponjaviše radi čestih ozlijeda te je prodan na zimu, dok u istom prijelaznom roku dovedeni Carcela i Heylen, obojica na posudbu s time da im je ugovor isticao na kraju sezone, pa ukoliko se dokažu lako ih potpišemo.


 


 


 


Kupovi


http://i.imgur.com/qATAa9Y.png


Dok smo u League kupu ispali već u 2. rundi, u Scottishu smo gotovo došli do kraja. U finalu se igrao veliki Old Firm, međutim, trofej je otišao kod gradskih rivala. Zasigurno bolan poraz, no bit će prilike da im uzvratimo.


 


 


 


Premiership


http://i.imgur.com/ZIFZhXP.png


Cilj koji mi je uprava zadala na početku sezone je ostvaren, kvalificirali smo se u Europu kroz prvenstvo, solidno treće mjesto. Iako smo skoro cijelu sezonu gledali Celticu i Invernessu u leđa, 5 kola prije kraja smo bili u igri za naslov. Imali smo povoljan raspored čak, međutim, falilo je kvalitete. Nepotreban poraz od Kilmarnocka i remi u direktnom sudaru sa Celticom presudili su. Kasniji rezultati nisu bili niti bitni.


http://i.imgur.com/UyQWbZr.png


 


 


 


Za one koji žele znati više


Izdvojio bih još omjer sa momčadima ispred mene, Celticom i Invernessom. Ukupno smo odigrali 5 Old Firmova u sezoni, 4 u prvestvu i 1 u finalu kupa. Nažalost, još uvijek sam bez pobjede protiv njih - 3 remija i 2 poraza, razočaravajuće naravno. :/


http://i.imgur.com/J80nto7.png


 


Ako sam razočaran rezultatima protiv Celtica, što tek reć za Inverness. 4 utakmice 4 poraza. :>(  Iduće sezone to svakako moramo popraviti,a uz to i Hearts ulazi u Premiership pa ćemo imat priliku i s njima poravnat račune.


http://i.imgur.com/yw2JNmK.png


 


 


 


 


To je sve što se tiče prve dvije sezone. Od sada pa nadalje svaki izvještaj će bit detaljniji, i bolje ću vas upoznati s igračima, samim utakmicama i drugim stvarima. Isto tako, ukoliko neko ima neku pitanje ili želi nekakav SS, otvoren sam za sve. :D


  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

¸

http://i.imgur.com/taTGBd5.png
SEZONA 2016/2017 - PRVI DIO
Konačno tekuća sezona. Sada ću vam malo detaljnije predstavit prvi dio sezone do siječnja 2017.



TRANSFERI

http://i.imgur.com/jTafi9es.pnghttp://i.imgur.com/azEoA0zs.png

Nastavili smo trend velikog broja kupnji i prodaji. I dalje se uglavnom kupovalo besplatno, a izdvojit ću nekoliko imena. Zarada od prodaje nije bila velika, međutim, najbitnije je da smo više zaradili nego potrošili.

Najistaknutija imena ljetnog prijelaznog roka:

Steven Naismith

Povratnik u Rangerse, otkuda je otišao u Everton, stigao istekom ugovora
Adrian Ortola

Bivši vratar Barcelone B, također besplatno stigao

Amidu Salifu

U potrazi za jednim BWM odlučio sam se za njega, kupljen za 600K iz Fiorentine

Jordon Ibe

Doveden na posudbu iz LIverpoola

Kolbeinn Sigthórsson

I on je stigao besplatno, istekom ugovora

Lorenco Šimić

Mladi talentirani stoper iz Hajduka, kupljen za 750K

Mehdi Carcela

Bio proljetni dio 2016. doveden na posudbu, i zadovoljio je pa sam mu ponudio ugovor, stigao besplatno 1. srpnja.

Michael Heylen

Ito kao i za Carcelu

Sandro Wieser

Ozlijede u srcu veznog reda natjerale su me da dovedem ovog Lihtenštajnca, isto besplatno

Valon Berisha

Mlad i kvalitetan veznjak, može igrat na više pozicija

 

 

Što se zime tiče, prije svega odlaze WIllian Jose i Borja Garcia, jer nisu zadovoljili i nezadovoljni su bili, nema potrebe uništavat atmosferu u ekipi nezadovoljnim igračima.

Dolazaka nije bilo puno, tek 3, a izdvojio sam dvojicu:

Tomislav Kiš

Talentirani bivši napadač Hajduka, bio bez ugovora, doveden da popuni rupu u napadu, pogotovo jer je odlazak Williana Josea bio izvjestan.

Fabien Lemoine

Ista šema kao i sa Carcelom i Heylenom, ugovor mu ističe za 6 mjeseci,a doveden na posudbu kako bi se dokazao. Ako zadovolji, možda ga potpišemo.

 

 

 

 

http://i.imgur.com/PWnq5tl.pnghttp://i.imgur.com/LOlaLc4.png

Kupove ove doživljam ozbiljno i lijepo bi bilo osvojiti bar jednog ove sezone. Prvi na redu je Liga kup.

http://i.imgur.com/vSXY0grs.png

Kao što vidite imamo vrlo dobre šanse da ga osvojimo, pogotovo jer je Celtic ispao od drugoligaša Cowdenbeatha. U Scottish Cupu smo tek odigrali jednu utakmicu i prošli dalje, čeka nas u veljači Partick Thistle.

 

 

 

http://i.imgur.com/K3wqDZg.png

Nažalost, neću vam moć pokazati tablicu. Razlog tomu je to što sam poslikao sve SS-ove i nastavio igrati, a pritom sam zaboravio uslikati tablicu. U trenutku dok vam pišem ovo, već sam odigrao dosta utakmica drugog djela sezone, pa će tablica ić u idućem izvještaju. Mogu vam reć da je na polusezoni bilo vrlo gusto, te da sam nekoliko bodova zaostajao za Celticom. Evo svih utakmica:

http://i.imgur.com/8zSRe4vs.png

 

Izvdojio sam nekoliko utakmica protiv Invernessa, Heartsa i Celtica. Ekipe su to s kojima imam negativan omjer, a to smo ove sezone malo popravili za sad.
Rangers - Inverness 2:1 

Prva moja pobjeda protiv njih, nakon lanjskih 4 poraza od njih, ova pobjeda sigurno znači.

Celtic - Rangers 3:0

Šta reći kad primite gol u 2. min a već u 8. imate igrača manje. Celtic nas je zasluženo razvalio.

Rangers - Hearts 3:1

Inverness - Rangers 1:1

Rangers - Celtic 3:0

Moj prvi dobiveni Old Firm!! Napokon! Isti rezultat kao i u prvoj utakmici, samo na našoj strani. Trenutno najdraža mi pobjeda na klupi Rangersa.

 

Borba za naslov se nastavlja. Ove sezone Inverness je rano ispao iz konkurencije, pa ostajemo samo Celtic i mi.

 

 

 

http://i.imgur.com/NEb5MDZ.png

 

Škotska liga iz godine u godinu pada po europskom koeficijentu i stoga mi započinjemo natjecanje već u 1. pretkolu. Koeficijent mi je nešto više od 4, znači očajan. Nositelji smo samo u prvom pretkolu, a sve dalje ne i to znači da će nam trebat dosta sreće u ždrijebu kako bi došli do skupine.

 

http://i.imgur.com/nEZ6nIDs.png

Kao što vidite, pretkola su nas pomazila i imali smo velike sreće u ždrijebu. Vrlo jednostavno smo se plasirali u skupine, doživjevši tek 1 poraz od Žalgirisa, no prolaz nije bio u opasnosti.

Skupina druga priča, jedna od najtežih mogućih - Genoa, Real Sociedad i Dynamo Kiev.

 

Rangers - Genoa 4:1

Odličan start u Europi, neočekivano visoka pobjeda!

Real Sociedad - Rangers 2:1 

Očekivan poraz od najjače ekipe u skupini.

Dynamo Kiev - Rangers 1:0

Ovdje smo već pokazali slabosti na gostujućim terenima. Razočaran sam pomalo bio porazom jer mislim da smo mogli i trebali više.

Rangers - Dynamo Kiev 4:1

Kod kuće lavovi, u gostima miševi.

Genoa - Rangers 2:1

Rangers - Real Sociedad 2:2

Uoči zadnjeg kola bili smo odličnoj poziciji. Jednak ili bolji rezultat od Genoe i Dynama nas vodi dalje. Uspjeli smo izvuć remi, a s obzirom da su i Genoa i Dynamo remizirali, izborili smo europsko proljeće!! I tu nas čeka veliki Atletico Madrid!

 



To je to što se prvog dijela sezone tiče, pri kraju sam i drugog dijela pa će uskoro i taj izvještaj. Hvala svima koji komentiraju, prate, lajkaju itd. Ako vas što zanima, pitajte :)

 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2016/2017 - 2. DIO

http://i.imgur.com/nFaG4sf.png

Završio sam i treću sezonu u Rangersima, pa da napravimo razime sezone. Kupovi, prvenstvo pa Europa.

 

 

 

http://i.imgur.com/PWnq5tl.pnghttp://i.imgur.com/LOlaLc4.png

U prošlom ste izvještaju ste mogli vidjeti da smo stigli do polufinala Liga kupa, a protivnik nam je bio St. Mirren. Nažalost, tu smo i stali. Neočekivano ispadanje od momčadi koju bismo bez problema trebali pobjediti i to na penale. Šteta, jer je Celtic ranije ispao iz natjecanja pa smo imali odličnu priliku za osvajanje trofeja, ali je nismo iskoristili.

 

U Scottish Cupu ista priča ko i lani, finale Celtic - Rangers. Iako smo vodstvo 9 min prije kraja, ipak se išlo na produžetke, a ishod produžetaka možete pogledati ovdje.

 

 

 

http://i.imgur.com/K3wqDZg.png

Nažalost, naslov prvaka će još neko vrijeme ostati neispunjen san. Iako smo cijelu sezonu bili u borbi, ključna su bila 2 domaća poraza od Invernessa i Thistlea, oba po 0:2. To je bilo u trenucima kada smo ovisili samo o sebi, i pobjedama bi se primakli Celticu dovoljno da odlučujemo o prvom mjestu u međusobnim susretima, međutim, nije nam pošlo za rukom i iduće sezone ćemo morat više i bolje za titulu.

Izdvojio sam još nekoliko zanimljivih utakmica:

Rangers - Aberdeen 3:0

Inače, Aberdeen je isto jedan od Rangersovih rivala, pa svakako valja spomenuti ovu pobjedu.

Celtic - Rangers 3:2

Rangers - Hearts 3:2

Rangers - Celtic 0:0

Hearts - Rangers 3:3

 

Evo i tablica konačnog poretka u Premiershipu. Mali korak naprijed u odnosu na lani.

http://i.imgur.com/YVMVTMTs.png

 

 

 

http://i.imgur.com/NEb5MDZ.png

 

Rangers - Atletico 1:1

Nakon što smo u idućem krugu izvukli Atletico, šanse za prolaz su bile minimalne, no nema predaje bez borbe. Prva utakmica se igrala na Ibroxu, i bio je to show dvojice Hrvata. Nikola Vlašić je nas doveo u vodstvo, ali ubrzo Mario Madžukić to poništava golom prije poluvremena. To je bio i konačni rezultat, koji nam daje minimalnu nadu da pokušamo napraviti senzaciju u uzvratu.

 

Atletico - Rangers 1:1 (7:6 p)

Uzvrat prava nogometna drama! Atletico rano ostaje s igračem manje, odmah nam šanse rastu. Iako je kasnije i s tim igračem manje Atletico poveo uspjeli smo izjednačiti i izboriti produžete. Bilo je vrlo napeto, šanse na obje strane, ali na kraju su penali odlučivali. A kao što vidite i oni su bili jako dramatični. Bell je 2 puta spašavao obranama nakon što su prethodno moji igrači promašili penale, ali čak ni te obrane na kraju nisu bile dovoljne da prođemo. Umalo senzacija, stvarno je samo malo sreće falilo.

 

 

 

Na kraju kad sve rezimiram, najzadovoljniji sam nastupom u Europi. Tu smo čak nadmašili očekivanja i umalo izbacili jedan Atletico. Što se kupova tiče, tu smo imali odlične šanse za osvojit čak i oba, ali u ključnim utakmicama nismo bili pravi i time sam razočaran. Malo žalim i za prvenstvom, ponajviše jer smo ga prokockali na domaćim utakmicama, iako ne mislim da smo u globalu bili loši, već je Celtic bio neuhvatljiv i bolji. Dvojicu igrača koje bih izdvojio kao ključne u ovoj sezoni su zasigurno Nikola Vlašić i Lewis Macleod. Nikola nas je često vukao svojim golovima kada nije išlo i pritome je osvojio i nagradu škotskih novinara za najboljeg mladog igrača u sezoni 2016/17. Lewis igra u srcu veznog reda, glavni organizator igre ubojitog udarca iz daljine. Toliko za ovaj put, lagano već krećem u iduću sezonu, pa će uskoro i novi izvještaj. :)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nisam pratio ovu karijeru baš, ali ide ti jako, jako dobro. Nisam ni ja, kao ni Casillas, ljubitelj previše transfera, ali znam kako je u nižim ligama, takozvani kolodvor :D Vidim već si se vratio u Europu, vraćaš se pomalo i u ligi pa očekujemo uskoro osvajanje prvenstva. Sretno dalje thumbup

Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2017/2018 - POČETAK

http://i.imgur.com/nFaG4sf.png

 

 

 

Krenula je i moja 4. sezona u Rangersima. Kao ciljeve za ovu sezonu postavljam si osvajanje naslova te osvajanje bar jednog kupa. Možda će zvučati preambiciozno, ali prošli smo 2 sezone prilagodbe u Premiershipu i više nismo povratnik u prvu ligu. Rangersi naime čekaju naslov prvaka od 2011., dok primjerice Scottish Cup je zadnje osvojen 2009! Vrijeme je da se nešto promijeni. Što se Europe tiče, bit ću zadovoljan plasmanom u skupine, pa što bude!

 

 

 

TRANSFERI

Smanjen je trend velikog broja dolazaka igrača, dovedena su nekoliko prvotimska pojačanja i nekoliko mladih za budućnost. Većina izlaznih tramsfera otpada na posudbe mladih igrača. Neka se dokazuju momci.

http://i.imgur.com/EgQfwc9s.png

 

A evo da vam predstavim ovosezonska pojačanja:
 

Ermin Bičakčić

Bosanskohercegovački branič, u najboljim godinama, doveden da upotpuni odlazak Derika.

Lerin Duarte

Nažalost, već u drugoj utakmici zaradio je tešku ozlijedu i neće ga biti oko 4 mjeseca.

Salva Ruiz

Mladi Španjolac, lijevi bek, što je značilo da Lee Wallace vjerojatno napušta klub.

Giuseppe Rossi

Iskusni Talijanski napadač, nažalost poznat po sklonosti ozlijedama, ali unatoč tomu doveden za širinu i podršku mlađima.

Cristian Gamboa

Doveden da zamijeni Zimmermana, koji je otišao u Getafe.

Kasey Palmer

Bivši igrač Chelsea, doveden kao buduća nada.

Marko Rog

Inače igrač koji se vrlo dobro razvije u FM-u, iako sam ovog puta skeptičan.

Thiago Motta

Iskusni Brazilac s talijanskom putovnicom, doveden iz istih razloga kao i Rossi.

 

 

Ovako izgleda udarna postava:
http://i.imgur.com/nMlRKDn.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/K3wqDZg.png

http://i.imgur.com/H0ruJQwl.png

Nakon iznenađujućeg remija u prvoj utakmici sezone, uhvatili smo dobru formu te nas je u 9. kolu dočekao prvi Old Firm u sezoni i to na Ibroxu. U utakmicu smo ušli bodovno izjednačeni sa Celticom i s mogućnošću da ih prestignemo za 3 boda.

 

http://i.imgur.com/nFaG4sf.png3:0 http://i.imgur.com/evKOHLF.png

 

Visoka i uvjerljiva pobjeda protiv ljutih rivala! Jedna mi od najdražih, možda trenutno i najdraža pobjeda na klupi Rangersa. Odlična igra i zaslužena pobjeda za preuzimanje prvog mjesta na tablici.

 

 

 

 

http://i.imgur.com/NEb5MDZ.png

http://i.imgur.com/3DxXqIb.png

Kao i lani krećemo od prvog pretkola. Iako bih volio da nemoram tako rano već počinjat, te utakmice iskoristim za uigravanje taktike. Redom su bez problema padali Santa Coloma, Aalesund i Vaduz. Playoff nam nije donio sreće kao lani, već veliku Sevillu. Da li je tu kraj našoj euro sezoni?

 

 

 

http://i.imgur.com/nFaG4sf.png  3:2http://i.imgur.com/Ut6Wree.png
Pobjeda u utakmici u kojoj smo očekivali poraz! Ali uspjeli smo ostvariti pozitivan rezultat za uzvrat! Sevilla se sad više nije činila tako moćna!

 

http://i.imgur.com/Ut6Wree.png2:2 http://i.imgur.com/nFaG4sf.png

Uspjeli smo! Izbacili smo Sevillu i ponovo se plasirali u Europa Ligu! Slijedi nam još najmanje europskih utakmica a protivnici su nam Marseille, Club Brugge i Granada. Mogli smo i bolje proć, ali nakon Seviille nikog se ne bojimo! :D Hvala svima koji prate! :)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2017/2018 - POLUSEZONA

http://i.imgur.com/nFaG4sf.png

 

Budući da sam trenutno lošiji s vremenom, ovaj a vjerojatno i idući izvještaj ću malo kraće nego inače napisati, ali da pritom ne izostanu najbitniji podaci. :)

Krenimo redom:
 

 

 

 

http://i.imgur.com/PWnq5tl.pnghttp://i.imgur.com/LOlaLc4.png

U League Cupu smo došli do samog finala i tamo nas čeka Dundee United. Finale se igra u trećem mjesecu, pa ćete ishod finala saznati na kraju sezone. Prilika za prvi trofej ove sezone :) Što se Scottish cupa tiče, dogurali smo do četvrtfinala i tamo igramo sa Celticom i to na njihovom terenu. Bit će vrlo zanimljivo.

 

 

 

http://i.imgur.com/K3wqDZg.png

 

U prošlom reportu ste vidjeli utakmice do derbija sa Celticom i veličanstvene pobjede od 3:0. Nakon toga nastavili smo dobru formu, međutim dogodila su nam se par nedopustivih poraza od St. Mirrena, Falkirka i Dundeea.

http://i.imgur.com/2oF4xDys.png

 

Celtic je te naše kikseve iskoristio, te nas je uspio preteći. No, srećom razlika nije velika, samo 3 boda, a još se puno utakmica ima za igrati, između ostalog i 2 Odl firma.

http://i.imgur.com/UIa29o1s.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/NEb5MDZ.png

 

U Europi smo u skupini bili sa Granadom, Marseilleom i Bruggeom.

http://i.imgur.com/XmG6FsKs.png

Skupinu smo blago rečeno razvalili, 5 pobjeda i tek 1 poraz od Marseillea iako smo imali vodstvo u toj utakmici, šteta. Dalje nas čeka Steaua, koja nam nebi trebala bit velika prepreka. Ukoliko njih prođemo igramo protiv boljeg iz susreta Cagliari - Arsenal, dakle, vjerojatno Englezi. Europski koeficijent je već sada bolji, te bi iduće sezone trebali bit nositelji i u playoffu EL, naravno ukoliko ne izborimo LP :P

 

 

 

 

TRANSFERI

 

Nismo previše aktivni bili u prijelaznom roku. Doveli smo samo jednog igrača da učvrsti vezni red, a to je Tasos Lagos. Giuseppe Rossi i Duarte su prodani, budući da zbog svojih ozlijeda nisu se uspjeli nametnuti u ekipi, dok je s Thiagom Mottom raskinut ugovor na obostrano zadovoljstvo. Još bih dodao da je potpisano nekoliko perverznih pojačanja koja če stići 1. srpnja, no oni će za sad ostat tajna. :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Moram vas obavijestit da prestajem s pisanjem karijere, dok mi se igra sejvala laptop mi se srušio i ne mogu više loadat igru, a od backup sejva je prošlo dosta, tako da trenutno nemam volje ispočetka to prolazit....možda nastavim nakon nekog vremena, hvala svima šta su dosad pratili :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |