Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Winter Start by FM-Balkan ReSearch Team


prodo
 Share

Recommended Posts

Winter Start by FM-Balkan ReSearch Team

 

http://i.imgur.com/3S30aIm.png

Ovaj dodatak vam donosi mogućnost započinjanja save-a od polusezone sa stvarnom situacijom na tablici i stvarnim rasporedom preostalih utakmica (datumima i protivnicima), za odabrane lige, u prvoj sezoni.

 

Koristan dodatak za one koji žele startati sa stvarnih pozicija i pokušati npr. sa Manchester Unitedom uhvatiti priključak vodećem dvojcu, podignuti njemačke velikane (Borussia Dortmund, Werder, Stuttgart, HSV) sa dna, preokrenuti situaciju u Interu i izboriti Europu ili pak nastaviti mrtvu utrku Reala i Barcelone.

 

Dodatkom su obuhvaćene prve lige Engleske, Francuske, Italije, Njemačke, Španjolske i Srbije, a igra započinje 23.12.2014 kako bi stigli obaviti zimske transfere. Nakon prve sezone save nastavljate dalje normalno igrati.

 

Da bi ovaj dodatak funkcionirao potrebno je uključiti dodatak, pri kreiranju nove igre osim željenih liga, uključiti i finsku prvu ligu (nakon prve sezone je možete ukloniti) i kao početak igre odabrati December 2014.

Napomena: Onima kojima igra ne nudi start u Finskoj December 2014, neka umjesto finske uključe južnokorejsku ligu i odaberu start u Južnoj Koreji December 2014.

 

http://i.imgur.com/zxjUF77.png

 

Ne zaboravite isključiti "Do not use Real Fixtures" pri započinjanju nove igre.

 

Download

 

Backup download

Kako uključiti ovaj dodatak možete saznati ovdje.
 

Napomena: BiH, Crna Gora i Hrvatska nisu uključene u ovaj dodatak jer je ova značajka već ugrađena u njihove fileove BiH, Croatia i Montenegro by FM-Balkan ReSearch Team.

Samo uz te fileove uključite finsku ligu i kao početak igre odaberite December 2014.


Zahtjevi za izradom Winter Starta za ostale lige po vašoj želji, mogu ići u ovu temu pa ćemo ih dodati na listu odrađenih liga i u ovaj dodatak.

 

Screenshots:

 

http://i.imgur.com/uBUn9hu.png

 

http://i.imgur.com/CBa7E3F.png

 

http://i.imgur.com/hOPPvIR.png

 

http://i.imgur.com/VqyXfjO.png

 

http://i.imgur.com/WAiEGxU.png

 

http://i.imgur.com/RVNCW7E.png

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

e ovo mi je trebalo ,bravo za rad.Nego jel bi mogao ovo ukljuciti sa nekim drugim dodatkom ,npr. transferima LFC Marshala ili da li ce zezati ako sta ja doradim u editoru , recimo napravim sebe ili editujem neki tim .Hvala :D

 

nebi trebalo biti problema kombinirati ovo sa transferima ili ostalim promjenama na bazi (da nešto editiraš ili dodaš sebe)

 

@prodo brate, je li sa ukljucenim dodatkom ovim + BiH, BiH liga radi? Ako radi, volio bih da pocnem ovo. :)

 

stema za bih ne trebaš ovaj file. skini samo tamo u temi normalnu bih ligu i uz nju počni u finskoj u decemeber 2014. ugradio sam već ove stvari u naše balkanske lige (bih, cro, mne) po defaultu i za njih ovaj file nije potreban.

 

edit: kombiniranje ovog file + bih filea jedino ima smisla ako osim u bih želiš imati stvarno stanje i u ovim gore nabrojanim ligama. ako te zanima samo bih liga ovaj file ti uopće ne treba

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Pre svega hvala na dodatku. Ja cackao po editoru pa napravio i za Rusiju i Ukrajinu, i sljaka sve , medjutim odradio sam i drugu ligu obeju zemalja i nijedna ne radi... Vidim da ovde imas samo prve rangove liga, da li je moguce odraditi isto i za nize rangove?

Link to comment
Share on other sites

uf to ti je previše posla. ja sam radio tako da sam kopirao rezultate sa interneta, uređivao ih u excelu u format koji meni treba i onda napisao skriptu koja ih prebaci u format koji editor razumije. to je oko 10 minuta posla po ligi.

 

ajde napiši koje ti lige trebaju pa ti odradim sutra,a možeš okačit i taj svoj file. miriše mi na neku glupu greškicu, ako si ih napravio isto kao i prve rangove i sad jedni rade, a drugi ne...

Link to comment
Share on other sites

http://www.mediafire.com/download/q3co6xm1wkpqqqs/Ukraina_AC13BD50-0BA5-414C-9D01-25F5C1639422.rar

Juče sam trazio grešku, triput sam proveravao da nisam slučajno zamenio domaćinstvo ili pogrešio klub i čini se da nema greške ali ne radi.

Nažalost izgubio sam ruske lige ili sam presnimio ili greškom obrisao...ovde je samo ukrajinska1. i 2.liga 

Pa ako možes odradi mi ovu drugu ukrajinsku i prvu i drugu rusku.

Edited by ackessf
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |