Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Stara baka mnogo jaka


Lord
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/kFimBGK.png


 


Malo ću požuriti sa ovim apdejtom i proći kroz prvu sezonu brže-bolje jer sam ju odavno prošao. Nadam se da izgleda ljepo i uživajte momci...i Ling.


 


http://i.imgur.com/xDu9Nq7.png


http://i.imgur.com/kEGpCwz.png


http://i.imgur.com/VfgvQiZ.png


 


Nisam puno htio mjenjati ekipu pa sam doveo tri igrača u vrijednosti od 8.5 milijuna eura i posudio sam nezadovoljnog kamikazu. Ne želim nezadovoljne igrače. Zasada se samo Krama isplatio, dobivši nagradu za Novajliju godine u Bundesligi zabivši 16 golova u 33 utakmice. Mali Ajer je bio premlad za registraciju(samo 17+ mogu) pa nije igrao, ali pomoćnik (Srećko Bogdan) kaže da je on moj najbolji plejmejker. Vidit ćemo sljedeće godine. Dele Alli je inače srednji vezni...ali ne u Herthi -- prebacit ću ga na špicu. Ima ocjene za to i potencijal. Nadam se da nisam bacio 5 milja eura.


 


http://i.imgur.com/HLVBWIL.png


 


http://i.imgur.com/L2O7fvp.png


 


Nema se šta puno reći osim toga da sam premašio očekivanja zas čak 8 mjesta. Glupi mediji su rekli da ću biti 15-i i jedva izbjeći ispadanje iz prvog razreda. Debili. Nisu znali da imam asa u rukavu, Andreja Veličanstvenog. Zbog njegovih golova i asistencija sam se uspio ugurati u Europsku Ligu. I posebno sam ponosan na svoju obranu koja je bila četvrta najbolja u ligi. Također, Krama je bio drugi najbolji strijelac Bundeslige sa 16 golova, iza Lewandowskog koji je imao čak 34 u 34 utakmice.


 


http://i.imgur.com/ViIMlBM.png


 


http://i.imgur.com/6U2hKAP.png


 


Ispadoh iz Kupa protiv Dresdena koji su u trećoj Njemačkog ligi. Niti svemogući Andrej nas nije mogao spasiti od...sramote, blago rečeno.



Eto, to je to za prvu sezonu. Od sljedeće sezone po 5 reportova(ljetni transferi, jesenski dio utakmice, zimski transferni period, youth intake, proljetni dio utakmice). Čitamo se momci :)


Edited by Lord™
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Lord strašan izbor kluba bit ce ovo lijep izazov

 

Nadam se da će biti i lijepa karijera. Borrussia i Bayern su uvijek bili strašan izazov u LP u prošlim nastavcima FM-a.

 

Lewa uvijek dere prvu sezonu, i drugu isto. Ti si ispunio očekivanja, boli tebe ona stvar :D Sretno dalje, ako nisi ti već prošao sve pa nas sada malo prcaš :P

 

Samo da ne dere protiv mene :D Hvala hvala momak. Ma prošao sam skoro još jednu sezonu. Večeras ću završiti to. I zajebat raspored od 5 reportova.

 

Ajde ajde samo igraj. Makar mi je draži Union Berlin jer je manje poznat i zanimljivo da su napravili navijači stadion..Sretno

Ma ti uvijek nešto sereš :P Hvala

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |