Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pogled u budućnost


Dino151
 Share

Recommended Posts

hahaha al si ih odjebao za Božić Od Reala očekivano, Ronaldo lagano opalio šamar Dinu i njegovoj ekspediciji Inače ti želim puno sreće na klupi Oranja

Hahaha lako Kikici zabiti gol/ove kada je na golu bio Denswil, stoper. lol Hvala

 

Ako moze SS taktike ali Bayerna posto vidim da je Conte sad glavni pa da li je 3-5-2 a sretno dalje, dobar si posao odradio u Schalke-u.

Igraju 3-5-2, posebno sam ih u zadnje vrijeme gazio sa 4-4-2. Hvala

 

Nemoj reči da si doveo neurja pa zapustio Schalke?

Svaka čast na odličnoj sezoni. sada te čeka Premier liga? Ili voljeni Inter?

Zanimljiva stvar sa Neuerom što ga nisam uspio uzet nikako, stalno sam nudio ali jednostavno nisu ni gledati ponudu. On je unhappy eto i sad ali ništa nažalost. Hvala, vidjeti ćemo što slijedi nakon OI-a, vjerovatno odmor i opet isponova, bitno ad nije kraj karijere.

 

Dino sve čestitike za sve što si napravio sa Schalkeom

Hvala, prati i dalje.

 

Nadam se da niste razočarali mojim odlaskom iz Schalkea- i mislim da će na kraju biti to dobar potez. Pratite i dalje, komentirajte, i bacite neku kritiku..

 

 

 

Jako ćete se iznenaditi koji sam klub preuzeo. :D

Edited by Dino151
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I tako svi oni koji vjerno pratite priču i željno iščekujete nastavak priče. Dogodilo se ono što sam htio, ili barem priželjkivao, odlazak u drugu ligu, najizjednačeniju na svijetu, ali prije toga malo statistike i zadnji dodir sa Schalkeom u ovoj karijeri.

 

http://i.imgur.com/08QdudE.jpg

 

4 sezone na klupi Schalkea, istina nepotpune, ali nakon što sam preuzeo klub koji se borio za opstanak (15. mjesto), i izvrsna prva sezona i polako stvaranje kadra, gdje su s vremenom dovedeni pravi i igrači i svaki trud se počeo isplaćivati.

4 trofeja, zapravo osvojena sva tri plus Europska liga dokaz su da ipak je dobro odrađen posao. Šteta s jedne strane što nisam nastavio, da sam mogao nekako dovesti Neuera, možda bi i nastavio, ali ovako se posvećujem daljnjim izazovima, dok još imam volje igrati ovaj save i barem osvojiti sve što se osvojiti može u ovoj igri.

 

http://i.imgur.com/WCixVay.jpg

 

Opet ostaje žal za Unitedom, što nisam stisnio to "prihvati" poziv za razgovor, ali što je tu je. Premier liga je i dalje san jer vjerujem da bi tu mogao imati najviše volje igrati.

Ganjao sam iskreno Arsenal, jer imaju super ekipu sa Chambersom, OX-om, Rubenom Nevesom, Alcacerom, kada bi im vratio Wilshera to bi bio posao iz snova, ali.. Bilić, trener Arsenala se izvukao u zadnjem kolu i osigurao 4. mjesto i Ligu Prvaka..

 

Za zadnji SS iz Schalkea želim vam ostaviti ukupni score moj u tom klubu..

 

http://i.imgur.com/8lntAhq.png

 

Što se događalo poslije?..

 

Kao što sam vam napisao, preuzeo sam reprezentaciju Nizozemske do 23 godine i odlučno krenio sastavljati popis za Olimpijske igre u Tokyu 2020., sve dok nije..

 

http://i.imgur.com/lEOTRSq.png

 

Pogba, Martial, Coman, tri superzvijezde svjetskog prvaka Francuza, su mi bili vrlo izazovni, ali Seria A, a pogotovo Juventus mi nisu bili u planu.. Čekao sam dalje, nije to bilo to.. Svjesno sam riskirao, i..

 

http://i.imgur.com/Vqd54KU.png

 

Stigla ponuda omraženog kluba gdje će me čekati totalno drugačije situacija, jer sigurno da će novaca biti, za razliku od Schalkea.

Zanimljivo je kako je uopće došlo da Chelsea traži managera. Mourinho, koji je postao legenda kluba, izdržao je na klupi do 2020. osvojio baš prošlu sezonu Ligu Prvaka, ali u prvenstvu završio tek 6.

Zbog onog pravila da pobjednik Lige Prvaka ima automatski nastup, to mi je leglo savršeno, jer sada mogu i osvojiti Ligu Prvaka(logično ako nastupam), dok u ligi nemam toliki pritisak jer se traži tek osiguranje top 4 pozicije, odnosno plasman u Ligu Prvaka i iduće godine.

 

http://i.imgur.com/jZEnSvo.png

 

Ponuda je naravno prihvaćena, boljih uvjeta za pokoravanje svijeta mislim da nisam mogao dobiti, o ekipi i ostalom ćemo nekom drugom prilikom, samo još da vam napišem da sam odmah napustio klupu

Nizozemske, što mi nije bilo u planu, ali htio sam se totalno posvetiti Chelseau te posvetiti se uređenju ekipe i nekim promjenama u sastavu.

 

Za kraj ovog reporta, neka druga slika...

 

http://i.imgur.com/GZMUuVR.png

 

 

Nastaviti će se....

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/GJIUuCF.png

 

 

Vidjeli ste da je to Chelsea, po komentarima vidim da baš i niste oduševljeni sa klubom, ali što je tu je, i to je izazov.

Zanimljivo da je Chelsea 2017. preselio na

novi stadion, koji je nazvan po C.Zoli, legendi, ili barem ikoni kluba.

Prvi potezi su mi bili vraćanje

Lampada i Terrya kao istinske legende kluba u naš trenerski pogon.

 

Ovo su sama očekivanja uprave za ovu sezonu, ja bi se otprilike složio sa njima, osim za Ligu Prvaka.

 

http://i.imgur.com/YkvhcjZ.png

 

 

Krenuti ćemo sa predstavljanjem momčadi..

 

http://i.imgur.com/Iu5mds2.jpg

 

Kod golmanskog pitanja tu nema previše razmišljanja,

Cortouis je prvo Moua, te naravno i mene. Što reći za najboljeg golmana svijeta (subjektivno), uz De Geu. Claudio Bravo je moje riješenje za klupu, i on će braniti u nekim manje bitnim utakmicama. Tu mislim da sam dobro pripremljem za sezonu.

 

http://i.imgur.com/xmx9p3X.jpg

 

Desnog beka zauzima

Stones, mladi, dobro, već iskusni engleski reprezentativac i već 5 sezona standardan član prve momčadi Chelsea. Rezerva mu je Ward, klasična rezerva, odnosno backup.

Stoperski par čine

Romagnoli i Ramos, kojeg sam odlučno doveo iz Reala, platio oko 4 miliona, ali sveukupni transfer me došao oko 10 miliona funti.

Rezerve mogu biti i već spomenuti Stones, ali i

Jansen, mladi Nizozemac.

Lijevog beka brani

Alaba, pojačanje od 44 miliona funti, najveći moj transfer u cijelom sejvu, rezerva mu je mladi Ortiz.

 

http://i.imgur.com/S8YNwYK.jpg

 

Zadnjeg veznog dominatno zauzima

Gaston Gil Romero, strašno kvalitetan igrač, njega zamjena je Chabolah, kapetan i jedini koji je izvorno junior Chelsea. Van Ginkel zauzima drugog veznog, odnosno pošto je Oscar ozlijeđen, on čini njegovu zamjenu. Njihova zamjena kao 5. vezni je Cleverley, svima poznati bivši engleski reprezentativac i bivši član Uniteda.

Lijevo krilo je

Hazard, najbolji igrač ekipe, koji i dan danas je najopasniji igrač momčadi, možda i cijele lige. Centralnu polušpicu igra novo pojačanje, i možda i najbolje uložen novac ove sezone, Alen Halilović. Dominacija u golovima i asistencija opravdava 12 miliona uloženih u njega. Njegova zamjena je Nouri, bivši član Ajaxa, također igra jako dobro. Desno krilo igra Volland, koji ponekad igra i napadača, stvarno igra sve bolje i bolje, isto ključni igrač momčadi. Njegova zamjena je mladi Servais, koji polako dobiva šansu. Tu je još i "moj" Schalkeovac Hoffman, kojeg sam htio dovesti jer sam sa njim dobro radio i u Schalkeu, nažalost pokazao se kao promašaj, ovdje u Chelseau.

 

http://i.imgur.com/OkEjSKV.jpg

 

Iznenađujuće dobro igra

Brown, koji je uz Volland de facto jedini izbor za napadača.

 

http://i.imgur.com/6XF89J9.png

 

Ove godine u Premiershipu smo se pokazali kao daleko najbolja i najjača ekipa, što i nije baš za očekivati bilo prije sezone, ozbirom da samo bili tek 6. prošle, odnosno Mou je bio 6.

Iznenađujuće dobro smo se uigrali i krenuli igrati dobro, jako puno golova, napadačka igra i gaženje protivnika u nekim utakmicama glavni su opisi za ovu polusezonu.

 

http://i.imgur.com/Mjaficp.jpg

 

Par problema koji su se pokazali su opet utakmice u gostima gdje u formaciji 4-2-3-1 izgleda se čini kao loša ideja, uz to dosta golova smo primili iz penala, i dosta crvenih smo dobili. Prvo mjesto, zasada, dokaz tome koliko smo dobri je utakmica protiv

Liverpoola, 5 komada prvom konkurentu nije lak zadatak.

 

http://i.imgur.com/31Zz2eV.jpg

 

http://i.imgur.com/l8MZAly.png

 

Ako ste čitali, uprava nije dala neki veliki uvjet za ovo natjecanje, ali mi smo svejedno iskoristili ždrijeb i napravili dobar rezultat.

 

http://i.imgur.com/l9yYXx1.png

 

Kontinentalna natjecanja

 

Igrali smo tri natjecanja još: Ligu Prvaka, Europski superkup, te Svjetsko prvenstvo klubova.

 

Liga Prvaka

 

http://i.imgur.com/Sg64RoI.png

 

Pisao sam vam da smo dobili dosta laganu skupinu, koju smo još lakše riješili sa

6-0-0, i čeka nas Zenit, koji možda neće biti lak protivnik, ali je sigurno lakši od recimo Dortmunda, PSG-a, Barcelone..

 

http://i.imgur.com/xVrRBop.jpg

 

Moj početak na klupi Chelsea i nije najbolje počeo. Na penale smo izgubili od

Rome, što nikako nije bilo dobro, ali ekipa se tek uigravala tako da to i nije toliko neprihvatljivo.

 

Svjetsko prvenstvo klubova je prošlo jako dominatno,

finale je opet pokazalo kako prvak Europe je i prvak Svijeta.

 

 

http://i.imgur.com/82KjQSx.png

 

 

Eto, riješen je i moj početak na klupi Chelsea, prije svega isprike ako ima manjak teksta, stvarno je jako puno podataka, i slika tako da sam htio to sve ukomponirati a da se nista ne zaboravi.

 

Pratite i dalje, čitamo se!

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Kažeš nije izazov, ali vjerujem da si ti sebi zadao neke ciljeve, pravce po kojima ćeš ići, tako da imaš izazov. Fina momčad, mada po mom ukusu dosta staraca :D btw. Ligu prvaka nitko nije osvojio kada je u grupi imao skor 6-0-0, eto čisto da znaš :D

Naravno da imam neke ciljeve, inače ne bi preuzeo Chelsea. :D Da, da, složio bi se sa vama svima koji mislite da ekipa treba remont, ali polako, nisam htio puno mjenjati u prvom roku, korak po korak.

 

Cini mi se da ce ovoj ekipi biti potreban remont uskoro, nekako nije balansirana bar se meni cini, ali to si zatekao siguran sam da ce biti transfera ubuduce.

Da, kao što sam napisao gore, biti će promjena, sada imam novca osigurat si ekipu po ukusu.

 

Sve pohvale za izvanredan report bojim se da cu bit pristrasan jer ipak navijam za Chelsea a LP definitivno osvajas

Hvala, viditi ćemo.

 

Hvala Boem, prati i dalje. :)

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/74xjLOD.png

 

Već je gotova i ta prva sezona na klupi Chelsea, ukupno 5. sezona same karijere, i ukupno 7. sezona sejva.

Nakon prve polusezone znate da smo prošli skupinu Lige Prvaka, završili prvi u skupini, završili prvi u prvenstvu, prošli u polufinale kupa, te osvojiti Svjetsko prvenstvo klubova. Jedina "mrlja" je poraz u Europskom superkupu.

 

U drugom dijelu sezonu aktivni smo na 4. fronta, prvenstvo, ligakup, FA kup, te Liga Prvaka, uz to ću vam prezentirati i naravno učinak igrača.

 

http://i.imgur.com/OS1cta7.png

 

Cilj je kao što znate bio ulazak među 4. ili ajde 3. što bi garantiralo izravan plasman u skupine, mi smo ostvarili puno više.

Drugi dio sezone bio je puno teži, imali smo lošije rezultate, ali treba ipak primjetiti borbu za 4 trofeja, gdje nije lako igrati i postaviti se pogotovo ako imaš imperativ rezultata kao što je recimo Liga Prvaka.

 

http://i.imgur.com/ocvFxyk.png

 

Na kraju ipak dovoljno za najveći trofej u Engleza, ukupno 2. ove sezone. Problematičan je bio Arsenal, kojeg sam malo i podcijenio, ali na kraju su ostali kratki jer smo imali dovoljnu prednost za kraj, i utakmicu protiv Ispwicha, gdje nam je trebao bod.

 

http://i.imgur.com/cO4yXxD.jpg

 

http://i.imgur.com/AfwDM3A.png

 

Protiv Norwicha u polufinalu isto nismo imali problema, Arsenal u

finalu, Wembley i treći trofej.

 

http://i.imgur.com/S9XdVdn.png

 

http://i.imgur.com/2sCnrLp.png

 

U FA-u smo već imali jako teži posao. Liverpool nam je zadao malo veće brige, ali nakon što smo osigurali remanš na našem terenu, više nije bilo problema u tom dvoboju. Ostalo je bilo samo riješenje posla jer su svi favoriti ispali prije.

4. trofej u jednoj sezoni!

 

http://i.imgur.com/PLhLgQS.png

 

http://images.tvrage.com/shows/27/26434.jpg

 

E Liga Prvaka, najveći izazov ove godine, nažalost je najgore prošao. Ispali smo odmah od Zenita u 1/8 finala. Bili smo blizu drugog gola u drugoj utakmici, nažalost nismo zabili i oni su u 90. i nekoj izjednačili i na kraju 2-2. Razočarenje veliko, ali iduća sezona će sigurno biti bolja.

 

http://i.imgur.com/znqQg60.png

 

Igrači

 

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/59670000/jpg/_59670616_59670615.jpg

 

Dužan sam vam ostao transfere u zimskom prijelaznom roku. Najveći transfer je bio moja obrambena želja

Phil Jones, kapetan Uniteda, 20 miliona bilo je dovoljno. Drugi transfer je Andrija Živković, koji je donio dimenziju više u nekim utakmicama. Treći transfer je taj rezervni napadač kojeg sam tražio, njega sam našao u mlađem Ayewu, koji je kao što vidite opravdao puno više od 4 miliona.

 

Stvarno je bilo jako dobrih učinaka. Najbolji definitvno u sezoni bio je

Hazard, i nakon 7 sezona on je glavni čovjek momčadi, najbolji i najplaćeniji igrač, zasluženo. Volland je također dao važnu rolu, dosta golova i asistencija. Od ostalih Brown je odradio svoj dio posla u napadu, na kraju 30 golova, iako se po početku sezone i očekivalo puno više. Halilović je također imao dosta lošije proljeće, ali se vratio na kraju sezone i puno pridonjeo osvajanju FA cupa i lige. Ipak, najveće iznenađenje je Nouri, igrač koji je dominirao cijelo proljeće, i tako opravdao sav novac uložen u njega.

 

http://i.imgur.com/RXtFAhQ.png

 

Zanimljivosti

 

Rezime sezone

 

http://i.imgur.com/ByJPv86.png

 

Eto, na kraju 4 trofeja, ali nažalost u onom najvećem smo kiksali, ali ja ne bi rekao da je sezona promašena. Nije lako osvojiti 4 trofeja, a pogotovo biti konstantan cijelu godinu.

 

http://i.imgur.com/sdWPd93.png

 

U čak 62 utakmice zabili smo skoro 200 golova, što dokazuje kako želim igrati i sa pojačanjima koje planiram, ja vjerujem u Ligu Prvaka iduće godine, koja će biti moj jedini cilj uz naravno Community Shield.

 

Za kraj ovog reporta reći ću vam koje želje imam u transfer roku te postaviti ovu sliku..

 

http://i.imgur.com/7n2I3TA.png

 

Želje u ljetnom prijelaznom roku su Coman, Chambers, Ward Prowse, Goretzka, te Berardi. Planiram jako puno igrača prodati jer ni Chelsea nije dovoljno bogat da osigura sredstva za ove igrače.

 

Čitamo se možda već večeras, ako stignem riješiti sve obaveza i početi sezonu. Report će biti sa Superkupom.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Hvala Boem, mislim da sam odradio dobar posao u Mercatu.

 

 

Glazbena podloga: Queen-Show must go on

 

 

http://i.imgur.com/kw6Hm4n.png

 

 

Možda već prebrzo, ali eto me već u drugoj sezoni na klupi Chelsea. Možda je to i mala mana karijera što sve teče tako prebrzo i nema mjesta za one "nebitne" priče koje ukrašavaju karijeru, ali pošto imam taj imperativ osvajanja Lige Prvaka, išao sam doslovno na sve ili ništa i okupio stvarno omanji "all star team", i sada jurišam na jedini trofej koji mi fali.

 

Moram priznati da i sam sam svjestan da ovoj novoj karijeri nešto fali što je imala recimo R&R, gdje sam stvarno izvlačio maksimum i iz sebe što se tiče motivacije i što se tiče igranja, tako da se poklopilo dosta dobrih stvari.

 

Da ne bude sve ovako monotono i sve okrenuto ka rezultatima, spremio sam vam jedan zaokret u karijeri, ali o tome više kasnije, puno kasnije.

 

Danas ili sad mi je cilj predstaviti vam promjene u momčadi, te superkup odnosno CS protiv Arsenala.

 

 

Transferi

 

http://i.imgur.com/IO76Oas.jpg

 

Puno odlaznih transfera, stvarno sam se riješio svakog igrača za kojeg sam mislio da ne može odraditi ono što se od njega očekuje.

Browna sam fino utopio za 40 miliona, recimo Jansen, i Ortiz su se stalno žalili što ne igraju, logična je bila prodaja.

Ramos se zanimljivo vratio u Real, Oscar koji je imao plaću od preko milion funti mjesečno je bio gratis, kao i Živković, a stigla su prava imena.

Žao mi jedino Nouria, ali ispalo je kako je ispalo, na kraju se taj transfer može povećati na 30-tak miliona, što je ok.

 

http://i.imgur.com/ydoqB1K.jpg

 

Kao što vidite, stiglo je samo 6 igrača, od čega El Ghazia ne računam kao neko relevantno pojačanje jer je doveden čisto kao još jedna opcija. Primarna pojačanja riješena su do kraja 6. mjeseca.

 

Prvi pick Berardi, za kojeg je najviše plaćeno, doveden je kao prva špica, Kovačić, iako sam htio Comana, koji se ozlijedio na 5 mjeseci, na kraju je ispalo možda još i bolje.

Goretzka kao moja velika želja, zajedno sa Gil Romerom će činiti vjerujem najjači srednji par u ligi.

Pojačao sam i obranu, doveo Jedvaja, i Chambersa, koji mogu igrati i bekove, pa i u sredini ako treba.

Jako sam zadovoljan poslom, htio sam još recimo Ward Prowsa, ali Liverpool nije ni htio čuti za njegovu prodaju,još.

 

http://i.imgur.com/pLZwBH2.jpg

 

Ovdje se situacija nije promjenila,

Courtouis je i dalje prvi među stativama, Bravo rezerva, koji će se umiroviti na kraju sezone.

 

http://i.imgur.com/vQbNOmY.jpg

 

Desnog i dalje drži

Stones, lijevog Alaba, koji je dosta ofenzivniji od Stonesa, dok su stoperi Jones i Romagnoli. Mislim da je obrana sada potpuna i da teško da sam bolje mogao složiti. Rezerve su Chambers i Jedvaj. Njih 6 a 4 pozicije, nadam se što manje ozljeda. Tu je i mladi Price, vjerovatno će i on uloviti koji nastup.

 

http://i.imgur.com/RT55mzC.jpg

 

Sada, nakon nekih promjena, umjesto Oscara,

Goretzka je sada taj drugi zadnji vezni uz Gil Romera, kao što sam rekao, također je taj dio superjak i ne vidim nekog veliko prostora za napredak.

Zamjene su im

Chabolah, kapetan ekipe te mladi Pušić, hrvatski reprezentativac, kojeg sam ja prije mnogo godine doveo iz Željezničara u Dinamo, otkrio sam ga kada je imao 15 samo.

 

Ispred je svoje mjesto naravno zauzeo Kovačić, desno je

Volland, lijevo Hazard, zamjene su im Halilović, El Ghazi, te mladi Hutchgins

 

 

http://i.imgur.com/aXpgd89.jpg

 

Napad je opet ostavljen samo na dva imena. Novog, superzvijezdu

Berardia, te Ayewa. Hijerahija se zna, najskuplji igrač počinje, Ayew čeka svoju šansu ako bude bilo potrebe za mjenjanjem formacije ili jednostavo Berardi bude loš, ili umoran. Prvo ime rezervne momčadi je Saglam, jedan klinac koji se vratio sa posudbe, možda bude i on dobio neku šansu.

 

Ovako to izgleda kada su svi na okupu..

 

http://i.imgur.com/4lxrdAc.png

 

 

Community Shield

 

Dvoboji protiv Arsenala nikad nisu laki, što je dokazala i prošla sezona kada je Arsenal praktički do zadnjeg kola nam prijetio i skoro uzeo naslov, vjerujem da će tako biti i ove sezone, ali se u CS-u nisu baš proslavili.

 

 

Po strijelcima vidite da se sam novac koji je uložen već polako isplaćuje i kako će ovo sezona za pamćenje, barem se nadam. Uprava je odlučila na moj zahtjev

prošiti i novi stadion, tako da ćemo će još naših navijača vidjeti ovaj tim koji je mislim jači i od ovog sada Chelsea u RL.

 

Toliko za sada, čitamo se na polusezoni, a to tada pišite svoje savjete, kritike, da ne budu samo pohvale.

:P

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

moj omiljeni klub

 

imaš mega momčad,mislim da ćeš sve tući sa hendikepom!

 

samo rokaj!!!

Hvala, prati i dalje. :)

Meni se ekipa licno svidja. Vidim da gledas napred, bice jos klubova u karijeri.

Samo samo tako nastavi.

Da biti će sigurno, ovo nije kraj. Hvala

 

Opasnu karijeru si napravio,svaka cast.

Pojacanja su po meni super,dovoljno dobra za napad na Ligu Sampiona.

Srecno,i pratim,mada malo manje komentarisem,jer na tvoju karijeru nema dovoljno dobrog komentara.

Hvala, ja mislim da ću dovesti još kojeg igrača jer mi treba širina, pogotovo na proljeće. Znam da redovno pratiš koliko imaš vremena..:)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nekako sam stigao završiti cijelu sezonu, pa sam odlučio vam predstaviti prije Nove Godine jer i sam žurim, sutra tko zna gdje i kakav ću bit. (lol)

 

http://i.imgur.com/As9u6n2.png

 

Ciljevi u novoj sezoni:

 

Osvajanje Community Shielda

Top 3 u ligi

Osvajanje Lige Prvaka

 

http://i.imgur.com/6jsArsI.png

 

Sezona nikad bolja, nikad ju nisam prije odigrao, jer sam nikad brže uzeo

naslov. Kratko i jasno.

 

http://i.imgur.com/UbBzvwt.png

http://i.imgur.com/FjfPuiD.png

 

 

Jedini poraz je onaj od Blackburna, što je zanimljivo. Zadnjih 7 utakmica je odradio asistent jer smo osigurali naslov da stignem ovo predstaviti i da mi ostane vremena za NG.

Dominacija jednostavno u svom smislu riječi.

 

http://i.imgur.com/yICDjA1.png

 

U ovom kupu su jednostavno igrale rezerve, barem do finala kada nas je dočekao

United i to moram reći, izbacio preko tri gola iz kornera te penala, šteta ali nema prevelike žalosti.

 

http://i.imgur.com/QycRyhk.png

 

http://i.imgur.com/dxlGhlA.png

 

I opet poraz u finalu kupa, sada mi je malo više žao jer je to

Aston Ville, a i ipak je FA cup nešto posebno u nogometu.

 

http://i.imgur.com/EqZ5B4z.png

 

http://images.tvrage.com/shows/27/26434.jpg

 

E Liga Prvaka, ovaj puta bez greške, hh.

 

Grupa sa PSG-om, Šahtarom i Dinamom nije se činila tako lagana kako je ispalo. Pošto sam se manje-više 100% koncentirao (samo) na Ligu Prvaka, skupina je završila nakon 4 kola tako da smo ostali bez 400k.

5-1-0 na kraju rezultat i dvoboj sa Fiorentinom, mojim bivšim klubom. Iz "kako vam ide" sjećate Rugani, Sisto, Depay, Pereyra, Leali dodani još neki novim regenima.

 

Ipak nisu bili neki problem, 8-3 u dva dvoboja i juriš na prvaka Italije, Juventus. Pisao sam vam jednom da tamo igraju Pogba, Martial, Coman, ali i Vidal koji je i dalje top igrač.

Prvi dvoboj dosta neugodan, samo 2-2, ali onda stvari preuzimaju Hazard, i Halilović i polufinale nas čeka.

 

Veliki Real, ili možda ne toliko veliki jer smo ih riješili bez nekih većih problema. Istina da nas je malo nagradila sreća kroz 2 penala a

Berardi takve stvari koristi.

 

Finale je ipak posebna priča, ali igrači su manje više isti, odnosno već sada junaci. PSG je bio protivnik, dobro je i

prošao.

 

 

..Onda je krenuo niz "vijesti" koje znaju svi koji su osvojili Ligu Prvaka,evo samo jedan od njih.

 

http://i.imgur.com/7Ps8ApP.png

 

Uprava je također bila zadovoljna..

 

Igrači

 

http://i.imgur.com/vTza5kN.png

 

Od igrača iz gore teksta ste mogli uočiti tko su najbolji bili ove godine.

Hazard, Berardi, ali i Halilović. Ayew je nastavio dobar niz prošle godine.

 

Tri pojačanja koje su pristigla da bi pojačala momčad, te proširili kadar. Najveći transfer je bio

Tielemans, kao što vidite, razvio su zvijer, nevjerovatne ocjene. Drugi igrač je Rotariu, pošto baš El Ghazi se nije uklopio. Treći je Willock, backup za lijevog beka. Nažalost ono na što nisam mislio je da ova prva dvojica pojačanja ne smiju igrati drugi dio Lige Prvaka.

 

Od ostalih,

Jedvaj je zabio par bitnih golova, Jones je bio general obrane, Goretkza je isplatio 100%, bilo je i drugih, ali ovo je nešto najbolje od najboljeg.

 

Zanimljivosti i rekordi

 

http://i.imgur.com/nO26cy9.png

 

Chelsea i ja smo se jako uspješno družili zadnje dvije sezone, koja će biti zadnja. To znate jer sam tako odlučio i prije ove sezone, naravno ako osvojim Ligu Prvaka.

126 utakmice, 97 pobjeda, 76%.

Osvojio sam:

1x Ligu Prvaka

1x Community Shield

2x Premiershipa

1x FA Cup

1x Capital One Cup

1x Svjetsko Prvenstvo klubova

 

http://i.imgur.com/ZeI17RR.png

 

Na to dodajmo:

 

1x HNL

1x Talijanski kup

1x Talijanski superkup

1x Bundesliga

1x Europska liga

2x Hrvatska superkupa

1x Njemački superkup

1x Njemački kup

 

http://i.imgur.com/eajwgOL.png

 

Pitate se što dalje:

 

Opcija sa Chelseem je iduća:

Otići odmah

Otići nakon Europskog superkupa jer mi to jedino fali u riznici trofeja

 

Želje za dalje:

Barcelona

Dinamo

Hrvatska reprezentacija

 

Barcelona iz tog razloga što bi htio okupiti samo igrače iz Barcelonine škole i tako napraviti ono što sam oduvijek htio, osvojiti sve sa igračima čisto iz svoje škole.

 

Dinamo jer bi tako zaokružio save jer sam u Dinamo i počeo karijeru.

 

Našu repku jer bi htio pokoriti i reprezentacije.

 

Toliko za ovaj dio karijere, pozdravljam vas sve i htio bi iskoristiti ovu priliku i zaželiti vam svima puno prije svega zdravlja, sreće i uspjeha kako na poslovnom, privatnom, pa i na FM planu.

Forumu želim puno postova i puno bolju godinu od ove, jer to sigurno ova zajednica zaslužuje.

 

Sretna vam Nova, i čitamo se iduće!

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |