Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Arsenal(otkaz) -> Barcelona -> Arsenal


zikaa
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/Yvwfmd4.png

 

http://i.imgur.com/eaFzVpp.png

 

http://i.imgur.com/sKaoHFq.png

 

Ha što reći za prvenstvo, naša najuvjerljivija sezona dosad (iako me malo sad peče onaj poraz od Cityja), sa 35 pobjeda, 2 remija i 1 porazom u 38 utakmica. Osvojili smo čak 107 bodova te imali nevjerojatnih 30 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Chelseaja uz nestvarnu gol razliku od 115 zabijenih te 18 primljenih golova. Pobrali smo skoro sve individualne nagrade koje smo mogli, te postavili i rekord za najviše bodova u 1 sezoni.

 

 

http://i.imgur.com/Hs4qHyu.jpg

 

http://i.imgur.com/Qc3lKya.jpg

 

http://i.imgur.com/2RHohGp.jpg

 

http://i.imgur.com/HSAFeNT.jpg

 

http://i.imgur.com/L2X2AUE.jpg

 

http://i.imgur.com/gHWTFjt.jpg

 

http://i.imgur.com/86MBNzG.jpg

 

http://i.imgur.com/NkDLmAs.jpg

 

http://i.imgur.com/EYoQcWB.png

 

Nakon što smo sa pola snage došli do finala, tamo nas je čekao Manchester United. Očekivali smo tešku utakmicu. Međutim, United nije imao nikakvu igru, mi smo bili 4x bolja momčad, ali nismo iskorištavali svoje prilike. Nakon 90 minuta završilo je 1-1. Nakon što je Ox u 97. zabio za 2-1 vodstvo, mislio sam da je to to. Ali, samo minutu kasnije Lamela prekrasnim slobodnjakom sa oko 30-ak metara odvodi utakmicu u penale. Tamo se United bolje snašao te odnio naslov pobjednika kupa.

 

 

http://i.imgur.com/YCMPfzj.jpg

 

http://i.imgur.com/ohCnwTy.png

 

Nakon laganog prolaza u prva 2 kola, u kojima smo zabili ukupno 10 golova, red je došao na dosta težu prepreku, Manchester City. Oni su bili jedina momčad koja nas je dobila ove sezone u Premiershipu, ali smo mi igrali doma te sam bio optimističan. Uspjeli smo slaviti sa 2-1 te se plasirati u četvrtfinale, gdje nas je čekao 1 užasno lagan protivnik, Bradford. Uspjeli smo sa lakoćom slaviti sa 6-1 u gostima te smo prošli u polufinale gdje nas je čekala još 1 užasno lagana tekma, protiv Huddersfielda. Potpuno smo ih demolirali, sa čak 7-1 uz 4 gola našeg mladog napadača, i prošli smo u finale gdje nas je čekao gradski derbi protiv Tottenhama. Liban Elmi sa 2 gola te Reus sa 1 su već nakon 45 minuta praktički riješili pitanje pobjednika. U 2. smo poluvremenu primili 1 gol, ali smo ipak slavili sa 3-1 te osigurali naš 2. trofej ove sezone.

 

 

http://i.imgur.com/oFy6JR3.jpg

 

http://i.imgur.com/n9C85Xb.png

 

Ono najvažnije natjecanje sam ostavio za kraj, ono koje nam je bio cilj osvojiti. Nakon šetnje skupinom, igrali smo protiv PSG-a na Parku Prinčeva. Unatoč našoj sjajnoj formi u tom trenutku, znao sam da su Francuzi favoriti te da bi nam dobar bio i remi. Iako smo potpuno zasluženo izgubili sa 2-1, meni je to još uvijek bio dobar rezultat radi gola u gostima. Bili smo optimistični pred uzvrat. Otvorili smo sjajno susret te već u 6. minuti Alexis nas dovodi u vodstvo. Nastavili smo dominirati, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. I onda, kako to već inače biva u FM-u, protivnik zabije iz jedne jedine šanse na utakmici, i to iz penala. Verrati je u 66. minuti izjednačio te su tako naši snovi o osvajanju LP završili već u osmini finala. Bio sam ljut, i to ne radi igre naših igrača, već na SI kako već 3.-4. godinu zaredom rade igricu u kojoj, ako igrica tako odluči, ti nećeš pobijedit utakmicu, kakvu god dominaciju imao, i koliko god bolja momčad bio (samo se sjetite one utakmice protiv Ajaxa kao manager Barcelone) . Radi ovog ispadanja sam odlučio ostati u klubu još koju sezonu, sve dok ne osvojim LP. Na kraju je osvajač bio Real Madrid, pobjedom u finalu protiv Barce od 2-0.

 

 

http://i.imgur.com/OER1d4b.jpg

 

http://i.imgur.com/NvxAhzv.jpg

 

http://i.imgur.com/MOr62JI.png

 

http://i.imgur.com/FxwXChk.jpg

 

Nemojte me pitati kako je Gibbs imao najveći average rating ove sezone, ne znam ni ja sam

:D

 

http://i.imgur.com/eM362SG.jpg

 

Financije izgledaju fenomenalno, nemam što reći. Što se pak preuzimanja kluba tiče, još ništa nije odlučeno. Piše se po medijima da će se dogodit promjena (što je očito, pošto stari vlasnik ide u mirovinu), ali još se ništa nije dogodilo.

 

To bi bilo to zasad. Iako smo imali nevjerojatnu sezonu u prvenstvu, ja ovo smatram neuspjehom radi preranog ispadanja iz LP. Sljedeći report ide najkasnije prekosutra. Pozdrav svima do sljedećeg puta.

BOKICIC

 

PS. Želio bih zaželjeti sretan i blagoslovljen Božić svima.

:D

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/LPpj3s4.png

 

http://i.imgur.com/eaFzVpp.png

 

Evo ga, napokon je gotova i 5. sezona u mojoj karijeri, te 2. u Arsenalu nakon povratka iz Barcelone. Mislio sam od sad stavljati samo 1 report, i to onaj na kraju sezone (tako će ovaj report i biti), ali ubuduće će biti 2, sa početka sezone, sa transferima i kojoj rečenici o momčadi, te naravno onaj na kraju sezone. Pa počnimo :

 

http://i.imgur.com/N03SY5N.png

 

Nakon nevjerojatne ponude od Barcelone za Ox-a, za koju nisam bio siguran hoću li prihvatiti, pa sam upitao vas, i netko mi je rekao da ga prodam ako imam dovoljno zamjena za njega. Nakon toga sam se malo zamislio i shvatio da imam jako puno krilnih igrača koji služe jedino da se žale kako ne igraju. Stoga sam odlučio prodati Ox-a, a u tom prijelaznom roku je otišao i Depay u Southampton za 50m €. Još bi spomenuo odlazak Ospine u Benficu za 15m €. U zimskom prijelaznom roku sam shvatio da Alexis baš i nije ono što je nekad bio, previše je promašivao te sam ga prodao PSG-u za 68m €. U PSG je otišao i Ricardo Kishna za ogromnih 80m €, i to sve tijekom 2 godine. Nakon odlaska Sancheza, morao sam pronaći jednog kvalitetnog napadača, i to sam pronašao u Gabrielu Barbosi. Još ću spomenuti dolazak jednog dosta dobrog regena, Marquinhosa, za samo 1.9m €. Tu je naravno još i Jeronimo Rulli, ali ste sa njegovim dolaskom upoznati iz prošlog reporta.

 

http://i.imgur.com/w1OWFJ1.jpg

http://i.imgur.com/6dpF1dP.jpg

 

http://i.imgur.com/4KmEnkE.png

 

Prijateljske utakmice neću komentirati. Upisali smo sve pobjede. Nakon toga je došla na red utakmica u Community Shieldu protiv Chelsea. Nije bilo baš lako, ali smo upisali pobjedu od 4-2 te je to bio naš 1. trofej ove sezone. Nakon Community Shielda je došla još 1 prijateljska utakmica, protiv All Star momčadi Australske lige, u kojoj smo upisali još 1 laku 6-0 pobjedu.

 

 

http://i.imgur.com/UYptRW3.jpg

 

http://i.imgur.com/EYoQcWB.png

 

Drugi trofej ove sezone je došao preko Liga kupa, u kojem smo sjajnim predstavama uspjeli obraniti naslov.

 

 

http://i.imgur.com/aPTM69V.jpg

 

http://i.imgur.com/ohCnwTy.png

 

U FA Kupu ipak nismo igrali cijelim putem sa rezervama te smo apsolutno demolirali sve što nam se našlo na putu. 2 daleko najbolje predstave su bile 10 komada Bristolu, te fenomenalno finale u kojem smo utrpali čak 5 komada Liverpoolu, uz hat-trick Reusa, za naš 3. trofej ove sezone.

 

 

http://i.imgur.com/4UuPGKs.jpg

 

http://i.imgur.com/sKaoHFq.png

 

Nakon nevjerojatne prošle sezone, u kojoj smo oborili rekord sa osvojenih čak 107 bodova, nisam mislio da može bolje od toga. Ali prevario sam se. Odigrao sam svoju najbolju sezonu otkad igram FM, te smo u 38 utakmica ostvarili 36 pobjeda i 2 remija uz osvojenih 110 bodova te gol razlikom od čak 124-17. Jedina 2 remija su nam bila u gostima kod Sheffielda te kod Tottenhama. Najbolji je strijelac bio Mario Balotelli sa 32 zabijena pogotka (kad bi barem tako zabijao u stvarnosti

:D), dok je najbolji asistent bio naš Marco Reus sa 21 asistencijom.

 

 

http://i.imgur.com/FEYldmj.jpg

 

http://i.imgur.com/n9C85Xb.png

 

Nakon neuspjeha prošle sezone, te ispadanja već u osmini finala, ove sezone sam htio i morao doći dalje. U skupini smo bili sa Interom, Bayerom te Botevom, sa kojim smo se već susreli u 2. sezoni. Otvorili smo sjajno, sa 2 pobjede, protiv Bayera te Intera. Zatim smo Botevu u 2 utakmice zabili ukupno 10 golova te smo potvrdili 1. mjesto u skupini pobjedom nad Bayerom od 4-1. Utakmica u Milanu je bila samo formalnost, iako smo uspjeli upisati 3-1 pobjedu te ponovno sa maksimalnim učinkom završiti skupinu.

 

http://i.imgur.com/OabY7ji.jpg

 

U osmini finala smo izvukli Genou, definitivno najlakšeg protivnika. U skupini su završili 2. sa 5 pobjeda i 1 porazom, iza Reala koji je imao isti učinak. Zanimljivo je reći da je Genoa doma dobila Real sa 6-4 (!), a zatim na Santiago Bernabeu izgubila sa nevjerojatnih 9-1 (!!). Igrali su nekakvu čudnu

3-1-2-1-3 formaciju, koja je izgledala užasno napadački. I tu sam znao da će ovo biti lako. Već u 1. smo susretu riješili pitanje prolaska, sa lakom 2-0 pobjedom, iako je moglo biti i puno više. Sve ono što smo promašili u 1., zabili smo u 2. susretu, u 7-0 pobjedi. I onda, idući je protivnik bio, a tko drugi, nego PSG. Momčad koja se definitivno pokazala najtvrđim protivnikom u mojoj FM15 karijeri, momčad koja nas je prošle sezone izbacila prerano. Ponovno smo prvo igrali u Parizu, ali ovoga puta smo izvukli 1-1 remi, te optimistično dočekali uzvrat. Poveli smo već u 9. minuti preko Chambersa, ali PSG izjednačuje malo prije kraja poluvremena preko Bernarda. Ali, u 62. minuti James Ward-Prowse prekrasnim slobodnim udarcem nas dovodi u 2-1 vodstvo, te je to bio i krajnji rezultat. Kakvo je to samo olakšanje bilo. U polufinalu smo zatim izvukli našeg gradskog rivala, Chelsea. Bili smo blagi favoriti, ali smo pokazali zašto smo najkvalitetnija momčad u Engleskoj te smo isprašili domaćina sa čak 3-0 na Stamford Bridgeu. Da bi stvar bila gora po njih, zabili smo im 4 komada na Emiratesu te sa čak 7-0 ukupno prošli u finale gdje nas je čekala - Barcelona. Kao da mi je bilo suđeno da igramo protiv vjerojatno najbolje momčadi u tom trenutku. Ali, oni nisu bili najbolji. Odigrali smo jednu od najboljih utakmica u zadnje vrijeme, te ih poslali kući sa 3 komada i napokon mogu reći da je Arsenal osvojio Ligu Prvaka.

 

 

http://i.imgur.com/zyKqZFo.jpg

 

Nakon ovih rezultata, ostavit ću SS

momčadi i financija. Nakon što nas je kupio njemački milijarder, financije izgledaju još bolje nego prije, ponajprije zato što sad više nemamo apsolutno nikakvih dugova. Svaki smo mjesec u plusu te stvari izgledaju jako jako dobro. Što se tiče igrača, najviše me oduševio naš regen iz mlade škole, Liban Elmi, koji je završio kao 2. strijelac u Premier Ligi, i to u praktički malo više od pola sezone. Definitivno očekujem dosta od njega u budućnosti.

 

To bi bilo to zasad. Idući će report biti sa početka iduće sezone, i to sa detaljnijim upoznavanjem prve momčadi, ali ako vas zanima SS nekog igrača ranije, slobodno recite. Lijep pozdrav do sljedećeg reporta.

BOKICIC

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Uf 9 dana na jednom saveu nisam imao od FM 12 :D

 

Haha, meni sad lagano počinje dosađivati ovaj, ali ću si probat zadat neke izazove jer sam na početku planirao doć dosta daleko u ovom saveu :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |