Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Avantura na zapadu...


Posljednji Boem
 Share

Recommended Posts

Zasad dobro, prošao si grupu koja je bila zajebana skroz :D Zuculini odličan, a dovodi ga se za male pare. Što je sa Granadom to? :o

 

Ja ga doveo na free, a ubija na zadnjem veznom.

 

Ma Granada igra kao bolesna, a glavni igrači im Martins koji ima 57 godina i Bueno(onaj što je u RM-u počeo) facepalm imaju igrače za sredinu tabele, ali igraju kao da imaju cavania, hazarda i modrića.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zuculini u mn za 1 sezonu dostigao vrijednost od 8 m ubija na bwm-u, inace prati se thumbup, bio je i jaci al se povrijedio na 5 sedmica brzina, pace i jos poneki fizicki atribut su opali za ocjenu dole tokom tih 5 sedmica a bili su oba 16

http://i.imgur.com/QyPVwKC.png

Edited by King Fergie
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/HhTXSuF.png

 

 

http://i.imgur.com/CignDcQ.jpg

 

 

 

 

http://i.imgur.com/Wxm3VRq.png

 

 

Iza nas je još jedna(druga) sezona u La Ligi gdje smo opet ostvarili zacrtani cilj i osvojili treće mjesto koje nam mirno donosi igranje Lige Prvaka bez mučenja u play offu. Dugo smo bili na sjajnom drugom mjestu, ali FM je odlučio da nam tu jednostavno nije mjesto i morali smo se zadovoljit trećim mjestom. Veseli dominacija naših igrača na individualnoj razini, što možete vidjeti na slici dolje, tako da imamo dva strijelca u top3 strijelaca La Lige !

 

Što se utakmica tiče druga polusezone je započela pobjedom nad Celtom u gostima od 2:0 i u cijeloj polusezoni smo poraženi samo dva puta ! Posebno je bolno kako nas je "klao" FM sa četri remija u nizu i kod svakog od tih remija smo primili gol u posljednjim sekundama utakmice, nevjerovatno. A posebno je očit i ogavan način koji nas je zaustavio FM kod Malage i remija 3:3. U posljednim sekundama moj vratar je uhvatio loptu u ruke samo da bi je ispustio na tlo, gdje je uzeo protivnički igrač, zaobišao ga i zabio na prazan gol ! Što se pobjeda tiče zabilježili smo nekoliko velikih i fantastičnih pobjeda kao što je pobjeda nad velikim Realom iz Madrida, pobjeda od 3:1 nad najvećim rivalom u gostima te razbijanje Espanyola u gostima.

 

 

 

 

http://i.imgur.com/BJJnKO0.png

 

http://i.imgur.com/hdrtABa.png

 

http://i.imgur.com/s0yOGY5.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/5DYG0ZO.png

 

 

Što se Lige Prvaka tiče uspjeli smo ostvariti zacrtano i proći u osminu finala i onda još i prebaciti taj cilj. Opet smo igrali protiv Švaba, ali ovaj put protiv Schalkea. Sjajno smo odigrali prvu utakmicu i porazili ih 1:0 uz jasnu premoć na terenu. Dok smo u uzvratu odigrali jednu taktički odličnu utakmicu uz ravnopravnu igru sa domaćinima i prošli dalje bez velikih stresova. Onda opet dolaze Njemci i nakon odličnog rezultata u prvoj utakmici u drugoj jednostavno se nismo uspjeli vratiti kad smo počeli gubiti 1:0 i to je za nas kraj. Odlična kampanja za nas u Ligi Prvaka, za nešto više mi ipak nedostaje kvaliteta više.

 

http://i.imgur.com/Oxn0b6v.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/4nBo0PB.png

 

 

Konačno smo uspjeli ! Uspjeli smo i na kraju sasvim zasluženo podigli prvi trofej od kad sam na klupi, a nadam se ne i posljednji. Nakon Alocorna nam je stigao Betis i bilo je jako tvrdo i teško kako sam i oečkivao, ali je presudila naša veća kvaliteta. Nakon toga stiže Sevilla i u prvoj preludoj utakmici punoj preokreta i prilika gubimo golom u naravno zadnjoj minuti. Nakon toga smo ih nadigrali i lagano porazili u uzvratu. Dolazi onda jaka Valencia od kojih sam strahovao, izgleda bez razloga. Rutinske dvije pobjede, od toga uvjerljiva kod kuće. I onda veliko finale gdje smo bolji i dominantniji te osvajamo kup !

 

 

http://i.imgur.com/rQoby7i.png

 

http://i.imgur.com/SBEZ2of.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/wDrsmVT.png

 

 

http://i.imgur.com/hzQFyDi.png

 

http://i.imgur.com/YOOzOG3.png

 

http://i.imgur.com/44hAhjh.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/UMRF0XJ.png

 

 

http://i.imgur.com/BC9cA26.jpg

 

 

 

 

http://i.imgur.com/1GIyCnU.png

 

 

http://i.imgur.com/ONaQYJx.png

 

 

La Liga je počela u veoma obećavajućem "tonu", upisali smo tri pobjede u prva tri kola, a posebno je važno napomenit ovaj samo jedan jedini gol koji smo primili. Prvo smo pobjedili Espnayol i to nakon što su oni poveli mi smo preokrenuli i Prieto nam je donio pobjedu. Sljedeća pobjeda je došla na gostovanju kod Zaragoze i mogla je biti i uvjerljivija da im golman nije bio jako raspoložen. I za kraj smo savladali Atletico u utakmici u kojoj smo bili dosta bolji i apsolutno zasluženo pobjedili. Što se priprema tiče, odigrali smo samo tri utakmice da svak dobije šansu i da uvidim neke sitne promjene u taktici. Trebali smo igrati i protiv Bayern Munichena, ali je otkazana utakmica.

 

 

 

 

http://i.imgur.com/TFjirqv.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/tVDGfm9.png

 

 

Stephane Ruffier - Nisam mogao, a da ne iskoristim mogućnost da dovedem potpuno besplatno ovog sjajnog golamana koji je tek ušao u najbolje golmanske godine i to je bila savršena prigoda. Prodan je Bravo koji je već ostario i ovo je bila zadnja prilika da na njemu zaradim dobre novce, a besplatno sam dobio sjajnu zamjenu.

 

Emre Colak - Pošto se nije radilo o velikom iznosu odlučio sam otkupiti Colaka koji je prošle sezone kod mene imao solidnu minutažu i posao odradio jako dobro te nisam imao razloga da ga otkupim i tako popunim to mjesto.

 

Allan Nyom - Desni bek mi je definitivno bio najslabiji dio ekipe i morao sam ga pod hitno pojačati. Nekoliko igrača sam imao u planu i na kraju uspio dovesti najboljeg od njih, u najboljim je godinama i može odigrati nekoliko godina bez problema. Nije bio jeftin, ali mislim da će se itekako ispkatit.

 

Kyriakos Papadopolous - Htio sam još jednog pravog i provjereno kvalitetnog stopera kako bi Mussachio i Martinez dobili pravu konkurenciju jer je realno do sada nisu imali. Mislim da sam u tome i uspio, a sjajno je što sam ga dobio za ovako male pare. Morao sam mu dati veliki plaću jer je imao mnogo ponuda i nisam mogao riskirat da ga ne kupim.

 

Ander Baradaji - Riječ je o igraču koji je prošle sezone bio kod mene drugi golman i klub je napustio na kraju sezone jer nikako nije branio, ali ga nitko drugi nije htio kad je postao slobodan. Ponudio sam mu ugovor i prihvatio ga je tako sa sam besplatno dobio rezervu.

 

 

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/ZHyg1e2.png

 

 

 

http://i.imgur.com/B2rG8nR.png

 

http://i.imgur.com/yBZPW13.png

 

 

Nova godina je pred nama i nova skupina u Ligi Prvaka koju smo izborili izravno. Dobili smo skupinu koja je po meni lakša i od one iz prve i one iz druge sezone, ali daleko od toga da je lagana. Tu je Juve najjači i on će vjerujem biti prvi, a Schalkea jako dobro poznajemo i pokazali smo kvalitetu prošle sezone protiv njih. Celtic će svim biti tvrd i težak, a pogotovo će biti teško gostovati kod njih.

 

 

 

 

http://i.imgur.com/ZSxzR24.png

 

 

 

http://i.imgur.com/sG54Ebz.pnghttp://i.imgur.com/yyOKkTr.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/8YWX0Q1.png

 

 

http://i.imgur.com/Rl4uh3k.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/RAXJN1J.png

 

 

Liga - cilj je "napasti" prvo mjesto i smanjiti zaostatak u odnosu na prošlu sezonu

Liga Prvaka - cilj je naravno prolaz grupe, bez imperativa nakon toga

Kup Kralja - osvojen je prošle sezone, ove godine nam nije važan

 

 

 

 

Napomena - kliknite na underline tekst da se otvori SS. Hvala svima koji prate i komentiraju, slobodno zatražite SS !

Edited by Posljednji Boem
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Odicno si prosao sa transferom Grka za male pare odlican bude iako je malo agresivan valjda nece biti ispada, Nyom je dobar ja sam ga u Udinese prodao i doveo Clyne-a dzaba tako da prati trebao bi i tebi biti uskoro ako ne vec u Januaru.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nikad nisam koristio bekove na defend duty kako povezuju odbranu i sredinu terena, inace fino zasad, i transferi su dobri, hajde ove godine probaj zaljuljati prvo mjesto, sretno prati se thumbup

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odicno si prosao sa transferom Grka za male pare odlican bude iako je malo agresivan valjda nece biti ispada, Nyom je dobar ja sam ga u Udinese prodao i doveo Clyne-a dzaba tako da prati trebao bi i tebi biti uskoro ako ne vec u Januaru.

 

U prošle dvije sezone Grk za Schalke dobio samo 2 žuta i nula crvenih, tako da ne očekujem nikakve ispade. Taj Clyne, klub?

 

Nikad nisam koristio bekove na defend duty kako povezuju odbranu i sredinu terena, inace fino zasad, i transferi su dobri, hajde ove godine probaj zaljuljati prvo mjesto, sretno prati se thumbup

 

nisam ni ja do sada, ali su me previše "klali" loptama u prostor iza bekova pa sam jednostavno morao. hvala što pratiš

 

Fini transferi, iako si mogao bolje, u vidu Španjolaca, ali ako ništa bar si pogodio sa pojačanjima. Nego da te pitam, ovaj Falque, odnosno igrač koji ti je na AP-S roli, jesi ga probao promijeniti na AP-A?

 

nisam jer sada funkcionira dobro, a mislim da bi to bilo malčice preofenzivno. zašto misliš da bi to bilo bolje?

Link to comment
Share on other sites

Ne znam, kod mene je tako bolje bilo, igram slično ko i ti pa zato pitam, kod mene čak i bekovi na WB-S. Vidjet ćeš u reportu za kraj sezone u mojoj karijeri zašto je možda bolje, napominem možda :)

 

promjenit ću pa ću vidit, može biti samo bolje nego do sada

 

Soutempthon

 

znam njega, stvarno je dobar. dvojio sam između njega i Nyoma i ipak se odlučio za Nyoma jer je trenutno bolji.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |