Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FC Viitorul Constanța


Enzo
 Share

Recommended Posts

Pošto su ispiti skoro pri kraju, akademska godina s time za mene završava pa sam ponešto slobodnog vremena odlučio iskoristiti na provjereni način - igrajući FM. Iako za sebe ne mogu reći da sam "fanatik" što se tiče ove igre, međutim dovoljno dugo igram ovu igru i mogu reći da su najbolji dani iza mene. Nedostatak vremena što zbog posla, što zbog faksa bili su dovoljan razlog da ovu igru zaigram tu i tamo, pogotovo ovaj najnoviji serijal. Dosta kasno sam se odlučio za karijeru, tek u lipnju ove godine tako da ću razumijeti ukoliko karijera bude slabo praćena s obzirom na to da će velik broj nas radije provesti vrijeme vani nego za kompom. Neću duljit previše, krenut ću na konkretnije stvari.

 

http://i.imgur.com/FeElq7T.png

 

FC Viitorul Constanța je klub koji je osnovan 2009. godine, i trenutno se natječe u najvišem rangu rumunjske nogometne piramide. Klub koji je poznat po fantastičnim uvjetima za treninge i odličnom omladinskom pogonu trenutno je u vlasništvu legende rumunjskog nogometa. Izbor nije bio lak, odigram svake godine jednu, eventualno dvije karijere tako da ovaj klub može biti "sretan" što je on dobio tu čast. Constanta, grad smješten na obali Crnog mora, najveća rumunjska luka je inače osnovan oko 600. godine pr. Kr., mijenjao je svoja imena ovisno o tadašnjim vladarima tog područja. Grad je poznat kao turistička atrakcija i broji sa okolicom oko pola milijuna stanovnika. Ukoliko sam dobro skužio, ime Viitorul u prijevodu na engleski pa onda i na naški znači budućnost, kreativnost nije jaka snaga ovog kluba. Svoje utakmice odigravaju na stadionu Concordia koji prima nešto više od 5000 gledatelja.

 

O samoj povijesti kluba nema se što reći, rapidno su došli do prve lige u kojoj se trenutno i natječu te će moj cilj biti osvajanje trofeja sa igračima iz vlastitog omladinskog pogona. Naravno, to će biti teško pa sam si dopustio luksuz da se u sezoni može dovesti nekoliko Rumunja koji će čisto onako donijeti nešto iskustva i služiti kao tutori za potencijalne crnomorske wunderkidove. MP je 15. mjesto, znači grčevita borba za opstanak. 18 klubova igra po sistemu dvokružno, od sezone 2015/2016 to se smanjuje na 14 klubova, tako da je cilj dotad složiti momčad sa glavom i repom kako se te godine nebi morali plašiti ispadanja u niži rang.

 

Eto, za uvod toliko, nisam inovativan, nisam nešto posebno rječit ali se nadam da ću zainteresirat barem petero ljudi koji će s nestrpljenjem iščekivati novi report. Što se reportova tiče, nisam siguran zasad kako će to izgledat. Vjerojatno izvještaj predsezone, pa svaka 2 mjeseca u igri, čisto da ne zaboravite kojim tokom ide ova karijera. Fan sam 442 formacije i njenih varijacija međutim klasičnih 4231 će biti moj izbor za ovaj klub.

 

Eto, toliko od mene, do čitanja!

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |