Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Radomir Antic


Nedjo
 Share

Recommended Posts

http://www.seebiz.eu/files/img/2008/8/19/antic.jpg

 

Radomir Antic

 

Je proslavljeni Srpski igrac i trener.Bio je trener poznatih Spanskih klubova kao sto su Atletiko iz Madrida, Real Madrid, Barcelona, itd.Barcelonu je spasio od ispadanja, a sa Atletikom je osvojio duplu krunu 1996.Postao je selektor Srbije 2008 i uspeo da odvede reprezentaciju na svetsko prvenstvo 2010 tako sto je bio 1. u grupi pored Francuza, Rumuna, Austrijanaca itd.

 

U reprezentaciji Srbije Antic u odbrani ima 2 brza boka (Kolarov i Ivanovic) koji dosta upotpunjuju napad, i dosta pomazu napadu.Kao centralne defanzivce drzi Vidica i Lukovica.Vidic kao stabilan, jak u skoku, i Lukovica koji neizostaje puno za Vidicem.Takodje tu je i mladi Neven Subotic koga nismo vidjali pre Antica (mozemo reci da ga je Antic "pronasao").On je takodje jak u skok, ali dobar i po zemlji.Tu su zatim 2 zadnja vezna igraca, radi se o Kuzmanovicu i Stankovicu.Od njih dvojice uglavnom pocinju napadi tako sto Kuzmanovic preda loptu sredini terena (Krasicu najcesce) ili tako sto Stankovic posalje dugacku loptu prema Jovanovicu ili Zigicu u napadu preskakajuci sredinu terena. ( Ko je bolje pratio mec Srbija : Nemacka mogao je jasno to da vidi). Zatim tu su 2 brza krilna igraca, Milos Krasic koji je jako kreativan, i koristi svoju brzinu i talenat kako bi prosao po boku i nabacio, a sa druge strane Jovanovic koji vise ide u sredinu terena i pokusava da suta ili uposli nekog po zemlji.U napadu je Zigic cija se visina koristi tako sto se salju visoke lopte u 16 metara gde bi on mogao postici gol glavom ili asistirati nekom.Pored Zigica tu su i mali brzi napadaci kao sto su Lazovi i Mrdja.Takodje tu su i isto dobri igraci kao sto su poluspic Milos Ninkovic, zatim Gojko Kacar, Pantelic itd.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |