Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Monarch Cup by FM-Balkan ReSearch Team


prodo
 Share

Recommended Posts

File Name: Monarch Cup by FM-Balkan ReSearch Team

File Submitter: prodo

File Submitted: 26 Jan 2014

File Category: Nove lige i takmičenja

 

Monarch Cup by FM-Balkan ReSearch Team

 

http://i.imgur.com/NwxlZj0.png

 

Natjecanje koje se odigrava svake godine za vrijeme zimske pauze i traje cca mjesec dana, od početka 1. do početka 2. mjeseca.

 

U natjecanju sudjeluju prva tri kluba po prošlogodišnjoj tablici iz Austrije, Češke i Hrvatske, prva dva kluba iz Mađarske, Slovačke i Slovenije, te prošlogodišnji prvak BiH, a poveznica između ovih klubova i država je da su sve, cijelim svojim teritorijem, bile članice Austro-Ugarske monarhije.

 

Tih 16 klubova formira 4 grupe u kojima se utakmice odigravaju po jednokružnom sistemu, na neutralnom terenu, te se po dva najbolja iz svake grupe plasiraju u četvrtfinale. Utakmice četvrtfinala i polufinala se odigravaju na jednu utakmicu. Na kraju se osim finala odigrava i utakmica za 3. mjesto.

 

Domaćin ovog natjecanja može biti bilo koja od zemalja čiji klubovi sudjeluju u natejcanju te se domaćinstvo svake sezone mijenja slučajnim redoslijedom. Utakmice se odigravaju na 4 najbolja stadiona u zemlji domaćinu na način da svaka grupa igra svoje utakmice u jednom gradu, dok se sama završnica igra na najboljim stadionima.

 

Odmor između utakmica iznosi od 5 do 7 dana, a maksimalni broj utakmica koje jedan tim može odigrati (pod pretpostavkom da dođe do finala) je 6. Turnir je prijateljskog karaktera i zanimljiv dodatak za one koji više naginju sudjelovanju BiH, Hrvatskih i Slovenskih klubova, u srednjoeuropskim natjecanjima nego sudjelovanju u balkanskim natjecanjima.

 

Dodane su nagrade za najboljeg strijelca i igrača te financijske nagrade za klubove koje iznose:

1. 400000 £

2. 200000 £

3. 100000 £

Dodatak je testiran 2 sezone na holiday.

 

Kako uključiti ovaj dodatak možete saznati

ovdje.

 

Grafiku raspakirajte i stavite u My Documents-Sports Interactive-Football Manager 2014-graphics (ako nemate folder graphics napravite ga sami) i zatim idete na Preferences-Interface, uklonite kvačicu sa Reload skin when confirming changes in Preferences i potvrdite sa Confirm. Nakon toga vratite kvačicu na Reload skin when confirming changes in Preferences i opet potvrdite sa Confirm.

 

Screenshots:

 

http://i.imgur.com/zj023rT.png

 

http://i.imgur.com/8OCSwZQ.png

 

http://i.imgur.com/E1ISjLU.png

 

http://i.imgur.com/xOTcBrJ.png

 

Click here to download this file

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |