Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

S.C. Internacional


IM995
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/hrTffhy.png

http://i.imgur.com/2u65KpN.png

 

http://i.imgur.com/ZVojJOY.jpg

 

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

http://i.imgur.com/scFu0bq.png

Na raspolaganju su vam tri golmana (Muriel, Agenor, Alisson). Moj odabir je Muriel, najiskusniji od ove trojice. Agenora držite u zamjeni, davajte mu šansu u slabijim utakmica. Momak ima potencijala za razvit se. Dok Alissona bi bilo najbolje na posudbu poslat, gdje će igrati konstantno.

Pošto bih ja igrao ovdje u formaciji 3-5-2 ili 5-3-2, kako zelite. Onaj 'glavni' stoper bio bih mi Juan, da baš onaj Juan koji je slavu stekao u Leverkusenu i Romi. Uz njega bih stavio još dvojicu mladih stopera koji imaju potencijala, a od Juana bi imali učiti. To su Ronaldo Alves i Dalton. Imate na izbor jos samo 37-godišnjeg Indioa koji je cijelu svoju karijeru proveo u Brazilu.

Lijevog bočnog bi mi igrao 25-godišnji Fabricio. Uz njega imate iskusnog Klebera te mladog posuđenog Artura. što se desne strane tiče imate Gabriela i Carlinhosa. Moj odabir bi bio posuđeni Carlinhos.

U veznom redu trojicu koju bih ja stavio je Willians, Alan Patrick te Alex. Willians je odlični 'anchor man' dok preostala dva bi bili 'playmaker' te 'box to box'. Ostali koji bi mogli igrati na tim pozicijama su Ygor, Josimar, Airton, Jean, Jorge Henrique, D'Alessandro, Otavio. Otavio vam je najtalentiraniji igrač, bilo bi dobro da ga pošaljete na posudbu jer je premlad još za prvu momčad koja se bori za vrh.

http://i.imgur.com/yvDluWc.png

http://i.imgur.com/RKhRfjp.jpg

Svi napadači su vam odlicni, a ja se dvoumim izmedu tri igraca koja bi mi igrala u vrhu, a to su veliki Diego Forlan, mladi Leandro Damiao te Ignacio Scocco. Možda se pitate zašto Scocco, ali meni se odlično pokazao. Odabir ću ostaviti na vama. Uz njih imate jos Rafael Moura, Caio te posuđeni Rafael Pernao i Renato.

Najtalentiraniji igrac Vam je već spomenuti Otavio, a uz njega imate napadaca Mauridesa te stopere Leo Mendes i Eduardo.

Taktika koju bih ja koristio je 5-3-2 odnosno 3-5-2, poznata talijanska formacija i taktika. Od današnjih ekipa najpoznatiji je Juventus koji ju koristi.

Dosadilo Vam je igrati po Europi? Osvojili ste sve što se moglo osvojiti po Europi? Zašto se ne iskušati malo po Brazilu? Internacional je momčad koja ima talentirane igrače, al' trenutno imaju dosta starih igraca i bilo bi zanimljivo vidjeti kako će te se nositi sa smjenom generacija.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |