Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

VfL Wolfsburg


Uncle Creepy
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/cUNRhJu.png

 

 

http://i.imgur.com/Ewr9h7U.png

 

 

http://i.imgur.com/l1mFm74.png

 

http://i.imgur.com/73Vn7eG.png

 

http://i.imgur.com/9ISgxUr.png

 

http://i.imgur.com/kuiTf52.png

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

 

http://i.imgur.com/k2wTdbT.png

 

Među vratarima ističe se švicarski reprezentativac Diego Benaglio, dobrih refleksa, odličan jedan na jedan. Njegova zamjena trebao bi biti Max Grün, također odličan golman, možete ih rotirati možda se pokaže bolji od Benaglia. Treća opcija je 20-godišnji Marius Sauß, trenutno nije ništa posebno, ali može se razviti u solidnog golmana.

 

http://i.imgur.com/YzdIq4Y.png

 

http://i.imgur.com/TeOFl87.png

 

Imate dva odlična desna beka - Christian Träsch i Patrick Ochs. Ako igrate defanzivnije predlažem vam Träscha koji je nešto bolji u obrani, dok je za ofanzivniju igru bolji Ochs, brz i dobrog ubačaja. S lijeve strane imate talentiranog 20-godišnjaka Ricarda Rodrigueza, dobar je već i sad, a ako dovoljno igra može postati jedan od najboljih bekova lige. Možda bi bilo pametno dovesti još jednog lijevog beka za svaki slučaj. Na poziciji stopera, najbolji je iskusni Brazilac Naldo, gotovo dvometraš, odličan u skoku. Kao drugog stopera predlažem vam mladog Knochea koji se može razviti u odličnog stopera. Preostaju vam još jedan brazilac Felipe, te Timm Klose, također odličan skakač.

 

http://i.imgur.com/VW50xMk.png

 

http://i.imgur.com/X3NdUb5.png

 

Na poziciji zadnjeg veznog, prva opcija je definitivno Luiz Gustavo, koji je doveden za 18 milijuna eura nakon 3 godine provedene u Bayernu. Uz njega tu su još iskusni Jan Polak, te bivši igrač Vojvodine Slobodan Medojević. Dolazimo do lijevog krila, gdje je najbolji hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Ako želite nešto defanzivniju opciju, onda pokušajte s Schäferom. Osim njih dvojice imate 24-godišnjeg Caligiurija, ali je izvan terena dva do tri mjeseca zbog ozljede. Na desnoj strani imate jedino Vieirinhu, odličnog tehničara i driblera. Kao standardni centralni vezni najbolje može odigrati Korejac Koo Ja-Cheol, dobrog ubačaja i još boljeg udarca. Nešto ofanzivniji je Diego, najbolji igrač kluba, fantastičan tehničar, odličnog pregleda igre i dodavanja. Na istoj poziciji imate talentiranog 19-godišnjaka Maximiliana Arnolda, koji je već sada dobar za prvu momčad te sigurno ima dobru karijeru pred sobom.

 

http://i.imgur.com/6lixnnC.png

 

http://i.imgur.com/etwdxEQ.png

 

Preostaju vam još dva napadača - iskusni hrvaski reprezentativac Ivica Olić te Nizozemac Bas Dost. Olić je za svoje 33 godine fizički vrlo sposoban, brz i snažan, ali nešto slabiji u završnici, dok je Dost baš ono suprotno. Ako igrate s jednim napadačem, preporučam Olića.

 

http://i.imgur.com/1RfrhPN.png

 

http://i.imgur.com/YGdcXfD.png

 

http://i.imgur.com/Cn5BNEf.png

 

http://i.imgur.com/NE389jV.png

 

http://i.imgur.com/QkbBtO7.png

 

Pošto imate odlične veznjake (Gustavo, Diego, Arnold), ali također i krila (Perišić, Vieirinha), preporučam nešto širu 4-2-3-1 formaciju. U obrani imate prave divove, te par odličnih izvođača kornera/slobodnjaka, tako da i iz prekida možete zabiti puno golova. Diega možete ohrabriti da puca iz daljine, stvarno ima odličan udarac, ali i pregled igre, tako da je njega najbolje postaviti na ovog malo ofanzivnijeg vezog.

 

http://i.imgur.com/lBnhjxU.png

 

Wolfsburg je klub s velikim potencijalom, u top 5 momčadi Bundeslige. U prvoj sezoni ne igraju europska natjecanja, tako da se možete koncentrirati na ligu te izboriti Europu za iduću godinu. Financijski su vrlo stabilni, sa solidnom transfer budžetom iako vam ne treba puno pojačanja. Također imaju dobru omladinsku školu, te ako tu uložite mogli biste dobiti par talenata za prvu momčad. Pokušajte nakon par sezona prekinuti dominaciju Bayerna i Borussije.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |