Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Liverpool F.C.


Uncle Creepy
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/gVUJQ2g.png

 

 

http://i.imgur.com/cNZoc2H.png

 

 

http://i.imgur.com/3Tc2YMN.png

 

http://i.imgur.com/73Vn7eG.png

 

http://i.imgur.com/IKlWuem.png

 

http://i.imgur.com/zE7xCdp.png

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

http://i.imgur.com/scFu0bq.png

Ovdje nemate previše izbora. Najbolji golman je definitivno 25-godišnji Belgijac Mignolet koji je stigao iz Sunderlanda. Pošto je Reina do kraja sezone u Napoliju, kao rezervu morat ćete koristiti Jonesa koji nema baš povjerenje navijača zbog mnogih grešaka prošle sezone.

 

http://i.imgur.com/rzUQUhf.png

http://i.imgur.com/pvsqJo0.png

Na lijevoj strani imate Cissokha na posudbi iz Valencije, a kao njegova zamjena tu je 27-godišnji Jose Enrique. Talentirani Jack Robinson je također lijevi bek, ali je trenutno na posudbi u Blackpoolu. Na poziciji centralnog braniča ističe se skupo pojačanje iz PSG-a, Mamadou Sakho, ali i prije njegovog dolaska ova pozicija je bila dobro pokrivena - tu su Škrtel i Agger kao potpora Sakhou, a kao zamjenu imate još iskusnog Tourea. Tiago Ilori je najtalentiraniji stoper na raspolaganju, ali najbolje bi ga bilo poslati na posudbu da dobije potrebne minute. Prvi izbor na desnom beku treba biti Glen Johnson, kao zamjena za njega tu je Martin Kelly, a ukoliko je potrebno i Toure može odigrati tu poziciju.

 

http://i.imgur.com/Hxo8XeW.png

http://i.imgur.com/mwGsGFM.png

Krilni igrači su najveća mana ove momčadi, zato je najbolje koncentrirati se na igru kroz sredinu. Ipak, ako se odlučite na igru po krilima, s lijeve strane najbolja opcija je Cissokho, dok s desne strane najbolje može odigrati Steven Gerrard, ili čak mladi Sterling ako se usudite riskirati. U sredini terena imate legendu kluba, Stevena Gerrarda. On je ključni igrač Liverpoola i trebao bi igrati što više. Drugi izbor je Lucas Leiva, koji bi ipak najbolje odigrao kao zadnji vezni, tako da za poziciju centralnog veznog ostaju još dva mlada igrača, Henderson i Allen, koji će se razviti u dobre igrače ako im dajete dovoljno prilika u prvih 11. I ne zaboravimo na odličnog Brazilca Coutinha, koji bi trebao igrati kao prednji vezni, kao i Aspas.

 

http://i.imgur.com/kCN9jNq.png

 

http://i.imgur.com/yvDluWc.png

U napadu imate ubojiti par Suarez - Sturridge. Obojica su odlični tehničari i sposobni su sami riješiti utakmicu. Kao zamjena za Suareza i Sturridgea imate Aspasa i mladog Luisa Alberta.

 

http://i.imgur.com/KKiKJAo.png

http://i.imgur.com/JiYKOZE.png

http://i.imgur.com/AyRFCa4.png

 

http://i.imgur.com/hIyBpev.png

http://i.imgur.com/BoQxwIW.png

 

Prema igračima koji su vam na raspolaganju, najlogičnije bi bilo fokusirati se na igru kroz sredinu, brza igra s puno dodavanja, dakle nešto poput stvarnog Rogersovog Liverpoola. Straga imate tri braniča, s tim da jedan igra kao cover, odnosno stoji malo niže, kupi lopte, ali ujedno i pokreće napade. Glavni igrači biti će dvojica veznih, Advanced Playmakeri, koji su nešto kao Xavi i Iniesta u Barceloni. Ispred njih imate još dvojicu napadača, također su potpora veznim igračima, ali i zabijaju puno golova. Bekovi su postavljeni nešto više zbog nedostatka krilnih igrača, tako da ako je potrebno dolaze naprijed i također podupiru veznjake.

 

http://i.imgur.com/lBnhjxU.png

 

Liverpool u posljednje vrijeme nije zabilježio neke velike rezultate, ali prema svojoj povijesti su zasigurno jedan od najuspješnijih Engleskih klubova, s 5 osvojenih Liga Prvaka i 18 naslova Premier Lige. Na raspolaganju imate odličnu momčad, puno mladih talenata i odličan budžet. Pokušajte vratiti Liverpool tamo gdje pripada, u sam vrh europskog nogometa.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |