Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Guangzhou Hengda


Uncle Creepy
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/MHuK1X9.png

 

 

http://i.imgur.com/nzCkmOo.png

 

 

http://i.imgur.com/bFVOP55.png

 

http://i.imgur.com/73Vn7eG.png

 

http://i.imgur.com/85SyOHA.png

 

http://i.imgur.com/IXNn8wD.png

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

 

http://i.imgur.com/k2wTdbT.png

 

U ekipi imate dva solidna golmana: Zeng Cheng i Yang Jun. Preporučam vam da ih rotirate u pripremama te tako odlučite koji je bolji za vas. Ja bih prednost dao Zeng Chengu samo zato jer je mlađi i ima još mnogo utakmica pred sobom, po kvaliteti su ionako dosta slični. U slučaju ozljede nekog od njih dvojice, ostaje vam još Li Shuai kao treći izbor.

 

http://i.imgur.com/2IhhnZT.png

 

http://i.imgur.com/TeOFl87.png

 

Kao lijevi bek prvi izbor bi definitivno trebao biti Sun Xiang, iskusni 31-godišnji kineski reprezentativac. Druga opcija je Rong Hao, ali on nije tako kvalitetan. Kao stoperski par, najbolji su Feng Xiaoting i mladi Kim-Young Gwon. Tu je i nešto slabiji Zhao Peng. Također, stopera može odigrati i Zhang Linpeng, ali njega je bolje postaviti na desnu stranu pošto tamo nemate drugog izbora. Imate dobar budžet, možete dovesti novog desnog beka za svaki slučaj.

 

http://i.imgur.com/dF6b1mn.png

 

http://i.imgur.com/X3NdUb5.png

 

Kao zadnjeg veznog imate jedino Zhang Linpenga, ali već sam napisao iznad, najbolje da ga stavite na desni bek pa igrate bez zadnjeg veznog ili dovedete novog. Preporučio bih vam da igrate više kroz sredinu jer tu imate najkvalitetnije igrače. Najbolji centralni vezni, a i najbolji igrač kluba, je Dario Conca. Iskusni Argentinac, odličan tehničar i dribler, također i brz. Najbolji nakon njega su 26-godišnji Huang Bowen, Zheng Long koji je na posudbi iz Qingdaoa, te još jedan mladi Brazilac Elkeson, odličan tehničar. Kao zadnja opcija ostaju bivši igrač Celtica i Charltona Zheng Zhi, koji je polako već u zalasku karijere, ali još uvijek može poslužiti, te Feng Junyan koji je najslabiji od veznih. Najbolji krilni igrači su Gao Lin i Brazilac Muriqui, vrlo brz i okretan, odličan tehničar, inače bivši igrač Atletico Mineira. Preostaje vam još Feng Renlian, vjerojatno najslabiji igrač kluba, preporučam vam da se ga riješite.

 

http://i.imgur.com/7zhW0Kz.png

 

http://i.imgur.com/etwdxEQ.png

 

U napadu su vam na raspolaganju Gao Lin te jedan od boljih igrača u klubu, 27-godišnji Muriqui. On je definitivno prvi izbor. Možete ih rotirati u lakšim utakmicama, jer ni Gao Lin nije loš. U napadu može odigrati i Feng Renliang, ali nije ni približno dobar kao prva dvojica.

 

http://i.imgur.com/ACGQuon.png

 

http://i.imgur.com/YGdcXfD.png

 

http://i.imgur.com/6rt36KR.png

 

http://i.imgur.com/NE389jV.png

 

http://i.imgur.com/QJgrln8.png

 

Preporučam formaciju 4-2-3-1 zbog nedostatka krilnih igrača, dok u sredini imate baš one najbolje. Pokušajte igrati brz nogomet s puno dodavanja, pošto je to najveća prednost većine vaših igrača. U ovaj trokut u sredini ja bih postavio Concu, Elkesona i Zheng Longa, dok bi napadač definitivno trebao biti Muriqui. Ako vam više odgovara igra preko krila, dovedite par igrača za te pozicije, budžet koji imate vam je i više nego dovoljan.

 

http://i.imgur.com/lBnhjxU.png

 

Guangzhou je jedan od 26 foregroung sugar daddy klubova u ovom FM-u, što znači da vlasnik redovito ulaže novac u klub. Imate ogroman transfer budžet, par dobrih igrača s kojima možetete nešto napraviti. Možete pokušati i pojačati reprezentaciju tako da ulažete u vašu omladinsku školu. Uglavnom, odličan klub ako se želite okušati izvan Europe.

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |